Kuinka korjata PUBG Lag

Kotona meidän on elää veljeni ääneen äänekkäiden huutojen ja jatkuvien lapsimaisten tantrumien kanssa hänen pelaamisen aikana. Todistamme tämän räjähdyksen aina kun hän on PS4: llä pelaamassa Battlegroundsia. Kysyttyään menetyksestään hän sanoo: “Se on tyhmä viive, lopeta Internet-yhteyden lukeminen.” Ja koska minulla ei ole aavistustakaan, mitä sillä on tekemistä millekin, etsin sitä ja nämä ovat ratkaisut, jotka löysin. Toivottavasti hän lukee tämän artikkelin, ja voimme lopulta lopettaa viivästymisen ja huutamisen lopullisesti.


Kuinka korjata PlayerUnknown's BattleGrounds

Kuinka korjata PlayerUnknown’s BattleGrounds

Mikä on jäljessä?

Jäljellä on se huomattava viive pelaajien ja videopelin palvelimen toimintojen välillä. Tämän joko aiheuttaa hidas Internet-yhteys tai a hidas tietokone / laite. Korkea liikenne on ilmeistä PUBG-kaltaisissa moninpeleissä, koska kaistanleveys kuluu, kun otetaan huomioon, että tuhannet käyttäjät pelaavat samanaikaisesti. Joten kun liikenne ylittää verkon kapasiteetin, kyseinen verkko viivästyy datan lähettämisessä tai vastaanottamisessa.

Miksi tarvitaan VPN PUBG: lle?

Kun pelaajat yrittävät oivaltaa toisiaan tappavassa kissan ja hiiren pelissä, viive voi helposti pilata heidän piirtämisohjelmansa. Uusi PC-päivitys on saattanut tuoda esiin paljon PUBG-suostuuksia, viiveitä ja kehysten pudotuksia, mikä on tehnyt tuhansista pelaajista raivoissaan. Vaikka heillä on kaikki oikeudet olla tyytymättömiä, he voivat silti hallita sujuvaa pelikokemusta, jos he asentavat VPN: n. VPN-tarve PUBG-peliä pelatessa on suuri, ja se alkaa ennen kaikkea pääsemällä peliin.

Maantieteellisten rajoitusten takia eri puolilla maailmaa sijaitsevat pelaajat eivät pääse peliin, ja VPN mahdollistaa sen. Yhdistäminen johonkin VPN: n nopea palvelin antaa sinulle mahdollisuuden pelata PUBG-levyä mistä päin maailmaa tahansa. Asiat paranevat täältä vain VPN-muodossa hoitaa viiveasiat että pelaajat käyvät läpi pelatessaan. Ja juuri sitä varten tarvitset optimoidun VPN: n, joka:

 • Vähennä viivettä ja viivettä.
 • Antaa pääsy maantieteellisesti rajoitettuihin peleihin.
 • Varmista turvallisuus ja nimettömyys.
 • Nauti pelaamisesta nopealla verkolla.
 • Osta uudet pelinimikkeet varhain.
 • skaalaa Internet-palveluntarjoajan kuristus ja parantaa ping-ominaisuuksia.
 • Luo useita ja erilaisia ​​palvelimen sijaintiyhteyksiä.

Kuinka vähentää pingistä PUBG: ssä?

PUBG: n viiveen minimointiin kuuluu kaksi vaihetta. Ensinnäkin, sinun on määritettävä nykyinen ping näillä PUBG-palvelimilla. Toimi seuraavasti:

 1. Käy tällä sivustolla.
 2. Valitse palvelinluettelosta joka on lähinnä todellista sijaintiasi.
 3. Napsauta Ping-painiketta.
 4. Merkitse tulokset muistiin että saat millisekunnissa.

Joten, nyt tiedät PUBG-pingiaikasi. Seuraava askel olisi vähentämällä niitä.

 1. Tilaa VPN-palveluntarjoaja jolla on suuri palvelinverkko, kuten ExpressVPN.
 2. Lataa VPN-sovellus laitteellasi, onko kyseessä tietokone, Mac, Android tai iOS.
 3. Sovelluksen sisältä, muodostaa yhteyden VPN-palvelimeen lähellä todellista sijaintiasi.
 4. Nyt, mene sivulle pubg.disquse.ru.
 5. Toista ping-testi. 
 6. Sinun tulisi huomata Pingiaikojen dramaattinen lyhentyminen.

