Vuoden 2020 parhaat streaming-palvelut

Mitä ovat parhaat streaming-palvelut vuonna 2020? Ajan myötä tapa, jolla ihmiset etsivät ja saavat viihdettä, on muuttunut dramaattisesti. Sinun ei enää tarvitse käydä a moninkertainen, tai suuntaa DVD-vuokrauspalvelu naapurustossa nauttiaksesi suosikkielokuvista. Nopean Internet – yhteyden tullessa halvemmaksi ja laajalle levinneemmäksi, online-suoratoistopalvelut on ampunut.


Kenen täytyy tilata kaapeli-tv-palvelut tai ostaa DVD-levyjä, kun kaikki uusimmat TV-ohjelmat ja elokuvat voivat olla katsottu verkossa HD-resoluutiolla? Itse asiassa et oikeasti tarvitse PC käyttää näitä palveluita jatkuvasti. Kun näkyviin tulee enemmän suoratoistopalveluita, sinun on valittava tarpeisiisi sopiva. Olemme testanneet melko paljon suoratoistokanavia parin viime vuoden aikana. Alta löydät parhaat streaming-palvelut vuodesta 2020. 

Vuoden 2017 parhaat suoratoistopalvelut

Vuoden 2020 parhaat streaming-palvelut

Vuoden 2020 parhaat streaming-palvelut

Alla on lueteltu suosituimmat suoratoistopalvelut, joista voit valita. Huomaa, että jotkut kanavat ovat maantieteellisesti estetty Yhdysvaltojen ulkopuolella. Voit kuitenkin käyttää heitä käyttämällä a VPN-palvelu.

Netflix

Netflix - Vuoden 2017 paras suoratoistopalvelu

Netflix – Vuoden 2018 paras suoratoistopalvelu

Tämä on epäilemättä yksi suosituimmista online-suoratoistopalveluista. Sen erinomainen valikoima TV-ohjelmat ja elokuvat, loistava käyttöliittymä ja suositusjärjestelmä tekevät siitä kilpailun useimpien kilpailijoiden edellä. Se ei ole kuitenkaan ilmainen, ja upouusi sisältöä voi olla jonkin verran rajoitettua. Kuukausimaksu on nyt $ 9.

Tosiasia, että käyttäjät voivat luoda enintään viisi erilaista profiilia samalla tilillä lisää monipuolisuutta. Laaja laite- ja alustayhteensopivuus toimii myös sen eduksi. En voi ajatella suoratoistolaitetta, joka ei toimi Netflixin kanssa. Yhdessä Amazon Prime Videon kanssa, Netflix on only globaali suoratoistopalvelu tähän mennessä.

Hulu

Hulu - Vuoden 2017 paras suoratoistopalvelu

Hulu – Vuoden 2020 paras suoratoistopalvelu

Jos etsit kohtuuhintaisia ​​suoratoistopalveluita, jotka tarjoavat hienoa televisiosisältöä, Hulu on paras veto. Sen alueen rajoitus on kuitenkin olemassa. Se on saatavana niille, jotka ovat Japani ja Yhdysvallat vain. Voit kuitenkin ohita tämä rajoitus VPN-sovellusten avulla. Ajoittain esiin tulevat mainokset voivat olla häiritseviä, ja käyttöliittymä ei ole tarkalleen käyttäjäystävällinen.

Nyt se maksaa vain 8 dollaria kuukaudessa. On myös ilmainen versio, mutta sen rajoitukset poistavat useimmat käyttäjät. Hulu Plus tukee useita laitteita, myös yläosaa pelikonsolit ja Roku. Hulu tuo myös markkinoille samanlaisen suoratoistopalvelun Sling TV, PS Vue ja DirecTV Now pian. Samoin kuin Netflix, Hulu on yhteensopiva kaikkien tärkeimpien suoratoistolaitteiden kanssa Playstation, Xbox, Roku, Amazon Fire TV ja Apple TV.

Amazonin päävideo

Amazon Prime Video - Vuoden 2017 paras suoratoistopalvelu

Amazon Prime Video – Vuoden 2020 paras suoratoistopalvelu

Tätä voidaan kutsua nimellä paras streaming-palvelu koko perheelle. Sisältö on uskomattoman laaja, ja saat parhaat edut. Kuukausimaksujärjestelmän puuttuminen näyttää kuitenkin olevan sammutettava monille ihmisille. Se sopii paremmin niille, jotka shyppää verkossa paljon ja käyttöä Amazon Prime. Se on myös ihanteellinen, kun haluat katsoa enemmän lasten ohjelmointi- ja komediaohjelmat kuin muut genret. Sillä aikaa Amazon Prime ei tueta Apple TV, voit silti katsoa sitä millä tahansa muulla suoratoistolaitteella, jota ajattelet. Roku, PS4, Xbox, Android, Smart TV ja Fire TV Stick, ovat kaikki yhteensopivia.

ratista

Se on yksi ilmaiset online-suoratoistopalvelut jolla on luonnollisesti myös melko suuri käyttäjäkunta! Sen tarjoamat videot ovat erinomaisia. Mutta ilmaiset palvelut tulevat hikkaineen, ja tässä se on paljon mainoksia jotka sinun on sietävä. Sony omistaa sen.

