Paras VPN-arvostelu

Olitpa katsomassa ExpressVPN, NordVPN, IPVanish, VyprVPN, BulletVPN, HideMyAss VPN ja Ivacy VPN, VPN: t ovat vallanneet markkinat. Vaihtoehtoja on monia, mutta mikä niistä on paras tarpeitasi varten? Haluatko estää suoratoistokanavien eston? Lisää yksityisyyttäsi? VPN-palveluntarjoaja, johon voit luottaa? Tai etsitkö hyvää yleistä VPN-verkkoa? Se voi olla vaikea valita; Siksi me TheVPN.Gurussa olemme luoneet yksityiskohtaisen VPN-menettelyn testi ja arvostelu VPN-palveluntarjoajat.


Paras VPN-arvostelu 2019

Paras VPN-arvostelu 2019

Kaikkia VPN-verkkoja ei luoda samalla tavalla. Sinulla on hyviä, huonoja ja rumaita. Kun kirjoitat sanan VPN hakukoneeseen, sinulla on loputtomia vaihtoehtoja VPN: issä ja arvosteluissa.

Siksi täällä theVPN.guru, otimme itsemme kokeilla mahdollisimman monta VPN-palveluntarjoajaa. Olemme vakavia yksityisyyden puolustajia; Pohjimmiltaan VPN: t koskevat yksityisyyttä; sydämessämme on paljon varjoisia VPN-palveluntarjoajia.

Tutkimuksen alussa kohdistimme ilmaiset VPN: t koska sana “ilmainen” saa käyttäjän huomion aina. Kaikki pitävät ilmaisista asioista. Testauksen edetessä kävi ilmeiseksi, että ilmaisten VPN-palvelimien vaihtoehdot tai nopeus ovat hyvin rajoitetut tai ne ovat vain haittaohjelmien tartuttamia ja aiheuttavat enemmän haittaa kuin hyötyä.

Kun törmäsimme seinälle ilmaisilla VPN-verkoilla, suuntasimme tilauspohjaisten VPN-palveluntarjoajien arviointiin. Tutkimme tutkimuksemme aikana 100: aa VPN-palveluntarjoajaa ja jakoimme ne luokkiin 50: n eri metrin perusteella.

Huippu 10 tekijää jotka tekevät VPN: stä riittävän uskottavan, jotta luettelomme tämänpäiväiseen katsaukseen ovat nopeus, kaistanleveyden rajoitukset, käytetyt VPN-protokollat, asiakaspalvelu, palvelimen sijainnit, kirjauskäytäntö, suoratoistokanavat avattu, tuetut laitteet, DNS / WebRTC-vuodot ja vastinetta rahalle. 

Lyhyesti sanottuna, me käytämme itsenäinen testaajat, jotka käyttävät elaborative metodologia VPN-verkkojen testaamiseksi. Emme häiritse testausta tai muuta pisteet. Testaajamme tilaavat jokaisen arvioidun VPN: n ja käyvät läpi 50 metriikkaamme saadaksesi lopputuloksen ja arvioinnin.

Tämän jälkeen meillä on jäljellä paljon lisätietoja. Voit joko mennä eteenpäin ja lukea eteenpäin tai siirtyä lyhyelle tielle ja valita tästä taulukosta:

Kaikki haluavat pala yksityisiä tietojasi

Suurista yrityksistä kuten Facebook ja Google, kolmansien osapuolien mainostoimistot, ja jopa Internet-palveluntarjoajasi, kaikki seuraavat yksityisiä tietojasi ja selaustoiminnot.

Myös hallituksen sensuuri on nousussa, jopa ensimmäisen maailman maissa. Voit valita satoja erilaisia ​​VPN: iä; Jotkut ovat ilmaisia, kun taas toiset ovat maksullisia.

Aivan kuten normaalissa elämässä, löydät hyviä omenoita ja pahoja. Tässä vertailuoppaassa meillä on tarkasteli parhaita VPN-palveluntarjoajia. Toivomme todellakin, että tämä opas auttaa sinua valinnassa VPN-palveluntarjoaja joka sopii parhaiten tarpeisiisi.

Halusitpa sitten selaa verkkoa nimettömästi, suojaa yksityisyyttäsi, tai ohita maantieteelliset rajoitukset, sinulle on aina VPN.

Mikä on VPN?

