Onko Torrenting laillista ja turvallista käyttää?

Onko torrentin laillista Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Saksassa, Ranskassa, Australiassa, ja muu maailma? Voitaisiin kysyä, miksi torrentin ja riskin tulisi käydä läpi seuraavien ongelmien? Ehkä se, että pääsy digitaaliseen maailmaan ilmaiseksi ja jolla on pieni mahdollisuus juuttua, on sinänsä lämmittävä kutsu. 


Onko Torrenting laillista ja turvallista käyttää?

On torrenting laillista ja turvallista käyttää?

Internetin käyttäjät olisivat typerää, jos he eivät hyödyntäisi tällaista mahdollisuutta. Joissakin maissa, kuten Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Japanissa, laittoman sisällön lataamisesta määrätään sakkoja, kun taas Sveitsissä, Espanjassa ja Puolassa, kuten Sveitsissä, Espanjassa ja Puolassa, niitä ei oteta huomioon. Voitko torrent saamatta kiinni? Onko torrentia jopa laillista?

Se ei todellakaan ole tärkeää, koska olemme täällä kertoaksemme sinulle, että voit päästä eroon kiusaamisesta riippumatta siitä, missä olet maailmassa. Voit välttää vakavia laillisia seurauksia ja torrentteja VPN: ien kanssa, jotka ovat yhteensopivia Macin, PC: n, Androidin, iOS: n, iPhonen ja iPadsin kanssa. Alla olevassa oppaassa kerrotaan torrentin eri näkökohdista. Onko Torrenting laiton? Mitä tapahtuu, kun pidät tekijänoikeuksilla suojatusta materiaalista? 

Mikä on torrenting?

Torrenting on tiedostojen jakaminen Torrent-ohjelmiston avulla. Se on protokolla, joka tukee vertaisverkkojen tiedostojen jakamista. Periaatteessa se on tapa ladata tietoja ja levittää tietoja / elektronisia tiedostoja Internetissä. Tiedoston lataamisen sijasta yhdeltä lähdepalvelimelta torrentin käyttäjät voivat ladata haluamansa tiedoston pienet bitit useista tietokoneista, jotka on kytketty käyttämään Torrent-ohjelmistoon..

Miksi Torrent?

No, lukuun ottamatta suosittua syytä, jonka avulla ihmiset voivat katsella elokuvia tai kuunnella musiikkia ilmaiseksi, ihmiset torrent välttää teknisiä kysymyksiä, kuten nopeus ja kaistanleveys.

Onko Torrenting laiton?

Ennen kuin jatkamme eteenpäin, kysymys siitä, onko torrentit laillista vai ei, on luultavasti suurin huolenaihe. Joten olemme täällä kertoaksemme, että torrentin teko on teknisesti laillista, kunnes tekijänoikeuksilla suojattu aineisto on kyseessä, vasta sitten sitä ei enää ole. Tekijänoikeudella suojattujen elokuvien ja kappaleiden lataaminen Torrentin avulla on turmeltunut ja voi johtaa vakaviin seurauksiin.

Kuinka torrenting toimii?

Raskaan tiedoston lataaminen voi olla Internetin käyttäjien pahin painajainen, joka ei kuitenkaan enää ollut ongelma, kun Torrenting tuli kuvaan. Mitä Torrenting tekee, on helppo ladata tiedostoja, jotka vaativat suurta kaistaleveyttä ja nopeutta. Se hajottaa tiedoston ja jakaa sen eri paikkoihin lopulta palauttaaksesi ne takaisin yhteen tiedoston lataamisen jälkeen.

Siemen ja leeching, näin Torrenting toimii. Koska koko Torrenting-prosessi perustuu tiedostojen jakamiseen, torrentin käyttäjällä on oikeus siemeniä ja leechä varten. Tämä tarkoittaa, että aivan kuten voit ladata tiedoston muilta, pystyt todennäköisesti lähettämään yhden tiedoston myös muiden käyttöön. Nauhoittamasi (lataamasi) tiedosto tuli eri lähteistä, ja tiedosto siirretään (lähetetään) muille Torrentin käyttäjille. Tiedostojen jakamisprosessin keskellä on asiakasohjelmisto, joka hallitsee käyttäjien yhteyksiä siemen- ja kaiutiedostoihin.

Kuinka saisit torjua?

Uskokaa tai älkää, on yrityksiä, jotka seuraavat / suojaavat tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia, ja ne toimivat nimellä ”Copyright Trolls”. Torrentin IP-osoitteet ovat näkyviä ja havaittavissa Torrenting-asiakasohjelmistoa käyttäville. Internet-palveluntarjoajien ja tekijänoikeuspellien on vain seurattava niiden henkilöiden toimintaa, jotka lataavat tai lähettävät materiaalia IP-osoitteidensa kautta.

Mitä tapahtuu, jos joudut kiinni?

Rentoutua. Mahdollisuudet mennä tuomioistuimeen torjuntaa varten ovat vähäiset, mutta toivoisit, että asiat hoidettaisiin tuomioistuimessa, kun huomaat törkeät sakot tekijänoikeuksien loukkauksista. Rangaistusten myöntämisaste vaihtelee maan lakien ja käytettyjen aineistojen mukaan.

