Hakkerit eivät pidä siitä, kun käytät VPN: tä

Tietoverkkorikolliset hyökkäävät yrityksiä ja yksityishenkilöitä päivittäin. Olipa kyseessä tietojenkalasteluhyökkäys tai lunastusohjelma – tai virus, joka vain aiheuttaa tuhoa -, verkkorikolliset voivat häiritä online-elämääsi useilla tavoilla. Ja vaikka hakkerit voivat hyökätä melkein ketään, heidän kohteet ovat yleensä haavoittuvia henkilöitä, joilla on vähän tai ei lainkaan tietoa verkkoturvallisuudesta.


Hakkerit eivät pidä siitä, kun käytät VPN: tä

Hakkerit eivät pidä siitä, kun käytät VPN: tä

Kuinka hakkerit vaarantavat tietoturvasi verkossa

Turvallisuustietoiset ihmiset käyttävät yleensä sipuliverkkoja selailuun ja VPN: itä kaiken kattavaan turvallisuuteen. Ja hakkerit haluavat välttää tällaisia ​​ihmisiä, koska tietoisat ihmiset joutuvat harvemmin huijauksiin. Tässä on joitain huijauksia, joita hakkerit saattavat vetää saadaksesi tietosi.

Hakkerointi Wi-Fi: n kautta

Hakkerit voivat perustaa ilmaisen Wi-Fi: n lähellä lentokenttiä tai ravintoloita. Hotspot on helppo perustaa ja sitten valvoa sitä tulevan ja lähtevän liikenteen lukemiseksi. Kun muodostat yhteyden julkiseen verkkoon, ihmiset, jotka sen ovat asettaneet, näkevät kaikki käyttäjänimesi ja salasanasi. Jos olet lentokentällä ja näet Wi-Fi-yhteyden, jonka nimessä on lentokenttä, olettaa todennäköisesti, että se on lentokentän virallinen Wi-Fi ja muodostaa yhteyden siihen.

Hakkerit vihaavat VPN-verkkoja. Jos muodostat yhteyden hunajapotilan Wi-Fi: hen, tietosi varastetaan, ellet ole muodostanut yhteyttä VPN-verkkoon. VPN salaa kaikki tietosi, joten aina kun muodostat yhteyden, käynnistä ensin VPN ja selaa sitten muita verkkosivustoja.

Kun olet muodostanut yhteyden VPN-verkkoon ja käytät trap-Wi-Fi-yhteyttä, käytät hakkerin Internetiä, mutta et anna heidän päästä yksityisiin tietoihisi. Joten sinusta hyötyvän hakkeri sijaan hyödyt hakkeri. Siksi hakkerit eivät pidä älypuhelimista ja muista laitteista, joissa on VPN, ja välttävät niitä hinnalla millä hyvänsä.

Mies keskellä hyökkäyksiä

Jos hakkeri snooppaa verkossasi MITM-hyökkäyksen kautta, hän pystyy lukemaan kaiken tulevan ja lähtevän liikenteen. Hän pystyy myös modifioimaan datapaketteja. Hakkeri, jolla on älykkäät älykkäät tietämykset, voi hyökätä häiriöttömään uhriin helposti. Jos kuitenkin käytät VPN: ää, olet suojattu tällaisilta hyökkäyksiltä. VPN salaa tietosi, joten kaikki hakkeri vastaanottamat paketit salataan ja niitä ei voida lukea.

Koska hakkerit eivät pysty lukemaan datapaketteja, he vihaavat sitä, kun heidän uhrinsa käyttävät VPN: ää. Jos hakkeri saa tietää, että aiottu uhri käyttää VPN: ää, hän haluaisi löytää toisen uhrin. 256-bittistä salausta käyttävän tietopaketin avaaminen on melkein mahdotonta.

ransomware

Vaikka monet ihmiset ovat tietoisia huijausten huijaamisesta, he eivät useimmiten ole tietoisia ransomware-ohjelmista. Ransomware toimii lukitsemalla tiedostosi ja sovelluksesi ja pyytämällä sinua suorittamaan maksun (salausvaluutassa, jotta sitä ei voida jäljittää). Se on lunnaat, jonka maksat tiedostojen palauttamiseksi. Tämä on helppo tapa hakkereille ansaita rahaa.

Tietoverkkorikolliset saavat pääsyn laitteeseesi, kun käytät Internetiä julkisessa verkossa. Tällä tavoin hakkerit voivat asentaa tiedostoja järjestelmään. Tietyn ajan kuluttua nämä tiedostot toimivat ja lukitsevat koko järjestelmän. Vaikka ei ole suositeltavaa maksaa lunnaita, monet ihmiset haluavat saada takaisin arvokkaat tiedostot ja maksaa lopulta hakkereiden vaatiman. Ja ongelmana on, että vaikka maksat lunnaat, ei ole mitään takeita siitä, että tiedostot palautetaan.

Kuinka suojata laite hakkereita vastaan

On olemassa kaksi pääohjelmaa tai sovellusta, joiden avulla voit parantaa laitteen turvallisuutta ja tehdä hakkereille vaikeampaa pääsyä arkaluontoisiin tietoihisi..

  1. Käytä virustorjuntaohjelmistoa: Asenna virustorjuntaohjelma tietokoneellesi tai älypuhelimellesi. Viruksentorjuntaohjelmat, kuten Avast ja AVG, ovat ensimmäinen puolustuslinja erilaisia ​​online-uhkia, kuten viruksia, haittaohjelmia ja lunastusohjelmia vastaan..
  2. Käytä VPN:  On aina suositeltavaa muodostaa yhteys VPN-palvelimeen aina, kun siirryt verkkoon. Tämän avulla voit salata kaiken Internet-liikenteen. Estä siis potentiaaliset snoopsit salakuuntelemasta tekemästäsi tekemistäsi web-selaamisen aikana.

Hakkerit eivät pidä siitä, kun käytät VPN: tä

Noudata verkkoturvallisuuden parhaita käytänteitä ja käytä aina VPN: ää, jotta pysyt turvassa tällaisilta hyökkäyksiltä. Hakkerit vihaavat sitä, kun uhrit ovat älykkäitä ja pitävät itsensä turvassa haitallisilta kokonaisuuksilta. Se vain tekee asioista vaikeita rikollisille.