Pokemon-kodin lataaminen ja asentaminen kaikkialla maailmassa

Ei ole mitään muuta kuin nähdä professori Oakin uusi ilme 2020. Ja kiitos Peli Freak, pystymme nyt tekemään uuden pilvipalvelun Pokemon Home -palvelun avulla. Tämä upouusi pilvipohjainen napa, joka pystyy yhdistä valikoima Pokemon-pelejä toisiinsa, mukaan lukien Sword ja Shield, Let’s Go Pikachu ja Let’s Go Eevee. Pokemon Home on saatavana Android, iOS ja Nintendo Switch, ja se käynnistettiin maailmanlaajuinen mittakaava. Jotkut maat eivät kuitenkaan saaneet tätä etuoikeutta, mikä johtaa meidät oppaaseemme tänään. Näin voit Lataa Pokemon Home missä tahansa muualla maailmassa.


Kuinka ladata Pokemon Home missä tahansa

Pokemon – Uusi sukupolvi saa kodin

Pokemon Home on linkki useiden Pokemon-pelien välillä Nintendo Switch, Mobile ja Nintendo 3DS. Sen avulla kouluttajat kykenevät tallettaa tai noutaa Pokemon saatu noista peleistä.Pokemon-kotikaavio

Yksi sovelluksen ominaisuuksista on GTS, missä voit perustaa tietyn Pokemonin, jonka haluat vaihto (vaihto) ja asettaa vaatimukset siitä mitä haluat saada.

Tällaiset ammatit ja vaatimukset sisältävät sukupuolen ja tason, mikä tekee paljon helpommaksi kerätä esimerkiksi yksinoikeudella versio. Mitä tulee Miekka ja kilpi pelaajat, voit siirtää vain Pokemoneja, jotka sisältyvät pelien Pokedexiin, ei muuta.

Siellä on myös Wonder Box -toiminto, jossa voit jättää Pokemonin sisälle, jotta voit käydä kauppaa hetkessä täysin vieraiden kanssa. Tämän toiminnon avulla voit vaihtaa 3 Pokemonia kerralla käyttämällä vapaa suunnitelma ja kymmenen kanssa Premium-suunnitelma.

Katsekaamme tämän jälkeen vähän syvemmälle mitä Pokemon Home tarkoittaa saatavuus, tilaukset ja hinnoittelu.

Saatavuus

Vaikka pidämme sitä globaalina lanseerauksena, Pokemon Home on teknisesti saatavana vuonna valitse maita toistaiseksi. Se on laaja-alainen verrattuna siihen, kuinka monta aluetta se tukee, mutta silti monet maat eivät saaneet julkaisua.

Voimme sanoa, että Pokemon Home käynnistyy tukemattomat maat myöhemmin, aivan kuten Game Freak teki Pokemon Go: n kanssa päivällä. Toistaiseksi, tässä on missä Pokemon Home on saatavana:

 • Yhdysvallat
 • Japani
 • Eurooppa
 • Australia
 • Uusi Seelanti
 • Etelä-Korea
 • Hongkong
 • Taiwan
 • Kanada

Ilmaiset vs. Premium-suunnitelmat

Pokemon Home -sovelluksella pelaajilla on kaksi erilaista hinnoitteluvaihtoehtoa: Premium ja Basic. Jokaisella on omat ominaisuutensa, ja tietysti perusominaisuudessa on rajoituksia.

No, se on loppujen lopuksi “saat mitä maksat”. Alla löydät eron näiden kahden välillä, minkä jälkeen hinnoittelu tapahtuu jokaisessa maassa. Pokemon Home julkaistaan.

palkkio

 • Voi siirtää Pokemonin Pokemon Bankista
 • 6000 Pokemonia voidaan tallettaa
 • 10 Pokemon voidaan laittaa Wonder Boxiin kerralla
 • 3 Pokemon voidaan laittaa globaaliin kauppajärjestelmään kerralla
 • Tuomaritoiminto käytössä
 • Osallistu ja isännöi huonekauppaa

