Kuinka ostaa VPN-nimettömästi?

Koska monilla tavoilla hakkerit ja roskapostittajat pystyvät sieppaamaan yhteytesi ja saamaan käsiksi henkilökohtaisia ​​tietojasi, muutama yksityisyyttä paljon tietoisempi henkilö on turvautunut nimettömäksi jopa maksamalla VPN-tilauksensa. Tämä on loistava siirto, koska suurin osa suorittamista maksuista on erittäin helppo seurata takaisin sinulle, ja tämä tekee yksityisistä tiedoistasi helposti saatavissa. Jopa VPN-palvelut, jotka ovat ylpeitä siitä, että niillä on erilliset kokonaisuudet, jotka käsittelevät maksujaan, eivät ole niin turvallisia kuin luuletkaan, koska maksusi voidaan viime kädessä jäljittää tilisi tietoihin. Joten miten voit ostaa VPN nimettömästi?


Kuinka ostaa VPN-nimettömästi?

Kuinka ostaa VPN-nimettömästi?

Tarve maksaa nimettömästi

Tavalliselle käyttäjälle ei ole niin paljon paineita maksaa VPN-palvelustasi nimettömästi. Sinulla ei pitäisi olla mitään hätää etenkin, jos olet varma, että VPN-palvelusi ei pidä käyttäjän lokit. Heidän prosessiin liittyy todennäköisesti VPN-palvelun irrottaminen maksutiedoista, joten tilitietosi on vaikea jäljittää sinulle.

Jos työsuhteeseesi liittyy kuitenkin laaja joukko riskejä, joita voi syntyä, jos henkilöllisyytesi tai online-toiminta paljastuu, saatat haluta säilyttää korkeimman nimettömyysasteen. Tämä on luultavasti tapaus, jos olet joko puhuttu toimittaja, ilmoittaja tai mielipidevapauden puolestapuhuja mainitsemaan vain muutama.

Tämä ulottuu myös niihin, jotka ajattelevat paljon heidän online-viestintävälineidensä kautta välitetystä tiedosta. Et halua, että ihmiset pystyvät tunnistamaan palvelut, joita olet mahdollisesti pyytänyt vastineeksi nimettömälle maksulle, joten on parasta, että kaikki viestintävälineesi on suojattu.

Anonyymien maksujen haitat

Suurin haitta, jonka olemme havainneet nimettömistä maksuista, on, että sinun on tehtävä se manuaalisesti joka kerta kun haluat maksaa paljastamatta henkilöllisyyttäsi. Tämän välttämiseksi saatat joutua pakottamaan pitimmän tilauksen päivämäärällesi maksamastasi hinnasta, & tämä on normaalisti välillä 1 & 2 vuotta.

Sinulla on mahdollisuus saada muutamia etuja, kuten mahdollisuus suorittaa vain yksi maksu vuodessa, mahdollisuus hyötyä alhaisemmasta valuuttakurssista, jonka maksat lahjakortillasi, ja saada paras alennus kohteliaisuudesta mennä vuosipaketin mukana.

Anonyymit maksutavat

Suurimmalla osalla anonyymejä maksujärjestelmiä tiedetään olevan monimutkaisia ​​menetelmiä peittää käyttäjän jäljet. Kaksi suosituinta anonyymiä maksutapoja ovat lahjakortit ja digitaalinen valuutta.

Digitaalisen valuutan suosituin ja yleisesti hyväksytty muoto on bitcoinit. Heillä on velvollisuus työskennellä melkein minkä tahansa arvokkaan VPN-palveluntarjoajan kanssa, mutta sinun on otettava jonkin aikaa ymmärtää, kuinka toimia heidän kanssaan, jos satut olemaan uusi käyttäjä.

GIft-kortteja ei sen sijaan ole niin laajalti hyväksytty kuin VPN-palveluntarjoajien maksutapa. Heidän työskentely heidän takanaan on kuitenkin yksinkertaista: voit päästä läheiseen kauppaan, käyttää rahaa lahjakortin ostamiseen ja siirtää lahjakortin arvo käytännössä VPN-palveluntarjoajan tilille..

