Kuinka asentaa VPN TP-Link-reitittimeesi

VPN-gurun lukijat tietävät jo nyt, kuinka tärkeä VPN on tällä hetkellä. Suosittu verkkoturvallisuustyökalu on helpoin ja turvallisin tapa pitää tietosi yksityisenä ja suojattuna verkossa. VPN-verkot antavat myös huijata IP: täsi ja saada pääsyn moniin alueellisesti rajoitettuihin verkkosivustoihin, sovelluksiin ja sisältöön. Hienoa on, että useimmissa ylin VPN-verkoissa on natiivisovelluksia eniten käytettyihin laitteisiin, mukaan lukien älypuhelin ja tietokone. Mutta entä jos haluat VPN-suojauksen sinun PS4, Xbox, tai Älytelevisio? Sinun on asennettava VPN reitittimellesi. Tämä ei ole kovin suoraviivainen prosessi, mutta älä huolestu, olemme saaneet sinut kattamaan. Tässä oppaassa, Näytän sinulle kuinka määrittää VPN TP-Link-reitittimellesi.


Kuinka asentaa VPN TP-Link-reitittimeen

Kuinka asentaa VPN TP-Link-reitittimeen

Jos sinulla on Linksys-reititin, Netgear-reititin tai jokin muu merkki reitittimiä, lue yleinen opas täältä.

Miksi asentaa VPN TP-Link-reitittimelle?

Aloitetaan ensin siitä, mikä on VPN.

Lyhenne sanoista Virtual Private Network, VPN on tilaamasi kyberturvallisuusohjelmisto, joka auttaa ylläpitämään yksityisyyttäsi, tietoturvasi ja nimettömyyttäsi verkossa. VPN: t käyttävät omia palvelimia reitittääksesi liikenteesi uudelleen kuljettamalla sen turvallisen “tunnelin” kautta turvallisen yhteyden kautta. Kun tämä tapahtuu, liikenteesi on piilotettu kolmansien osapuolten valvontajärjestelmistä, eikä edes hallitus voi seurata, mitä teet verkossa. Tämän lisäksi VPN: t salaavat tietosi tehdäkseen varkauksista jotain mitä sinun ei tarvitse miettiä uudelleen.

Toisin sanoen VPN tekee henkilölle tai virastolle erittäin erittäin vaikeaksi tietää mitään online-toiminnoista.

Toinen hieno vaihtoehto, jonka saat VPN: llä, on sen kyky estää maantieteellisesti rajoitetun sisällön estäminen. Koska VPN reitittää liikennettä uudelleen oman palvelimensa kautta, saat julkisen IP: n, joka vastaa palvelimen sijaintia. Tämä tarkoittaa, että valitsemalla palvelimet, joihin haluat muodostaa yhteyden, voit valita, mikä julkinen IP tulee. Haluatko käyttää verkkosivustoasi, jonka maasi on estänyt? Vaihda IP-osoitteesi ja pystyt siihen. Haluatko katsoa ohjelmaa, joka on saatavana vain Yhdysvalloissa? Amerikkalainen palvelin auttaa sinua saamaan amerikkalaisen IP: n, jotta voit ohittaa kyseisen lohkon.

Miksi määrittää VPN reitittimellesi?

Nyt kun tiedät mitä VPN tekee, puhutaanpa siitä, kuinka asennus reitittimellesi voi tarjota sinulle poikkeuksellisen verkkokokemuksen.

Asentamalla VPN: n reitittimelläsi takaat, että kaikki laitteesi ovat suojattuja. Useimmilla VPN-palveluntarjoajilla on rajoitus, kuinka monessa laitteessa voit käyttää VPN: ää samanaikaisesti. Jos VPN on reitittimellä, ohitat laiterajan ja voi kattaa kaikki Internet-yhteyteen kytketyt laitteet. Tämä on loistava vaihtoehto aloittaville yrityksille, pienille yrityksille ja perheille. Henkilökohtaisempana huomautuksena: reitittimen VPN auttaa sinua käyttämään suojattua yhteyttä laitteissa, joilla ei ole natiivia VPN-sovelluksia, kuten peliohjelmasi ja älytelevisiosi. Saat laajemman pääsyn sisältöön verkossa, kun pystyt huijaamaan IP-osoitteitasi, etkä ole vaarassa hyökkäykseen (pelaajat, mukaan lukien DDoS!).