Hauska tai kuole

No, tämä ei ole kuin mikä tahansa tyypillinen suoratoistopalvelu. Voit saavuttaa sen vain, jos rakastat katsomasi suosittu julkkikset untuvissa teoissa jotka saavat sinut jakamaan naurusta. Toisin sanoen se on slapstickille komedia ystäville.

Videot ovat hilpeitä ja ne voivat valaista mielialaasi heti. Löydät joitain Hollywood-hottiesia, jotka osoittavat heidän hauskoja puoliaan kuin koskaan ennen sen ohjelmissa. Joillekin ihmisille se on melko naurettava, mutta tarvitset sitä stressi busters ajoittain.

VEVO

Vevo on pääasiassa suunnattu musiikin ystäville. Sinua kovaa painostaa löytää toinen omistautunut musiikin videoiden suoratoistopalvelu se tulee ilmaiseksi. Ei ihme VEVO käyttäjäkunta kasvaa nopeasti.

Hikka on huolimaton navigointi. Tavallaan sitä voidaan pitää MTV: n seuraaja. Sen omistaa Sony Music Entertainment ja Universal Music Group, ja molempien jättiläisten musiikkivideot ovat siellä sen tietokannassa. Suurin osa sisällöstä on kuitenkin pop- ja hip-hop-genrejä. Sen laaja yhteensopivuus myös osaltaan lisää sen suosiota.

Ongelma globaalissa tavoittelussa

Jos tiedät hyvin termin Internet yksityisyys ja vapaus, olet saattanut törmätä paljon kierteisiin ja keskusteluihin, jotka kiertävät geo-esto. Tätä mekanismia käytetään streaming palveluiden ja verkkosivustojen rajoittaa niiden sisältöä käyttäjän sijainnin perusteella.

Toisin sanoen nykyinen sijainti määrää, mitä voit käyttää verkossa. Jotkut sivustot ja palvelut ovat esimerkiksi saatavana vain MEILLE, mikä tekee niistä esteettä Kanada, ja vise-Versa. Ei siinä kaikki; jotkut sivustot on estetty tietyllä alueella. Suosituimmat maat, jotka tekevät sen Kiina, Venäjä, Yhdistyneet arabiemiirikunnat ja KSA. 

Mutta tähän ratkaisuun, johon kaikki kohtaavat nykypäivän Internetissä, on ratkaisu – A Virtuaali yksityinen verkko. Tämä Internet-työkalu voi huijata online-sijaintiasi niin että esiintyy eri alueella (käytännössä puhuen).

Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on muodostaa yhteys valitsemasi maan palvelimeen. Sillä tavalla koko liikenne näyttää tulevan siitä paikasta. Sitten saat vastaanottaa IP-osoitteen kyseisellä alueella ja suora pääsy kaikkeen alueen rajoitettuun sisältöön.

Kuinka yhdistää?

Jos haluat kiertää Netflix, BBC iPlayer, ja kaikki palvelut ympäri maailmaa, fseuraa seuraavia vaiheita:

 1. Tilaa VPN-palveluntarjoaja jolla on kunnollinen palvelinverkko. Löydät suosituksia myöhemmin artikkelista.
 2. VPN: t ovat helpottaneet yhteyden muodostamista luomalla omistettuja sovelluksia. Lataa ja asenna VPN-asiakasohjelma Androidilla, iOS, PC, Mac, FireStick tai reititin.
 3. Käynnistä seuraavaksi sovellus ja kirjaudu sisään vasta luodulla tililläsi.
 4. Nyt sen kanavan perusteella, jonka haluat suoratoistaa, muodostaa yhteyden palvelimeen omassa maassaan.
 5. Yhdistäminen vie muutaman sekunnin. Kun yhteys on muodostettu, käynnistä valitsemasi kanava.
 6. Nyt, virta mitä et koskaan pystynyt missä tahansa olet.

Valittavana on paljon vaihtoehtoja. Siksi olen tarkistanut kymmeniä VPN-verkkoja auttaaksesi sinua etsinnässäsi. Vieritä hiukan pidemmälle ja lue lisää.

