Miksi hotellin WiFi-yhteyden käyttäminen on turvallista ja kuinka pysyt turvassa

Onko hotellin WiFi turvallinen? Onko hotellin WiFi turvallista käyttää? Jos olet tietoinen yksityisyydestä, tiedät, että yhteyteen julkiseen Wi-Fi-verkkoon ei ole turvallista, koska hakkerit voivat asentaa sen. Vaikka maineikas hotelli ei koskaan yritä varastaa tietojasi, siellä voi olla hakkeri, joka perustaa väärennetyn Wi-Fi-yhteyspisteen ja antaa sille nimen “Hotel WiFi”. Jos muodostat yhteyden siihen, he näkevät kaikki kyseisessä verkossa lähettämäsi ja vastaanottamasi tiedot.


Miksi hotellin WiFi-yhteyden käyttäminen on turvallista ja kuinka pysyt turvassa

Miksi hotellin WiFi-yhteyden käyttäminen on turvallista ja kuinka pysyt turvassa

Onko Hotel WiFi turvallinen?

VPN: n käyttö voi suojata sinua tämän tyyppisiltä hyökkäyksiltä, ​​mutta harvat vieraat eivät käytä VPN: ää, mikä tekee siitä tehokkaan hyökkäyksen, ja hakkeri voi saada pääsyn sähköpostiosoitteisiinsa, sosiaalisen median salasanoihinsa ja jopa pankki- ja luottokorttitietoihinsa..

Hakkeri voi myös jättää viruksen tietokoneellesi verkon kautta. Ja jos hakkeri on todella hyvä, he voivat käyttää tätä menetelmää tunkeutua hotellin turvajärjestelmään ja varastaa vieraan tiedot. Jos olet matkustaja, tämä on pelottavaa tietoa.

Miksi käyttää hotellin langatonta internetiä??

Yhdistäminen 4G-mobiilitietojesi kanssa voi olla erittäin kallista, varsinkin jos matkustat. Matkustajat yleensä etsivät tapoja säästää muutama megatavu MB missä tahansa he voivat, mikä tekee hotellin langattomasta verkosta houkuttelevan kaupan. Jos et ole varovainen, matkapuhelimesi datamaksut voivat nousta satoihin dollareihin. Tästä syystä hotellin Wi-Fi: n käytöstä tulee pakko useimmille matkailijoille.

On monia syitä, miksi haluat ehkä pitää yhteyttä Internetiin jopa lomallasi. Jos olet työmatkalla, verkon käyttö on ehdottoman välttämätöntä. Ja vaikka olisitkin henkilökohtaisella matkallasi, haluat käyttää karttoja löytääksesi reittiohjeita, sosiaalista mediaa jakaa kuvia ja jopa kääntää, jos olet toisessa maassa. Ja kaikkea tätä ei voi tehdä mobiilitiedoillasi.

Hotelli WiFi: n 4 käyttämisen vaaraa

Kun käytät hotellin Wi-Fi-verkkoa, nämä ovat mahdollisia hyökkäyksiä, joita saatat kohdata.

 • Toista hyökkäys: Tämän hyökkäyksen avulla hakkeri toistaa käyttäjän todennusistunnon. Tällä tavoin he pääsevät verkkoon ja saavat uhrinsa yksityiset tiedot.
 • Salakuunteluhyökkäys: Kuten aiemmin keskusteltiin, hakkeri voi tässä hyökkäyksessä luoda verkon houkutellakseen uhria. Jos uhri liittyy verkkoon, hänen tiedot vaarantuvat.
 • Liikenteen analysointihyökkäys: Tässä hyökkäyksessä hakkeri voi vakoilla hotelliverkkoa ja nähdä siitä siirrettävät tiedot.
 • Sanakirjahyökkäys: Tässä hyökkäyksessä hakkeri yrittää käyttää sanakirjasanoja verkon salasanan arvaamiseen. Siihen sisältyy raa’an voiman menetelmä käyttämällä kaikkia mahdollisia salasanoja.

