WebRTC vuoto-työkalu

Nykyään Internetin käyttäjät ovat oppineet useita tapoja varmistaa heidän online-yksityisyys. Mutta entä jos on jotain, joka voi vaarantaa sen, et edes tiedä? Entä jos se on sulautettu syvälle selaimeesivuotaa julkista IP-osoitettasi kun olet pimeässä? Se on mahdollista, jos selaimessa on WebRTC. Lue lisätietoja kaikesta WebRTC, sen tiedot vuotavat, ja kuinka korjata se alla.


Mikä on WebRTC

Lyhenne jstk Web-reaaliaikainen viestintä, WebRTC on avoimen lähdekoodin työkalu (HTML5) jota voit käyttää lisää reaaliaikainen vertaisverkko-, mediaviestintä suoraan selainten välillä.

WebRTC-prosessiToisin sanoen yhteys näiden kahden välillä tapahtuu ilman, että palvelinta tarvitaan keskellä. Seurauksena on, että saat nopeammat nopeudet, vähemmän viive, ja parempi suorituskyky verkkosovelluksille, kuten videokeskustelu, tiedostojen siirto ja suoratoisto.

WebRTC näki valon sisään 2011 ja sen suosio on kasvanut vuosien varrella. Vuonna 2016 WebRTC: llä oli melko vuosi tavoittaen kaksi miljardia Chrome-selainta ja yhden miljardia WebRTC-ääni- tai videominuuttia viikossa heille. Avoimen lähdekoodin projekti on kokonaan vapaa. Mutta jos käytät sitä, sinun tulisi aina seurata sitä, koska se on jatkuvasti kehittyy ja paranee.

Vaikka mainitsin, mitä se tekee, WebRTC kykenee silti tekemään niin paljon enemmän. WebRTC auttoi luoda erilaisia ​​avoimen lähdekoodin projekteja ja puitteet. Siellä on noin 1200 WebRTC-pohjaista yritystä ja hanketta maailman ympäri. Jos et vielä tiedä, avoin lähdekoodi on saatavana osoitteessa Mozilla, Chrome, Opera ja Safari.

Muistatko sinä päivänä, kun joku halusi luoda jotain, joka sallii äänipuhelun tai videopuhelun? Joo, he todennäköisesti käyttivät C / C-++ työn alla. Se oli tuolloin suosittu, mutta kallis vaihtoehto. WebRTC muuttaa kuitenkin kaiken tämän, kun se tarvitsee C / C ++: n ja korvaa sen numerolla Javascript-sovellusliittymä.

Näyttää hyvältä – ei aivan

Niin suuri kuin se on, sinun pitäisi jo tietää, että mikään Internetistä ei voi tulla ilman haittoja. Koska olet IP-osoitteiden jakaminen suoraan toisen selaimen kanssa, se voi antaa kolmansien osapuolien verkkosivustoille mahdollisuuden tunnista IP-osoitteesi. He voivat käyttää sitä tunnistamaan sinut ja määrittämään todellisen sijaintisi. Tätä juuri kutsumme a: ksi WebRTC-vuoto.

Sijaintisi ei ole ainoa asia, jonka IP-vuoto vaarantaa. Ei, kaikkia selaustoimintojasi voidaan myös seurata. Näin Internet-palveluntarjoajasi pitää muuten tunnisteita siitä, mitä teet verkossa. Jos IP-osoitteesi on ulkona, myös henkilöllisyytesi on. Tällä tavalla kaikki hakkerit voivat käyttää yksityisiä tietojasi, mukaan lukien pankkitilit, sähköpostit, salasanat ja tietysti tarkka sijainti.

Kuinka estää WebRTC-vuodot

On olemassa kaksi tapaa estää WebRTC-vuotojen esiintyminen. Ensimmäinen menetelmä on käyttää a Virtuaali yksityinen verkko. Tämä tulee piilota oikea IP-osoitteesi ja korvata se toisella, kunhan VPN-yhteys on olemassa. Seurauksena on, että jos julkinen IP on vuotanut, olet turvassa koko ajan, koska se ei ole todellinen..

Toisaalta, WebRTC voidaan deaktivoida manuaalisesti. Se on vähän pelottava tehtävä, mutta silti suoritettava. Saanen näyttää, kuinka voit tehdä niin molemmilla menetelmillä.

