Twitch-suoratoiston aloittaminen

Videopelit ovat aina olleet suosittuja, mutta kukaan ei ole koskaan voinut kuvitella laajaan kuuluisuuteensa, jonka se on saanut maailmanlaajuisesti suoratoiston ansiosta.


Twitch-suoratoiston aloittaminen

Ultimate Twitch Aloittelijoiden opas

Pisin aikaa ihmiset ovat pelanneet videopelejä omalla tietokoneellaan joko yksin tai kumppanin kanssa. Heillä oli myös mahdollisuus pelata jonkun vastaan ​​toisella laitteella.

Mutta suoratoisto on siirtänyt videopelit kokonaan toiselle tasolle. Itse asiassa se ei ole enää nuorten poikien vapaa-ajan toimintaa. Se on monen miljoonan dollarin yritys, joka ei ole pienempi kuin muut suuret urheilutapahtumat.

Kan tekee nimen itselleen

Twitch on yksi tällainen suoratoistoalusta, joka on antanut videopelille aivan uuden merkityksen. Sen on luonut Justin Kan, ja se lanseerasi vuonna 2011, mutta Amazon osti sen vuonna 2014. Vaikka Twitch alkoi vain yhtenä online-pelaamistapahtumana, se hallitsee nyt videopeliteollisuutta.

Sillä on yli 100 miljoonaa aktiivista kuukausittaista käyttäjää, joista 15 miljoonaa on päivittäisiä käyttäjiä. Tämän lisäksi järjestelmässä on myös 2,2 miljoonaa kuukausittaista lähetystoiminnan harjoittajaa ja 241 miljardia minuuttia suoratoistettua pelisisältöä. Se johtuu lähinnä alustan tarjoamasta uutuudesta.

Alustalla voit tehdä yhteistyötä pelin muiden pelaajien kanssa, kun yleisö saa katsoa pelaamistasi. Itse asiassa ihmisiä, jotka tulevat katsomaan ihmisten pelaamista, on enemmän kuin tosiasiallisesti pelaavia.

Siellä on myös chatti, jonka avulla käyttäjät voivat kommunikoida suoraan yleisön ja muiden pelaajien kanssa, mikä tekee alustasta vuorovaikutteisemman kuin mikään muu. Twitch isännöi ammattimaisia ​​peliturnauksia, talk show-ohjelmia sekä lähetystoiminnan harjoittajien solo-istuntoja.

Tässä on opas Twitchin käytön aloittamiseen ja ominaisuuksien hyödyntämiseen.

Asioita, joita tarvitset

Ennen kuin aloitat suoratoisto- tai lähetystoimittajana Twitchissa, tarvitset muutamia asioita. Muista, että Twitchin suoratoistot ja lähetystoiminnan harjoittajat ovat Internet-kuuluisuuksia, joilla on satoja sponsoreita ja tuhansia sosiaalisen median seuraajia.

Suuri osa näistä ihmisistä pelaa videopelejä elantonsa vuoksi ja pääsee osallistumaan myös NBA: n tai NFL: n huipputurnauksiin. Vaikka nämä saattavat olla vain muutamia onnekkaita, aloittaminen Twitch-streamerina ei vie paljon. Seuraavat ovat perusedellytykset Twitchin käytön aloittamiselle.

Yksi tai useampi tietokone

Twitchiin pääsee sekä tietokoneella että mobiililaitteilla, mutta on suositeltavaa käyttää työpöytää, koska sen kapasiteetti on enemmän kuin mobiililaitteiden.

Twitchin suositusten mukaan tietokoneessa tulisi olla vähintään Intel Core i5-4670 -suoritin tai vastaava, vähintään 8 Gt RAM-muistia ja Windows 7 tai uudempi. Voit suoratoistaa myös Apple-tietokoneesta.

PC-pelien suoratoistoa varten tarvitaan vahva näytönohjain, mieluiten sellainen, joka tukee vähintään DirectX 10: tä. Tarvitset myös nopean, luotettavan Internet-yhteyden, jonka lähetysnopeus on vähintään 3 Mt / s. Tämä on melko helppo saada koti- ja mobiili-Internet-yhteyksiin.

