Kuinka korjata Call of Duty Warzone Lag -ongelma

Muutama kukaan teistä ei vieläkään tiedä sitä Call of Duty: Warzone käynnistettiin 10. maaliskuuta 2020. Olet kaikki innostunut päästäksesi taistelukentälle ja aloittamaan ammunta heti. Mutta koska se on niin edistynyttä kuin se, se on silti online-peli, joka on herkkä viiveille. Ei ole kirjaimellisesti mitään pahempaa kuin paikalliset toimintaryhmät Call of Dutyssa, joka saattaa olla lopeta tappajasi ja alenna sijoitusta. No, olen pelin fani ja etsin parhaita vastustajia, joilla ei ole mitään ongelmia vastaan. Siksi keksin tämän oppaan. tässä kuinka voit korjata Call of Duty: Warzone viive -ongelman.


Kuinka korjata Call of Duty Warzone Lag -ongelma

Kuinka korjata Call of Duty Warzone Lag -ongelma

Call of Duty – Lags pilata kokemuksen

Viivästykset eivät ole ongelma, jota kohtaat vain pelatessasi Velvollisuuden kutsu. Itse asiassa kaikissa online-peleissä, a hidas yhteys voi vaikuttaa siihen erittäin turhauttavalla tavalla.

Kuvittele itsesi moninpelin keskellä ja hahmosi saa jumissa tekemättä mitään tai menee edestakaisin tuntematon kohde. Sen pitäisi pilata pelikokemuksesi.

Se ei ole ainoa viivetyyppi, jonka saat. Yhteytesi tai laitteesi voi aiheuttaa syöttöviive, missä alusta ei pysy mukana antamasi komentojen kanssa.

Muuten kuin hahmosi voi olla juuttunut peliin ollessasi kirjautunut ulos voimakkaasti. Jos käytät Windows PC, Steam saattaa rangaista sinua jostakin et edes tehnyt. Jos et ole vielä havainnut ongelmaa, tässä se näyttää.

 • “Palvelin katkaistu. Yhteys tähän Blizzard-pelipalvelimeen on katkennut. Poistu ja yritä uudelleen. Virhekoodi: BLZBNTBGS000003F8. ”WarZone irti

In Call of Duty: Warzone, a nopea yhteys tarvitaan nauttimaan pelistä maksimissaan. Jos viiveitä esiintyy, menetät tappaja-ahdistuksen juuri niin. Voi, saatat jopa saada Demoted kohteliaisuudet ja viiveet.

Emme halua sitä. Pelaajana tiedän mitä olet käymässä läpi. Hidas yhteys ei kuitenkaan pilaa pelin sisäistä kokemusta ei voi päästä peliin, aivan aluksi. Katsotaanpa toista virhe saat, jos yhteytesi ei ole tarpeeksi hyvä:

 •  “Yhteys epäonnistui. Ei voida käyttää verkkopalveluita. ”

Näiden ongelmien välttämiseksi olen suorittanut muutaman testin. Olisit onnellinen tietäessäsi, että pystyin optimoimaan CoD-pelikokemukseni.

Älä huolestu, voit myös tehdä niin. Vain seuraa tätä kattavaa opasta ja soitat Call of Duty: Warzone viiveetön ja erinomaisella nopeudella.

Monet käyttäjät ovat valittaneet

Julkaisun julkaisun jälkeen pelaajat ovat valittaneet huomattavasta palvelinviiveestä. Se on nyt vahvistettu johtuvan useista Hajautetut palvelunestohyökkäykset (DDoS).

Nämä hyökkäykset kohdistuivat sekä Blizzardiin että Activisioon. Nämä kaksi yritystä kuitenkin ilmoittavat, että ovat toimineet heidän kanssaan ja pelaajat voivat hypätä takaisin peliin ja nauttia. 

Blizzard kertoi, että se on ollut tekemisissä tällaisten DDoS-hyökkäysten kanssa jo jonkin aikaa, tiistaina, Ottelu 17., 2020 olla yksi esimerkki.

