Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Kickass Torrents

Μόλις οι πιο δημοφιλείς ιστότοποι torrenting, το Kickass Torrents, έφτασε εντελώς εκτός σύνδεσης αφού η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατέσχεσε όλους τους τομείς της. Ενώ τα Torrenters χρησιμοποιήθηκαν για να αντικατοπτρίζουν ιστότοπους KAT που αναδύονται μετά τον τερματισμό ενός τομέα, αυτή τη φορά μένουμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας. Οι ιστότοποι KAT, Kat.cr και άλλοι καθρέφτες KAT έχουν επίσης αποσυνδεθεί. Βλέποντας ως Artem Vaulin, ιδιοκτήτη του Kickass Torrents, βρίσκεται ακόμα στη φυλακή περιμένοντας να μάθει αν θα επισπευσθεί στις ΗΠΑ, αυτό το πρόβλημα δεν θα απομακρυνθεί σύντομα. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσω τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Kickass Torrents που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.


Σημείωση: Το VPN Guru δεν υποστηρίζει σε καμία περίπτωση τη χρήση οποιασδήποτε από αυτές τις πληροφορίες για παράνομους σκοπούς. Το VPN Guru δεν υποστηρίζει παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων ούτε στοχεύει στην υποκίνηση οποιασδήποτε παράνομης δραστηριότητας.

Kickass Torrents Εναλλακτικές λύσεις

Kickass Torrents – Απαγορεύεται για τη ζωή?

Torrenting – Τι πρέπει να προσέξετε

Προτού αρχίσουμε να μιλάμε για τη διαφορετική εναλλακτική λύση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για το KAT, πρέπει να καλύψουμε μερικά βασικά στοιχεία του Torrenting.

Πρώτον, το Torrenting από μόνο του δεν είναι παράνομο. Η Torrenting χρησιμοποιεί μια μορφή μεταφοράς δεδομένων που ονομάζεται κοινή χρήση αρχείων P2P. Σε αυτήν τη μορφή κοινής χρήσης αρχείων, το τυπικό μοντέλο Διαδικτύου πελάτη / διακομιστή απορρίπτεται υπέρ ενός μοντέλου κοινής χρήσης αρχείων που βλέπει όλα τα συστήματα εντός του δικτύου ως πελάτη και διακομιστή.

Μερικά πράγματα πρέπει να βγουν στο μυαλό σας όταν αρχίσετε να καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν οι Torrents:

 • Όταν κάνετε torrent, συμμετέχετε αποτελεσματικά σε ένα δίκτυο κοινής χρήσης P2P. Η συσκευή που χρησιμοποιήσατε θα γίνει αυτόματα πελάτης και διακομιστής σε αυτό το δίκτυο.
 • Η δημόσια IP σας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό της γεωγραφικής σας τοποθεσίας, θα είναι ορατή σε άλλους υπολογιστές σε αυτό το δίκτυο.
 • Δεν φιλτράρουν όλοι οι ιστότοποι Torrenting τις επιλογές που παρουσιάζουν σε έναν χρήστη για παράνομο περιεχόμενο. Πρέπει να δώσετε προσοχή σε αυτό που τρέχετε και να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα νόμιμα δικαιώματα να το κάνετε.
 • Το Torrents είναι ένας πολύ δημοφιλής τρόπος για τους επιτιθέμενους να διαδώσουν κακόβουλο κακόβουλο λογισμικό. Να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε ποιο αρχείο θα torrent και βεβαιωθείτε ότι δεν έχει μολυνθεί.
 • Οι Torrents μοιράζονται ταχύτερα όσο περισσότεροι άνθρωποι το φιλοξενούν στα συστήματά τους. Όσο περισσότεροι σπόροι θα βρείτε σε ένα χείμαρρο, τόσο πιο γρήγορη θα είναι η λήψη.
 • Ο πάροχος υπηρεσιών σας ενδέχεται να αρχίσει να καταστρέφει τη σύνδεσή σας λόγω των συνηθισμένων συνηθειών σας. Ναι, ο πάροχος υπηρεσιών σας μπορεί να παρακολουθεί το ιστορικό torrent.

Είναι το Kickass Torrents Down?

Ναί. Το Kickass Torrents είναι επίσημα εκτός λειτουργίας. Δεν φαίνεται ότι αυτό το γεγονός θα αλλάξει σύντομα. Στην πραγματικότητα, ο ιστότοπος είναι εκτός λειτουργίας τα τελευταία 2 χρόνια.

Είναι ασφαλές να πούμε ότι δεν θα το δούμε να επιστρέφει.