Jos etsit ‘Paras VPN’ luultavasti tiedät jo, mikä VPN on ja mitä se tekee. Jos tarvitset johdannon siihen, mikä on virtuaalinen yksityinen verkko, lue tämä osa. Jos tiedät, mikä VPN on ja mitä se tekee, ohita se.

 • VPN on salattu yksityinen tunneli. Kun olet muodostanut yhteyden johonkin sen palvelimista, tietosi kulkevat kyseisen yksityisen tunnelin läpi. Tällaisessa tapauksessa kukaan, edes palveluntarjoajasi, ei voi eavesdrop online-toiminnassasi. Tämä tekee VPN: stä täydellisen työkalun suojaa yksityisyyttäsi verkossa.
 • Lisäksi VPN auttaa sinua kiertää geo-lohkoja asetettu suoratoistokanaville, kuten Netflix, Hulu, HBO GO, Amazon Prime, CW TV, Showtime, Sky Go, Now TV, BeIN Sports, muiden joukossa. Nämä kanavat ovat kaikki geo-rajoitettu Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian ulkopuolella. Valitse palvelin, jossa ne ovat saatavilla, paina yhdistä ja ne ovat käytettävissä kaikkialla.
 • VPN on hyödyllinen myös Amerikkalaiset ja kanadalaiset. Sähkökatkosrajoitukset päällä NFL GamePass, MLB.tv, NBA League Pass, NHL.tv ja MLS ovat nykyään yleinen käytäntö. VPN antaa sinun välttää nämä sähkökatkot ja katsella suosikkijoukkueesi suorana verkossa.
 • Jos tarkka torrent-sivustot ovat paikallisesti tukossa omassa maassasi pääset niihin helposti ja helposti lataa torrent-tiedostot ilman seurantaa.

Kuinka valita oikea VPN-palvelu?

Valitsemalla paras VPN-palvelu tarkoittaa läpi useita tarkistuslistatietoja, joita voidaan käyttää palvelun suorituskyvyn mittaamiseen. Tässä oppaassa aiomme luetteloon 7, ja toivottavasti he kaikki antavat käsityksen siitä, mitä sinun tulisi harkita:

Tuetut laitteet

Huomaat, että useimmilla korkealaatuisilla VPN-palveluntarjoajilla on asiakkaita saatavana useille laitealustoille. Nämä sisältävät Linux, Mac OS, Windows, iOS ja Android.

Jotkut muut voivat tarjota älykkään DNS-ominaisuuden, joka kattaa muut alustat, mukaan lukien Apple TV, Chromecast, Smart TV ja muut. Varmista, että tuet heidän luettelonsa nopeasti, jotta kaikki laitteet ovat yhteensopivia ennen kuin maksat kyseisestä tilauksesta.

Palvelimen sijainnit

Haluat käsitellä palvelua, jolla on enemmän kuin tarpeeksi palvelimia, jotka ovat hajallaan eri maissa. Tämä on melko tärkeää, jos haluat käyttää maantieteellisesti rajoitettua sisältöä. Sillä tarkoitamme tykkäyksiä BBC iPlayer, Hulu, HBO Go, Netflix Yhdysvallat ja vastaavat.

vähintään 100 palvelinta on hyvä luku aluksi kynnyksenä VPN-palveluntarjoajallesi. Mitä enemmän palvelimia palveluntarjoajalla on, sitä helpommaksi se hallitsee suuren määrän käyttäjiä, jotka ovat riippuvaisia ​​palvelustaan.

Yhteyden laatu

Varmista, että valitsemasi VPN-palvelu ylläpitää liitettävyysnopeudet jotka joko vastaavat tai ylittävät Internet-palveluntarjoajan ilmoittaman nopeuskaton. Tällä tavoin olemme varmoja siitä, että Internet-yhteytesi on täysin hyödynnetty aina, kun VPN-palvelusi on käynnissä.

Jos kuulut käyttäjiin, joilla on taipumus suoratoistaa paljon HD-videoita, sinun kannattaa tilata a Tier 1 -verkon VPN. Sen pitäisi maksaa sinulle vielä muutama penni, mutta se on todella hyvä. Halvemman VPN-palvelun etsiminen raskaana käyttäjänä saattaa turhauttaa sinut hitaat puskurinopeudet.

Testattaessa VPN-palvelinten nopeuksia, törmäämme usein palvelimiin, jotka hidastavat vakavasti Internetin nopeutta. Jotkut VPN-palvelut rajoittavat jopa käyttäjän latausnopeutta.