Maksaminen VPN: stä bitcoinien kautta

Ennen kuin jatkat tätä, on tärkeää varmistaa, että palveluntarjoajasi todella tukee VPN: n kautta tapahtuvaa maksamista, ja voit tehdä tämän tarkistamalla, onko Bitcoin-merkki hyväksyttyjen maksutapojen joukossa VPN: n sivustolla. Vahvistuksen jälkeen voit siirtyä neljään tarvittavaan vaiheeseen maksun helpottamiseksi:

 1. Sinun on aloitettava luomalla Bitcoin-lompakko.
 2. Seuraavaksi tunnista luotettavat bitcoin-myyjät, joilta voit ostaa.
 3. Jatka ostamista.
 4. Tilaa VPN-palvelu, joka sallii Bitcoin-maksujen suorittamisen.
 5. Siirrä bitcoineja lompakostasi palveluntarjoajasi.

Seuraavien linkkien avulla voit saada tarkat askel askeleelta ohjeet bitcoin-lompakon asettamisesta ja siirtojen helpottamisesta:

– Kuinka ostaa Bitcoineja

Saatuaan tilisi kaikki valmiiksi, siirrymme maksamaan tilauksesi.

VPN: n ostaminen nimettömästi – huomioitavia asioita

Kuten alussa sanoimme, sinun tulee olla varma, että ajatelmasi palvelu hyväksyy bitcoinit maksutapana. Kun olet tunnistanut haluamasi maksusuunnitelman, sinua kehotetaan antamaan VPN-tilitietosi, kun sinun on valittava maksaa bitcoineilla. Lähetä-painiketta napsauttamalla kehotetaan lasku bitcoin-tapahtumista ja VPN-palveluntarjoajan luomasta lompakosta, johon bitcoinisi siirretään. Lasku sisältää tietoja, kuten lompakonumeron, hinnan bitcoineissa, QR-koodin ja Maksaa Bitcoin-painikkeella.

Tässä vaiheessa sinun tarvitsee vain kirjautua sisään Bitcoin-tiliisi ja lähettää maksu sen lompakon tunnukseen, joka näet aiemmin luodussa laskussa. Kun olet valmis, maksun vastaanottamista koskevan sähköpostiviestin pitäisi näkyä postilaatikossa aktivointilinkin vieressä. Napsauta linkkiä aktivoidaksesi VPN-tilisi, ja olet valmis aloittamaan selaamisen yksityisesti.

Maksaminen VPN: lle nimettömästi lahjakorttien kautta

Prosessi, joka liittyy palvelusi maksamiseen lahjakortin kautta, on myös melko yksinkertainen, tosin hieman kalliimpi, koska VPN-palvelun on sitten myytävä lahjakortit niiden todellista arvoa alhaisemmalla hinnalla, jotta saataisiin niiden arvo käteisellä.

Maksuprosessi alkaa käyttäjän kirjautumalla palveluntarjoajan VPN-sivustoon ja napsauttamalla Maksu lahjakortilla -vaihtoehtoa. Sinulla on sitten valikoima vaihtoehtoja, joissa sinun tulee valita sinulla oleva lahjakorttimerkki tai jopa ostaa sellainen hetkellä. Valittuaan sinulla on mahdollisuus nähdä, kuinka kauan lahjakorttitilisi saldo kattaa palveluntarjoajasi. Jos olet tyytyväinen näkemääsi, jatka napsauttamalla Maksa-painiketta. Näet sitten maksun vahvistavan sähköpostin ja linkin, jota sinun tulisi napsauttaa aktivoidaksesi tilisi.

Päätelmä VPN: n ostamisesta nimettömästi

Meillä on vielä yksi vinkki lukijoillemme, jos he haluavat pysyä todella turvassa: Jos maksat VPN-verkostasi nimettömästi, voit myös varmistaa, että maksuasi ei voida jäljittää takaisin, varmistamalla IP osoite ei vastaa kotisi / yksityistä verkkoasi. Useimmat maksuympäristöt ottavat huomioon IP-osoitteesi luottokorttipetosten välttämiseksi. Tämän avulla ne voivat jäljittää tapahtuman aloittajalle. Jos haluat välttää tämän, osta tilauksesi julkisen yhteyden, kuten lentokentän tai ravintolan, Wi-Fi: n kautta. Kun teet tämän, IP osoittaa jäljellä todennäköisesti tusinaa muuta Wi-Fi-käyttäjää, mikä vaikeuttaa yhteyden valintaa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map