Kaiken kaikkiaan, jos haluat saada lisäominaisuudet ja saavutettavuus, sinun tulisi valita heidän Premium-suunnitelmansa. Se on tietysti parempi valinta ottaen huomioon, mitä käytät ja hyödyt.

hinnoittelu

Kuten nyt tiedät, Pokemon Home on saatavana ympäri 11 aluetta ympäri maailmaa, mikä vie meidät hinnoitteluun alueesi mukaan, jossa asut:

Kesto
Laite
Yhdysvallat
Kanada
euroalue
UK
Venäjä
Australia
Uusi Seelanti
Japani
Etelä-Korea
Hongkong
Taiwan
1 kuukausi
(30 päivää)
Nintendo-kytkin$ 2,99$ 3,99€ 2,99£ 2,69₽225$ 4,49$ 4.99¥ 370₩ 3900$ 23$ 100
iOS / Android€ 3,49£ 2.99₽229
3 kuukautta
(90 päivää)
Nintendo-kytkin$ 4.99$ 6.99€ 4,99£ 4.49₽375$ 7.99$ 8.99¥ 610₩ 5900$ 38$ 170
iOS / Android€ 5,49£ 4.99₽379
12 kuukautta
(365 päivää)
Nintendo-kytkin$ 15.99$ 21.99€ 15,99£ 14.39₽1199$ 24.99$ 27.99¥ 1960₩ 20,000$ 123$ 530

Hinnat vaihtelevat asuinmaasi mukaan. Jos kuitenkin ilmoitat euroalueella ja Isossa-Britanniassa, hinnat muuttuvat myös käyttämästäsi laitteesta riippuen.

Joten periaatteessa Mobiili versio of Pokemon Home maksaa enemmän näillä alueilla.

Lataa Pokemon Home Anywhere – vaihe vaiheelta

Huolimatta siitä, mitä laitetta käytät, jos asut maassa, jota ei tueta, huomaat, että Pokemon Koti ei ole saatavana sovelluskaupassasi.

Esimerkiksi, olemme niiden maiden ulkopuolella, joissa Pokemon Home julkaistiin, yritimme etsiä sovellusta Google Play Kauppa, ja tämän me sen sijaan saimme:

“Tämä tuote ei ole saatavilla maassasi.”Pokemon Home Android

No, se on muuttumassa käyttämäsi kanssa Android, iOS tai Nintendo Switch. Tässä on mitä sinun on tehtävä käyttämästäsi käyttöjärjestelmästä riippuen:

Nintendo-kytkin

Siitä huolimatta, että Nkendo Switchillä on vähiten vaihtoehtoja hyötyä Pokemon Home -sovelluksesta, se on edelleen tuettu konsoli. Voit päivittää sen, mitä käytät, jos tilaat palkkio-suunnitelma.

Nyt ne, jotka olet pelannut viimeisimmät Pokemon-pelit, etenkin mielenkiintoisen Galarin alue (Sword and Shield) haluaisi saada mahdollisimman monta Pokemonia käymällä kauppaa muiden kouluttajien kanssa.

Joten jos asut maassa, jota ei tueta, näin voit muuta Nintendo Kytkimen aluetta:

 1. Valitse päävalikossa Asetukset-vaihtoehto (Vaihdemainen kuvake).NIntendo-asetukset
 2. Siirry etelään ja napsauta järjestelmä.Kytke järjestelmä
 3. vuonna järjestelmä valikko, valitse alue.Vaihda alue
 4. Valitse alue, johon haluat vaihtaa. Paras vaihtoehto olisi aina Amerikat.Valitse alue
 5. Nyt sinun on hyväksyttävä uusi Loppukäyttäjän lisenssisopimus napsauttamalla Seuraava-painiketta.Nintendo Hyväksy
 6. Valitse lopuksi Hyväksyä ja sitten Uudelleenkäynnistää. Nintendo-kytkin tulee reboot käyttämällä juuri valitsemasi aluetta.Nintendo viimeistele

Nyt voit Lataa Pokemon Home Nintendo-kytkimelläsi riippumatta siitä missä asut kartalla.