Toimintojen vapauttaminen

Tässä osiossa on kaksi avainkohtaa, joihin voit keskittyä. Ensinnäkin, sinun on varmistettava, että päättämäsi VPN voi avaa tärkeimmät suoratoistopalvelut maailman ympäri.

Suurin osa kanavista käyttää nyt VPN-kielto, mikä tarkoittaa, että luotettavat palveluntarjoajat eivät pääse sisällölleen. Ota esimerkiksi Netflixin kielto. Jos palvelu ei ole hyvin varusteltua, et saa Yhdysvaltain luetteloa.

Vaikka VPN on täydellinen tapa käyttää maantieteellisesti rajoitettua materiaalia, se ei ole ainoa menetelmä. Jotkut teistä eivät todellakaan välitä VPN: n myöntämästä turvallisuudesta.

Haluat vain suoratoistaa suosikki TV-ohjelmasi kaikkialta maailmasta. Siksi Älykkäät DNS-välityspalvelimet olla olemassa. Sinun pitäisi tietää, että Smart DNS ei salaa tietojasi, se on tarkoitettu vain alueellisten rajoitusten ohittamiseen.

Hyvä asia on, että et menetä yhteysnopeutta prosessissa. Ei vain, mutta myös ei muuta IP-osoitettasi prosessissa, mahdollistaen sen käyttää paikallisia kanavia samaan aikaan. Kuitenkin, kuten mainittiin, et lisää ylimääräistä suojakerrosta käyttäessäsi Smart DNS: ää, olet täysin ulkona.

Paras älykäs DNS-palvelu

Puhutaanpa älykkäistä DNS-välityspalvelimista hieman alla:

 • Älykäs DNS-välityspalvelimella saat enemmän laitteen kattavuutta kuin VPN: llä. Joo, lisää PlayStation, Apple TV, Nintendo Switch, Chromecast, Xbox, Smart TV, ja enemmän sekoitukseen. Voit määrittää DNS: n missä tahansa laitteessa.
 • Kun DNS-asetukset ovat muuttuneet, sinun ei tarvitse suorittaa prosessia uudelleen. Se pysyy sellaisenaan. Se, mitä saat estämään, riippuu kuitenkin palveluntarjoajalta, ts., saat mitä palvelu tukee.
 • Huomaa, että älykäs DNS ei ehkä toimi, jos ISP kaappaa DNS: n tai käyttää läpinäkyvät valtakirjat.

Valitsemalla paras älykäs DNS-palvelu ei eroa paljon VPN: istä. Tarvitset luotettavan palveluntarjoajan, jotta voit poistaa lukituksen niin monelta kanavalta kuin mahdollista.

Suurin osa tämän katsauksen VPN-palveluista tarjoaa älykkään DNS-palvelun. Voit tarkistaa ne ja nähdä, mikä sopii sinulle parhaiten.

Anonyymi torrentia

On olemassa suuri joukko VPN-palveluita, joita ei tueta vertaisverkko tiedostonjako. Tämä johtuu siitä, että suurin osa torrentin kautta jaetusta sisällöstä on joko laiton tai laittomasti valmistettu.

Jos olet tyyppi käyttäjä, joka lataa raskaita torrentteja, sinun pitäisi etsiä VPN, joka tukee P2P-jakamista. Paras palvelu toimii rajoittamatta kaistanleveyttä, ja antaa myös mahdollisuuden torrentin kautta palvelimilleen.

salaus

Useimmat käyttäjät kääntyvät VPN: n puoleen, koska se takaa heille täydellinen online-nimettömyys. Päättämäsi VPN: n tulisi tarjota alan standardi 256-bittinen AES-salaus.

Lisäksi VPN-palvelun tulisi tarjota erilaisia ​​suojausprotokollia, kuten L2TP / IPSec, PPTP ja OpenVPN. Suosittelemme pitäytymistä OpenVPN koska se on turvallisin kaikista muista.

yksityisyys

Älä koskaan kirjaudu VPN-palveluun, joka pitää kirjaa selaamasi toiminnoista. Suurin osa premium-VPN-verkoista ei seuraa, millä verkkosivustoilla heidän käyttäjät käyvät, kun he ovat yhteydessä VPN-palvelimiin. Säännöistä on kuitenkin joitain poikkeuksia. Selvittääksesi, onko VPN: lläsi nollakirjauskäytäntö vai ei, käy läpi yksityisyyden suojaperiaatteensa määrittääksesi mitä tietoja se kerää ja mihin tarkoituksiin.

