Kuinka katsella UFC 247: Jones vs. Reyes Live Online

Kymmenellä onnistuneella otsikkopuolustuksella, Jon Jones on ollut rullansa voitettuaan UFC kevyt raskaansarjan mestaruus. Mutta päällä 8. helmikuuta 2020, hänen juoksunsa koetaan, kun hän kohtaa lyömätöntä vastaan Dominick Reyes klo Toyota Center Houstonissa, Texasissa. UFC 247 on yksi niistä “isoista” korteista, joissa on kaksi otsikkotaistelua, joita et halua missata. Siksi tässä on miten voit stream UFC 247: Jones vs. Reyes asuvat missä tahansa.


Kuinka katsella UFC 247: tä verkossa

UFC 247 Live Stream – maailmanlaajuinen kattavuus

Amerikkalainen taistelulajien (MMA) edistäminen perustettiin takaisin vuonna 1993. Nyt, vuonna 2020, UFC: stä on tullut suosittu maailmanlaajuinen urheilu monissa maissa ympäri maailmaa.

Se olisi saattanut alkaa pienenä, mutta nyt melkein jokaisella maalla ympäri maailmaa on virallinen lähetystoiminnan harjoittaja myynninedistämistä varten. Haluatko tietää, onko alueellasi sellainen? Ei löydä suoratoistopalvelua katsella uutta UFC 247? Täällä voit katsella Jones vs. Reyes elää verkossa:

Yhdysvallat

USA lippu -kuvakeNiille, jotka ovat menettäneet UFC-tapahtumia, sinun pitäisi tietää tämä Kettu hänellä ei ole enää oikeuksia levittää kampanjan sisältöä.

Kuten viime aikoina, ESPN otti virallinen UFC-lähetystoiminnan harjoittaja Yhdysvalloissa. Emme myöskään näe sen menevän mihinkään lähitulevaisuudessa.

Mutta ennen kuin syventämme asiaa, sinun pitäisi myös tietää se Fight Pass hävitetään tapahtuman suunnitellun ilmauspäivän aikana. Pimennysrajoituksia esiintyy, kun merkittävä televisioyhtiö lähettää tietyn tapahtuman.

Saat yleensä ilmoituksen, kun yrität ostaa UFC-tapahtuman Yhdysvalloissa Fight Pass -sivustolla, jossa todetaan:

“Lähetyksen rajoitusten takia tämä video ei ole käytettävissä UFC Fight Pass -tilauksessa tai maksu-näkymänä alueellasi. Ole hyvä ja tarkista paikallinen televisiolistaaksesi tietoja. Tämä tapahtuma on estetty tällä hetkellä alueellasi. ”

Nyt saat kuitenkin vain seuraavan kuvan, joka vaatii sinua ostamaan taistelun läpi ESPN+.UFC 247 ESPN +

ESPN: n OTT ei vaadi kaapelitilaus toimia toisin kuin kollegansa ”ESPN-sovellus. ” Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on tilata ja ostaa taistelu katsellaksesi.

ESPN-liittymä ei ole niin kallis, jos mietit mitä saa vastineeksi. Se maksaa 4,99 dollaria kuukaudessa. Voit kuitenkin tilata minkä tahansa PPV-tapahtuman aikana ESPN + -suunnitelma (nykyinen taistelu mukana) vain 84,98 dollaria.UFC 247 ja ESPN + -tilaukset

Totta puhuen, se on erittäin hieno juttu, kun otetaan huomioon, että yksi PPV maksaa noin $ 70+. Joten toisin sanoen se on herkku. Älä unohda, että on olemassa 7 päivän ilmainen kokeilu ESPN +: n uusille asiakkaille. Varmista, että hyödyt siitä.

