Onko uTorrent laillista ja turvallista käyttää?

Onko uTorrent laillista? Onko uTorrent turvallista käyttää Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa tai Australiassa? Torrenting on kiistanalainen aihe, joka on pitkään miettinyt Internetin käyttäjien mieltä. Torrent-ohjelmiston tarjoamat kiusaukset ovat loputtomia, ja käyttäjät ovat tietoisia premium-sisällöstä, jonka he voivat saada käsiinsä ilmaiseksi torrentin avulla. Siellä on monia sovelluksia ja web-asiakkaita, jotka on kehitetty helpottamaan torrentia. Olisi viisasta, että ihmiset pysyisivät turvallisella puolella ja lataisivat vain laillista materiaalia, mutta me kaikki tiedämme, että näin ei ole ihmisillä. Ihmiset haluavat sen, mitä heillä ei voi olla, ja rajoitettu sisältö on näiden asioiden kärjessä. Aiotte torrentia joka tapauksessa, joten miksi et tee sitä turvallisesti ja vähennä riskiä, ​​että liukasat laillisiin taisteluihin? Parasta on, että voit käyttää VPN: tä minkä tahansa seuraavien PC: n, Macin, Androidin, iOS: n, iPhonen ja iPadsin kanssa. Lue lisätietoja siitä, kuinka turvallinen voit olla, jos käytät VPN: ää Utorrentin kanssa.  


Onko uTorrent laillista ja turvallista käyttää?

Onko uTorrent laillinen ja turvallista käyttää?

Mikä on uTorrent?

Se on BitTorrentin kehittämä ohjelmisto raskaiden tiedostojen lataamista varten. uTorrent on enemmän vertaisverkkojen (P2P) tiedostojenjakoverkon sovellus, joka on saatavana PC: llä, Macilla ja Androidilla. Sen avulla käyttäjät voivat jakaa suuria tiedostoja. UTorrent-versioita on kaksi: ilmainen ja premium. Ensiluokkainen versio on periaatteessa sama, mutta ilman mainoksia. 

Onko uTorrent turvallinen ja laillinen?

uTorrent on sinänsä turvallinen riippuen siitä, kuinka päätät käyttää sitä. Kysymys siitä, onko uTorrent laillinen vai ei, on korvattava sillä, jota pidetään uTorrent-laittomana? uTorrent on ohjelmisto, joka antaa käyttäjilleen mahdollisuuden tehdä omia valintojaan lataamisen yhteydessä. Muista, että käsittelemäsi uTorrent-asiakas tallentaa ja tallentaa kaikki torrenttiin liittyvät toiminnot. Näin ollen kaikki tietosi voidaan seurata, loukkaa ja rikkoo.

Laillinen tai laiton?

Laillisen ja laittoman lataamisen välisen eron ymmärtäminen on avain, jotta vältetään liian toistuva kysymys siitä, onko uTorrent laillista vai ei. Se mitä lataa omistaja hänen suostumuksellaan ja joka on ilmaiseksi saatavilla uTorrentissa, on laillista. Mitä on ladattavissa ilman omistajan lupaa ja mikä yleensä vaatii rahaa vastineeksi, ei ole. Jos käyttäjä lataa laillisten rajojen puitteissa, hänellä ei ole mitään hätää, mutta jos hän päättää ladata tekijänoikeuksien alaista materiaalia, hän saattaa joutua juridisiin ongelmiin. Omistaja voi selvittää uTorrent-asiakkailta, mitä olet tehnyt, koska he pitävät lokit torrentitehtävistäsi.

Käytä VPN: ää uTorrent-sovelluksen kanssa

VPN: n avulla voit ladata, sielata ja lähettää torrent-tiedostoja peittämällä henkilöllisyytesi. VPN on virtuaalinen yksityinen verkko, jonka avulla voit selata Internetiä nimettömästi, joka sisältää torrent-tiedostojen lataamisen ja lähettämisen. Kun käytät uTorrentia VPN: n kanssa, Internet-palveluntarjoajat tai tekijänoikeuksien pelastamat henkilöt eivät voi tietää henkilöllisyyttäsi tai tekemistäsi.

