YouTuben tietosuojakäytäntö – mitä sinun on tiedettävä

Online-videoalustalla YouTube on yli miljardi käyttäjää. Sillä on myös paikallisia versioita saatavana yli 88 maassa. Tämän suuren altistumisen myötä yksityisyydestä tulee erittäin tärkeä. Jos olet yksityisyyttä tietoinen henkilö, tässä sinun on tiedettävä YouTube.


YouTuben tietosuojakäytäntö - mitä sinun on tiedettävä

YouTuben tietosuojakäytäntö – mitä sinun on tiedettävä

Kuinka se toimii

YouTube noudattaa tiettyjä kriteerejä jonkin yksityisyyttä loukkaavan sisällön poistamiseksi. Heidän yksityisyydensuojaohjeensa antavat kattavat tiedot olosuhteista, joissa yksityisyyttä loukkaa. Jos haluat valittaa yksityisyytesi loukkaamisesta, sinun on pystyttävä osoittamaan läsnäolo sisällössä, josta haluat ilmoittaa. Tämä tarkoittaa, että sinun on todella oltava sisällössä JA sen on loukattava yksityisyyttäsi. Kun tarkistetaan, onko henkilö tunnistettavissa, seuraavat tekijät on tarkistettava.

 • Käytetäänkö kuvaasi tai ääntäsi?
 • Jakaako sisältö koko nimesi?
 • Paljastaako se taloudellisia tietoja?
 • Paljastaako se yhteystietoja?
 • Mitä muita henkilökohtaisia ​​tunnistettavia tietoja on paljastettu?

YouTube tekee päätöksen myös aina, kun tietosuojavalitus on ilmoitettu useiden kriteerien perusteella. He ottavat huomioon yleisen edun, suostumuksen ja uutiskelpoisuuden.

Mitä se kaikki tarkoittaa?

Mikä on sisältöä, joka rikkoo YouTuben tietosuojakäytäntöä? YouTuben tietosuojakäytännön yleinen ydin on, että yksilöiden on oltava yksilöitävissä. Vasta sitten sisältö voidaan merkitä ja poistaa. Videossa tulisi olla riittävät yksityiskohdat, jotta ihmiset todella tunnustavat sinut ja eivät sekoita sinua toiseen.

Tiedot, kuten sosiaaliturvatunnus, yhteystiedot, pankkitilinumero, ovat suojattu YouTubessa. Jos joku lataa videon, joka sisältää mitä tahansa arkaluontoisia tietojasi, sitä pidetään yksityisyyden loukkauksena. Mikä tarkoittaa yksityisyyden loukkaamista? Jos pelaajatunnisteitasi, avatar-ohjaajaasi tai osoitetietojasi sisältyy nimiä, joihin ei ole mainittu nimiä, yksityisyyttä ei pidetä loukkaavana. YouTube pidättää tietysti oikeuden tehdä asiasta lopullinen päätös.

Valituksen tekeminen

Koko YouTube-valituksen jättämisprosessi on tuntematon. YouTuben mukaan valituksen tekijän yhteystietoja tai henkilöllisyyttä ei paljasteta videon lataajalle. Useimmissa näissä tapauksissa valitusten on oltava ensimmäisen osapuolen vaatimuksia. Tämä tarkoittaa, että vain henkilö, jonka yksityisyyttä on loukattu, voi tehdä valituksen; valitus ei ole jonkun muun puolesta.

YouTube ei myöskään poista videota kahden ensimmäisen päivän aikana. Näin se toimii – valitus jätetään. Sitten lataajalle kerrotaan rikkomuksesta. Hänellä on 2 päivää / 48 tuntia tietyn videon poistamiseksi. Jos asianomainen lataaja ei noudata vaatimuksia, YouTube-tiimi tarkistaa valituksen.

Kirjallinen suostumus tai suullinen todistus: miksi kirjoittaminen on seinällä!

Vaikka lähettäjällä olisi asiakirjatodiste siitä, että henkilö, jonka henkilöllisyys on paljastettu, on antanut suostumuksensa siihen, sisältö on silti poistettava käyttöjärjestelmästä. Videoalusta ei voi hyväksyä tai edes tarkistaa sopimuksia, jotka antavat suostumuksen ennen videon lataamista.