Lisäksi ESPN + -sovellus antaa sinun lähettää UFC-taisteluita monenlaisilla streaming-laitteilla. Se sisältää iOS, Android, Apple TV, Roku, Chromecast, PlayStation, PC, Mac, Xbox ja FireStick

Iso-Britannia

Ison-Britannian lipun kuvake 1Sky Sports käytetään hallitsemaan urheilualaa UK, varsinkin kun torjutaan urheilua. Kuitenkin hetkeksi, BT Sport on ottanut haltuunsa kaikkien lähetysoikeudet UFC: n tärkeimmät tapahtumat maassa.

BT Sports käytetään tarjoamaan numeroituja UFC-taisteluita tilauksensa yhteydessä. Mutta siitä lähtien UFC 239, kanava on päättänyt tehdä jokaisen UFC-taistelun ulkoinen PPV.

UFC 247: n tilaaminen maksaa arviolta £ 20. Meidän on mainittava, että fanit järkyttyivät BT Sportin tekemästä päätöksestä, joka sai heidät uhkaamaan boikotoida sen palveluita ja turvautua laittomiin virroihin.

No, heidän ei tarvitse vain maksaa ylimääräistä tilauksensa lisäksi, vaan heidän on myös pysyttävä koko yön, ottaen huomioon tapahtumien lähetys- ja päättymisajan..

Toisaalta FIght Pass on myös sähkökatkoksissa, aivan kuten Yhdysvalloissa. Joten, fanit voivat luottaa vain BT Sports -lähetyksiin katsomassa Jonesin ja Reyesin välistä taistelua tulevan 8. helmikuuta 2020.

Nyt pysyä tällaisessa tapahtumassa on mielestämme sen arvoista. Osta vain UFC 247 -tapahtuma BT Sports Box Office -palvelusta ja suoratoista se suorana lähetyksenä Android, Xbox, PlayStation, PC, Mac, iOS, Apple TV ja Chromecast.

Australia

Australian lipun kuvakevuonna Maa alas, UFC-fanit voivat lähettää UFC-taistelujaan Main Event -tapahtuman avulla konsertit, nyrkkeily, WWE, AEW, iskupaini, ja tietysti Ultimate Fight Championship.

Kuten näet, Päätapahtuma on yhden luukun kohde kaikille PPV-tapahtumiin. Ei vain, mutta saat hinnat ovat erittäin halpa, ottaen huomioon kuinka suuret tapahtumat ovat.

Jos menet heidän viralliselle verkkosivustollesi, löydät Jones vs. Reyes taistele suoraan kotisivulla. Voit ostaa tapahtuman vain $ 54.95. Kun päätät ostaa, sinun on valittava ostomenetelmä.UFC 247 -päätapahtuma

Se sisältää MyFoxtel App, online-osto, puhelin ja kaukosäädin. Valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto, hanki tapahtuma ja suoratoista se suorana kautta Foxtel tai Optus päällä Chromecast, PlayStation, iOS, Android, Xbox, Mac, Smart TV tai Windows PC.

Kanada

Kanadan lipun kuvakeKanadassa asiat saattavat olla hieman hämmentäviä, jos et ole tottunut katsomaan UFC-taisteluita alueella. Sinulla on kaksi tapaa, joilla voit katsella tapahtuman tiettyä palaa tapahtumasta riippuen lähetysoikeudet.

Ensinnäkin sinulla on TSN, yksi Kanadan suurimmista yleisradioyhtiöistä. Kanavalla on vain oikeus näyttää alustavat kierrokset UFC-tapahtumassa, joka voi olla vähän pelottava, koska suurin osa teistä virittyy päätapahtuman näkemiseen.

Niille, joilla ei ole muuta vaihtoehtoa, alustavat kierrokset ovat enemmän kuin tarpeeksi täyttämään viikonloppusi etsimälläsi MMA-annoksella.

TSN UFC-aikataulu

Se on TSN: lle. Huomaa nyt UFC Fight Pass on saatavana myös Kanadassa, ja voit katsella päätapahtumaa sen alustan avulla. Alustava kortti on sen perusteella, mitä tiedämme pyörtyi streaming-alustalla, mutta pääkortti ei tule olemaan.

