Kuinka vähentää viivettä Mortal Kombat 11: ssä

Voin kirjaimellisesti sanoa, että meillä kaikilla on kokenut paljon viiveitä ja viiveitä pelatessamme verkossa. Tämä on ongelma, jota kohtaamme taistelupelissä, kuten Mortal Kombat 11. Se on aika turhauttavaa. Mutta älä huoli. Meillä on joitain omia peliliikkeitä. Näin voit korjata MK 11: n viiveongelmat.


Kuinka korjata Mortal Kombat 11 Lags

Kuinka korjata Mortal Kombat 11 Lags

Mortal Kombat 11 viiveet ja viiveet

Oletko koskaan kyseenalaistanut kaiken Internet-yhteytesi kanssa? Menitkö koskaan: ”Internet-palveluntarjoajani on hieno, se tekee sen missä tahansa olen. En tiedä mitä tehdä ”? Joo, olen itse Mortal Kombat -pelaaja, ja voin rehellisesti sanoa, että tiedän miltä sinusta tuntuu. Hyvä MK-pelaaja on, että tiedät pitkät yhdistelmät, eikö niin?

No, kuvittele itsesi yhdistelmän keskellä online-ottelussa ja viivästyminen häiritsee sinua? Kuinka hullu se tekisi sinusta, jos se maksaa sinulle ottelun? Ongelmana on, että riski ei ole itse ottelu, vaan sijoituksesi muiden pelaajien joukossa. Ei vain, mutta jos kadotat yhteytesi, koko maineesi saattaa olla vaarassa. Tarkoitan todella “Quitality”? Näitkö tämän koskaan?Quitality

Se on pahin asia, jonka online-MK-pelaaja voi käydä läpi. Se merkitsee sinua quitteriksi vain siksi, että yhteytesi epäonnistui. Tarpeeksi siitä. Olemme täällä tänään päästäksemme eroon Mortal Kombat 11: n viiveongelmista. Toisin sanoen olemme täällä “Viimeistele ne”.

Kuinka korjata Mortal Kombat 11 Lag -ongelmat

PlayStation 4 -käyttäjät kohtaavat ajoittain ongelmia konsolin jäätymisellä tai viivästymisellä. Puhuimme siitä, kuinka ärsyttävää voi olla, jos pelaat Mortal Kombat 11: tä. Onneksi sinun ei tarvitse enää kestää viiveiden “raakuutta”. Tässä ovat parhaat tavat Mortal Kombat 11 -latenssien ja viiveiden korjaamiseen.

1. Vapauta tilaa

Vähäinen tila on tärkeä tekijä, joka voi hidastaa konsolia rajusti. Vaikka et pelaisi verkossa, peli saattaa jäätyä silloin tällöin. Siksi, aina kun ajatus ilmenee sinulle, mene eteenpäin ja vapauta ei-toivottuja tietoja konsolistasi. Jotta voit tehdä niin PS4: ssä, sinun täytyy tehdä seuraava:

 1. Siirry päänäytöstä kohtaan Asetukset.
 2. Kun siellä, suuntaa kohti Järjestelmävaraston hallinta.
 3. Nyt, valitse jokin luokista nähdäksesi lisätietoja.Vapauta PS4-tallennustila
 4. Nyt voit valita, mitä haluat poistaa, jos et tarvinnut tietoja.
 5. paina vaihtoehdot -painiketta ja valitse Poistaa
 6. Kun olet valmis, huomaat, että PS4: stä on tullut paljon nopeampaa kuin ennen.

2. Luo tietokanta uudelleen

Kun olet käyttänyt PS4-laitetta pitkään, tietokanta alkaa täyttyä ilman, että edes huomaa. Siksi sinun pitäisi silloin tällöin rakentaa tietokanta uudelleen. Tämä parantaa konsolin suorituskykyä suurella tavalla ja auttaa sinua myöhemmässä vaiheessa. Toimi seuraavasti:

 1. Katkaise PS4-virta pitämällä virtapainiketta painettuna, kunnes kuulet siitä kaksi piippausta. Tämä on osoitus siitä, että PS4: n virta on katkaistu.
 2. Nyt sinun on käynnistettävä konsoli uudelleen, mutta vikasietotilaan tällä kertaa. Voit tehdä sen pitämällä virtapainiketta painettuna, kunnes kuulet toisen äänimerkin.
 3. Vikasietotilassa ohjain ei toimi langattoman yhteyden kautta. Sinun on kytkettävä se USB-kaapelilla.
 4. Mene alas ja valitse Rebuild Database. Rakenna tietokanta uudelleen
 5. Sen jälkeen PS4 tarkistaa aseman ja luo uuden tietokannan kaikesta aineistosta.
 6. Odota, kunnes prosessi on valmis, ja sinulla on nopea PS4, jotta voit nauttia pelaamisesta maksimissaan.