 1. Valitse VPN-palveluntarjoaja alla olevassa taulukossa ehdottamiemme joukosta.
 2. Tilaa VPN.
 3. Lataa ja asenna VPN-ohjelmisto.
 4. Yhdistä yhteen sen maan palvelimista, jossa torrenttiin liittyvien toimintojen suorittaminen on laillista.
 5. Toisella IP-osoitteella Internet-palveluntarjoajat tai tekijänoikeusjoukot eivät voi millään tavalla saada selville kuka olet ja mitä olet tekemässä.

Mikä VPN on paras?

Sikäli kuin VPN: n perustaminen on helppoa, luotettavan löytäminen ei ole. Kaikki VPN-palveluntarjoajat eivät anna sinulle mahdollisuutta käyttää VPN: ää torrentteihin. Ennen VPN-palveluntarjoajan ostamista on otettava huomioon monia ominaisuuksia. Sinun on keskityttävä seuraavaan:

 1. Kaistanleveysraja: Sinun on varmistettava heidän tarjoamansa tietorajoitus, mikä tarkoittaa sitä, kuinka paljon tietoja voit käyttää latauksiin.
 2. turvallisuus: Hyvä VPN pystyy pitämään sekä virukset että haittaohjelmat loitolla.
 3. Nopeus: Tiedostojen lataaminen ja jakaminen on jo aikaa vievää käytäntöä, joten turvaudutaan VPN: ään siirtoprosessien nopeuttamiseksi..
 4. Kirjauskäytäntö: Turvallinen VPN-palveluntarjoaja ei saa pitää lokitietosi liikenteestä, joka sisältää: lataamasi tiedostot, käymäsi verkkosivustot ja käyttämäsi sovellukset.
 5. P2P-tuki: Valitse VPN, joka tukee P2P-verkkoa.

Parhaat VPN-verkot Torrentille

Olemme aiemmin julkaissut yksityiskohtaisen katsauksen parhaasta VPN: stä, jota voit käyttää uTorrent-sovelluksen kanssa. Alta löydät yhteenvedon yleisimmistä 3 VPN-palveluntarjoajasta, jonka käyttäjät yleensä kääntyvät torrentin yhteydessä.

 1. ExpressVPN antaa käyttäjilleen torrentin ja tukee P2P-tiedostojenjakoverkkoja. Mikä parasta, he eivät säilytä käyttäjiensä tietojen lokit, ja he peittävät IP-osoitteesi tekemästä online-toimintasi merkityksettömäksi, koska Internet-palveluntarjoajat eivät koskaan tiedä, oletko sinä sinä tai mitä olet tekemässä.
 2. NordVPN on täydellinen raskaiden torrent- ja P2P-palveluiden käyttäjille. Ne toimivat 256-bittisellä AES-salauksella ja eivät takaa käyttäjän henkilökohtaisten tietojen ja liikenteen kirjautumista. NordVPN tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden ja hyvät nopeudet.
 3. Rajoittamaton kaistanleveys, 256-bittinen salaus ja L2TP: n kaltaiset tukiprotokollat ​​muodostavat ihanteellisen VPN-torrentin. IPVanish sillä ei ole kirjauskäytäntöä ja se tarjoaa käyttäjille nimettömänä. IPVanishin avulla ei pelkästään torrentiteetti sallita, sitä kannustetaan räikeästi.

 Onko uTorrent laillista ja turvallista käyttää – Wrap Up

Jos asut Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Australiassa ja muissa Euroopan maissa, voi olla vaikeaa käyttää uTorrentia torrentitoimintoihin. Piratismin lakia koskevan viimeisimmän muutoksen mukaan maailmanlaajuisesti tekijänoikeuksin suojatun materiaalin siemennys ja leesointi ilman omistajan lupaa on laitonta. Oikeudellisiin ongelmiin, kuten ilmoituskirjeiden vastaanottamiseen ja rangaistusuhkiin, ei vedota, kun kirjaudut VPN-palveluun. Tämä voi taata turvallisen pääsyn kaikkiin ongelmiin. Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa, mikä VPN on mielestäsi paras torrentiksi.