Joten, jos sinulla on kaapelitilaus johonkin Kanadan TV-palveluntarjoajat, voit virittää TSN5: ään ja katsoa alustavia taisteluita ennen kuin pääset suoravirtaamaan päätapahtumaa Fight Pass -sivustolla.

Päästäksesi live-tapahtumiin sivustolla Fight Pass, Sinun on tilattava palvelu ensin. Se maksaa sinulle 9,99 dollaria / kuukausi ja 95,99 dollaria / vuosi.Fight Pass Kanada

Viimeinkin, jos käytät TSN: tä, voit katsella UFC 247: tä suorana Android, iOS, PC, Mac, Xbox One, Apple TV ja Samsung Smart TV.

Toisaalta Fight Passin päätapahtuma voidaan suoratoistaa suorana lähetyksenä Apple TV, Smart TV, Roku, Chromecast, Amazon Fire TV, Mac, Windows, Android tai iOS.

Saksa

Saksan lippuKaikista tänään listallamme olevista kanavista tämä on helpoin ja tehokkain tapa suoratoistaa paitsi UFC-tapahtumat, mutta kymmeniä muita urheilutapahtumia.

Sitä kutsutaan nimellä Netflix of Sports, DAZN (Da-vyöhyke). Tämä kanava on tilauspohjainen palvelu, joka kattaa kaikenlaiset urheilulajit, mukaan lukien UFC ja Bellator (MMA-viisas).

Se on yksi suosituimmista alustoista maailmassa, yli 8 miljoonaa tilaajaa tähän päivään. Toisin kuin sen arvoinen vastustaja, kaapelin tilaamista tai pitkäaikaisia ​​sopimuksia ei tarvita, Taivaskytkin. 

Hyvien uutisten mukaan kaikki tulevat tai edelliset UFC-taistelut ovat saatavana tilauksessasi. Sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä penniäkään saadaksesi sen.

DAZN maksaa 11,99 euroa / kuukausi ja 119,99 euroa / vuosi Saksassa, mikä on aika hienoa ottaen huomioon saamasi sisällön määrä, kun painat rekisteröintipainiketta. DAZN Saksan tilaus

DAZN on saatavana kielellä yhdeksän maata. DAZN: llä on kuitenkin oikeus lähettää UFC-tapahtumia vain viidessä heistä, Saksa mukana. Lisäksi uudet asiakkaat saavat hyötyä heistä 30 päivän ilmainen kokeilu. Joten jos olet ensikertalainen ja päätät kirjautua nyt, päädyt katsomaan UFC 247 täysin ilmainen.

DAZN kattaa kaikki suuret suoratoistolaitteet. Siksi, kun olet hankkinut tilauksen, voit katsella UFC 247: tä suorana Windows PC, macOS, Chromecast, Roku, Android TV, Fire Stick, Android, Apple TV, Xbox ja PlayStation.

Lähi-Itä

Menan alueOSN on ollut UFC-tapahtumien virallinen lähetystoimittaja jo jonkin aikaa. Heidän tekemisensä myynninedistämisen kanssa mahdollistavat Lähi-itä virittää eläviin tapahtumiin Ultimate Fighter -sarja, ja kymmeniä muita ohjelmointeja.

Alueella melkein kaikilla on kaapelitilaus ja suora pääsy OSN: ään. Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa voi seurata tulevaa UFC 247 -tapahtumaa vaivattomasti.

Toisin kuin BT Sport Iso-Britanniassa, OSN ei kuitenkaan tarjoa taistelua PPV: nä. Sinun ei tarvitse maksaa mitään ylimääräistä tilauksen lisäksi. Vain viritä ja katso, siinä se on.

Sikäli kun tiedämme, UFC Fight Pass on mustattu myös Lähi-idässä. Mutta jos olet johtoleikkuri, vaihtoehto on saatavana alueella.