Huomaa, että valmistelu saattaa viedä kauan. Se riippuu käytettävissä olevien tietokohteiden määrästä ja tyypistä.

3. Paranna Internet-yhteyttäsi

Tämä voidaan tehdä useilla tavoilla. Jotkut heistä tarvitsevat teknisiä taitoja, kun taas toiset maksavat sinulle muutama penniä. Joko niin, aion auttaa sinua. Näin voit korjata Internet-yhteytesi paremman pelikokemuksen saamiseksi:

Käytä Ethernet: Saavutat optimaalisen suorituskyvyn pelatessasi online-peliä langallisen Ethernet-yhteyden kautta. Langattomilla yhteyksillä on taipumus hidastua ja vaikuttaa online-pelisi laatuun. Jos yhdistät PS4: n Internetiin Ethernet-kaapelilla, ylläpidät kunnollisen verkkopelin edellyttämän minimikaistanleveyden yhteyden.

DNS-palvelin: Palvelin, jonka Internet-palveluntarjoajasi automaattisesti määrittää sinulle, kun tilaat palvelun, saattaa epäonnistua joskus. Se voi helposti ylikuormittua käyttötarkoituksilla, varsinkin jos sinulla ei ole paljon palveluntarjoajia asuinalueellasi. Jos kuitenkin muuta PlayStationin DNS-asetuksia, saatat päätyä parempaan yhteyteen pelata MK 11: tä ilman viivettä.

Lopeta lataus: Ennen kuin aloitat online-pelin, varmista, että jokainen kotona oleva laite ei lataa mitään, mukaan lukien PS4. Et ehkä huomaa päivityksen lataamista konsolillesi. Joten, tarkista, ennen kuin siirryt suoraan online-taisteluun. Tämä tulee parantaa PlayStation 4: n Internet-nopeutta.

Pelireititin: Niin yksinkertainen, että osta pelireititin. Tällaisten reitittimien on tarkoitus olla suunniteltu erityisesti pelaajille auttamaan latenssin pitämisessä. Löydät paljon niistä joko verkosta tai naapuruston sähkökaupasta. Kokeile Neat Gear XR 500 Gaming Router -sovellusta, jos haluat apua.

4. Päivitä konsoli

Oletko koskaan tarkistanut, onko PS: ssä käynnissä uusin laiteohjelmisto? Se on jotain, mitä sinun pitäisi tehdä päivittäin. Varmista, että PS4: lläsi on viimeisin päivitys, jotta saat paremman suorituskyvyn. Tämä vähentää huomattavasti online-peleissä kohtaamaasi viiveitä ja välttää jäädyttämisongelmat.

5. Käytä virtuaalista yksityistä verkkoa

Kun sinä Asenna VPN PlayStation 4: lle, pystyt vaihtamaan palvelimen läpi. Toisin sanoen tietosi ohjataan uudelleen valitsemasi palvelimen kautta. Voit valita yhden, jossa ei ole pingiaikaa, kun pelaat MK 11: tä. Yhdistäminen myös VPN: ään välttää ISP: n kuristamista, mikä tarkoittaa, että Internet-nopeutta ei enää voida peukaloida.

Tässä on mitä sinun täytyy tehdä:

 1. Tilaa VPN-palveluntarjoaja. Suosittelen erittäin ExpressVPN: ää.
 2. Koska VPN: tä ei voi käyttää suoraan PS: lläsi, sinun on tehtävä määritä VPN reitittimellesi.
 3. Sen jälkeen kirjaudu sisään tililläsi ja muodosta yhteys palvelimelle, jonka pidät pelikokemuksesi kannalta sopivana.
 4. Käynnistä nyt Mortal Kombat ja älä ole huolissasi viiveistä.

ExpressVPN on yksi harvoista VPN-palveluntarjoajista, jotka voivat auttaa sinua käsillä olevassa tehtävässä. Sillä on palvelimia ympäri maailmaa, jotka tulevat nopealla nopeudella. Voit nähdä myös luettelon muista Mortal Kombat 11: n parhaat VPN: t alla olevassa taulukossa.

Kuinka korjata MK 11 Lags – Viimeiset ajatukset

Kun pelien sisäinen viivekatastrofi alkaa, sinulla on muutaman sekunnin viive jokaisen tekemäsi liikkeen välillä. Vastustajasi osuu täydellisesti jokaiseen yhdistelmään, kun seisot siellä tekemättä mitään. Kaipaat helpoimpia yhdistelmiä ja häviät pelin jälkeen. Puhumattakaan siitä Quitalitystä, joka on kaikkein nöyryyttävin. Joidenkin temppujen avulla voit kuitenkin optimoida MK11-kokemuksesi. Katso ohjeet, jotka annoin sinulle, ja viimeistät ne nopeasti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map