Miksi sinun ei pitäisi juurtua Android-laitetta

Älä juurruta Android-laitettasi


Miksi sinun ei pitäisi juurtua Android-laitetta

Mikä on juurtuminen?

Juurtuminen Android laitteet on sama käsite kuin Jailbreaking varten iOS. Se antaa käyttäjille rajoittamattoman hallinnan laitteensa hallintaan käyttöjärjestelmä, ja sinulla on järjestelmänvalvojan tason käyttöoikeus kaikkeen. Seurauksena on, että pystyt muokata laitteesi ja ohittaa rajoitukset että puhelinvalmistajat määräävät.

Ja jos juurrutat Android-laitteen, voit nauttia monista eduista, kuten:

 • Pidempi akun käyttöikä: Voit parantaa puhelimesi yleistä suorituskykyä, mukaan lukien pidentää akun käyttöikää.
 • Asenna mikä tahansa sovellus: Valmistajan rajoitusten välttäminen tarkoittaa, että voit ladata minkä tahansa sovelluksen laitteellasi, olipa se sitten Play Kaupassa vai ei.
 • Laitteen mukauttaminen: Sinun ei tarvitse rajoittaa itsesi järjestelmänvalvojan tarjoamiin teemoihin. Kun juurit laitteesi, voit mukauttaa grafiikkaa ja teemoja mieleiseesi.
 • Uusimmat ohjelmistopäivitykset vanhentuneille puhelimille: Jos sinulla on puhelin, joka ei enää tue uusinta Android OS -versiota, juurtuminen on ainoa valinta (jos et halua ostaa uutta laitetta). Saat viimeisimmät ohjelmistopäivitykset vanhasta puhelimesta huolimatta.
 • Poista bloatware: Valmistajat myyvät Android-laitteita, joissa on esiasennettu bloatware, jota et voi poistaa. He tekevät niin, koska ohjelmistokehittäjät maksavat heille näytön tuotteistaan. Tämä paisunut ohjelmisto vähentää laitteen nopeutta, mutta jos voit poistaa sen, kun juuristat puhelimesi.
 • Datan varmuuskopio: Android-käyttäjät voivat varmuuskopioida kaiken tietonsa ja ladata sen toiseen laitteeseen.

Kaikista näistä eduista huolimatta useimmat tekniikan asiantuntijat eivät suosittele Android-laitteen juurtumista, koska sen mukana tulee merkittävä riski.

Miksi sinun tulisi välttää Android-laitteen juurtumista

Android-laitteen juurtuminen tarkoittaa täydellistä käyttöoikeutta sen käyttöjärjestelmälle ja ytimelle. Mutta se on vaarallisella hinnalla kuten joudut Poista suojausasetukset jonka valmistaja on asentanut. Tämä jättää laitteen vaaralliseksi haittaohjelmat ja verkkohyökkäykset.

On monia muita haittoja, kuten:

Peruutettu takuu

Useimmat yritykset eivät pidä siitä, kun ohitat tehdasasetukset ja rajoitetut käyttöalueet. Seurauksena on, että takuusi peruutetaan, mikä tarkoittaa, että jos laitteesi toimintahäiriöt, valmistaja ei kata vahingot.

Mahdollisuus puhdistaa puhelimesi

Laitteen muokkaaminen on todennäköisesti suurin isku, jonka saat, jos juurtuminen menee pieleen. Termi tarkoittaa, että puhelimesi ei enää toimi, jolloin siitä tulee hyödytöntä tiiliä. Näet, että jokaisella Android-laitteella on ainutlaatuinen juurtumismenetelmä, ja valmistaja ompelee ne yleensä melko nopeasti estämään yrityksiä. Siksi on suuri vaara joutua vaikeuksiin, varsinkin jos et ole edistyksellinen tekniikan käyttäjä. Loppujen lopuksi olet peukalointi laitteen käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston kanssa, yksi väärä siirto, ja puhelin ei ehkä koskaan toimi enää.

Haavoittuvuus haittaohjelmille ja hakkereille

Voit nauttia monista eduista, kun laitteesi juurrutetaan, kuten pääsystä paljon muihin sovelluksiin. Mutta se tapahtuu korkean tietoturvan Android-asetusten kustannuksella, jotka suojaavat puhelintasi. Seurauksena olet enemmän alttiita haittaohjelmille ja muut verkkouhat. Joten älä siirry asentamaan mitään sovelluksia, jotka olet törmännyt, koska se saattaa varastaa tietosi. Suosittelen myös, että lataat vankan virustorjunta tai VPN laitteen suojaamispalvelu, jos päätät juurruttaa sen.