Itse asiassa hyvin luotettava suoratoistopalvelu julkaistiin äskettäin MENA-alueella, ja se tarjoaa live-PPV-tapahtumia ja laajan valikoiman tilauksen mukaista sisältöä suoraan laitteillesi.

Sitä kutsutaan UFC Arabia, tilauspohjainen palvelu, josta on tullut erinomainen tapa pysyä UFC-taisteluissa. Rehellisesti sanottuna palvelu on melko halpaa ottaen huomioon, että sinulla on pääsy jokaiseen live-tapahtumaan. Se vain maksaa 4,99 dollaria / kuukausi tai 49,99 dollaria / vuosi.UFC Arabia -tilaus

Pelkäsimme, että se voi olla pyörtyi johtuu siitä, että OSN: llä on oikeudet UFC: hen, mutta se ei osoittanut tällaista. Otamme yhteyttä heidän asiakastukeensa ja he vakuuttivat meille, että palvelu on ei mustattu ja pääsemme mihin tahansa, vaivatta.

UFC Arabia Vastaa

Nyt laitetuki ei ole niin suuri, mutta se on matkalla. Voisit suoratoistaa UFC 247 UFC Arabiassa käyttämällä PC, Mac, Android, iOS, ja Chromecast.

Kodi-käyttäjiä ympäri maailmaa

Kodi Sovellus on suoratoistokeskus lähes kaikille mieleen tuleville kanaville. Löydät omat lisäosat virallisiin suoratoistopalveluihin ja saat käyttää niitä yhdellä napin painalluksella.

UFC-tapahtumien osalta yksi helpoimmista tavoista saada näistä käsi kädessä on ladata DAZN-lisäosa. Tehtävä ei ole ollenkaan vaikea, sinun täytyy vain tehdä seuraa muutama vaihe ja olet siellä. Näin se menee:

 1. Aktivoi Kodi-sovellus.
 2. Navigoida johonkin Kodi-lisäosat.Kirjoita Kodi-lisäosat
 3. Seuraavaksi siirry Omat lisäosat -kohtaan ja sen jälkeen Asenna arkistosta. Asenna arkistosta
 4. valita Kodi-lisäosavarasto.Kodi-lisäosavarasto
 5. Klikkaa Video-lisäosat.UFC 246 -lisäosat
 6. Valitse DAZN-lisäosa ja osui AsentaaUFC 246 Asenna DAZN
 7. Käy uudelleen Kodessa Aloitusnäyttö. Suorita DAZN-kanava.UFC 246 - DAZN-julkaisu
 8. Kirjaudu sisään tililläsi (jos sinulla on sellainen. Jos ei, tilaa DAZN).
 9. Katsella UFC 247 elää Kodi-sovelluksessasi.

Huolimatta siitä, että Kodin lisäosat ovat yksi rikkaimmista online-streaming-alustoista, ne ovat edelleen voimassa geo-rajoitukset. Toisin sanoen DAZN on edelleen saatavana vain kielellä Saksa, mikä tarkoittaa, et voi katsella sitä ulkomailla.

Mutta VPN: llä voit siirrä online-sijaintisi yhdistämällä Saksalainen palvelin. Tällä tavalla saat saksalaisen IP-osoitteen ja pystyt pääsy DAZN-palveluun riippumatta siitä, missä fyysisesti asuit.

Suoratoisto Amazon Fire Stickillä

Amazonin tulitikku on yksi parhaimmista tavoista suoratoistaa sisältöä verkossa. Se sisältää kymmeniä virallisia sovelluksia, joita voit käyttää katsomaan suosikkis TV-sisältöäsi.

Yksi näistä sovelluksista ei ole kukaan muu kuin ESPN, suurin amerikkalainen UFC-yleisradioyhtiö. Kuten ehkä tiedät, a ESPN + -tilaus on vaadittava ja sitten sinun on ostettava PPV-tapahtuma.

