Kuinka asentaa VPN NetDuma-reitittimeesi

Onko sinulla NetDuma-reititintä? Miksi et antaisi toiminnallisuudelleen energian lisäämistä asentamalla VPN-asiakas reitittimelle? VPN: n avulla reitittimesi voi laajentaa VPN: n suojauksen kaikkiin kytkettyihin laitteisiin, antaa kaikille laitteille pääsyn maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön ja salaa kaikki tietosi tyypistä / koosta riippumatta. Lue lisätietoja kuinka VPN asennetaan NetDuma-reitittimeen, askel askeleelta.


Kuinka asentaa VPN NetDuma-reitittimeen

Kuinka asentaa VPN NetDuma-reitittimeen

Miksi asentaa VPN NetDuma Routeriin

Ymmärtääksesi miksi VPN antaa reitittimellesi ylimääräisen potkun, sinun on ymmärrettävä, mitä VPN tekee.

VPN on lyhenne sanoista Virtual Private Network. VPN on hyvin yksinkertaisesti verkkoturvallisuustyökalu, joka varmistaa yksityisyytesi, tietoturvasi ja nimettömyksesi verkossa. VPN: t reitittävät liikenteesi uudelleen turvallisen ja yksityisen tunnelin läpi omien palvelimiensa avulla. Sitten he salaavat kaikki tietosi, jotta kukaan ei pääse niihin. Toisin sanoen kukaan ei voi varastaa tietosi tai seurata mitä olet tekemässä verkossa, jos käytät VPN: ää.

Kun asennat VPN: n NetDuma-reitittimeesi, laajennat kaikkia näitä toimintoja kaikkiin kytkettyihin laitteisiin. Jokainen Internet-yhteyttä käyttävä laite katetaan automaattisesti VPN: llä, eikä sitä edes lasketa allokoidulle laiterajallesi. Voit jopa käyttää VPN: n IP-väärentämismahdollisuuksia poistaaksesi maantieteellisesti rajoitetun sisällön kaikissa laitteissasi, jopa pelikonsoleissa ja älytelevisioissa.

Paras VPN NetDuma-reitittimellesi

Suosittelemme käyttämään ExpressVPN: tä NetDuma VPN: nä. ExpressVPN tukee sekä OpenVPN- että L2TP / IPsec-protokollia, ja se voidaan helposti määrittää useille reitittimille. Se tukee myös erityisesti NetDuma-reitittimien asennuksia. Voit hyötyä sen käyttäjäystävällisistä tietosuojakäytännöistä ja 2000+ -palvelimista 30 päivän ajan, ennen kuin sitoudut todelliseen sitoutumiseen 30 päivän palautuskäytännössään, ilman kysymyksiä.

Jos ExpressVPN ei ole palveluntarjoaja, jonka kanssa haluat työskennellä, joku näistä ylimmän tason VPN-palveluntarjoajista toimisi:

Kuinka asentaa VPN NetDumaRouteriin – vaihe vaiheelta

Jos haluat asentaa VPN NetDuma-reitittimeesi, sinun on varmistettava, että käyttämäsi VPN tukee OpenVPN-protokollia. Tässä oppaassa aion työskennellä ExpressVPN: n kanssa ja näyttää, kuinka asennat sen NetDuma R1 -reitittimeen (v 1.03.6g). Jos työskentelet toisen VPN: n tai toisen NetDuma-mallin kanssa, tämä opas voi silti näyttää suorittamasi prosessin:

Lataa VPN-määritystiedostot

 1. Siirry tervetulossähköpostiin, jonka sait, kun kirjaudut sisään VPN: n kanssa. napsauta sähköpostissa olevaa linkkiä siirtyäksesi tilillesi.
 2. Kirjaudu sisään ja napsauta Asenna useampaan laitteeseen.
 3. Klikkaa Manuaalinen konfigurointi näytön vasemmalla puolella. Valitse OpenVPN välilehti oikealla. Täällä näet Käyttäjänimi Salasana, ja luettelo OpenVPN-määritystiedostot.
 4. Tallenna nämä tiedot (valitse palvelin, johon haluat muodostaa yhteyden, ja tallenna sen osoite.)
 5. Avaa OpenVPN tiedosto käyttämällä tekstieditori. Muistio toimii.

Määritä NetDuma Router

 1. Kirjaudu NetDuma-reitittimeesi. Voit tehdä sen syöttämällä reitittimen IP (yleensä 192.168.88.1) selaimesi osoitepalkkiin.
 2. Klikkaa VPN ohjauspaneelissa.
 3. Valitse laitteet, jotka haluat kattaa VPN: llä. Klikkaus Perustaa.
 4. Sinut ohjataan VPN-yhteyksien lisäasetukset.
 5. Siirry OpenVPN-määritystiedosto avasit aiemmin. Kopioi koko teksti.kopioi teksti
 6. Liitä teksti Määritysruutu. Poista ylimääräinen teksti (redundanssit tai ylimääräinen koodi varmenteen päättymisen jälkeen) ).
 7. Näet sanan ”Yhdistetty” näkyvät vihreässä ruudussa VPN-lokin yläpuolella.
 8. Poista yhteys poistamalla valinta ota käyttöön ja napsauta Käytä.

Lisää tai poista laite VPN: stä

Jos haluat lisätä laitteen tai poistaa sen VPN: n kattamasta luettelosta, sinun on tehtävä vain tarkistaa tai poista valinta ruudun laitteen nimen vieressä oleva ruutu reitittimen ohjauspaneelissa.

Asenna VPN NetDuma Routeriin – viimeiset ajatukset

Se on kaikki mitä sinun täytyy tietää asentaaksesi VPN-asiakas NetDuma-reitittimeesi. Noudata vaiheita tarkasti oikean asennuksen takaamiseksi. Jos haluat lisätä uuden potkun reitittimen toimintoihin, ajatele DD-WRT- tai Tomato-ohjelmiston asentamista ja hanki itsellesi superreititin.