Internet-palveluntarjoaja lähettää sinulle kirjeen, jossa vaaditaan lopettamaan torrentitoimintasi. Yhteysnopeutesi kärsii epäsuotuisista käytännöistä. Ääritapauksissa muut maat antavat kolme vankeusrangaistusta ja uskomattoman suuria sakkoja.

Turvallisuutta edeltäviä vinkkejä

Tässä on joitain helppo seurata ohjeita, jotka voit toteuttaa pysyäksesi turvallisella puolella torrent.

 • Valitse Torrent-ohjelmistosi viisaasti.
 • Pysy kaukana uusimpien julkaisujen torrentista.
 • Käytä VPN: ää torrenttiin.
 • Valitse hyvämaineinen VPN.
 • Käytä virustorjuntatuotetta.

VPN Torrenting

Käyttäjien on suojattava henkilöllisyyttään VPN: llä torrentin aikana. VPN: n (Virtual Private Network) käyttö ei vain lisää nimettömyyttä verkko- ja torrentikäytännöihisi, mutta myös piilottaa sijaintisi, missä torrentit saattavat olla luvattomia. VPN muuttaa IP-osoitteesi reitittämällä kaiken Internet-liikenteen valitsemasi sijaintipalvelimen kautta. VPN salaa kaiken tiedon tavalla, jolla Internet-palveluntarjoajat tai tekijänoikeusjoukot eivät voi seurata online-toimintaa. Näin voit käyttää VPN-torrentia turvallisesti:

 1. Tilaa VPN-palveluntarjoaja.
 2. Lataa VPN-ohjelmisto napsauttamalla linkkiä.
 3. Asenna VPN-ohjelmisto.
 4. Yhdistä yhteen toisen maan palvelimiin.
 5. Nyt kun selaat toista IP-osoitetta käyttämällä, Internet-palveluntarjoajat tai tekijänoikeuspeitot eivät missään tapauksessa tiedä mitä olet tekemässä.  

VPN: n valitseminen

Valitsemasi VPN: n on:

 • Älä säilytä lokit käyttäjiensä Internet-liikenteestä
 • Käytä suurilla nopeuksilla
 • Onko palvelimia maissa, joissa säilytyslakia ei sovelleta

Paras VPN torrentingille

Olemme jo julkaissut perusteellisen arvion parhaista VPN-palveluntarjoajista, joita voit käyttää torrent-tiedostojen lataamiseen nimettömästi. Alta löydät luettelon parhaista VPN-tornereista vuodesta 2018.

ExpressVPN

Tämä on yksi suosituimmista VPN-palveluista, joita voit ehdottomasti käyttää Torrenting-ohjelmiin ja yleiseen web-käyttöön. Se tarjoaa erittäin turvallisen 256-bittisen AES-salauksen. Se, että sillä on palvelimia 78 maassa, toimii myös sen hyväksi (luultavasti ei Pohjois-Korea, koska joku aikoo tehdä jotain kyseisestä maasta?). ExpressVPN: llä on laaja käyttö- ja laitetuki. On myös ihanteellista, jos et vain harkitse ohjelmistoasetusten tekemistä, mutta haluat käyttää torrentteja nimettömästi. Kakun kuorrutus on, että sillä ei ole käyttäjän tietojen kirjaamista. Käytetty oletusprotokolla on OpenVPN, mutta voit käyttää myös L2TP: tä ja SSTP: tä. Kaikki sen palvelimet tukevat P2P: tä.

NordVPN

Panamassa sijaitseva NordVPN on ihanteellinen myös kovien torrentti- ja P2P-palveluiden käyttäjille. Mukana on myös nollarekisteröinnin varmuus ja siellä on 256-bittinen AES-salaus. NordVPN tarjoavat myös kaksinkertaisen VPN-ominaisuuden. Nopeudet ovat yleensä hyviä, mutta voivat vaihdella toisinaan. Voit myös käyttää DNS-vuodonsuojausta ja jaettua IP-osoitetta. Rajoittamaton kaistanleveys tekee kaupasta vain makeamman.

IPVanish

Jos käytät torrentia ja sinun on käytettävä Web-palvelimia eri paikoista, on viisasta valita VPN-palvelu, kuten IPVanish. Siihen liittyy myös tietojen kirjaamisen haittoja. Protokollille, kuten L2TP ja OpenVPN, on 256-bittinen salaus ja tuki. IPVanish tarjoaa jaetut IP-osoitteet ja kaistanleveys on rajaton.

Onko Torrenting laiton – Torrent viisaasti

Vaikka torjuntaan liittyy useita riskejä, käyttäjät uskovat silti, että se on ampumisen arvoinen. He tuskin uskovat, että yhden tiedoston lataaminen johtaisi heihin ahdingossa, jopa tietäen, että tekijänoikeuksien alaisen materiaalin lataaminen on lain mukaan iso kielto.

Voidaan onnea ja päästä eroon kovakoisteluista maasta riippuen, jossa hän asuu, ja tietysti turvatoimenpiteistä, jotka hän on toteuttanut viranomaisten välisten juonteiden välttämiseksi. Se, että piinaaminen ei ole laitonta aluksi, avasi oven monille käyttäjille sitä hyödyntää. Älykkäät käyttäjät torrentin tekijänoikeuksien alaista materiaalia, mutta taitava käyttäjät torrent tekijänoikeuksien suojaamaa materiaalia käyttämällä VPN.