Ο άντρας πίσω από όλα αυτά, ο Artem Vaulin, βρίσκεται στην πολωνική φυλακή τα τελευταία 2 χρόνια, περιμένοντας να εκδοθεί στις ΗΠΑ και να δοκιμάσει:

 • Ένα πλήθος συνωμοσίας για διάπραξη παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.
 • Ένα πλήθος συνωμοσίας για τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
 • Δύο κατηγορίες για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

Εάν ο Vaulin εκδοθεί, μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών (λόγω της κατηγορίας για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες). Αυτά δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσετε και ο Vaulin αντιμετωπίζει μια δύσκολη στιγμή με τις νομικές του μάχες.

Για αυτούς τους λόγους, ίσως είναι καλύτερο να ψάξετε αλλού για όλες τις ανάγκες σας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποιοι ιστότοποι λειτουργούν ως εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις για το Kickass Torrents.

Kickass Torrents Εναλλακτικές λύσεις

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε τη λέξη “Torrent” και θα βρείτε μια ατελείωτη λίστα επιλογών για να διαλέξετε. Ωστόσο, δεν είναι πάντα ασφαλές να κάνετε κλικ σε οποιονδήποτε τυχαίο ιστότοπο. Για αυτόν τον λόγο, ακολουθεί μια λίστα προτεινόμενων ιστότοπων torrent που θα σας βοηθήσουν να ορίσετε τη σωστή κατεύθυνση:

1. Δημόσιο τομέα Torrents

Αυτός ο ιστότοπος θα σας δώσει πρόσβαση σε χίλιες ταινίες δημόσιου τομέα που καλύπτουν κάθε κατηγορία και είδος. Ο ίδιος ο ιστότοπος είναι λίγο χρονολογημένος, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί καλά με οποιονδήποτε πελάτη BitTorrent. Το μεγάλο μέρος είναι ότι θα είστε 100% σίγουροι ότι δεν παραβιάζετε νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων σε αυτόν τον ιστότοπο torrenting.

2. Βουζ

Ο Vuze είναι πρώτος και κύριος πελάτης BitTorrent, αλλά έχει μια ενότητα ειδικά για νομικά torrents. Μπορείτε επίσης να βρείτε μια λίστα νομικών επιλογών torrenting στη σελίδα του wiki. Η λίστα θα σας δώσει χιλιάδες επιλογές torrent για να διαλέξετε και καλύπτει τα πάντα, από συναυλίες έως ακαδημαϊκά torrents.

3. Legit Torrents

Εδώ είναι ένας άλλος ιστότοπος torrenting που φιλοξενεί μόνο νόμιμα torrents. Το ένα είναι ότι δεν έχει ενημερωθεί από το 2014. Παρ ‘όλα αυτά, θα βρείτε ακόμα μια σειρά περιεχομένου με δυνατότητα λήψης, όπως παιχνίδια, βιβλία, λογισμικό, ταινίες και μουσική.

4. Αρχείο Διαδικτύου

Ίσως το μεγαλύτερο νόμιμο αποθετήριο torrent, το Internet Archive προσφέρει δεκάδες εκατομμύρια επιλογές torrenting χωρίς κίνδυνο παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν οποιονδήποτε πελάτη torrent για να κατεβάσετε το περιεχόμενο από τον ιστότοπο. Ο ίδιος ο ιστότοπος προτείνει μερικούς πελάτες, συμπεριλαμβανομένου του προαναφερθέντος Vuze.

5. Ο Πειρατικός Κόλπος

Ένας από τους διεκδικητές του «ιστότοπου torrenting που χρησιμοποιείται περισσότερο», ο Pirate Bay δεν χρειάζεται καμία εισαγωγή. Αυτή η επιλογή τείνει να λαμβάνεται εκτός σύνδεσης κάθε φορά, αλλά μέχρι στιγμής κατάφερε πάντα να επιστρέψει. Μπορείτε να βρείτε μια τεράστια συλλογή δωρεάν νομικού περιεχομένου στο TPB, αλλά να είστε πολύ προσεκτικοί στην αναζήτησή σας. Η TPB είναι γνωστή για τις πειρατικές και παράνομες δυνατότητές της.

6. 1337χ

Πρόκειται για έναν σχετικά νέο ιστότοπο που αυξήθηκε σε δημοτικότητα μετά το Kickass Torrents εκτός σύνδεσης. Αυτό το αποθετήριο δεν θεωρείται τόσο απειλητικό όσο το KAT ή το TBP και εξακολουθεί να μην πλημμυρίζει τους χρήστες του με διαφημίσεις αριστερά, δεξιά και κέντρο.