Haitalliset juurtumissovellukset

Vähemmän tekniikan taitavat käyttäjät käyttävät sovelluksia juurruttaakseen laitteitaan, ja jotkut heistä saattavat olla ilkeä. Jos lataat haittaohjelmia sisältävän ohjelmiston, hakkereilla on pääsy puhelimeesi ja tietoihisi. He voivat jopa haastaa ohjelmistosi, koska sinulla ei ole Androidin suojausasetukset suojelemaan sinua.

Päivitä ongelmat

Jotkut älypuhelimien juurtuneet Android-käyttäjät ilmoittivat, etteivät he enää vastaanottaneet OTA-päivitykset valmistajalta. Nämä päivitykset korjaa viat ja parantaa yleistä suorituskykyä laitteen, puhumattakaan paikata kaikki mahdolliset turvallisuusrikkomus. Joten jos päätät juuristaa puhelimesi, varaudu paremmin mahdollisuuteen, että et saa virallisia päivityksiä. Tämä tarkoittaa, että kohtaat säännöllisesti virheitä ja suorituskykyongelmia, kun käytät laitettasi.

Turvallisuusongelmat

Mainitsin aiemmin, että hakkerit voivat käyttää puhelintasi ja varastaa tietosi haitallisten sovellusten kautta. Mutta se ei ole heidän ainoa tapa sisään. He voivat myös käyttää laitteesi USB-portti. Siksi sinun on varmistettava, että kytket älypuhelimen verkkoon luotettu laite tai muuten se on verhot sinulle.

Vähennä turvariskejä – hanki VPN

Riippumatta siitä, päätätkö juurruttaa laitteen tai ei, on aina parasta, että varustat itselläsi VPN. Tämä työkalu kryptaa kaikki tietosi ja online-toimintasi, joten hakkerit, Internet-palveluntarjoajat ja valtion virastot eivät pysty seuraamaan sinua. Se on täytyy olla jos Androidin turvatoimet eivät enää suojaa sinua.

Virtuaali yksityiset verkot (VPN) ohjaa Internet-yhteytesi yhden yksityisen, suojatun palvelimen kautta. He antavat sinulle myös uusi IP-osoite palvelimesi sijainnista ja käytä suojattua salausprotokollat piilottaaksesi tietosi. Seurauksena on, että haittaohjelmat ja hakkerit eivät voi vaikuttaa puhelimeesi, ja juurtunut laite pysyy ehjänä.

VPN-verkkojen avulla voit myös huijata online-sijaintiasi ja ohittaa maantieteelliset rajoitukset, mikä tarkoittaa, että voit estää joukon verkkosivustoja ja suoratoistokanavia.

Paras VPN Android-juurtuneille laitteille

Laitteidensa juurtuneiden Android-käyttäjien on oltava valppaina valitessaan VPN-palveluntarjoajaansa. Kurja palvelun saaminen ei suojaa sinua yllä mainituilta riskeiltä. Siksi älä tilaa ilmaiset VPN: t koska he käyttävät heikot, helposti murto-salat. He myös pitävät liikenteesi lokit ja myyvät niitä kolmansille osapuolille.

Ammu sen sijaan palveluntarjoajia varten, jotka ansaitsivat käyttäjien ja alan asiantuntijoiden ylistäviä arvosteluita. minä suosittelen ExpressVPN, erittäin luotettava VPN-palvelu, joka tarjoaa parhaat suojausominaisuudet. Sisältää armeijan luokan salauksen (AES 256-bittinen), a tappaa kytkin, ja suojaus DNS vuotaa. Se ei myöskään tallenna Internet-liikennettäsi tai seuraa online-toimintaa.

Ja voit aina peruuttaa tilauksesi ja saada täyden hyvityksen 30 ensimmäisen päivän aikana, kun yritys tarjoaa 30 päivän rahat takaisin takuu käytäntö.

Jotkut vaihtoehdot ovat melkein yhtä hyviä, mutta valintani numero yksi on ExpressVPN.

Miksi sinun ei pitäisi juurruttaa Android-laitetta – erottaminen sanoista

Joten luulen, että miljoonan dollarin kysymys on: Onko sinun mielestäsi sen arvoista juurtua Android-laitteesi? En suosittelisi sitä, koska panokset ovat liian korkeita. Luotat tuntemattomaan sovellukseen erittäin monimutkaisella menettelyllä, väärillä liikkeillä ja voit suudella laitteesi hyvästi. Vaikka kaikki menee suunnitellusti täydellisesti, asetat puhelimesi yhä vaaraan: Ei luotettua virustorjuntaa, ei säännöllisiä päivityksiä, tietoturvaongelmia eikä takuuta. Mielestäni se ei ole sen arvoista.

Mutta jos vaadit Android-laitteen juurtumista läpi, hanki esimerkiksi vankka VPN-palvelu ExpressVPN on kriittinen. Se on sinun vain puolustuslinja haittaohjelmia ja hakkereita vastaan.

Juurikoitko koskaan Android-laitetta? Jaa kokemuksesi kanssamme kommenttiosassa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map