Maailmanlaajuisesti sovellettavat yksityisyyslakit

YouTuben tietosuojaohjeet ovat vakioita, vaikka yksityisyyttä koskevat lait, säännöt ja määräykset vaihtelevat maittain. Tietosuojaohjeet koskevat käyttäjiä ympäri maailmaa. Vaikka video ei riko maasi tietosuojalakia, jos se rikkoo YouTuben ohjeita, voit saada videon poistamaan.

Yksityiset videot: Vain yksityisille silmille?

YouTubessa on jopa yksityisyysasetus, joka suojaa online-identiteettiasi ja ylläpitää profiilia, kun videoita jaetaan verkossa. Joten kaikki on sinun vastuullasi, suojaatko yksityisyyttäsi vai luovutatko sen. Mukauttamalla profiiliasetuksia, videosisältöä on harkittava huolellisesti ja online-vuorovaikutusta on hallittava yksityisyyden suojaamiseksi YouTubessa. Voit jakaa YouTube-videoita ympäri maailmaa tai pitää ne yksityisinä ja valita vain 25 silmäparia, jotka voivat katsella leikkeitäsi verkossa.

YouTube-videoiden jakaminen

Jos videot on jaettava yli 25 käyttäjän tai vain sellaisten käyttäjien kanssa, joilla ei ole YouTube-tiliä, videot voidaan asettaa luetteloon merkitsemättömiksi. Kuka tahansa, jolla on oikea verkko-osoite, voi katsella listaamattomia videoita. Näitä videoita on mahdotonta löytää ilman oikeaa osoitetta, koska niitä ei näytetä hakutuloksissa. Jos sinulla on ystävä ja haluat jakaa jotain kiireellistä ja luottamuksellista heidän kanssaan tai päinvastoin, listaamattomat videot ovat tie. Voit jakaa videoita ilman, että mikään niistä menee virukselliseksi.

Katsotko yksityiselämääsi? Miksi videot paljastavat enemmän kuin luulet!

On täysin mahdollista, että videossa voi jakaa paljon henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten perheesi, talosi sisätilat, osoitteesi ja paljon muuta. Jos olet huolissasi yksityisyydestäsi, on parasta välttää tämä.

Suojaa YouTube-tiliäsi silmien kitkemiseltä

Tietosuojakäyttäjänä voit suojata YouTube-videoitasi muukalaisilta käyttämällä YouTube-tilin yksityisyysasetuksia. Voit hallita sitä, kuka lähettää sinulle viestejä ja jaettuja videoita, mitä muut voivat oppia ja tietää videosta ja paljon muuta.

Hallinnoi videoidesi katselemista

YouTube-videot ovat paljon enemmän kuin vain yksi laite tai sivusto. Jos pelkäät, että videoitasi upotetaan verkkosivustoille tai lähetetään TV- ja mobiiliverkoissa ilman suostumustasi, säädä Upotus + syndikaatti -asetuksia.

Mitä muuta voit tehdä

Tässä on muutamia vinkkejä YouTube-yksityisyyden suojaamiseen.

 • Ajattele eteenpäin ennen henkilökohtaisten tietojen lähettämistä. Haluatko todella, että verkko tietää, mikä on suosikkivärisi, tai minne kävit koulussa tai jopa kotiosoitteesi? Muista, että kaikkia antamiasi tietoja voitiin käyttää yksityisyyden loukkaamiseen.
 • Toinen tärkeä vaihe on suojata tilitietoja eikä jakaa salasanaa muiden kanssa. YouTube-henkilökunta ei koskaan kysy sinulta salasanoja. Älä mene lankaan, jos joku ottaa sinuun yhteyttä teeskentelemällä olevansa YouTubesta.
 • Vieraile YouTuben yksityisyyden ja turvallisuuden asetusten sivulla löytääksesi luettelon työkaluista sivuston sisällön ja kokemusten hallintaan.
 • Ota aina lupa ennen ihmisten kuvaamista tai heidän henkilökohtaisten tietojen lähettämistä.
 • Google-tilien turvallisuuden parantaminen on välttämätöntä kaksivaiheisella vahvistuksella.

Suorita kaikki varotoimenpiteet, koska YouTube on kohtaamispaikka niin monelle erityyppiselle ihmiselle. Päivän lopussa haluat jakaa videoita, ei henkilökohtaisia ​​tietojasi. Ja jos etsit hyvää VPN: tä YouTube-katselua varten, löydät täältä parhaat suosituksemme.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map