Jos haluat tulla lähetystoiminnan harjoittajaksi, sinun on suoratoistettava ja lähetettävä samanaikaisesti. Tämä voi olla vaikeaa samasta laitteesta. Siksi on suositeltavaa, että suoratoistat yhdestä tietokoneesta, kun lähetät toisesta. Tämä estää yhden tietokoneen ylikuormituksen.

Kamera ja mikrofoni

Hyvän tietokoneen lisäksi tarvitset myös verkkokameran ja mikrofonin. Kun lähetät yleisöä, voit nähdä sinut pelaamista vastaan ​​ja saavuttaaksesi, että tarvitset korkealaatuisen web-kameran.

Mitä parempi kamerasi laatu, sitä parempi kuva. Tarvitset myös hyvän mikrofonin, jonka avulla yleisö kuulee sinut selvästi.

Vaikka pelikuuloke sisältää kunnollisen mikrofonin, saat parhaan mahdollisen laadun hankkimalla erillinen mikrofoni – joko jotain, jonka voit leikata vaatteihisi tai asettaa pöydälle..

Twitch-tili

Kun tekninen näkökulma on selvitetty, sinun on luotava tili Twitchilla. Liittyminen alustaan ​​on melko yksinkertaista ja suoraviivaista. Sinun on kirjauduttava sisään twitch.tv-sivustoon ja luotava tili. Liittyminen ja suoratoisto Twitchiin on täysin ilmainen, mutta itsesi erottautumiseksi muista sinun on ponnisteltava.

Varmista, että käytät mukautettua avataria ja banneria, jotta olet heti tunnistettavissa. Älä myöskään unohda kirjoittaa mielenkiintoista kuvausta itsestäsi.

Suoratoisto-ohjelmisto

Ilman suoratoisto-ohjelmistoa, et voi näyttää pelisi maailmalle. Kaksi suosituinta suoratoisto-ohjelmistoa ovat ilmainen Open Broadcasting Software (OBS) ja maksettu XSplit.

Nimeäminen itsellesi

Kun olet koko lajiteltu, olet valmis aloittamaan yleisön suoratoiston ja rakentamisen. Kuten mikä tahansa sosiaalisen median alusta, itsellesi nimen tekeminen Twitchilla vie aikaa, vaivaa ja kärsivällisyyttä.

Laiturilla on miljoonia muita kuin sinä, ja sinulla on aina kova kilpailu. Siksi seuraavien neljän asian tekeminen on välttämätöntä seuraavien rakentamiseksi alustalle.

  • johdonmukaisuus: Kun olet uusi, sinun tulee olla johdonmukainen sisällön ja toteutuksen kanssa – sinun on oltava ajoissa. Sinun on aina suoratoistettava tietyllä hetkellä, jotta yleisö tietää milloin etsiä sisältöäsi. Vaikka sinulla ei olisi aluksi paljon katsojia, on tärkeää jatkaa. Johdonmukaisuus on avainasemassa; satunnaisella, epäsäännöllisellä läsnäololla ei ole mitään hyötyä.
  • vuorovaikutus: Yleisön ja muiden yleisradioyhtiöiden vuorovaikutus ja kiinnostaminen on tärkeä osa prosessia. Se auttaa kehittämään suhteita ja keräämään suuremman määrän seuraajia.
  • kärsivällisyys: Vaikka Twitch on luonut Internet-sensaatiot suoratoistoista, muista, että kilpailu on kovaa ja vie jonkin aikaa. Koska olet kärsivällinen ja johdonmukainen ja virtaat laadukasta sisältöä, voit lopulta tehdä merkinnän.
  • Noudata sääntöjä: On asioita, jotka saavat tehdä Twitchissa, ja asioita, joita sinun ei koskaan pitäisi yrittää. Jos rikot käyttöehtoja, saatat joutua kieltämään Twitchin ilman mitään takaisinpääsyä.

Lopulliset ajatukset

Nyt Twitchista on selvästi tullut suosituin e-pelien suoratoistoalusta. Se ei kuitenkaan ole ainoa. Katso nämä mahtavat Twitch-vaihtoehdot saadaksesi paremman kuvan erilaisista pelien suoratoistopalveluista.