Kuinka asentaa VPN Belkin-reitittimeen

Onko DD-WRT-välähtäänyt Belkin-reititin? Ehkä tutkit mahdollisuutta vilkkua reitittimellä? Joko niin, harkitse VPN-asiakkaan asentaminen vilkkuvaan reitittimeen lisättyä toiminnallisuutta. Kun reitittimelläsi on VPN-asiakasohjelma, pystyt laajentamaan kaikki VPN-yhteyden toiminnot jokaiseen verkkoon liitettyyn laitteeseen. Ota VPN-yhteys käyttöön Apple TV, PS3, PS4, Xbox One, Android TV, älytelevisiot, Roku, Chromecast, ja Amazon Fire TV asentamalla VPN Belkin-reitittimeesi helposti.


Kuinka asentaa VPN DD-WRT-välähtäävään Belkin-reitittimeen

Kuinka asentaa VPN Belkin-reitittimeen

Mikä on DD-WRT

DD-WRT on laiteohjelmisto reitittimille. Toisin sanoen se on käyttöjärjestelmä, jota reitittimet voivat käyttää, joka tarjoaa ainutlaatuisen joukon toimintoja. Reitittimen alkuperäinen laiteohjelmisto ei yleensä tue monia konfiguroitavia toimintoja. Tästä syystä monet Internet-käyttäjät päättävät muuttaa reitittimensä firmwareksi jotain hieman konfiguroitavampaa, kuten DD-WRT. Jos asennat DD-WRT-laitteen Belkin-reitittimeesi, voit:

 • Asenna VPN reitittimellesi. Kun olet väläyttänyt reitittimen DD-WRT: llä, voit helposti määrittää VPN-yhteyden siihen. Tällä tavalla voit laajentaa VPN: n turvallisuuden ja yksityisyyden koskemaan kaikkia kytkettyjä laitteita. Täältä löydät parhaat VPN: t, joita voit käyttää DD-WRT-reitittimien kanssa.
 • Pääset kotiverkkoosi etänä. DD-WRT -sovelluksella voit myös muuttaa reitittimen erilliseksi VPN-palvelimeksi. Kun näin tapahtuu, pääset helposti kaikkiin kotiverkon laitteisiin etäyhteydellä.
 • Paranna WiFi-signaalia. DD-WRT: n avulla voit lisätä reitittimen WiFI-signaalia sen asetuksista. Voit myös valita WiFI: n, jolla ei ole pitkää luetteloa kytketyistä reitittimistä, ja nopeuttaa Internet-yhteyttäsi.

Kuinka salata Belkin-reititin DD-WRT: llä

Ennen kuin voit asentaa VPN-asiakkaan, sinun täytyy salata reititin DD-WRT: llä. Tämä on erittäin tekninen vaihe ja vaatii vähän vaivaa puolestasi. Jotta reititin voi vilkkua oikein, sinun täytyy selvittää:

 1. Jos omistama Belkin-reititin on yhteensopiva DD-WRT: n kanssa.
 2. Oikea DD-WRT-ohjelmisto, joka vastaa reitittimen mallia.
 3. Tarvitsetko sinun palauttaa reitittimen kovaa palautusta sen jälkeen, kun olet vilkkanut sen.
 4. Jos voit palata alkuperäiseen laiteohjelmistoon, jos et löydä DD-WRT: tä helppokäyttöiseksi.

Toisin sanoen joudut tekemään tutkimusta. Tämä on hyvin yksilöllinen prosessi jokaiselle reitittimelle, joten en voi auttaa sinua tässä tehtävässä. Kun olet selvittänyt, mitä laiteohjelmistoa käytetään ja jos reitittimesi toimii DD-WRT: n kanssa vai ei, seuraa tätä opasta suorittaaksesi reitittimen vilkkumisprosessin loppuun.

Kuinka asentaa VPN-asiakasohjelma vilkkuvaan Belkin-reitittimeen

VPN: n asentaminen vilkkuvaan Belkin-reitittimeen saattaa tuntua erittäin tekniseltä, mutta se on itse asiassa erittäin yksinkertainen prosessi. Voit asentaa VPN-asiakasohjelman kahdella tapaa, kukin tapa riippuu käyttämäsi laiteohjelmiston tyypistä. Molemmat prosessit alkavat kuitenkin samalla tavalla. Käytän ExpressVPN: ää kuvaamaan asennusprosessia, mutta samat vaiheet koskevat melkein kaikkia ylimmän tason tarjoajia.