Paras VPN-palvelu suoratoistopalvelujen estämiseksi missä tahansa

Maantieteellisesti rajoitetun sisällön käyttämisessä on paljon silmään näkevää. Jos haluat poistaa tiettyjen kanavien lukituksen, niitä on paljon tekijöitä, joita on etsittävä VPN: stä. Täällä theVPN.guru, tarkastelemme VPN-palveluntarjoajia rehellinen, puolueeton tapa. Yli 100 VPN-palveluntarjoajan testaamisen jälkeen (ilmainen ja premium), luetteloomme lyhennettiin 4 huippua. Katsotaanpa miksi:

ExpressVPN

ExpressVPN-kansi

Aion aloittaa sen valitsemalla numero yksi, ExpressVPN. Palvelu tarjoaa valtavan palvelinverkon, joka koostuu 3000 palvelinta yli 90 sijainnissa. Kun näin ensimmäisen kerran ExpressVPN: n, tilasin heidän palvelunsa testata sitä. Tutkimuksen aikana huomasin, että se saavutettiin johdonmukaisesti vakaat nopeudet. Videoni ei pysähtynyt sekunnin ajan puskurointiin.

Niiden sovellus on suoraviivainen ja suunniteltu niille, jotka eivät tiedä tekniikan tietä. Löydät asiakkaita Windows, Mac ja Linux. Huomaat kuitenkin, että ExpressVPN loistaa mobiiliosastolla intuitiivisilla sovelluksilla iOS, Android ja yeah, Blackberry.

Kun napsautat tietyn maan palvelinta, VPN muodostaa automaattisesti yhteyden verkkoon nopein palvelin alueella. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että valitset hitaan.

Turvallisuuden kannalta ExpressVPN tarjoaa automaattinen tappikytkin, joka poistaa Internet-verkon käytöstä, jos VPN-yhteys äkillisesti putoaa. Tällä tavalla mitä tahansa teitkin sisällä salattu yhteys pysyy yksityisenä.

Lisäksi tietosi salataan teollisuuden luotettavimmilla protokollilla. Me puhumme OpenVPN, L2TP – IPSEC, PPTP ja SSTP, kera 256-bittinen salaus.

Vielä yksi asia, jos haluat suoratoistaa sisältöä laitteella, joka ei tue VPN: tä, voit aina käyttää heidän Älykäs DNS-välityspalvelin (MediaStreamer). Se voidaan asettaa päälle Android, iOS, PC, Mac, Firestick, Apple TV, Smart TV, Chromecast, PlayStation ja Xbox. 

Toisin sanoen, jos et ollut tyytyväinen siihen, mitä ExpressVPN tarjoaa, voit hyötyä siitä 30 päivän rahat takaisin takuu. 

Haittoja

 • Hinnat ovat melko korkeat

NordVPN

NordVPN-arvostelu

Vaikka luetteloin suosikkini yllä, tämä on edelleen yksi parhaista suosikkeistani. NordVPN ylpeilee 5000 palvelinta ympäri maailmaa peittäessään 60 maata. Se pystyy estämään yllä olevien suoratoistopalvelujen ja niin edelleen. Se ei kuitenkaan ollut tärkein tekijä, joka kiinnitti huomioni, se on mitä palveluntarjoajalla on turvallisuuden ehdot.

Sen rinnalla armeijan luokan salaus, NordVPN: llä on hihoissaan joitain lisäominaisuuksia. Ensinnäkin, siellä on CyberSec, erittäin edistyksellinen tekniikka, joka suojaa laitettasi kaikilta haittaohjelmat tai haittaohjelmat joka saattaa kohdistaa siihen.

Toiseksi, sinulla on heidän Tupla-VPN-salaus. Tämän avulla tietosi ohjataan läpi kaksi palvelinta yhden sijaan, kaksinkertaistamalla läsnä oleva salaus, mikä lisää myös Internet-turvallisuutta.

NordVPN: n erityinen keskittyminen maantieteellisesti rajoitetun sisällön poistamiseen on melko selvää. Heillä on heidän SmartPlay-tekniikka, nolla tietämys Älykäs DNS joka vapauttaa satoja palveluita ja verkkosivustoja ympäri maailmaa.

Aivan kuten ExpressVPN, myös NordVPN tarjoaa asiakkaille ulospääsyn, jos he eivät ole tyytyväisiä tuotteeseensa – 30 päivän rahat takaisin -takuu. 

Plussat

 • SmartPlay
 • Kaksinkertainen salaus
 • CyberSec
 • Sotilaslaatuinen salaus
 • Kuusi samanaikaista yhteyttä
 • Hyvityskäytäntö (30 päivää)
 • Yli 5000 palvelinta 60 maassa

Haittoja

 • Muutama palvelin oli todella hidasta
 • Epämääräinen ilmainen kokeilu

BulletVPN

BulletVPN-kansi

BulletVPN On kotipaikka Virossa, mikä antaa sille etulyöntiaseman muihin premium-palveluihin, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa tai Isossa-Britanniassa. Testattaessa palvelua huomasin sen se on vähän pieni. Sinulla ei ole niin paljon vaihtoehtoja palvelimien suhteen, mutta kun napsautin muodostaa yhteyden, muutin mieleni.

