Parhaat suoratoistolaitteet vuonna 2020

Kun televisio muuttuu älykkäämmäksi ja digitaalinen media ottaa haltuunsa perinteisen television katselun ja elokuvien hyppäämisen, on nyt yleistä katsella live-kanavia, TV-ohjelmia ja elokuvia millä tahansa laitteella, älypuhelimista ja tietokoneista streaming-laitteisiin. Se on poistanut kaapeli- tai satelliitti-tv-laskujen taakan ja myös antanut pääsyn premium-sisältöön kaikkialta maailmasta kotona. Jos olet johtoleikkuri, joka etsii parhaita suoratoistolaitteita ympärillesi, katso alla olevaa luetteloa.


Parhaat suoratoistolaitteet vuonna 2017

Parhaat suoratoistolaitteet vuonna 2020

Parhaat suoratoistolaitteet vuonna 2020

Viihde saa streaming-laitteilla uuden merkityksen. Seuraavat ovat pelin parhaita:

Amazon Fire TV

Jos sinulla on Amazon Prime -jäsenyys, se ei voi olla parempi kuin Fire TV. Tässä Amazonin suoratoistolaitteessa on nopea ja tehokas ohjelmisto, laajennettava muisti ja 4K HDR -videotuki sekä oma elokuvien ja televisio-ohjelmien luettelo. Lisäksi laite voi suoratoistaa sisältöä streaming-jättiläisiltä, ​​kuten Netflix. Voi, jos olet pelinhaltija tai sinulla on innokas pelaaja talossa, Fire TV pystyy myös pelaamaan Android-pelejä ja -sovelluksia. Se on myös halvempi kuin monet muut TV-suoratoistolaitteet.

Roku Express Full HD

Älä mene lankaan Roku Express -kokoonpanon vuoksi. Vaikka laite on pieni ja edullinen, se on helppo asentaa ja kätevä käyttää, ja se voi suoratoistaa HD-sisältöä kaikista suosituista verkoista Netflixistä Amazon Primeen, HBO Go to Hulu ja muihin. Laitteen mukana tulee myös kaukosäädin, joten älypuhelinta ei tarvitse käyttää sen kanssa. Roku Express on kiistatta yksi parhaista suoratoistolaitteista, jolla on omat painikkeet Netflixille, Google Playlle, Hululle ja Sling TV: lle..

Apple TV 4K

Apple-addikettien ei pitäisi unohtaa kokeilla Apple TV 4K: ta. Vaikka se ei ole edullinen, kuten Roku- tai Amazon-laitteet, se kompensoi pakkaamalla joitain merkittäviä ominaisuuksia, jotka sisältävät uskomattoman nopeuden, tyylikkään kaukosäätimen, jossa on kosketus ja ääniohjaus, sekä Applen henkilökohtaisen digitaalisen avustajan Siri. Laajan televisio-ohjelmien ja elokuvien suoratoiston lisäksi laite on myös upea pelaamaan. Uusi Apple TV -versio tukee myös 4K-suoratoistoa.

Roku Ultra

Vuoden suosituin ja myydyin suoratoistolaite, Roku Ultra, yhdistää 4K: n suoratoiston nopeudella 60 kuvaa sekunnissa, HDR-sisällön tuen ja digitaalisen äänilähdön. Voit käyttää kuulokkeita myös tämän laitteen kanssa ääniliittimen ansiosta. Roku Ultra on varustettu neliydinprosessorilla, tarjoaa sileän ja terävän 4K-videonlaadun sekä yli 500 000 elokuvaa ja TV-ohjelmaa. Kuten kaikki Roku-laitteet, tämänkin mukana tulee kaukosäädin, joka on varustettu kosketus- ja ääniominaisuuksilla. Roku Ultra -soitin on ihanteellinen perheelle, joka rakastaa katsomaan televisiota tai elokuvia yhdessä.

