Kuinka katsella televisiota ilman kaapelitilausta

Kuinka katsella televisiota ilman kaapelia tai satelliittia? Kaikille teille, jotka olette sairaita ja kyllästyneitä maksamaan ämpäriä rahaa välillä 1 000–2 000 dollaria vuodessa epätyydyttävästä kaapeli- tai satelliittiliittymästä, katsomme, että sinun on aika päästää irti. Tiedät siis toisin sanoen leikata johdon. Kävele pois televisiosta ja omaksua muut alustat, jotka voivat muuttaa television katselukokemusta ikuisesti. Koska matalan tulotason ihmiset voivat tänään nauttia upeasta televisiosta joutumatta maksamaan kaapeli- tai satelliittiliittymästä. ABC: stä, NBC: stä, CBS: stä, Foxista ja HBO: sta MLB: hen, NBA: iin, NFL: iin ja jopa NHL: iin; kaikkia näitä live-tv-kanavia ja urheilua voidaan katsella ilman kaapelitilausta Yhdysvalloissa. Mikä parasta, ei ole olemassa pitkäaikaisia ​​sitoumuksia. Eri streaming-palveluiden tarjoamien ilmaisten kokeilujen ansiosta voit jopa katsella televisiota ilman kaapelia ilmaiseksi! Onko minulla huomionne nyt? Joten, jos haluat katsella hyvää televisiota ilman konkurssia, jatka lukemista saadaksesi lisätietoja Parhaat suoratoistopalvelun yhteyshenkilöt ilmoittautuvat.


Kuinka katsella televisiota ilman kaapelitilausta

Kuinka katsella televisiota ilman kaapelia tai satelliittia

Kaapelitilauksen kustannukset

Taloudellisesti turvatut ihmiset voivat tukea kaapeli-liittymiään, mutta entä ne, jotka tuskin saavat kunnollisia tuloja? Niillä ihmisillä on kaksi vaihtoehtoa. Joko he viettävät kolme neljäsosaa palkastaan ​​kaapelitilaukseen tai tottuvat vain asumiseen ilman televisiota, koska heillä ei ole varaa siihen. Entä jos kertoisimme sinulle tavasta, joka kohtaa keskellä? Kaksi sanaa, suoratoistopalvelut. Johdon katkaisutrendi on varmasti yksi tärkeimmistä syistä, jotka ovat johtaneet kaapeliyhteyksien tilaamien yhdysvaltalaisten kotitalouksien määrän laskuun.

Parhaat suoratoistopalvelut johdinleikkureille

Suoratoistopalvelumarkkinat ovat kasvaneet nopeasti viime vuosina ja ovat varastaneet kaapelin ukkonen. Aika varmasti, että olet kuullut Sling TV: stä, Netflixistä, Hulusta ja Amazonin primeistä aiemmin. Koska maailmassa, jossa online-suoratoistosta on tullut trendi, nämä kanavat ovat antaneet itselleen nimen. Siellä on monia suoratoistopalveluita houkuttelevilla tarjouksilla ja monilla vaihtoehdoilla, joiden avulla on vaikea valita. Onneksi olemme tehneet tutkimuksen puolestasi, joten sinun ei tarvitse paniikkia siitä, mihin suoratoistopalveluun sinun pitäisi mennä. Suoratoistopalveluissa on kätevää, että ne eivät pakota sinua pitkäaikaiseen sitoutumiseen ja voit peruuttaa milloin tahansa. Plus lähes kaikki streaming-palvelut tarjoa kuukauden ilmainen kokeilu, joka on täydellinen niille, jotka eivät vielä ole varmoja kaapelinsa ojittamisesta. Tässä on luettelo parhaat streaming-palvelut, sinun kannattaa harkita tilaamista kaapelikanavaksi:

1. Netflix

Kuka ei ole kuullut Netflixistä? Se on luultavasti suosituin suoratoistokanava ympärillä, ja hyvästä syystä. Sen hinta on vain 7,99 dollaria kuukaudessa. Voit suoratoistaa Netflixiä millä tahansa laitteella mistä tahansa, mutta vain yhdellä kerrallaan, ellet päivitä toiseen suunnitelmaan. Netflixin toinen suunnitelma on vain 10,99 dollaria kuukaudessa, mikä on paljon halvempi hinta kuin Hulun. Tämän suunnitelman avulla voit katsella suosikkiesityksiäsi ja elokuviasi kahdella laitteella samanaikaisesti teräväpiirtona. Voi, ja unohdimmeko mainita, että Netflixillä ei ole mainoksia. Joo, sen on täytynyt olla merkittävä myyntikohta. Ainoa haittapuoli, jota voimme ajatella Netflixin suhteen, on, että se ei tarjoa suoraa tv-vaihtoehtoa. Netflixillä ei myöskään ole aikomusta sisällyttää tällaista palvelua. Netflix-sovellus voidaan asentaa kaikkiin tärkeimpiin suoratoistoalustoihin, mukaan lukien Smart TV, Chromecast, Apple TV, Roku, FireStick ja jopa pelikonsoliin, kuten PS4 ja Xbox One..

Related: Paras VPN Netflixille

2. Hulu

Hulun perussuunnitelma alkaa 7,99 dollaria kuukaudessa. Tämän suunnitelman valitseminen antaa sinulle rajoittamattoman suoratoiston käyttöoikeuden valitsemallasi laitteella rajoitetusti mainoksia. Jos et halua mainoksia, maksat ylimääräistä ja pääset eroon niistä. Mainosten kanssa Hulu on vähemmän kuin kaapelilla, plus hinta on halvempaa, joten se ei oikeastaan ​​ole kiistanalainen asia. Nyt kun olemme rahanaiheessa, voit valita Hulun Live TV: llä 39,99 dollarilla kuukaudessa ja suoratoistaa yli 50 suoraa televisiokanavaa perussuunnitelman lisäksi. Voit peruuttaa tai vaihtaa suunnitelmia milloin tahansa joutumatta maksamaan katkaisumaksua. Hulu on saatavana Amazon Fire TV Stick -sovelluksessa, Apple TV: ssä, Roku-ohjelmassa, Google Chromecastissa ja muissa.

Related: Paras VPN VPN: lle

3. Ripusta televisio

Sling TV: n oranssi suunnitelma alkaa 20 dollaria kuukaudessa, joka antaa sinulle 30 katsottavaa ohjelmaa vähintään 30–40 dollaria säästääksesi. Voit valita sinisen suunnitelman 25 dollaria kuukaudessa ja saada 45 kanavaa, jos kanavasi eivät olleet saatavilla oranssissa suunnitelmassa. Sling TV: n avulla saat paljon valintoja. Voit myös sisällyttää premium-paketteja, kuten urheilu, lapset ja Hollywood, mutta lisämaksusta. Mikä tärkeintä, voit katsella mitä haluat millä tahansa laitteella mistä tahansa Sling TV: n avulla.

Lukea: Kuinka katsella DirecTV: tä Yhdysvaltojen ulkopuolella

4. Youtube TV

Google julkaisi äskettäin oman erillisen suoratoistopalvelun. Uusi suoratoistopalvelu on pohjimmiltaan erillinen suoratoisto-kanava, joka on samanlainen kuin Playstation Vue, Sling TV ja DirecTV Now. Tämä tarkoittaa, että voit tilata Youtube TV: n katsoaksesi suoraa televisiota verkossa ilman kaapelitilausta. Pitkäaikaisia ​​sopimuksia ei ole, ja voit peruuttaa milloin tahansa.

Amazon Fire TV: n lisäksi, jolla ei vieläkään ole Youtube-sovellusta, Google on saatavana Youtube TV: llä kaikilla tärkeimmillä streaming-alustoilla. Youtube TV: n tilaaminen vie sinut takaisin noin 35 dollaria kuukaudessa. Tämä hinta on melko samanlainen kuin muut suoratoistopalvelut.

5. PlayStation Vue

Älä anna nimen huijata sinua. PS Vue tai PlayStation Vue on suoratoistopalvelu, joka on saatavana useimpiin suoratoistopalveluihin eikä vain PS4: n ja PS3: n. yhdistää live-TV: n, on-demand-videon ja pilvipohjaisen DVR: n televisio-ohjelmien, elokuvien ja erilaisten urheilutapahtumien suoratoistoon. PS Vue -tilausten hinta vaihtelee 39,99 dollarista kuukaudessa 74,99 dollariin kuukaudessa riippuen tilaamastasi paketista.