7. BitLord

Ακολουθεί ένας ιστότοπος που προτείνουμε για τις οικογένειες torrenting, λόγω του αρχείου “χωρίς περιεχόμενο για ενήλικες”. Μπορείτε επίσης να κάνετε streaming ροής πολλού περιεχομένου απευθείας από τον ιστότοπο.

Κατάλογος Torrenting Sites για αποφυγή:

Μέσα από την έρευνά μας, καταλήξαμε σε πολλούς δημοφιλείς ιστότοπους torrenting που είναι γεμάτοι κακόβουλο λογισμικό. Ακολουθούν ορισμένοι ιστότοποι που πιστεύουμε ότι πρέπει να αποφύγετε με κάθε κόστος:

  • BitLord
  • Extratorrent (extratorrent.cd)
  • Λήψη-Torrent
  • BitTheif
  • Torrentz2

Φροντίστε να διαβάζετε πάντα τα σχόλια πριν torrents ένα αρχείο, θα μάθετε εάν το αρχείο είναι κατεστραμμένο ή όχι εάν χρησιμοποιείτε έναν ιστότοπο με μια ενεργή κοινότητα. Επίσης, να έχετε πάντα σε λειτουργία προγράμματα αντι-κακόβουλου λογισμικού στον υπολογιστή σας πριν ξεκινήσετε να τρέχετε. Τέλος, φροντίστε να αποφύγετε το νέο “καυτό” περιεχόμενο, καθώς αυτά έχουν συνήθως τον μεγαλύτερο αριθμό κακόβουλου λογισμικού.

Πώς να προστατευθείτε ενώ τρέχετε

Υπάρχουν πολλές νομικές επιλογές στις οποίες μπορείτε να καταφύγετε κατά τη ροή περιεχομένου από το Διαδίκτυο. Τούτου λεχθέντος, πολλά από τα άτομα που χρησιμοποιούν ιστότοπους που το KAT δεν το κάνουν λόγω κακόβουλης πρόθεσης. Ιστότοποι όπως KAT, TPB, BitLord και 1337X δοκιμάζουν ενεργά όλους τους torrents τους για να πιάσουν οποιοδήποτε κατεστραμμένο αρχείο. Ωστόσο, δεν λειτουργεί πάντα. Το κακόβουλο λογισμικό, ειδικά το spyware, είναι πολύ επικίνδυνο. Χρειάζεστε κάποια μορφή προστασίας κατά το torrent, και ένα VPN είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Τα VPN αποκρύπτουν την IP σας, ουσιαστικά την ψηφιακή σας ταυτότητα, ενώ είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Αυτό εμποδίζει κάθε εισβολέα να εισβάλει στη σύνδεσή σας και να χρησιμοποιεί το σύστημά σας σε μια επίθεση bot. Κρύβει επίσης την επισκεψιμότητά σας από τον ISP σας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορούν να δουν ότι τρέχετε. Με άλλα λόγια, ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου δεν θα μπορεί να καταστρέψει τη σύνδεσή σας, να σας εμποδίσει την πρόσβαση σε ιστότοπους ή να κατασκοπεύσετε την επικοινωνία σας στο Διαδίκτυο.

Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN ως πάροχο υπηρεσιών VPN. Το ExpressVPN έχει μια διαφανή πολιτική απορρήτου που είναι κρυπτογραφημένη για στρατιωτικούς σκοπούς, τα πιο πρόσφατα πρωτόκολλα VPN και περισσότερους από 2000 διακομιστές για σύνδεση. Μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία με την πολιτική επιστροφής χρημάτων των 30 ημερών, χωρίς ερωτήσεις. Εάν αυτή δεν είναι η υπηρεσία που αναζητάτε, ακολουθεί μια λίστα με τα κορυφαία VPN για torrents:

KickAss Torrents Alternatives – Συμπέρασμα

Θα ήθελα να τελειώσω αυτό το ιστολόγιο υπενθυμίζοντας στους αναγνώστες ότι το torrent δεν σημαίνει απαραίτητα συμμετοχή σε παράνομες λήψεις. Παρομοίως, ένα VPN είναι επίσης κυρίως ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Αυτό που αποφασίζετε να κάνετε με αυτό, ωστόσο, είναι ένας κίνδυνος που διατρέχετε. Εμείς στο VPN Guru ουδόλως προωθούμε τη χρήση αυτών των πληροφοριών για κακόβουλη ή παράνομη δραστηριότητα.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map