Nauhaleikkurit, oikeinkirjoituksen kaapelitelevisiolle

Viime vuosina on suuntaus, joka kasvaa nopeasti kaikkialla maailmassa: narunleikkaus. Se tarkoittaa kaapeli-TV: stä luopumista ja sisällön hankkimista pelkästään suoratoistopalveluiden kautta. Jos olet kehittyneessä tai ensimmäisen maailman maassa, jossa Internet on ilmainen ja nopea, olet joko siirtynyt suoratoistopalveluihin kokonaan tai saanut suurimman osan viihteestasi Netflixin, Amazon Primen tai muiden vastaavien palveluiden kautta.


Nauhaleikkurit, oikeinkirjoituksen kaapelitelevisiolle

Nauhaleikkurit, oikeinkirjoituksen kaapelitelevisiolle

Ei Niin Haluan kaapelin

Kaapeli-TV ei ollut koskaan suosittu katsojien keskuudessa. Hyvä hinnoittelu, pitkäaikaiset sopimukset, loputon mainonta, rajalliset katselumahdollisuudet ja huono kuvanlaatu olivat usein tärkeitä TV-katsojien valitusalueita, mutta koska vaihtoehtoa ei ollut saatavilla, kaikki katselivat televisiota edelleen kaapelin kautta. 

Mutta ei enää. Skenaario on muuttunut paljon: 14 miljoonaa kotitaloutta saa nyt päivittäisen sisällön annoksensa suoratoistopalveluista. Niiden kotitalouksien lukumäärä, jotka jatkavat kaapeli-TV-yhteyttään suoratoistopalveluita varten, kasvaa jatkuvasti, ja oikeinkirjoitus televisiokanaville.

Videomainontatoimiston raportin mukaan streaming-palveluihin luottavien ihmisten määrä on kolminkertaistunut vuodesta 2013. Vaikka määrä ei ole nyt huolestuttava, määrän kasvuvauhti on varmasti huolestuttava. No, ei yrityksille, jotka tarjoavat suoratoistoa!

Suoratoistopalvelut ovat halvempia, niillä on monipuolisempi sisältökirjasto, ja mahdollisuus katsella suosikkiohjelmasi milloin haluat, ovat joitain ominaisuuksista, joita kaapeli-TV ei koskaan tarjonnut (ja ei koskaan). On sanomattakin selvää, että suoratoistopalvelujen sisältö on paljon mielenkiintoisempaa kuin mitä televisiossa yleensä näytetään. Ihmiset haluavat katsoa erilaista sisältöä, ja kun sitä ei ole saatavana televisiosta, he siirtyvät suoratoistoon.

Kaapeli-TV: tä edelleen tilaavia kotitalouksia on enemmän kuin sisältöä suoratoistavia. Vaikka se on positiivinen merkki, syitä voi olla lukemattomia. Se voi johtua siitä, että heillä ei ole vielä pääsyä nopeaan tai ilmaiseen Internetiin, kuten monissa maissa tapahtuu.

Asiat ovat erilaisia ​​toisille

Toisin kuin Yhdysvalloissa, monilla valtioilla ei vieläkään ole pääsyä Internetiin niin hyvin, etteivät he voi kuvitella 4G- tai 5G-nopeutta. Nuo kansakunnat katsovat edelleen perinteistä televisiota, koska se on halvempi ja helpompi vaihtoehto Internetille.

Muissa tapauksissa ihmiset voivat pitää kiinni kaapeli-tv: stä, koska se sisältää heidän kodin Internet-palvelun, ja kun nämä kaksi yhdistetään, ne tarjoavat paljon halvemman kaupan. Useilla kotitalouksilla on yhä kaapeli-TV-, puhelin- ja Internet-yhteytensä, ja tämä yhdistetty kauppa on liian hyvä luopua joillekin. Voi myös olla, että sekä kaapeli-TV: n että suoratoistopalveluita tilaavat kotitaloudet odottavat vain sisältökirjaston kasvavan ja mielenkiintoisemman, ennen kuin kaapeloivat kaapeliyhteyden.

Johdon leikkautumisen suuntaus jatkuu

Viime vuonna yli miljoona kotitaloutta käytti kaapeli- ja satelliitti-tv: tä suoratoistopalveluihin kolmen kuukauden kuluessa. Viime vuonna suositun arvion mukaan kaapeli- ja satelliitti-TV: n ennustettiin kuolleen vuoteen 2030 mennessä. Ja ottaen huomioon nykyisen skenaarion, se ei vaikuta todennäköiseltä. 

Yksi pahimmin kärsineistä tässä tapauksessa on TV-mainonta, jonka liikevaihto laskee huomattavasti tulevina vuosina. Koska television katselu laskee, mainostajat siirtyvät myös digitaalisiin ympäristöihin. Tämä pahentaa kaapeli- ja satelliittitelevision tilannetta.

Lisäksi kaapeli- tai satelliittitelevisiopalvelun järjestäminen on monimutkaisempaa ja kalliimpaa kuin suoratoistopalvelut. Kaapeli-TV-yritykset varaavat osan kaistanleveydestä televisiokanaville, kun taas digisovittimet jaetaan kodinomistajille, teknikkojen on kytkettävä fyysiset johdot jokaiseen televisioon. Televisio on myös vähemmän kehittynyttä kuin digitaalinen media.

Vaikka ihmiset voivat suoratoistaa 4K- ja HDR-sisältöä verkossa, televisio ei ole vielä tarjonnut näitä uusia tekniikoita. Siksi ihmiset vetäytyvät enemmän digitaaliseen mediaan, mikä on valovuosia edellä perinteistä maksutelevisiota.

Mitä seuraavaksi kaapeli-TV: lle?

On monia muita syitä, miksi kaapeli- ja satelliitti-TV eivät välttämättä selviä pitkällä aikavälillä. Netflixin ja Hulun kaltaisten suoratoistopalveluiden kasvavan käyttäjäkunnan lisäksi asiakastyytyväisyys on myös pieni syy siihen, miksi niin monet ihmiset ovat olleet tyytymättömiä perinteiseen maksutelevisioon..

Comcastin kaltaisilla suurilla yrityksillä on monopoli Internet- ja kaapelitelevisiomarkkinoilla, eivätkä he ota huomioon asiakaspalvelua. Palvelun laadusta riippumatta he tietävät ansaitsevansa rahaa, joten heillä ei ole mitään huolta asiakkaista. On myös muita aiheita, kuten piratismi ja laittomat lataukset, jotka tekevät kaapeli-TV: n skenaariosta yhä surkeamman.

Kun ihmisillä on niin monia tapoja saada päivittäinen annos viihdettä, miksi he pysyvät enää maksutelevisiossa?