6. Amazon Prime -video

Tämä on jälleen yksi suoratoistopalvelu, jossa voit suoratoistaa korkealaatuista sisältöä. Amazon Prime on lähde uusille, nykyisille ja aiemmille ohjelmille, jotka on asetettu saataville melkein missä tahansa laitteessa. Tämä palvelu sisältää aiemman ja nykyisen HBO-sisällön. Jos et ole Amazon Prime -jäsen, Amazon Prime -kuukausimaksu on 12,99 dollaria. Amazon Prime: n vuotuisen jäsenyyden maksaminen on paljon parempi ratkaisu. Sinun on maksettava etukäteen 119 dollaria, mutta se säästää noin 37 dollaria. Amazon Prime Video -palvelun hyvä asia on, että sinulla ei tarvitse olla suoratoistolaitetta videoiden tai television katselemiseen. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on perustaa Amazon-tili ja hankkia Internet-yhteys. Jos olet kiinnostunut seuraamaan uusimpia verkko-, ei-premium-kaapeliesityksiä ja nykyisiä ohjelmia, Amazon on sinua varten. Samoin kuin Netflix, Amazon Prime Video ei tällä hetkellä tarjoa suoraa TV-suoratoistovaihtoehtoa.

Related: Paras VPN Amazon Prime Video -sovellukselle

7. DirecTV nyt

AT&T käynnisti oman erillisen suoratoistopalvelun viime vuonna. Toisin kuin DirecTV, DirecTV ei nyt vaadi kaapelitilausta. Perussuunnitelmassa on yli 60 kanavaa 35 dollaria kuukaudessa. Just Right -suunnitelmassa on yli 80 kanavaa 50 dollaria kuukaudessa. Go Big -suunnitelmassa on yli 100 kanavaa 60 dollarilla / kuukausi, ja Gotta Have It -suunnitelmalla on yli 120 kanavaa 70 dollarilla / kuukausi. Se on kallista, mutta jos sinulla on rahaa säästää, miksi ei? Directv on saatavana Roku-, Amazon Fire TV-, Apple TV-, Chromecast-, iOS-, Android-, Chrome- ja Safari-sovelluksissa enintään kahdella samanaikaisella suoratoistolla..

Lukea: Kuinka katsella DirecTV: tä nyt Yhdysvaltojen ulkopuolella

Entä Live Sports ilman kaapelia?

Urheilu on luultavasti yksi tärkeimmistä tekijöistä, joita monet kaapelikanavan tilaajat eivät ole vielä leikattaneet. Voit katsella MLB: tä, NHL: tä, NFL: ää ja NBA: ta suoratoistopalveluissa, kuten DirecTV Now, FuboTV, Sling TV, Youtube TV, ilman kaapelitilausta. MLB.TV, NBA League Pass, NFL.TV ja NHL Game Pass ovat kaikki omistettu urheilun suoratoistoalustoja, joita voit käyttää myös viikkosi urheilutietojesi korjaamiseen. Meidän on kuitenkin huomattava tässä, että sähkökatkoksia koskevia rajoituksia saattaa olla. Sähkökatkot estävät monia urheilufaneja seuraamasta suosikkijoukkuetaan verkossa. Voit kuitenkin käyttää VPN- tai Smart DNS-välityspalvelinta ohittaaksesi nämä sähkökatkosrajoitukset helposti.

Internet-hinta

Online-suoratoisto vaatii nopeaa Internet- tai mobiilidataa. Joten, jos maksat jo Internetistä, mahdollisuutesi säästää rahaa ovat suuret. Jos sinulla ei ole Internetiä ja ajattelet soindan leikkaamista, sinun on saatava numerosi suoraan. Keskimääräinen Internet-lasku on noin 50 dollaria / kk, mutta se voi vaihdella 10–120 dollaria nopeudesta ja yrityksestäsi riippuen. Ottaen huomioon tämä, jos et jo maksa Internetistä, silloin ei ehkä kannata vaihtaa kaapelia.

TV ilman kaapelia – johdon leikkaaminen on uusi musta

On suuri mahdollisuus, että ihmiset voivat katsella televisiota maksamatta kaapeli- tai satelliittilaskuja, eli suoratoistopalveluiden kautta. Netflix-, Hulu- tai Sling TV: n suoratoistoon siirtyminen ja Internetin käyttö – josta jo maksat – säästää paljon rahaa. Joten miksi tuhlata rahaa hyvään tyhjään televisioon, kun voit säästää rahaa ja todella nauttia television katseluajasta. Peruuta tilauksesi, älä katso takaisin. Leikkaa sointu ja siirry eteenpäin.