ESPN + -sovellus ei ole käytettävissä Tulitikku, mutta siihen pääsee ESPN-sovelluksen kautta. Siksi aiomme näyttää sinulle kuinka asenna ESPN ja linkitä ESPN + -tilisi Fire Stick -korttiin:

 1. Käynnistä televisio ja aktivoi Amazon Fire Stick.
 2. Avaa hakupalkki ja Kirjoita ESPN.Ojani Noa
 3. Napsauta seuraavalla sivulla ESPN-sovellus.eSPN2
 4. Seuraavaksi paina ladata nappi.espn3
 5. Odota asennusprosessi lopuksi. Se vie muutaman minuutin Internet-yhteytesi mukaan.espn4
 6. Pään takaisin omalle Fire Stickin aloitusnäyttö ja suorita ESPN-sovellus.
 7. Nyt on aika aktivoida ESPN + sovelluksessa. Siirry sovelluksen aloitusnäytössä kohtaan asetukset (Vaihdekuvake oikeassa yläkulmassa).
 8. Siirry nyt Tilaukset.ESPN-tilaukset
 9. Valitse seuraavaksi ESPN+.ESPN + tilaus FireStick
 10. Sen jälkeen sinun pitäisi kirjaudu sisään tililläsi.Kirjaudu sisään ESPN + -palveluun
 11. Heti kun kirjaudut sisään, saat aktivointikoodi.ESPN + -koodi
 12. Selaimesi, kirjoita aktivointikoodi, ja kirjaudu sisään käyttöoikeustiedoillasi.ESPN + koodiselain
 13. Nyt tilauksesi on ollut sidoksissa Amazon Fire TV: hen.
 14. Osta UFC 247 PPV ESPN +: n verkkosivustolta ja sinulla on hyvä mennä.

Huomaa, että sovellus voidaan asentaa vain, jos käytät Yhdysvaltain Amazon-tili. Lisäksi, vaikka sinulla jo olisi tai onnistuit hankkimaan sen, sovellus ei toimi, ellet ole Yhdysvallat (Yhdysvaltain IP-osoite).

Jos näin ei ole, sinun on käytettävä VPN-verkkotunnusta huijata sijaintiasi Yhdysvaltoihin ja hanki amerikkalainen IP-osoite. Viimeinkin pystyt katsella ESPN +: tä kaikkialla maailmassa.

Ilmainen UFC-suoratoisto?

Valitettavasti löydät paljon verkkosivustoja tai sovelluksia tarjoavat UFC-suoratoiston ilmaiseksi. Mutta ennen kuin kiusausta annetaan, annamme sinulle pari osoitetta asiasta.

Sana ”vapaa” on houkutteleva ja kaikki, mutta se ei oikeastaan ​​tule niin kuin sanotaan. Ensinnäkin ilmainen UFC-suoratoisto on laiton, mikä saattaa vahingoittaa sinua, vaikka et olisi virran tarjoaja.

Sekuntia, sellaiset verkkosivustot ei voida luottaa. Saatat alistua itsellesi hakkerit ja haitalliset verkkoyhteisöt vain, jotta voisit säästää muutamalla pennillä.

Itse asiassa UFC ryhtyy rajuihin toimenpiteisiin verkkopiratismin torjumiseksi. Tarjous on haistaa UFC: n taistelutapahtumien laitonta Internet-suoratoistoa. Lisäksi se pitää kiinnostuneena baareista ja ravintoloista, jotka tarjoavat UFC-tapahtumia yötä maksamatta ohjelmoinnista.

Jokin aika sitten, UFC haastoi Staten Islandin miehen UFC PPV -sisällön lataamiseen ja jakeluun ja yrittämiseen saada tuloja taisteluista. Pay-Per-View on UFC: n taloudellinen elinehto, joka selittää miksi se on Internet-merirosvojen torjunta jotka varastavat sisältönsä ja levittävät niitä ilmaiseksi.