 1. Kirjaudu ExpressVPN-tiliisi.
 2. Klikkaa Asenna useampaan laitteeseen.
 3. valita Manuaalinen konfigurointi näytön vasemmalla puolella. Valitse OpenVPN välilehti oikealla. Pelasta Käyttäjätunnus ja Salasana jonnekin pääset helposti myöhemmin.
 4. Lataa .ovpn tiedosto tai sijainti, johon haluat muodostaa yhteyden.
 5. Siirry selaimesi ohjauspaneeliin kirjoittamalla DD-WRT-oletus reitittimen IP-osoite selaimesi osoitepalkkiin. IP yleensä on 192.169.1.1.
 6. Klikkaa Palvelut välilehti. Valitse VPN alivälilehti.
 7. Ota käyttöön Käynnistä OpenVPN-asiakasohjelma vaihtoehto. Näet kokoonpanopaneelin, joka sinun on täytettävä seuraavaksi.

Uusi DD-WRT-ohjelmisto: Käyttäjän / salasanan todennuksella

 1. Kirjoita palvelimen IP / nimi (löytyy aiemmin lataamastasi kokoonpanotiedostosta) käyttäjänimesi ja salasanasi asianmukaisiin kenttiin. Kaikki nämä tiedot ovat mitä sait yllä olevassa vaiheessa 3.
 2. Varmista, että sivu vastaa alla olevaa kuvakaappausta:

Vanhalle DD-WRT-laiteohjelmalle: Ilman käyttäjän / salasanan todennusta

Jos DD-WRT-ohjelmiston versiosi ei vaadi käyttäjänimen / salasanan todennusta, ohita yllä oleva osa ja seuraa näitä vaiheita:

 1. Etsi Lisäkonfig tekstikenttään ja kirjoita seuraava komento: “todennus-käyttäjän syöttö / tmp / auth.txt”.
 2. Sinun avatussa .ovpn tiedosto (avataan tekstieditorilla, kuten Muistiossa), etsi “etä” palvelinklusterien nimet ja liitä se Palvelimen osoite ala.
 3. Liitä 4 numeroa, jotka löydät etäpalvelinklusterin jälkeen portti ala.

Määritä avaimet ja sertifikaatit

 1. Mene Palvelut > VPN > Lisäkonfig -ruutuun ja kirjoita seuraava:
 2. Mene avoimeen .ovpn tiedosto ja kopioi ja liitä teksti ja merkitsee TLS Auth-avain ala.
 3. Tee samoin ja tunnisteet, ja tunnisteet, ja tunnisteita. Liitä teksti CA-sertifikaatti ala, Julkisen asiakassertifikaatti kenttä, ja Yksityinen asiakas-avain kenttä vastaavasti.
 4. Klikkaa Tallentaa. Klikkaa Käytä asetus VPN-yhteyden muodostamiseksi.
 5. Jos käytät DD-WRT: tä ilman käyttäjän / pass-todennusta, siirry kohtaan antaminen > komennot ja kirjoita seuraava:
 6. Klikkaus Tallentaa Aloittaa.
 7. Mene antaminen > johto. Klikkaus Käynnistä reititin.

Voit tarkistaa yhteyden tilan käymällä Tila > OpenVPN.

Paras VPN Belkin-reitittimelle

Jos etsit VPN-asiakasohjelmaa määriteltäväksi välkkyvällä Belkin-reitittimellä, ehdotan ExpressVPN: n käyttöä. ExpressVPN tarjoaa sekä OpenVPN- että IPSec-protokollat ​​monipuolisiin kokoonpanoihin. Se tunnetaan myös laajasti markkinoiden parhaana VPN-palveluntarjoajana. ExpressVPN: n avulla saat hyötyä armeijan luokan salaisuuksista, ilmaisesta Smart DNS -ominaisuudesta, yli 2000 maan palvelimista yli 2000 ja 30 päivän palautuskäytännöstä “ei kysymyksiä”..

Voit myös tarkistaa minkä tahansa näistä korkean tason VPN-palveluntarjoajista:

Se on kaikki mitä sinun on tehtävä VPN-asiakkaan määrittämiseksi DD-WRT-välähdytetyssä Belkin-reitittimessä.