Kuinka poistaa Fortnite IP Ban

Kuinka poistaa Fortnite IP Ban? Tätä eeppistä taisteluleiriä, joka on juuttanut kaikki PS4: äänsä, pidetään yhtenä vuoden 2018 suosituimmista ja koukuttavimmista peleistä. Fortniten maailma on täynnä aaveita, joita on tarkoitus raivata, tutkia paikkoja ja luonnollisesti linnoituksia, joita rakentaa. 40 miljoonaa omistautunutta pelaajaa ei kuitenkaan ole kovin onnellinen siitä, että heidän IP-osoitteensa estetään ja taistelunsa keskeytetään.


Tämä kielto on looginen seuraus käyttäjien loukkaamiselle, jotka ilmeisesti eivät ole lukeneet käyttöehtoja koskevaa sopimusta niin hyvin. Tällaisten nopeatempoisessa selviytymispelissä annettujen kieltojen täytäntöönpano vaimentaa pelikokemusta ja aiheuttaa pettymyksen koko peliyhteisölle. Kiellon poistamiseksi ja optimaalisen pelikokemuksen ylläpitämiseksi suosittelemme virtuaalisen yksityisen verkon käyttöä kaikissa PC-, Mac-, Android-, iOS-käyttöjärjestelmissä, Xboxissa ja PS4: ssä..

Kuinka poistaa Fortnite IP Ban

Kuinka poistaa Fortnite IP Ban

Miksi IP: t kielletään Fortnite??

”Sinut poistettiin ottelusta IP: n, VPN: n, koneesi tai huijaamisen takia. Suosittelemme, että et käytä VPN- tai välityspalvelinpalveluja yrittäessäsi toistaa Fortniteä. ” Tällainen viesti tiivistää periaatteessa koko syyn siihen, miksi Fortniten kielto on olemassa. Hidas Internet-yhteys tai verkkoviive voi olla syitä tuon pelotettavan ponnahdusviestin ilmestymiseen. Kiellon vastustaminen on turhaa ottaen huomioon, että olet suostunut pelin ehtoihin.

Niissä todetaan selvästi, että “kaikki pelaajat, joiden katsotaan pelaavan Fortniteä tavalla tai tarkoitukseksi, joka [on] laiton tai ylittää Palvelun suunnitellun käytön”, kielletään. Joten syy siihen, että sinut on estetty, liittyy todennäköisesti johonkin näistä. Tyytymättömät pelaajat ilmoittavat myös huijauksista, mikä johtaa heidän IP-osoitteidensa kieltämiseen. Joskus esto kestää tunteja, päiviä, ja joskus se voi olla määrittelemätön. Tämä voi merkitä loppua käyttäjien Fortniten pelaamisesta kokonaan.

Pelien kehittäjillä on tapoja havaita rikkomukset ja laittomat käytännöt. Sinun olisi pitänyt tietää paremmin kuin rikkoa mitä tahansa pelin sääntöjä. Epic Gamesillä on oikeus lopettaa pääsysi kaikkiin tai osaan palveluista mistä tahansa syystä tai ilman syytä. ” Tuo yksi on teissä. Emme ole täällä pahentamatta asioita, jos meillä on jotain, autamme sinua pääsemään takaisin peliin uudestaan. Yksi asia, johon pelaajien tulisi kiinnittää huomiota, on se, että pelin palvelusehdot eivät estä VPN: n käyttöä. Joten se, että Internet-palveluntarjoajat estävät sinua VPN: n käytöstä, ei ole perusteltua.

Pelaa Fortniteä VPN: llä

VPN yhdistää sinut Internetiin yksityisen verkon kautta. Tämä tarkoittaa, että kaikki liikenteesi ja tietosi kulkevat tämän välittäjälaitteen kautta ennen kuin ne pääsevät Internetiin. Tämä salausprosessi voi olla erittäin hyödyllinen pelatessasi Fortniteä, koska se tarkoittaa, että pelaat nimettömästi. Jos et tiedä kuinka VPN toimii, anna meidän selittää. Kun käynnistät VPN-sovelluksen palveluntarjoajalta, muodostat yhteyden minkä tahansa muun maan palvelimeen.

Tämä antaa sinulle kyseisen maan IP-osoitteen, vaikka et olisi fyysisessä maassa. Seurauksena on, että Fortnite-palvelimet eivät näe todellista IP-osoitettasi yhteyden muodostamisen yhteydessä. Sen sijaan he näkevät VPN-palvelimen IP: n. Vieläkin parempaa on VPN: n käyttö Fortnite-peliä pelatessasi, että Internet-palveluntarjoajasi ei näe, että pelaat pelejä verkossa. Joten Internet-palveluntarjoajat eivät voi proaktiivisesti ohjata yhteyden nopeutta. Verkkopelaaminen houkuttelee hakkereita, jotka tietävät pelaajien lähettäneen arvokkaita henkilötietoja, kuten luottokorttitietoja. Ainoa tapa pysyä turvassa haitallisilta hyökkäyksiltä on tilaamalla VPN.

Miksi Fortniten VPN?

 • Vältä Fortnite-virhe ponnahdusikkunaa.
 • Vähennä viivettä ja viivettä.
 • Varmista turvallisuus ja saavutettavuus.
 • Vaihda Fortnite-palvelin.
 • Poista Fortniten lukitus koulussa.

Jos on epäilyksiä, olemme täällä sulkeaksemme ne pois ja korostamme ExpressVPN. Se on paras palveluntarjoaja, jonka avulla voit pelata Fortniteä ilman mitään komplikaatioita. Voit myös tarkistaa Paras Fortniten VPN jos olet edelleen epäröinyt minkä VPN-palveluntarjoajan pitäisi mennä. Katso alla olevasta taulukosta lisätietoja muista markkinoilla olevista VPN-palveluntarjoajista.

Ohita Fortnite IP -kielto

Jos haluat pelata Fornitea, joudut vain käsittelemään sen mukana tulevia ehtoja. Tai jos olet jonkinlainen sääntöjen rikkominen, sinun ei tarvitse käydä läpi kaikkia ongelmia avataksesi eeppisen ryöstötaulun. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on tilata VPN-palveluntarjoaja. Joten jos olet Fortnite-pelaaja, joka on tuhoutunut IP-osoitteesi estämisestä, hanki VPN ennen kuin menetät taistelun hirviöille. Rakenna linnoitus ja puolusta sitä haluamallasi tavalla ilman häiriöitä, viiveitä tai esteitä VPN-tilauksella.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map