Blizzard kirjasi lisää DDoS-tapauksia ja tunnusti ne tukitiliensä kautta. 

”Tarkkailemme DDOS-hyökkäyksiä verkon tarjoajia vastaan, joita seuraamme. Jos et edelleenkään voi kirjautua sisään, kokeile https://t.co/W9Koj6IaqS. “

Näitä hyökkäyksiä on tapahtunut melko paljon joka päivä, mukaan lukien kolme päivää sitten 21. maaliskuuta

CoD: Warzone ei ole ainoa peli, johon vaikuttaa DDoS-hyökkäykset. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sitä ei voida välttää, mikä on pääasiassa syy tämän oppaan olemassaololle.

Paras tapa korjata Call of Duty: Warzone Lags

VPN-logoViive, jota kutsutaan myös yksinkertaisesti ping, on aika, joka kuluu tiedon kulkemiseen sijaintien välillä, millisekuntina mitattuna. Vaikka joissakin ohjeoppaissa voidaan todeta, että pingissäsi ei ole mitään tekemistä, pyydän eroamaan.

Voit ehdottomasti vähentää ping-palvelua, jos käytät Virtuaali yksityinen verkko. Nämä ovat VPN-tunnuksia, jotka ovat kyberturvallisuuden työkaluja, jotka auttavat suojaamaan tietojasi ja sallivat sinun käyttää erillisiä palvelimia Internet-palveluntarjoajien sijaan.

Yhdistämällä palvelimeen tietosi kulkevat yksityisen tunnelin läpi, salattu prosessissa ja suojattu kaikenlaisia verkkohyökkäykset ja uteliaiden yritykset. Kun tiedot on salattu ja sinun identiteetti on piilotettu, voit ohittaa oman ISP kuristus tottumukset, koska se on yksi tärkeimmistä syistä, miksi saat hitaita yhteydenopeuksia suurimman osan ajasta.

Ei siinä kaikki. Se myös suojaa sinua DDoS-hyökkäykset joista on tullut melko yleisiä verkkopelimailmassa. VPN piilottaa sijaintisi ja antaa sinulle IP-osoitteen valitsemassasi maassa. Se auttaa paljon, kun yrität ostaa pelin sisäiset tuotteet tai pääsy peliin alueella, jossa sitä ei ole saatavana.

Venäjällä PlayStation ei myy peliä digitaalisesti. Joten jos asut siellä, muodostaa yhteyden palvelimeen, sanotaan Yhdysvalloissa, ja peli tulee olemaan ostettavissa.

Tässä on mitä VPN voi auttaa sinua tekemään kaiken hyödyn CoD: stä: Warzone:

 • Valitse nopea palvelin.
 • Osta alueellisia pelejä.
 • Vähennä viiveitä ja viiveitä.
 • Ohita ISP-yhteyden kuristus.
 • Korostaa turvallisuutta ja yksityisyyttä.
 • Vaihda palvelimet pelataksesi muiden pelaajien kanssa ympäri maailmaa.

Korjaa viiveongelma

Nyt kun tiedät, mikä VPN on ja pystyy, sallikaa minun näyttää sinulle kuinka pääset eroon jäljessä olevasta ongelmasta. Ensinnäkin sinun täytyy tarkista ping.

Activision on mahdollistanut sinun nähdä pingisi pelistä. Joten ennen kuin voimme tehdä mitään, sinun täytyy nähdä mikä ping näyttää ensin, ehkä se on nyt kunnossa. Käytimme PS4: llämme esimerkkiä:

 1. Ensin käynnistä peli, aulaan ja aloita ottelu.
 2. Napsauta seuraavaksi Asetukset-painike ja suuntaa kohti Asetukset-valikko.
 3. Mene nyt vaihtoehdot, kirjaimellisesti.WarZone-asetukset
 4. Napsauta nyt Tili.WarZone-tilin asetukset
 5. Löydät latenssitila näytön oikeassa keskellä.WarZone-viive

Kuten näette, latenssitila on melko huono, mutta meillä on korjaus siihen. Se on yksi tärkeimmistä syistä, miksi keksimme tämän oppaan.

video- yllä, antaa sinulle samat ohjeet enemmän kattava visuaalinen prosessi. Tarkista, ovatko vaiheet riittämättömiä.

