Πώς να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP κατά τη λήψη του Torrent

Πώς μπορώ να αποκρύψω τη διεύθυνση IP μου κατά τη λήψη torrents; uTorrent και Bittorrent είναι και οι δύο πελάτες torrent που επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν λήψη και αποστολή αρχείων μέσω P2P Πρωτόκολλο (Peer-to-peer). Αυτό σημαίνει ότι όλη η κοινή χρήση αρχείων πραγματοποιείται χωρίς κεντρικό διακομιστή. Η ίδια η διαδικασία έχει τόσο τα οφέλη όσο και τα μειονεκτήματά της. Ίσως το μεγαλύτερο μειονέκτημα κατά το torrenting είναι το δικό σας διεύθυνση IP προστίθεται σε ένα σμήνος χείμαρρου όποτε είσαι peering / σπορά ένα αρχείο torrent. Σε αυτό οδηγός βοήθειας, θα βρείτε πληροφορίες για το γιατί και πώς να χρησιμοποιήσετε το VPN για να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP κατά το torrent.


Πώς να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP κατά τη λήψη του Torrent

Πώς να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP κατά τη λήψη του Torrent

Γιατί πρέπει να αποκρύψω τη διεύθυνση IP μου όταν Torrenting?

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, κάθε φορά που κατεβάζετε / ανεβάζετε ένα αρχείο torrent, η διεύθυνση IP σας προστίθεται σε ένα σμήνος torrent. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μοιράζεται το ίδιο αρχείο μπορεί να δει τη διεύθυνση IP σας. Τα δικα σου ISP και τρολ πνευματικών δικαιωμάτων μπορεί να παρακολουθεί τη δραστηριότητα λήψης. Τελικά, θα σας στείλουν ένα ειδοποίηση παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων στο email σας. Τέτοιες περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα συχνές στο ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδάς, Σουηδία, Γερμανία και Γαλλία. Ωστόσο, δεν είναι όλη η καταστροφή και η θλίψη. Μπορείς ακόμα απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας κατά το torrenting αν χρησιμοποιείτε VPN.

Το VPN κρύβει πραγματικά τη διεύθυνση IP μου κατά το Torrenting?

VPN σημαίνει εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται εδώ και πολύ καιρό από μεγάλες εταιρείες και δικηγορικά γραφεία. Το VPN επιτρέπει σε οποιονδήποτε να το κάνει κρυπτογράφησητην κυκλοφορία τους, απόκρυψη της διεύθυνσης IP τους, και περιήγηση στον ιστό ανώνυμα. Η δημοτικότητα του VPN έχει αυξηθεί δραματικά τα τελευταία δύο χρόνια για δύο βασικούς λόγους. Το πρώτο είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN για να παράκαμψη περιφερειακών περιορισμών και κατάργηση αποκλεισμού γεω-περιορισμού ιστοσελίδες όπως Hulu, HBO Go, Netflix, και BBC iPlayer.

Ο δεύτερος λόγος, και αυτός που σχετίζεται περισσότερο με τα torrents, είναι ότι μπορείτε κατεβάστε / ανεβάστε αρχεία torrent ανώνυμα όποτε είστε συνδεδεμένοι σε διακομιστή VPN. Πώς λειτουργεί; Λοιπόν, μόλις συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN, το δικό σας η πραγματική διεύθυνση IP είναι κρυμμένη. Αντ ‘αυτού, οι ιστότοποι και οι εφαρμογές θα βλέπουν μόνο το Διεύθυνση IP του διακομιστή VPN. Κανείς δεν θα μπορεί να εντοπίσει τη διεύθυνση IP σας στο σμήνος torrent.

Πώς να ρυθμίσετε το VPN για να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP κατά τη λήψη του Torrent?

Ρύθμιση VPN προς την απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας κατά το torrentinΤο g δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε. Εάν θέλετε να μείνετε Ανώνυμος πότε λήψη torrents, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Εγγραφείτε με έναν πάροχο VPN με γρήγορους διακομιστές VPN εάν δεν το έχετε ήδη κάνει. Χρησιμοποιώντας δωρεάν υπηρεσίες VPN έχει πολλά μειονεκτήματα. Οι δωρεάν διακομιστές VPN είναι συνήθως υπερφορτωμένο. Αυτό σημαίνει ότι η λήψη ενός αρχείου torrent μπορεί να διαρκέσει πολύ.
 2. Λήψη και εγκατάσταση του Εφαρμογή VPN στη συσκευή με την οποία τρέχετε. Οι εφαρμογές VPN είναι διαθέσιμες στις PC, Mac, iOS, Linux, και Android.
 3. Παω σε www.whatismyip.network και σημειώστε τη διεύθυνση IP σας.
 4. Συνδεθείτε σε διακομιστή VPN μέσω της εφαρμογής VPN. Επιστρέψτε στο www.whatismyip.network και βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση IP σας έχει αλλάξει.
 5. Εάν δείτε μια νέα διεύθυνση IP, αυτή είναι του διακομιστή VPN με τον οποίο είστε συνδεδεμένοι.
 6. Εχεις επιτυχώς έκρυψε τη διεύθυνση IP σας. Μπορείς τώρα κατεβάστε torrents ανώνυμα.

Υπάρχουν πολλοί πάροχοι VPN στους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας κατά το torrentinσολ. ExpressVPN είναι ίσως το καλύτερο από όλα. Αυτή είναι η λίστα μου με το tυπηρεσίες VPN προς την κατεβάστε torrents ανώνυμα.

Το Usenet ως εναλλακτική λύση Torrent

Αν θέλεις λήψη αρχείων βίντεο, μουσικής ή λογισμικού χωρίς χρήση χωρίς να χρειάζεται να προσθέσετε τη διεύθυνση IP σας σε ένα σμήνος torrent, χρησιμοποιήστε Usenet αντί για Bittorrent. Το Usenet δεν χρησιμοποιεί πρωτόκολλο P2P. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα αρχεία σας από ένα κεντρικός διακομιστής. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία με την πλήρη χωρητικότητα εύρους ζώνης. Με το Usenet, όλες οι λήψεις σας είναι Κρυπτογραφημένο SSL. Με άλλα λόγια, το Usenet είναι και τα δύο γρηγορότερα και ασφαλέστερα από το Bittorrent. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το Usenet, ρίξτε μια ματιά σε έναν από τους κορυφαίους παρόχους Usenet που αναφέρονται παρακάτω.

Σύνδεσμος RankProvider
επίσκεψη-πάροχοι
Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος 14 ημερών
2επίσκεψη-πάροχοι
Δωρεάν 30 GB για 2 εβδομάδες
3επίσκεψη-πάροχοι
Δωρεάν δοκιμή
4επίσκεψη-πάροχοι
Δωρεάν δοκιμή
5επίσκεψη-πάροχοι

Πώς να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP κατά το Torrenting; Χρησιμοποιήστε VPN.

Εάν είστε σοβαροί για το απόρρητό σας, και δεν θέλω να πιάσω λήψη αρχείων torrent, πρέπει να χρησιμοποιήσετε VPN. Εάν επιλέξετε να μην το κάνετε, καλύτερα να το χρησιμοποιήσετε Usenet αντί για uTorrent για να αποκτήσετε το δικό σας αγαπημένες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές ή λογισμικό στο διαδίκτυο.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map