Google Chromecast Ultra

Googlen budjettivaihtoehto, Chromecast Ultra-streaming -laite ei ole vain kompakti ja kannettava, vaan myös riittävän tehokas HDR 4K -sisällön suoratoistoon suosituista streaming-palveluista, kuten YouTube ja Netflix. Käyttäjät pääsevät myös Googlen laajaan elokuva- ja televisio-ohjelmien kirjastoon. Chromecast on pieni, langaton laite, joka liitetään helposti television HDMI-porttiin. Apple- tai Android-älypuhelimesi voi toimia kaukosäätimenä sisällön etsimiseen ja toistamiseen. Televisioresoluutiosta riippumatta Chromecast optimoi sisällön automaattisesti parhaan mahdollisen laadun tarjoamiseksi.

Roku-suoratoistokeppi

Jos etsit kannettavaa suoratoistolaitetta, mikään ei ole lähellä Roku-suoratoistoa. Tämä pieni, kompakti virtakeppi on kätevä käyttää riippumatta siitä, onko sinulla tilaa tai et halua tehdä huoneesta ruma johtojen avulla. Siinä on myös ääni- ja kosketuskäyttöinen kaukosäädin, joka tekee kaiken kanavien vaihtamisesta suosikki-ohjelmien löytämiseen. Ilmaisella Roku-mobiilisovelluksella saat laajan luettelon, jossa on yli 50 000 ohjelmaa ja elokuvia eri kategorioissa. Roku-suoratoistokeppi on älykäs ja kätevä sujuvan HD-sisällön suoratoistoon.

Paras suoratoisto VPN vuonna 2020

Jos haluat estää lisää sisältöä streaming-laitteellasi, VPN: n käyttäminen on erittäin suositeltavaa. Laitteeseesi asennettavien kanavien laatu ja määrä riippuvat suurelta osin nykyisestä alueestasi. Esimerkiksi USA: n Apple TV: n käyttäjät saavat pääsyn erilaisiin sovelluksiin kuin Kanadan käyttäjät. Yhdistäminen virtuaaliseen yksityiseen verkkoon, nimeltään VPN, antaa sinun käyttää geo-estettyjä kanavia, joita normaalisti ei olisi saatavilla alueellasi. Voit käyttää myös VPN: tä ohittaaksesi MLB: n, NFL: n, NHL: n ja NBA: n pimennysrajoitukset. Tässä on muita ominaisuuksia, jotka saat pois VPN: n käytöstä.

  • Poista geoblokeroitujen kanavien estäminen: On monia suoratoistopalveluita, joihin pääsee vain tietyissä maissa. VPN: n avulla voit ohittaa alueelliset rajoitukset.
  • Ohita ISP: n kuristus: Oletko koskaan huomannut, että Internet-nopeutesi on kohtuullinen, jos selaat verkkosivustoja, mutta yhtäkkiä putoaa, kun katsot videoita verkossa? Jos näin on, Internet-palveluntarjoajasi todennäköisesti kuristaa Internet-nopeutta. VPN: n käyttäminen mahdollistaa periaatteessa sen välttämisen.
  • Lopullinen yksityisyys: Lisää ylimääräinen yksityisyyden ja turvallisuuden taso kaikkiin online-toimintoihisi.
  • VPN-sovellukset: VPN-yhteyden muodostamisen ei tarvitse olla teknillinen friikki PC: n, Macin, Androidin, iOS: n ja FireStickin käyttäjäystävällisten VPN-sovellusten ansiosta..

ExpressVPN ovat erittäin suositeltavia, kun kyseessä on maantieteellisesti estettyjen sisältöjen katselu ulkomailla, lähinnä heidän 30 päivän palautustakuun takia, samoin kuin heidän useiden VPN-palvelimiensa ympäri maailmaa.

Parhaat suoratoistolaitteet vuonna 2020 – johtopäätös

Suoratoistolaitteista ei ole pulaa markkinoilla budjetista huippuluokan vaihtoehtoihin pelaajista langattomiin tikkuihin. Ihanteellinen laite tulisi määrittää sen mukaan, millainen televisio, Internet-yhteys ja kuinka paljon olet valmis käyttämään. Aina on parempi ottaa käytettävissä olevat järjestelmävaatimukset huomioon ennen valinnan tekemistä.