Hotellit ovat helppoja kohteita

Hakkerit pitävät hotelleja helpoina kohteina, koska matkustajat, jotka pysähtyvät hotelleihin, eivät yleensä halua käyttää matkaviestintään, koska se voi olla kallista. Useimmat matkustajat etsivät nykyään hotelleja, joissa on Wi-Fi. Yleisin hotellien hotspot-hyökkäyksen muoto on salakuuntelu, jossa hakkeri perustaa väärän verkon ja houkuttelee uhrin käyttämään sitä. Ja jos aiot yöpyä hotellissa, joka ei ole luotettava tai halpa, sen verkko saattaa häiriintyä aluksi.

Kuinka pysyä turvassa käyttäessäsi Hotel WiFI: tä

Jos et voi luottaa hotellin Wi-Fi-tietoturvaan, kuinka pysyt verkossa matkoillasi? Tässä muutamia vinkkejä.

 • Älä liity mihinkään Wi-Fi-verkkoon, joka on samanniminen kuin hotelli. Kysy sen sijaan hotellin viranomaisilta Wi-Fi-tiedot.
 • Tarkista sen suojaustiedot. Turvallinen Wi-Fi on suojattu WPA2: lla. Voit tarkistaa tämän siirtymällä verkkoominaisuuksiin ja valitsemalla Wi-Fi.
 • Tarkista, toimiiko salasana. Kokeile muodostaa yhteys väärillä salasanoilla. Jos se silti muodostaa yhteyden, se on takila.
 • Käytä VPN: tä. Kun muodostat yhteyden VPN: n avulla, kaikki liikenne on salattu, joten vaikka verkko olisikin hakkerin ohjaama, he eivät voi lukea mitään lähettämääsi.

Paras VPN, jota voi käyttää hotellissa yöpyessä

Siellä on lukuisia VPN-palveluntarjoajia, jotka kaikki väittävät olevansa parhaita. Kun kyseessä on VPN: n käyttäminen parhaiten hotellissa, haluat varmistaa, että VPN tarjoaa sovelluksia laitteille, joita aiot käyttää käyttäessään poissa kotoa. Näitä laitteita ovat PC, Mac, Android, iPhone ja iPad. Haluat myös varmistaa, että VPN: lläsi on asianmukainen palautuskäytäntö. Tällä tavalla voit aina saada rahat takaisin, jos VPN ei toimi ilmoitetulla tavalla. Kaiken kaikkiaan tässä on parhaat VPN-hotellit.

Muut suojatut tavat

VPN: n lisäksi tässä on joitain muita tapoja, joilla voit pysyä suojassa.

 • Pidä käyttöjärjestelmäsi ajan tasalla. Koska kaikki suuret ohjelmistoyritykset julkaisevat jatkuvasti uusia päivityksiä korjauksilla ja virheenkorjauksilla, käyttöjärjestelmän päivittäminen tarkoittaa, että laite on turvallinen.
 • Käytä aina HTTPS-verkkosivustoja, koska se tarkoittaa, että ne ovat turvallisia. HTTPS: ää tulisi käyttää etenkin, kun jaat henkilökohtaisia ​​valokuvia tai videoitasi.
 • Älä tarkista pankkitilisi tai tee online-ostoksia julkisen Wi-Fi-yhteyden ollessa.
 • Jos muodostat yhteyden hotellin Wi-Fi: hen, varmista, että tiedostojen jakamisvaihtoehto ei ole käytössä. Jos tiedostojen jakaminen on käytössä, hakkeri voi päästä käsiksi laitteesi tiedostoihin.

Miksi hotellin WiFi-yhteyden käyttäminen on vaarallista – viimeiset ajatukset

Kaikki nämä käytännöt auttavat sinua pysymään turvassa, mutta paras tapa pysyä suojassa julkisessa Wi-Fi: ssä on VPN. Kun käytät VPN-verkkoa, voit käyttää pankkitiliäsi ja tehdä online-ostoksia, koska kaikki tapahtumasi ovat täysin turvallisia ja vaikka hakkeri hallitsee käyttämääsi verkkoa, he eivät silti pysty lukemaan tietojasi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map