Polar Fitnessin globaali toimintakartta keskeytettiin yksityisyyden vuoksi

Älykellot ja kunto-sovellukset ovat raivo nykyään. Olitpa todella kuntoharrastaja, kuntobändin tai älykellon omistaminen on hienoa. Loppujen lopuksi ne ovat uusimpia älykkäissä lisävarusteissa. Ne palvelevat kelloa, kalorimäärää ja sovellusta, joka motivoi sinua saavuttamaan kuntotavoitteesi.


Polar Fitnessin globaali toimintakartta keskeytettiin yksityisyyden vuoksi

Polar Fitnessin globaali toimintakartta keskeytettiin yksityisyyden vuoksi

Kaikki on fiksua!

Nämä kuntobändit ja kellot vaativat Internet- tai WiFi-yhteyden, ja jotkut niistä jopa antavat sinun vastaanottaa puheluita ja viestejä, kun olet poissa puhelimesta. Koska ne näyttävät tyylikkäiltä, ​​ovat erivärisiä ja palvelevat useita tarkoituksia.

Niin kätevä kuin nämä laitteet ovat, etenkin niille, jotka yrittävät saada muotoon, näiden sovellusten, yhtyeiden ja kellojen turvallisuus on huolestuttava asia, kuten suomalainen kuntoyritys Polar Fitness on äskettäin kokenut.

Yhtiö on päättänyt keskeyttää väliaikaisesti maailmanlaajuisen toimintakarttansa Explore sen jälkeen, kun useita raportteja sovelluksen yksityisyysasetuksista on puutteita. Vian avulla kenen tahansa on helppo määrittää käyttäjien sijainti. Tämä on erittäin huolestuttavaa, koska virhe auttaa myös käyttäjien, myös armeijan tai tiedustelupalvelun käyttäjien, nimien ja osoitteiden löytämisessä.

Tämä paikkatietosuojaongelma on löytynyt myös monista muista kuntosovelluksista. Useimmat ihmiset ovat yleensä huolissaan verkkosivustojen ja verkkojen yksityisyydestä.

Harvoin ihmiset ajattelevat käyttämiensä sovellusten turvallisuutta. Monet ihmiset ovat tänään ottaneet käyttöön modernia tekniikkaa ja käyttävät älylaitteita pitämään kalorien tasoa, seuraamaan painoaan ja motivoituneita pysymään kunnossa.

Hakkerit eivät ole myöskään kaukana tekniikan käyttöönotosta haittaa ihmisille. Kunto-sovellukset ovat suuri hakkereiden kohde, koska yksityisyys ja turvallisuus eivät ole ensimmäisiä asioita, joita kunto-sovellusten käyttäjät ajattelevat. 

Mikä on Polar Fitness?

Polar on suomalainen kuntoyritys, joka on toiminut vuodesta 1977 ja tunnetaan parhaiten sykemittaristasi. Sykemittari ei ole vain niille, joilla on sydänsairaus; se on myös niille, jotka haluavat polttaa enemmän kaloreita ja nopeuttaa aineenvaihduntaa.

Polar on tunnettu kuntoyritys, joka tuottaa myös GPS-yhteensopivia pyöräilytietokoneita, kunto- ja juoksukelloja sekä suorituskyvyn seurantalaitteita. Polar Fitness -tuotteet on suunniteltu kaikenlaisille fyysisille aktiviteetteille uinnista joogaan ja ristitreeniin päivittäisen toiminnan ja kalorien kulutuksen seuraamiseksi.

Polar-kuntoilutuotteet tunnetaan tarkkuudestaan ​​ja kestävyydestään. Niitä käyttävät kaikki ihmisryhmät eliittiurheilijoista ja uimareista kuntoammattilaisista säännöllisiin kuntotietoisiin henkilöihin.

Polarilla on myös useita kuntosovelluksia, kuten Polar Flow ja Polar Beat. Yhdistämällä Polar-kuntokellosi, sykemittarisi ja seurantakaistat näihin älypuhelimen sovelluksiin, voit pitää välilehden aktiviteeteistasi, kaloreistasi ja yleisestä kuntossasi.

Kyseessä on Polar Flow -sovelluksen Tutki-ominaisuus. Globaalin toimintakartan avulla Tutustu käyttäjät voivat etsiä GPS: ää reaaliajassa löytääkseen uusia reittejä, tehdä yhteistyötä muiden urheilijoiden tai kuntoharrastajien kanssa ja nähdä yksittäisiä harjoituksia valitsemalla ajan, reitin etäisyyden ja aktiviteetin tyypin.

Mikä on ongelma?

Polar Flow -sovelluksen käyttäjät voivat sisällyttää tietonsa Explore-sovellukseen, mutta voivat myös pitää profiilinsa yksityisenä. Polar väittää, että profiilin merkitseminen yksityiseksi estää palvelua jakamasta päivämäärää kolmansien osapuolten sovellusten, kuten Googlen ja Facebookin, kanssa.

Yksityisyyden loukkaamista koskevassa tutkimuksessa kuitenkin todettiin, että Polarin kartan tietoja voidaan helposti käyttää arkaluontoisten tietojen, kuten armeijan sivustojen, löytämiseen ja käyttäjän nimen ja osoitteen selvittämiseen. Syvempää kaivamista varten oli myös mahdollista löytää käyttäjien nimet ja osoitteet, joihin kuuluivat sotilashenkilöt ja tiedustelupalvelut ympäri maailmaa.

Polar Explore -kartta tallentaa kaikkien käyttäjien toiminnan vuodesta 2014 lähtien, ja koottamalla tietoja oli mahdollista selvittää käyttäjän nimi, tarkka sijainti ja kotiosoite.

Jopa niillä käyttäjillä, jotka olivat merkinneet profiilinsa yksityiseksi, koko harjoitteluhistoria oli julkinen, minkä avulla kuka tahansa näki heidän usein harjoittelupaikkansa. Polar-verkkosivustolla on myös huomattavaa tietoa tietyistä sijainneista, jotka voivat antaa normaalin henkilön, jolla on vähän teknistä kykyä selvittää käyttäjien henkilöllisyys.

Tehti tarvittavat muutokset

Polar Fitness on pyytänyt anteeksi virheestä ja vakuuttanut, ettei yksityisyyden loukkaamista ole tapahtunut. Se on keskeyttänyt Polar Flow -sovelluksen Tutustu-ominaisuuden, kunnes he voivat selvittää, kuinka tiukennat sovelluksen yksityisyyttä.

Aiemmin tänä vuonna toinen kunto-sovellus Strava oli skannauksen alla, kun todettiin, että sen lämpökartta antoi kenenkään selvittää armeijan ja tiedustelupalvelun henkilöstön sijainnit syrjäisissä paikoissa, kuten Afganistanissa ja Turkissa..

Ennen minkään sovelluksen käyttämistä käyttäjiä kehotetaan olemaan varovainen jakamaan henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nimi ja sijainti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map