Paras VPN TP-Link-reitittimille

Suosittelemme käyttämään ExpressVPN: tä TP-Link-reitittimissäsi. ExpressVPN: n tiedetään olevan markkinoiden paras VPN tänään ja syystä. Löydät VPN: t, jotka tarjoavat niche-ominaisuuksia, jotka ylittävät ExpressVPN: n, mutta et löydä palveluntarjoajaa, joka tarkistaa kaikki VPN: n ruudut sekä ExpressVPN: n.

ExpressVPN tukee OpenVPN- ja L2TP / IPsec-protokollia, joita molempia voidaan käyttää VPN: n manuaaliseen määrittämiseen reitittimellesi. Tässä oppaassa aion keskustella molemmista menetelmistä, joissa käytetään esimerkkiä ExpressVPN: stä. Jos et halua käyttää ExpressVPN: ää, näitä kokoonpano-ohjeita voidaan käyttää muiden ylimmän tason tarjoajien kanssa. Tarkista palveluntarjoajan UKK- ja tukisivut mahdollisilta asennusoppailta.

Kuinka asentaa VPN TP-Link-reitittimeen – Vaihe vaiheelta

Tätä opasta käytän ExpressVPN: n avulla selittämään kuinka VPN-asiakas asennetaan TP-Link-reitittimeen.

Haluan tehdä selväksi sanoessani, että TP-Link-reitittimet voidaan määrittää käyttämällä kahta erillistä menetelmää. Ensimmäiseen ei tarvita reitittimen vilkkumista, mutta se vaatii joitain manuaalisia määrityksiä puolestasi. Toinen menetelmä käsittää 2 vaihetta: TP-Link-reitittimen vilkuttaminen DD-WRT: llä ja VPN-asiakkaan asentaminen sitten välähtöön. Manuaaliset kokoonpanot vaihtelevat VPN-palveluntarjoajan mukaan, joten suosittelen tarkistamaan tukisivulta ohjeet siitä, kuinka VPN määritetään manuaalisesti TP-Link-reitittimeen. ExpressVPN: n tapauksessa tässä on linkki heidän yksityiskohtaiseen oppaansa.

Toisessa menetelmässä voit määrittää minkä tahansa TP-Link-reitittimen alla olevien vaiheiden avulla, kunhan se on yhteensopiva DD-WRT: n kanssa. Tässä on luettelo tuetuista DD-WRT-reitittimistä. Tarkista, onko reitittimesi luettelossa, ennen kuin siirryt seuraavaan vaihe vaiheeseen. Jos reititintäsi ei ole tässä luettelossa etkä löydä VPN-verkon manuaalista kokoonpano-opasta, voit ostaa VPN-yhteensopivan reitittimen prosessin helpottamiseksi.

Vaihe 1 – TP-Link-reitittimen vilkkuminen DD-WRT: llä

Jos olet tarkistanut yllä mainitun luettelon ja huomannut, että TP-Link-reitittimesi tukee DD-WRT: tä, voit jatkaa tämän asennusoppaan kanssa.

Aloitan selittämällä, mitä “reitittimen vilkkuminen” tarkoittaa. Reititin on enemmän tai vähemmän mini-tietokone. Se toimii laiteohjelmistolla; reitittimen käyttöjärjestelmä. Kaikki laiteohjelmistot eivät anna sinulle mahdollisuuden asentaa VPN-asiakasohjelma reitittimeesi, joten sinun on vaihdettava laiteohjelmisto ennen kuin voit tehdä sen. Reitittimen vilkkuminen tarkoittaa juuri sitä; reitittimen laiteohjelmiston (käyttöjärjestelmän) vaihtamisprosessi.

VAROITUS: Reitittimen vilkkuminen on erittäin tekninen prosessi, joten sinun on oltava varovainen. Prosessi on riittävän yksinkertainen, mutta sinun on varmistettava, että reititin on yhteensopiva ja että olet ladannut oikean laiteohjelmiston reitittimellesi. Seuraa tätä opasta kuinka vilkkua reitittimesi DD-WRT: llä T: ksi, älä unohda tehdä tutkimustasi.