iPhone / iPad

IOS-menetelmä ei ole niin vaikea. Tarvitset vain muutaman napsautuksen täällä ja täällä, ja olet saanut itsesi eri App Store -alue. Katso miten se tapahtuu:

 1. Siirry iPhonellasi tai iPadillasi kohtaan Asetukset-osio. iOS-asetukset
 2. Napsauta Apple ID näytön oikeassa yläkulmassa, jota seuraa Näytä Apple ID.iOS Apple ID
 3. Valitse seuraavassa näytössä Maa / alue.Valitse alue
 4. Napsauta nyt Vaihda maasi tai alueesi.Vaihda maa tai alue
 5. Valitse luettelosta alue, jonka haluat vaihtaa kaksi.Valitse alueesi
 6. Lue seuraavaksi Käyttöehdot ja napsauta Olla samaa mieltä.Hyväksy ehdot ja ehdot
 7. vihdoin, toimita tarvittavat tiedot edellyttää Apple.Lähetä käyttöoikeustiedot iOS
 8. Olet muuttanut iOS-alueesi onnistuneesti Yhdysvallat.

Kun olet suorittanut yllä olevat vaiheet, voit löytää Pokemon Koti lataa se ja nauti siitä missä tahansa.

Android

Päätimme kattaa Android-laitteet lopulta, koska se vaatii muutaman lisävaiheen alueen muuttamiseksi. Meillä ei todellakaan ole muutoksia Google Play Kaupan maa, mutta huijaamme sitä ajattelemaan, että olemme toisessa.

Tätä varten tarvitsimme ylimääräisen auttavan käden, joka tulee a-muodossa Virtuaali yksityinen verkko. Tämän verkkoturvatyökalun avulla voit huijata online-sijaintisi valitsemasi maahan ja auttaa pääsemään rajoitetun sisällön käyttöön riippumatta siitä, missä olet.

jotta muuta Google Play Kaupan aluetta, noudata seuraavia vaiheita:

 1. Ensimmäinen, Kirjaudu luotettavan VPN-palveluntarjoajan kanssa. Jos se on palkkio, sinulla on paremmat mahdollisuudet suorittaa tällainen tehtävä.
 2. Lataa ja asenna VPN-sovellus Android-laite, aja se ja kirjaudu sisään.
 3. Yhdistä nyt verkkoon Amerikkalainen palvelin päästäksesi Google Play Kaupan yhdysvaltalaiseen versioon.
 4. Seuraavaksi siirry Android-laitteen päälle asetukset ja navigoi kohtaan sovellukset.
 5. Vieritä alas ja valitse Google Play Kaupan sovellus.
 6. Osuma “Pakkopysähdys.”
 7. Mene varastointi ja tyhjennä Cashe ja tiedot.
 8. Käynnistä Google Play Kauppa.
 9. Valuuttasi tulisi vaihtaa Yhdysvaltain dollareita.
 10. Nyt voit Lataa Pokemon Home ja kymmeniä muita Yhdysvaltojen rajoittamia sovelluksia.

Se ei ole vaikea tehtävä, jos tiedät tietäsi. Yllä olevat vaiheet johtavat sinut kokonaan uuteen maailmaan Android-sovellukset joka perustuu Yhdysvaltoihin. PS: Voit vaihtaa mihin tahansa valitsemasi alueeseen riippuen VPN-palvelin, johon muodostat yhteyden.

Lataa Pokemon Home Anywhere – viimeiset ajatukset

Pikachun logoPokemon Kodin uusi hahmo, Grand Tammi, vie sinut läpi tilin perustamisprosessin. Toistaiseksi sovellus tukee yllä mainittuja pelejä.

Kuten on kuitenkin ilmoitettu, Pokemon Go on liittymässä sekoitukseen myöhemmin. Niille, jotka asuvat maissa, joissa sovellus ei ole käytettävissä, No, sinulla on mitä tarvitset muuttaaksesi sitä.

Nyt voit Lataa Pokemon Home missä tahansa muualla maailmassa. Jos tarvitset ylimääräisen auttavan käden, pudota meille rivi tai kaksi riviin kommentti-osa alla, ja otamme sinuun yhteyttä.