Jos et ollut tyytyväinen saatuihin tuloksiin, älä mopetele ympäri, kun vain pystyt yhdistä toiseen VPN-palvelimeen. Siksi on suositeltavaa, että tilaat palvelun suurella palvelinverkolla. Tällä tavalla pääset muodostaa yhteyden mihin tahansa palvelimeen ympäri maailmaa koska lähellä on aina yksi, ja mitä lähempänä, sitä parempi.

Paras VPN VPG: lle

PUBG: n pelaamiseen ilman keskeytyksiä tai ongelmia tarvitset a vankka ja vankka VPN. Yksi parhaimmista VPN-verkoista PUBG: lle, jolla on mahtava nopeus, paljon palvelimia valita, korkea turvallisuus, hyvä asiakaspalvelu ja enemmän on ExpressVPN.

On muitakin VPN-palveluntarjoajia, jotka voivat parantaa PUBG-pelikokemustasi, ja voit lukea niistä kaikista parhaassa VPN for PUBG -katsauksessa.

Vinkkejä vähentää viivettä PUBG: ssä

PUBG: n latenssiasiat tai tosiasiallinen sijaintipaikka ei anna sinun käyttää PUBG: tä haluamallasi tavalla. Siksi rakensimme tämän luettelon alla niin, että sinä kokeile viivästymätöntä PUBG-peliä.

 • Tarkkaile tietokoneen vakautta.
 • Vakauttaaksesi yhteyttäsi, yhdistä tietokoneesi reitittimeen Ethernet-verkkokaapelilla.
 • Älä salli ylikellotusta.
 • Tarkista jatkuvasti käynnissä olevat ohjelmat.
 • Tarkista järjestelmän suorituskyvyn pullonkaulat.
 • Sulje kaikki tiedostot tai toiminnot, jotka kuluttavat kaistanleveyttä ja vievät paljon muistia.
 • Lopeta lataus, kun mahdollista.
 • Älä jätä taustaprosesseja avoimiksi, kuten virustorjuntapäivitykset, Windows-päivitykset ja lataustenhallinnat.
 • Laske peliasetusten mukaan Tarkkuus, Alias-ominaisuudet, Varjolaatu, Tekstuurin laatu ja Virtuaali-synkronointi.
 • Ota QoS-ominaisuus käyttöön reitittimellä siten, että tärkein liikenne kulkee ensin.
 • Irrota yhteys muihin laitteisiin, kuten taulutietokoneisiin ja matkapuhelimiin.
 • Joillakin Internet-palveluntarjoajilla on erityiset uima-altaat verkkopelaamiseen. Se ei sattuisi haittaa, jos otat heihin yhteyttä.
 • Irrota reititin ja modeemi 30 minuutiksi uudelleenkäynnistystä varten.
 • Vaihda Nate-tyyppisi rajoitetusta tilaan moderaattoriksi tai avoimeksi.

Korjaa PUBG-viive

PUBG on yksi parhaimmista taistelupeleistä sen realistisen sotilaallisen maiseman, hyvien karttojen, ajoneuvojen ja tarkemman ammuntamekaniikan avulla. Laskeudu laskuvarjoilla PUBG: n hajauttaviin karttoihin yhdessä 99 muun pelaajan kanssa ilman yhtä häiriötä. Olemme tarjonneet sinulle paljon ratkaisuja, joiden avulla voit välttää PUBG-viiveen, kaikki tämä voidaan saavuttaa VPN: llä.

Huolimatta siitä, että voit hypätä helposti takaisin peliin kuollessaan viiveestä, VPN voi varmista, että sinulla on pidempi käyttöikä pienellä viiveellä. Joten miksi otat mahdollisuutesi? Näetkö miksi tarvitset VPN-peliä pelatessasi nyt? Jos kyllä, jaa kanssamme alla olevassa kommenttiosassa ajatuksesi parhaasta VPN: stä, jota voit käyttää online-pelaamiseen.