VPN-menetelmä

Tämä on melko helppo käydä läpi. Tarvitset vain VPN-yhteys, ja sinulla on hyvä mennä. Näin kaikki menee alas:

1. Ensinnäkin, kun käytät WebRTC-vuototyökalu yläpuolella ilman VPN: tä, huomaat mahdollisen vuodon.

WebRTC ilman VPN: tä2. Tarvitset nyt luotettavan VPN: n ongelman ratkaisemiseksi. Tässä tapauksessa, tilaa ExpressVPN koska se on yksi parhaimmista työstä.

3. Lataa ja asenna heidän VPN-sovellus käyttämääsi laitteeseen. Asiakkaat ovat saatavilla Android, PC, Mac ja iOS. Löydät myös laajennukset Chromelle ja Firefoxille.

4. Sen jälkeen, kirjaudu sisään tililläsi ja muodostaa yhteyden VPN-palvelimeen.

5. Jos haluat varmistaa, että VPN-yhteys on muodostettu, tarkista tämä IP-todentaja.

6. Käytä nyt WebRTC-vuototyökalu yllä vielä kerran. Saat tämän.

WebRTC VPN: lläSaatat ihmetellä, miksi julkiseen IP-osoitteeseesi kohdistuu edelleen vuotouhka. No, WebRTC käyttää edistykselliset tekniikat määrittää käyttäjän IP-osoite, ICE. Interaktiivisen yhteyden luominen protokolla auttaa selaimia keräämään IP-osoitteitasi lukemalla ne laitteestasi. VPN: n kanssa uhkaa on kuitenkin poistettu paljastettu IP ei ole sinun, aivan aluksi. Sinulla on kaksi etua siihen. Ensinnäkin pidät henkilöllisyytesi nimettömänä. Toiseksi WebRTC on täysin toiminnallinen käyttämällä a fake IP-osoite, toisin kuin kun poistat sen käytöstä menetelmässä 2.

Selainmenetelmä

Jos olet Firefox, Chrome ja Opera käyttäjä, sinä olet eniten alttiita WebRTC-vuotoille. Tämä johtuu siitä, että näillä selaimilla on avoimen lähdekoodin käyttö käytössä heissä oletuksena. Jos haluat poistaa sen käytöstä manuaalisesti, sinun pitäisi tietää, että se tulee lopettaa WebRTC: n toiminnallisuus kokonaan. Aloitetaanpa:

Chrome-selain

Tässä on mitä sinun täytyy tehdä, kun käytät Google Chromea:

1. Aloita prosessi napsauttamalla kolme pistettä selaimesi oikeassa yläkulmassa.

2. Seuraavaksi siirry kohtaan Lisää työkaluja -> laajennukset.

3. Käytä seuraavalla sivulla hakukenttää WebRTC-ohjaus.

4. Lataa laajennus selaimeesi.

WebRTC-ohjaus5. Kun olet lisännyt tämän, tämä pieni painike on käytettävissä. Varmista, että se on Sininen, mikä osoittaa sen WebRTC-vuodonsuojaus on päällä.

WebRTC-painike päällä6. Nyt WebRTC on ei vuoda IP-osoitteitasi enää.

IP-osoitetta ei vuotanut

Mozilla Firefox -selain

Mitä tulee Firefox käyttäjät, voit poistaa WebRTC: n käytöstä seuraavasti:

1. Avaa Firefox ja kirjoita ”About: config” ilman tarjouksia.

2. Se ohjaa sinut sivulle, jolla sinua varoitetaan, että tämä voi mitätöidä takuun. Klikkaa “Hyväksyn riskin!”

Hyväksy riski

3. Seuraavalta sivulta löydät nimet, joita saattaa olla vaikea ymmärtää. Kirjoita vain ”Media.peerconnection.enabled” hakupalkissa.

4. Kun olet saanut sen, napsauta hiiren kakkospainikkeella otsikkoa ja napsauta Indonesialainen.

Napsauta Vaihda5. Olet onnistunut poistettu käytöstä WebRTC FireFoxissa.

6. Tarkista lopuksi WebRTC-vuototyökalu Firefoxissa. Huomaat sen tietoja ei vuoda.

IP-osoitetta ei vuotanut

Estääkö WebRTC kuitenkin tarpeeksi?

Ei se ei ole. Se voi olla hyvä tapa aloittaa online-toimintojen turvaaminen, mutta silti tarvitset lisää. Jos käytät VPN: n sovellus tai verkkolaajennus, sinun ei tarvitse murehtia mistään WebRTC vuotaa ollenkaan. Sinä tulet olemaan käyttämällä toista IP-osoitetta prosessissa, jonka avulla todellisen henkilöllisyytesi paljastaminen on lähes mahdotonta. Älä riski, noudata yllä olevan oppaan ohjeita ja saat vain hyvin.