VPN: Täydellinen Internet-tietoturvaratkaisu

Internet-vapaus on uhattuna kaikkialla maailmassa. Aika oli, kun hallitus oli aina hyökkäyksessä lehdistönvapauden suhteen. Mutta nykyään Internet on suositumpi ilmaisun- ja sananvapauden keino, joka ansaitsee hallitusten tyytymättömyyden ympäri maailmaa. Tietyissä maissa, kuten Venäjä ja Kiina, Internet ei ole ollenkaan ilmainen. Ihmiset eivät pääse käyttämään mitä haluavat.


VPN: Täydellinen Internet-tietoturvaratkaisu

VPN: Täydellinen Internet-tietoturvaratkaisu

Esimerkiksi Kiinassa kaikki suositut palvelut estetään Facebookista Gmailiin. Jopa ainoa käytettävissä oleva palvelu, WeChat, on aina tiukan hallituksen valvonnassa. Jos hallitus luulee tekevän jotain, mitä sinun ei pitäisi tehdä Internetissä, IP-osoitteesi estetään. Voit jopa rangaista tai vangita.

Poistu minusta, hallitus!

Koska Internet ei ole niin turvallinen tai vapaa kuin se oli 20 vuotta sitten, ihmiset etsivät aina keinoja pysyä turvallisina verkossa. Teknologia on edistynyt, ja älypuhelimien helpon saatavuuden ansiosta kaikkien on helppo pysyä yhteydessä.

Sosiaalisen median, digitaalisen tiedon tallennuksen ja jakamisen sekä verkkoliiketoimintojen käyttö on lisääntynyt harppauksin, ja samaan aikaan myös online-uhat ovat kasvaneet.

Arkaluonteiset tiedot ja taloudelliset tiedot voidaan helposti varastaa, jos et ole varovainen. Vaikuttaa siltä, ​​että kukaan ei voi olla turvallinen Internetissä turvautumatta lisätyökaluihin tai sovelluksiin.

Muutamia muita sovelluksia, jotka ovat tehokkaampia kuin virtuaalinen yksityinen verkko, on tällä hetkellä. Riippumatta siitä missä päin maailmaa olet, virtuaalinen yksityinen verkko on se, joka voi pitää Internet-toimintasi turvassa aina. Kukaan ei halua, että John Brennan vakoilee heitä!

Niin paljon, että VPN: ien käyttö kasvaa 30 prosenttia vuosittain. Internetin uhkien ja VPN: n hyödyllisyyden kasvavan tietoisuuden vuoksi yhä useammat ihmiset turvautuvat nyt tähän sovellukseen turvatakseen verkkotoimintonsa.

Mikä on VPN?

Virtuaali yksityinen verkko on helppokäyttöinen sovellus kaikkien verkkotoimintojen turvaamiseksi. Yleensä kaikki Internet-liikenne reititetään Internet-palveluntarjoajan kautta. Tämä tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajasi voi nähdä ja seurata kaikkia Internet-aktiviteettejasi, jopa tietämättäsi.

Sen jälkeen kun verkon neutraliteetti kumottiin Yhdysvalloissa, Internet-palveluntarjoajilla on nyt täysi oikeus seurata online-toimintaa, tallentaa tietosi ilman suostumustasi ja jopa jakaa tietoja kolmansille osapuolille, mukaan lukien hallitus. Siksi sinun on ensin turvattava itsesi Internet-palveluntarjoajaltasi.

Kun käytät VPN-verkkoa, Internet-liikenteesi ei enää kulje ISP-palvelimen kautta. Salattu liikenne ohjataan uudelleen suojatun VPN-palvelimen kautta.

Tätä prosessia kutsutaan tunneloimiseksi, koska liikenne kulkee yksityisen tunnelin kautta laitteen ja VPN-palvelimen välillä. Koska liikennettä ei johdeta ISP-palvelimen kautta, Internet-palveluntarjoajasi – tai kukaan muu kuin sinä – ei voi salata sisältöä.

Internet-palveluntarjoajasi ei voi selvittää, mitä teet verkossa tai mihin liikenne suuntautuu. Peittämällä IP-osoitteesi, sinut pidetään nimettömänä verkossa.

Miksi käyttää VPN-verkkoa??

VPN on sovellus, jota tarvitset, jos haluat pysyä nimettömänä Internetissä ja estää ulkopuolisia hakemasta aktiviteettejasi.

Haittaohjelmien vastaisen ratkaisun lisäksi VPN on ainoa sovellus, jota tarvitset täydelliseen online-tietoturvaan. Muista, että VPN ei estä haittaohjelmien lataamista laitteellesi, joten virustorjunta on tärkeää myös VPN: n rinnalla.

On olemassa useita tapoja, joilla VPN pitää sinut ja tietosi turvassa verkossa. Ensinnäkin, se piilottaa alkuperäisen IP-osoitteesi, joten kukaan ei voi tietää missä olet, mistä olet online-tilassa tai kuka olet.

Käytännössä pomppia itseäsi!

Se, mitä VPN tekee, korvaa alkuperäisen IP-osoitteesi satunnaisella IP-osoitteella mistä tahansa VPN-palvelimesta ympäri maailmaa. Joten vaikka asutkin todella Yhdysvalloissa, IP-osoitteesi saattaa olla Australian alueen IP-osoitteesi.

Alkuperäisen IP: n piilottamisella on useita etuja sen lisäksi, että pidät anonyymiä. Voit helposti ohittaa maantieteelliset lohkot ja käyttää suosikkisisältöäsi Netflixissä.

Voit myös ohittaa Internet-sensuurin, jos asut tai matkustat maahan, kuten Kiina tai Venäjä. Voit estää naapurisi varastamasta kaistanleveyttä. Voit torrent sydämesi sisältöön estämättä IP: täsi estämästä.

Vaikka VPN suorittaa kaikki nämä toiminnot, siihen ei liity teknisiä ongelmia. Kuten kaikki muutkin sovellukset, se on asennettava ja aktivoitava sitten. Kun se ei ole käytössä, se voidaan deaktivoida. Voit valita käytettävissä olevista palvelimista kaikkialla maailmassa suunnitelmasi mukaan. Suurin osa suunnitelmista alkaa vain 3 dollarista kuukaudessa. 

Koska niin monta ominaisuutta yhdistetään yhdeksi, VPN on todella terveellinen ratkaisu Internet-turvallisuuteen tänään.