Ole varovainen, saatat joutua saamaan oikeuden määräys tällaisten verkkosivustojen käyttämiseen. Pysy virallisissa suoratoistopalveluissa; ne tarjoavat kuitenkin paremman laadun. Lisäksi sinun ei tarvitse katsoa olkapäätä joka kerta, kun käytät a live-stream.

UFC 247 – suoratoistokanavat

Olemme jo maininneet useiden maiden tärkeimmät UFC-yleisradioyhtiöt. Nyt niille alueille, joita emme vielä ilmoittaneet, tarkista alla oleva luettelo ja katso jos niitä on virallinen lähetystoiminnan harjoittaja maassasi on mukana:

 • Päätapahtuma (Australia)
 • UFC Fight Pass
 • Ottelu TV (Venäjä)
 • UFC Arabia (MENA)
 • BT Sport (UK)
 • ESPN+ (USA)
 • DAZN (Saksa)
 • Viaplay (Ruotsi, Tanska)
 • OSN (Lähi-itä)
 • TSN (Kanada) (vain prelims)

UFC 247: Jon Jones vs. Dominick Reyes

Päällä 8. helmikuuta 2020, numero 1 sijoitus UFC: n virallisessa punta-punta -listassa on menossa päätä vastaan Dominick Reyes sisään Houston, Texas.

Jos Jones onnistui voittamaan tämän, hän tietää, että häntä odottavat mahdolliset megataistelut, myös sellaiset, joiden kanssa on Francis Ngannou ja UFC keskiraskaan mestari Israel Adesanya.

Ennen kuin katsomme tulevaisuutta, Jonesin on kuitenkin annettava käsiinsä Dominick Reyes MMA-uransa ensimmäinen menetys UFC 247. Nyt Reyes on voittamaton, ja hän haluaa tietenkin lisätä uuden voiton luetteloonsa ja vyön.

Nyt hän palaa Octagoniin hämmästyttävän potkiessaan entisen keskipainon mestarin Chris Weidman takaisin lokakuussa. 

Toisaalta meillä on yön toinen päätapahtuma, Valentina Shevchenko (c) vs. Katlyn Chookagian. Tämä ottelu on tarkoitettu UFC Women’s Flyweight Champion -mestarille, joka nostaa tapahtuman intensiivisyyttä vielä enemmän.

Se tulee olemaan yksi vuoden suurimmista tapahtumista; ei ole usein tapaamisia, joissa tapaamme kaksi suurta otsikkotaistelua samana iltana, eikö niin? Joten kun odotamme tapahtumaa, tässä on kaikki Jones vs. Reyes taistelukortti:

Pääkortti

 • Jon Jones (c) vs. Dominick Reyes
 • Valentina Shevchenko (c) vs. Katlyn Chookagian
 • Juan Adams vs. Justin Tafa
 • Mirsad Bektic vs. Dan Ige
 • Derrick Lewis vs. Ilir Latifi

prelims

 • Trevin Giles vs. Antonio Arroyo
 • Alex Morono vs. Kalinn Williams
 • Andrea Lee vs. Lauren Murphy

Varhaiset prelimat

 • Miles Johns vs. Mario Bautista
 • Domingo Pilarte vs. Journey Nelson
 • Andre Ewell vs. Jonathan Martinez

UFC 247 Live Anywhere – Viimeiset sanat

Tavan löytäminen suoratoista UFC-tapahtumia nykyään voi olla yhtä turhauttavaa kuin ensimmäisen kierroksen kielto. Olemme kuitenkin laatineet kattavan oppaan, joka sisältää kaikki viralliset UFC-suoratoistopalvelut, joita on saatavana ympäri maailmaa.

Nyt sinun tarvitsee vain tarkistaa, mikä maassasi on saatavilla ja stream UFC 247: Jones vs. Reyes elää verkossa. Jos sinulla on kysyttävää tapahtumasta tai haluat jakaa joitain ennusteita, pudota meille rivi tai kaksi riviin kommentit alla.