Ilmeisesti tällä yhdellä määrällä ei ole merkitystä niin kauan kuin olet tuottaa laatua. Palveluntarjoajalla on maailmanlaajuinen verkosto VPN-palvelimet 30 maassa, ja käyttäjät saavat vaihda palvelimia niin paljon kuin haluavat. 

Palvelimet ovat jälleen pieniä huolimatta strategiset alueet. Voit myös poistaa lukituksen American Netflix, Hulu, Amazon Prime, ja paljon muuta BulletVPN. Jos VPN ei ole kuitenkaan ensisijainen tapa, voit myös käyttää sitä Älykäs DNS-palvelu.

BulletVPN tarjoaa viittä tyyppiä VPN-protokollat, ja käyttäjät voivat käyttää vapaasti mitä haluavat. Nämä ovat vaihtoehtosi:

 • IPSec
 • L2TP / IPSec
 • PPTP
 • OpenVPN
 • IKEv2

Lisää tämä kohtaan tapukytkin, DNS-vuodonsuojaus ja nolla-kirjautumistakuu, ja sait itsestäsi erinomaisen VPN-palveluntarjoajan.

Plussat

 • Nopeat palvelimet
 • Vältä Netflix VPN -kieltoa
 • Korkea turvallisuus
 • Viisi pöytäkirjaa
 • Tapa kytkin
 • DNS-vuodonsuojaus
 • 30 päivän rahat takaisin

Haittoja

 • Kolme samanaikaista yhteyttä
 • Pieni palvelinverkko

SurfShark

SurfShark

Kuten sanotaan, ikä ei ole kaikkea muuta. Se menee liian hyvin SurfShark koska se on nykyisin luettelomme nuorin tarjoaja. Jos kuitenkin katsot mitä se voi tehdä, huomaat miksi se on kilpailevat jättiläisten kanssa VPN-teollisuudessa.

SurfSharkilla on enemmän kuin 800 palvelinta yli 50 maassa sekä sovelluksia suurille käyttöjärjestelmille, kuten Windows, Mac, iOS ja Android. Jos se on sinulle liian monimutkaista, käytä sen sijaan heidän Chromen ja Firefox-lisäosia.

Ensimmäinen asia, joka kiinnitti huomioni, on se, että se tarjoaa rajoittamaton samanaikainen yhteys. Voitteko kuvitella, että kaikki ja tuntemasi henkilöt voivat toimia yhdellä tilillä? Tätä ominaisuutta mikään iso nimi ei ole tarjonnut asiakkailleen.

Lisäksi sen yksityisyysominaisuudet ovat melko vankat. Sinulla on huipputurvallisuusprotokollia, kuten OpenVPN UDP ja TCP, IKEv2, AES-256-salaus ja automaattinen tapukytkin. Viimeinen estää Internet-yhteyden, jos VPN-yhteys epäonnistuu yhtäkkiä.

Yhtiö huomauttaa, että se on lokit eivät vaadita käyttäjän toimista. Yksi tärkeimmistä syistä on, että se perustuu Britannian Neitsytsaaret. Vapaa alue, joka ei sijaitse 5 silmän lainkäyttövalta.

Plussat

 • Rajoittamaton yhteys
 • Korkean tason salaus
 • Poista Netflixin esto
 • Useita turvaprotokollia
 • Kuusi samanaikaista yhteyttä
 • Rahat takaisin -takuu (30 päivää)
 • 800 palvelinta 50 maassa
 • Älykäs DNS

Haittoja

 • Kalliita kuukausitilauksia

Vuoden 2020 parhaat streaming-palvelut

Sinulla on useita online-videon suoratoistopalvelut käytettävissänne. Vaikka haluat tällaista sisältöä ilmaiseksi, on hienoja vaihtoehtoja. Tietysti joudut sietämään rajoituksia, kuten mainoksia, mutta se tuskin on rikoksentekijä. Mitä tulee maksettuihin suoratoistopalveluihin, Netflix on luultavasti suosituin. Musiikin ystäville, verkkokaupoille, on myös mahdollisuus.

Viime kädessä se viihtyy media-sisältöäsi ja lompakkoasi kohtaan. Mitä mieltä olette meidän parhaiden suoratoistopalvelujen luettelo 2020? Olemmeko unohtaneet suosikkisi VOD-kanava? Onnistuitko poista heidän esto alueellasi VPN: llä? Jaa ajatuksesi alla.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map