Torrents selitetty – edut, haitat, vaihtoehdot

BitTorrent on periaatteessa menetelmä, jonka avulla voit Lataa suuria tiedostoja kun olet yhteydessä Internetiin. Voit käyttää BitTorrent-sovellusta lataa musiikkia, sovelluksia, pelejä, videoita ja kuvia. Voit myös jakaa tietokoneellasi olevia tiedostoja muiden kanssa. Selitän tässä artikkelissa miten BitTorrent toimii sekä tutkia sen etu ja haitat. Artikkelissa kerrotaan myös kuinka Lataa torrentit nimettömästi. Torrentin vaihtoehdot, kuten usenet otetaan myös huomioon tässä ”Torrents selitetty” oppitunti.


Torrents selitetty - edut, haitat, vaihtoehdot

Torrents selitetty – edut, haitat, vaihtoehdot

Mitkä ovat torrentit?

BiTorrent perustuu vertaisverkkoprotokolla (P2P). Tämä tarkoittaa, että BitTorrent-tietokoneet “parveavat” toisiaan ilman, että tarvitaan keskitietokonetta. Toisin sanoen, nämä tietokoneet lataa ja lähetä sama torrentti toistensa välillä. Kun lataat .torrent-tiedosto omaan BitTorrent-asiakas, tietokoneesi liittyy BitTorrent-parhaan muiden tietokoneiden kanssa, jotka ovat ladanneet saman .torrent-tiedoston. BitTorrent-yhteyshenkilöt a seuraaja .torrent-tiedostossa. Seurannan päätehtävänä on seurata kaikkia kytkettyjä tietokoneita. Se jäljittäjä on also jakaa IP-osoitteesi muiden parissa olevien tietokoneiden kanssa. Itse latausprosessi saavutetaan pieninä kappaleina. Yksi BitTorrent on ladannut tarpeeksi bittejä, se alkaa jakaa näitä osia muiden BitTorrent-asiakkaiden kanssa. Pohjimmiltaan alat jakaa lataamiasi tiedostoja muiden kanssa. Tämä prosessi tunnetaan nimellä ’Kylvö’. Mitä enemmän kylvökoneita, sitä nopeammin lataus tapahtuu. Tietysti, jos kylvökoneita ei ole käytettävissä, kukaan ei voi ladata tiedostoa.

Joten lyhyesti sanottuna, tiedostojen lataamiseksi BitTorrentin kautta sinun on ladattava ja asennettava BitTorrent-asiakasohjelma tietokoneellesi / Mac-tietokoneeseesi. Kun olet valmis, kaikki, mitä jäljellä on tehdä, on löytää ladattavan tiedoston .torrent. Voit käyttää sivustoja, kuten Pirate Bay, KickAss Torrentit, tai Torrentz. Huomaa, että nämä sivustot eivät isännöi mitään tiedostoja, jotka haluat ladata. Heillä on vain linkit .torrent-tiedostoon.

Torrents: hyödyt ja haitat

Torrentin käytön edut:

 • P2P: n käyttämä hajautettu prosessi tarkoittaa, että lataamaasi tiedostoa ei ylläpidetä pääasiallisessa keskuspalvelimessa. Jos yksi latauslähde ei ole aktiivinen, voit luottaa muihin lähteisiin lataamisen loppuun saattamiseksi. Jos pääpalvelin ei ole normaalissa latauksessa, et voi suorittaa latausprosessia loppuun.
 • Vaikka olet yhtäkkiä katkaistu Internetistä tai tietokoneesi sammuu / käynnistyy uudelleen, voit suorittaa latauksen loppuun, kun olet taas online-tilassa. Ei tarvitse käynnistää uudestaan ​​tyhjästä.
 • Jopa käyttäjille, joiden Internet-nopeus on hidasta, torrentit voivat auttaa sinua lataamaan tiedoston nopeammin kuin käyttämällä ‘perinteistä’ latausprosessia.
 • Tiedostot on helppo löytää ja ladata.

Torrentin käytön haitat:

 • Jos tiedostossasi ei ole siemeniä, et voi ladata sitä.
 • Et voi kertoa varmasti, mitä lataamasi tiedosto todella sisältää. Voit tarkistaa, onko tiedosto aito, skannaamalla kommenttiosa nopeasti. Positiivinen palaute tarkoittaa yleensä, että tiedosto on kunnossa.
 • Se, että lataat ja lataat samanaikaisesti, saattaa viedä kaistanleveydellesi tietyn veron. Jos sinulla on nopea Internet-yhteys, sinun ei pitäisi olla huolissasi tästä osasta.
 • Jokainen lataamasi torrent-tiedosto, jonka käytät tai kylvät, voi nähdä julkisen IP-osoitteesi. Sisältää ISP tai digitaaliset tekijänoikeusryhmät. Käytä yksinkertaisesti suojataksesi yksityisyyttäsi torrentteja käytettäessä VPN. Lisää siitä alla.

Torrents selitetty: Käytä VPN lisättyä yksityisyyttä ja suojausta

Yleensä suosittelen VPN: n käyttöä aina, kun torrentit ovat mukana. VPN ohjaa periaatteessa kaiken liikenteesi turvallisen yksityisen verkon kautta. Prosessin aikana todellinen IP-osoitteesi on piilotettu ja tietosi ovat salattuja. Tämä tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajasi tai muut eivät pysty seuraamaan online-toimintaa. Haittapuoli on, että VPN: n käyttö saattaa hidastaa Internet-nopeutta huomattavasti, ellet kirjaudu luotettavan VPN-palveluntarjoajan luo. Varmista myös, että valitsemallasi VPN-palveluntarjoajalla ei ole kaistanleveysrajoja. Tässä on luettelo kolmesta suurimmasta VPN-palveluntarjoajasta, joihin voit käyttää Lataa torrentit nimettömästi.

Torrents selitetty: Usenet vaihtoehtona

Sillä aikaa usenet on ollut läsnä kauan ennen torrentteja, sen käyttö alkoi kasvaa vasta viime vuosina. Vaikka Usenet on myös tottunut Lataa multimediatiedostot, aivan kuten torrentit, on joitain suuria eroja.

 • Toisin kuin torrentit, Usenet ei perustu peer-to-peer-protokollaan.
 • Et jaa lataamaasi tiedostoa muiden kanssa.
 • Nopeammat lataukset Usenetia käytettäessä, koska niissä on erillisiä palvelimia.
 • Ei siemeniä.

Vaikka torrentit ovat pääosin “ilmaisia”, sinun täytyy rekisteröidy Usenet-palveluntarjoajan kanssa jotta saat kaiken irti. Löydät luettelon parhaista Usenet-palveluntarjoajista vuonna 2016. Ne on lueteltu niiden mukaan kuukausittainen tietokatto, säilytysjakso, samanaikaiset yhteydet ja SSL-saatavuus.

RankProvider-linkki
vierailu-palveluntarjoajat
14 päivän ilmainen kokeilujakso
2vierailu-palveluntarjoajat
Ilmainen 30 Gt 2 viikossa
3vierailu-palveluntarjoajat
Ilmainen kokeilu
4vierailu-palveluntarjoajat
Ilmainen kokeilu
5vierailu-palveluntarjoajat

Torrents selitetty – edut, haitat ja vaihtoehdot

Ei ole epäilystäkään siitä, että jos artikkelissa on katettava paljon tietoa, liittyykö se torrentit, VPN, tai usenet. Voit aina lähettää kommentin alla saadaksesi lisää ohjeita ja tietoja kummastakin kolmesta aiheesta.

Tallentaa

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map