Kuinka lunastaa amerikkalainen PSN-lahjakortti Yhdysvaltojen ulkopuolella

Kuinka kauan olet käyttänyt Sony PlayStationia? Tarpeeksi kauan tietääksesi, että voit käyttää Yhdysvaltain PSN-lahjakorttia, vaikka et olisi maassa? Joo, luit oikein. Vaikka PS-kaupat vaihtelevat maittain, voit aina käyttää sitä mitä alueesi ei tarjoa. Se sisältää sisällön, hinnat. tarjoaa ja lunasta koodit. Tässä oppaassa esitän sinulle kuinka lunastaa PSN-lahjakortti ulkomaille. Seuraa minua.


Kuinka lunastaa amerikkalainen PSN-lahjakortti Yhdysvaltojen ulkopuolella

Kuinka lunastaa amerikkalainen PSN-lahjakortti Yhdysvaltojen ulkopuolella

Toimivatko PSN-kortit muissa maissa?

Ei, yhden maan PSN-kortit eivät toimi toisessa. Se on todella yksinkertainen, vaikka ostat kortin, sen vieressä on alue. Annan teille esimerkin siitä, mitä sanon. USA: n PSN-kortti ei toimi Yhdistyneessä kuningaskunnassa & päinvastoin, jos olet sanonut, että jos kyseessä olisi EU-maa, EU: n PSN-kortti toimisi useissa maissa, onko sillä järkeä? EU kattaa useamman kuin yhden maan. Kuitenkin, kun PSN-kortti on yksinomainen tietylle alueelle, voit lunastaa kortin vain kyseisellä alueella, jaksolla.

Joten toisin sanoen, missä tahansa oletkin, Iso-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa, Yhdysvalloissa tai muualla, kuluttamasi lahjakortit ovat alueellisesti lukittuja.

Lisäksi maasi perusteella saat tietyn sisällön, jota haluat tutkia. PSN-korttialue ei ole vain yksinoikeudellinen, vaan se, mitä PS-kaupassa saat, riippuu sijainnistasi. Se tietysti tulee luodun tilin tyypin mukaan. Puhun tästä myöhemmin.

Kuinka lunastaa amerikkalainen PSN-lahjakortti Yhdysvaltojen ulkopuolella

Jokainen PSN-kortti on jälleen maakohtainen, voit lunastaa sen vain kortin myöntäjämaan sisällä. No, se on, ellet noudata ohjeita. Kun olet valmis tämän oppaan kanssa, sinun ei tarvitse enää huolehtia yksinoikeuksista maa-alueisiin.

Ennen kuin toimitan sinulle vaiheet, sinun on tiedettävä, että sitä ei tapahdu, jos tilisi ei ole Yhdysvalloissa. Sinun on luotava amerikkalainen PS-tili tätä varten. Tässä on mitä sinun on tehtävä:

 1. Kirjaudu ulos PSN-tilistäsi PS4: llä.
 2. Valitse Uusi käyttäjä ja napsauta Luo tili ”.
 3. Valitse “Rekisteröidy nyt”.
 4. Valitse maaksi Yhdysvallat. (Yritä valita osavaltio, jolla ei ole myyntiveroa, esimerkiksi Alaska, Montana, New Hampshire, Delaware tai Oregon).
 5. Lisätietoja pyydetään matkan varrella. Täytä ne vain samalla tavalla kuin sinä, kun loit ensimmäisen tilisi.
 6. Kun prosessi on valmis, saat sähköpostiosoitteen vahvistamaan lähettämäsi sähköpostiosoite.
 7. Olet luonut onnistuneesti Yhdysvaltain PS-tilin.
 8. Nyt siirry kohtaan PlayStation-verkkosivusto.
 9. Kirjaudu sisään uudella tililläsi.
 10. Siirry profiiliisi napsauttamalla pientä kuvaa näytön oikeassa yläkulmassa.
 11. Valitse Maksunhallinta -> Lunasta koodit.
 12. Kirjoita Yhdysvaltain lahjakortin koodi.Lunasta koodi
 13. Olet valmis.

Nyt, jos asut alueella, joka myy vain yksinoikeudella lahjakortteja, rakastat sitä, mitä aion sanoa seuraavaksi. Sonylla on tiukat käytännöt ja monikerroksiset taustatarkastukset liiketoimista. Siksi et voi käyttää PayPalin kaltaisia ​​ominaisuuksia, etkä voi hyötyä omasta luottokortistasi.

Onneksi sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä kenenkään Yhdysvalloissa asuvaan saadaksesi amerikkalaisen PSN-kortin. Ainoa mitä tarvitset, on siirtyä Amazon.com-verkkoon ja ostaa digitaalinen PSN-luotto, joka on saatavana 10.00–100.00 dollaria. Se siitä. Suosittelen enimmäkseen ostaa tuotteita, joiden hinta on enintään 50 dollaria, koska ne toimitetaan nopeammin, kun ne toimivat Amazonin kanssa.

Pääset aluerajoitettuihin sovelluksiin

PlayStation-alueen muuttaminen Yhdysvaltoihin on enemmän etuja kuin luulisi. Kun sinulla on yhdysvaltalainen tili, voit ladata sovelluksia, kuten Netflix, Hulu, HBO Go ja niin edelleen. Vaikka he ovatkin täällä edessänne, pääsy mihinkään tarjoamansa ei ole kuitenkaan mahdollista, koska he tutkivat todellisen IP-osoitteesi ennen kuin he sallivat pääsyn.

Kun sinulla on yhdysvaltalainen tili, muista, että käytät edelleen omaa Wi-Fi-yhteyttä, mikä tarkoittaa, että käytät paikallisella IP-osoitteella, joka korostaa sijaintiasi. Tarvitset Yhdysvaltain IP-osoitteen voidaksesi katsoa Hulun tykkäyksiä. Onneksi jos määritä VPN-yhteys PlayStation-laitteellesi, voit hankkia amerikkalaisen IP: n helposti.

Se on melko hankala, kun se tulee, koska PlayStation ei ole alkuperäisessä muodossa yhteensopiva VPN-asiakkaiden kanssa. Siksi vaihtoehtoisesti voit Asenna sen sijaan VPN reitittimellesi. Tämä antaa sinulle VPN-yhteyden, joka voidaan jakaa talosi välillä. Voit suojata kaikki verkkoosi kytketyt laitteet ja sinulla on etuoikeus ohittaa myös alueelliset rajoitukset. Voit kirjaimellisesti saada pääsyn parhaat sovellukset PlayStation 4: llä kun käytät virtuaalia yksityistä verkkoa.

Toisaalta oikean VPN: n valitseminen prosessille voi olla hiukan pelottavaa. Siksi ehdotan ExpressVPN: n käyttöä, koska käytän sitä itse päivittäin. Jos haluat kokeilla jotain muuta, markkinoilla on muita VPN-palveluntarjoajia. Anna nopea taulukko alla olevasta taulukosta ja valitse yksi näistä PlayStation 4: n parhaat VPN: t online-kumppanina.

Kuinka lunastaa Yhdysvaltain PSN-lahjakortti Yhdysvaltojen ulkopuolella – Yhteenveto

Yhdysvaltain PS-tilin omistaminen ei mahdollista vain Yhdysvaltojen lahjakorttien lunastamista. Se, että voit hyödyntää aivan erilaista sisältöä, voi nostaa pelaamis- tai suoratoistokokemuksesi enimmäismäärään. Tiedät nyt, kuinka lunastaa lahjakortit ja pääset käyttämään maantieteellisesti rajoitettuja kanavia PS4: lläsi. Nauttia.