VPN: n käyttäminen

Nyt kun tiedät pingisi, voit tehdä jotain siitä. Jos se ei ole sitä, mitä etsit, noudata seuraavia vaiheita:

 1. Ensimmäinen, tilaa uskottava VPN-palvelu jolla on nopeat palvelimet ympäri maailmaa. Puhumme siis verkkopelaamisesta ExpressVPN on erittäin suositeltava.
 2. Jos käytät Windows PC: tä, voit ladata heidän asiakasohjelman laitteellesi. Niiden pitäisi pelata, jotka pelaavat CoD: tä Xbox One: lla ja PS4: llä asenna VPN reitittimellesi koska se ei ole yhteensopiva konsolin kanssa.
 3. Kirjaudu sisään nyt tililläsi ja muodostaa yhteyden palvelimeen sijaitsee lähellä sijaintiasi.
 4. Kun yhteys on tapahtunut, tarkista pingin tilasi uudelleen.
 5. Huomaat, että pingin aika on pelkistetty.

Jos ExpressVPN ei ollut etsimäsi, voit aina käyttää yhtä näistä suosituimmat VPN-puhelut Call of Dutylle: Warzone. Ne ovat erittäin luotettavia, nopeita ja tarjoavat parhaan turvallisuuden myös teollisuudessa.

Jos etsit nopeampaa yhteyttä, voit aina vaihda käyttöjärjestelmän DNS-palvelimet. On melko helppoa, jos tiedät jo tiensä ympäri. Jos sinulla ei ole, tässä on muutama opas, jotka auttavat sinua sen läpi:

 • DNS-palvelimien vaihtaminen PlayStation 4: llä.
 • DNS-palvelimien vaihtaminen Xbox One -sovelluksessa.

VPN ei riitä? Tässä on muutama temppu

VPN voi tehdä paljon parantaaksesi pelikokemustasi, mutta pystyykö se yksin? Mitä sanoisit, jos sanoisin, että voit myös auttaa prosessin aikana? Kyllä se on totta. Siellä on pari temppuja voit optimoida laitteen suorituskyvyn. Katsotaanpa:

 • Säädä visuaalisia asetuksia CoD: n vaihtoehdoissa.
 • Hanki uusimmat Nvidia- tai AMD-ohjaimet.
 • Kysy Internet-palveluntarjoajaltasi erityistä apua pelaamista varten.
 • Poista Wi-Fi käytöstä muissa laitteissa, jotka saattavat liittää yhteyttä.
 • Käytä langallista yhteyttä Wi-Fi: n sijaan.
 • Laitteessasi saattaa olla sovelluksia käynnissä taustalla. Muista sulkea ne kaikki säästääksesi RAM-muistia.
 • Keskeytä kaikki laitteellasi mahdollisesti käynnissä olevat lataukset. Tämä koskee erityisesti PS4: tä ja Xboxia, koska päivitykset ovat usein.
 • Ohjaimesi on ensisijaisesti johdottava kytkettynä suoraan konsoliin Bluetooth-yhteyden sijaan. Jos huomaat, ammattilaiset käyttävät aina langallisesti kytkettyjä ohjaimia, hiiriä ja näppäimistöä. Se parantaa syöttöviiveitä.

CoD: Warzone Lag -ongelma korjattu – lopulliset ajatukset

Peli on uskomaton. Activision lisätty lisäominaisuuksia kaikille nauttia. Voit kuitenkin nauttia siitä maksimissaan, jos viiveitä jatkuu. Siksi keksin ensin tämän oppaan.

Sinulla on nyt keinot pelata uusi CoD-peli ilman tieliitoksia. Mene eteenpäin ja ammu heidät kaikki. Jos sinulla on lisää vinkkejä lisätä, jaa ne kommentit alla.