Ota niin paljon aikaa kuin tarvitset asettamiseen tähän vaiheeseen. Kun olet varma, että olet ladannut oikean laiteohjelmiston, loput vievät tuskin 20 minuuttia.

Vaihe 2 – VPN-asiakkaan asentaminen TP-Link-reitittimeen

Kun olet väläyttänyt TP-Link-reitittimen DD-WRT: llä, on aika asentaa VPN-asiakasohjelma uuteen yhteensopivaan reitittimeesi. Aion käyttää ExpressVPN: ää näyttääkseni kuinka asennat VPN-asiakkaan, mutta prosessi toimii useimmissa siellä olevissa VPN-palveluissa.

Asennuksen määrittäminen

 1. Kirjaudu ExpressVPN-verkkoon. Mene Asenna ExpressVPN.
 2. Klikkaa Manuaalinen konfigurointi ja valitse OpenVPN.
 3. Lataa .ovpn tiedosto.
 4. Siirry TP-Link-reitittimen kokoonpanoon. Tähän pääsee kirjoittamalla reitittimen IP-osoite selaimen osoiteriville. Löydät IP-osoitteen reitittimen takana ja muut sen tunnistetiedot.
 5. Etsi DD-WRT: n ohjauspaneelista Palvelut ja napsauta VPN.
 6. Ota käyttöön Käynnistä OpenVPN-asiakasohjelma vaihtoehto.

Toistaiseksi niin hyvä? Loistava!

Nyt huomaat, että muutamia kenttiä sinun on täytettävä. Älä huolestu, sinulla on kaikki tarvitsemasi tiedot juuri lataamassasi .ovpn-tiedostossa..

Tekninen asennus

Avaa tiedosto tekstieditorilla. Suurimmalla osalla ihmisistä on NotePad tietokoneissaan, joka toimii täydellisesti mitä sinun tarvitsee tehdä.

Tiedosto sisältää paljon tietoa VPN-asiakkaasta, mutta kaikki mitä tarvitset löytää on palvelimen IP / nimi, portti, TLS-todennusavain, CA-varmenne, julkisen asiakassertifikaatti ja yksityisen asiakasavain..

Tämän tiedon löytäminen on itse asiassa melko helppoa:

 • Palvelimen IP / nimi ja portti: Etsi sana ”kauko” tiedostosta. Näet rivin osoitteella, jota seuraa 4 numeroa. Osoite noudattaa tätä mallia: xxxx.copythisaddress.com. Kopioi osoite ja lisää se palvelimen IP / nimi -kenttään. Kopioi sitten 4 osoitettua numeroa suoraan osoitteen jälkeen ja liitä ne Portti-kenttään.
 • TLS Auth-avain: Etsiä . Jos vierität vähän sen jälkeen, löydät . Kopioi teksti näiden kahden tagin välillä. Aloita kopioiminen sinne missä sanotaanAloita staattinen avain OpenVPN“Ja lopeta”END OpenVPN-staattinen avain”. Liitä nämä tiedot reitittimen asetussivun TLS Auth Key -kenttään.

Katso kuinka helppo tämä askel oli? Se on kaikki mitä sinun on tehtävä myös jokaisessa toisessa vaiheessa! Kopioi vain teksti ja liitä ne kenttiin. Tässä ovat tunnisteet, joita sinun pitäisi etsiä .ovpn-tiedostosta, jotta voit kopioida tekstiä:

 • CA-sertifikaatti: etsiä ja
 • Julkinen asiakas: etsiä ja
 • Yksityinen asiakas: etsiä ja

Kun olet liittänyt kaikki tiedot oikeille kenttiin, napsauta Tallenna ja sitten Käytä asetuksia.

Se siitä! Olet asentanut VPN-asiakkaan virallisesti TP-Link-reitittimeesi!

Siirry kohtaan varmistaaksesi, että kaikki järjestelmät ovat menossa Tila ja napsauta OpenVPN. Sinun pitäisi nähdä ”Client: CONNECTED STATUS”. Tämä tarkoittaa, että VPN on kytketty, ja voit aloittaa sen käytön.

Kerro minulle kommenteista, jos tämä opas oli hyödyllinen, ja jaa kokemuksesi VPN: n määrittämien reitittimien kanssa, jotta me kaikki voimme lukea!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map