Yritä olla poissa VPN: istä, joiden pääkonttori sijaitsee maissa, joissa tietojen säilyttäminen on läsnä. Maat, kuten Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Kanada, ovat kaikki mukana Viisi silmää. liittouma. Tämä tarkoittaa, että valtion virastot saavat laillisesti valvoa mitä teet verkossa.

Vielä yksi tärkein ominaisuus yksityisyytesi ylläpitämiseksi on se, onko VPN: llä Optio Kanariansaari tai ei. Parhaiden VPN-palveluntarjoajien tavoitteena on suojata yksityisyyttäsi, vaikka hallitus antaisi gag-määräyksiä. He tekevät niin käyttämällä Optio Kanariansaaret. Se on harvinainen tapaus VPN-verkoissa, mutta joissakin tapauksissa palvelut tarjoavat Camary-ominaisuuden.

Käyttäjien arvostelut

On tärkeää nähdä, mitä aikaisempien käyttäjien on sanottava heidän mielipiteistään kokemusta palvelusta. Se antaa sinulle paremman kuvan siitä, mitä odottaa ennen kuin käytät rahaa.

Varmista, että lukemasi arvostelu on riittävän luotettava. On olemassa lukuisia luotettavia verkkosivustoja, jotka tarjoavat puolueettomia arvosteluja sen perusteella, mitä käyttäjät kokevat tuotteesta. VPN-tarkistussivustoja on runsaasti, mutta koska useimmat niistä ovat sidoksissa VPN-verkkoihin, kaikkiin ei voida luottaa. Jos etsit aitoja lähteitä, jotka tarjoavat todellista käyttäjän palautetta erilaisista VPN-palveluista, voit aina tarkistaa tykkäykset TrustPilot, Reddit ja Quora.

Jos aiot ladata ja asentaa VPN-sovelluksen Android- tai iPhone-laitteeseesi, on selvästi parasta siirtyä Google Play Store tai Applen App Store ja katso, mitä muille käyttäjille, jotka ovat todella ladanneet tietyn VPN-palvelun sovelluksen älypuhelimeen, on sanottava kyseisestä sovelluksesta.

Palautusoikeus

Uskottava VPN-palveluntarjoaja luottaa tuotteisiinsa tarjotakseen käyttäjille a rahat takaisin takuu. Se tarkoittaa lähinnä sitä, että voit saada rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen saamaan palveluun.

VPN: t, kuten ExpressVPN ja BulletVPN, ovat 30 päivän palautuskäytännöt. IPVanish puolestaan ​​tarjoaa a 7 päivän rahat takaisin -takuu.

5 syytä, miksi kaikki tarvitsevat VPN: ää

VPN: n käyttö Web-selailun aikana on erittäin tärkeää yksityisyyden ja turvallisuuden ylläpitämiseksi. Ilman sitä voit olla helppo kohde hakkereille, roskapostittajille ja muille muille online-uhille. Mutta siellä on enemmän. VPN: llä on paljon tarjottavaa, ja seuraavat valaisevat asiaa hieman:

Syy 1: Vältä valvontaa ja sensuuria

Jokaisella maalla ympäri maailmaa on omat säännöt. No, se ei sulje pois Internetiä. Oletko koskaan ollut Kiina, Arabiemiirikunnat tai Venäjä? Tiedätkö, millaiset nämä maat ovat Internet-yhteyden suhteen?

Nämä alueet älä suvaitse rajoittamatonta Internetin käyttöä. On mahdollista, että et saa käydä satoissa verkkosivustoissa. Esimerkiksi Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa et voi käyttää VoIP-palvelut.

Kiinassa sen ansiosta Suuri palomuuri, maa on nyt numero 1 eniten sensuroitua maata maailmassa. Manner-Kiina estää kaikki verkkosivut, jotka vastustavat kommunistista hallitusta, samoin kuin ne, jotka mainostavat sitä, mitä he kutsuvat “Läntinen”Mentaliteetti.

VPN voi auttaa sinua kiertää tällaisia ​​sensuureja ja käyttää verkkosivustoja / sovelluksia, joita normaalisti ei olisi saatavana tietyssä maassa.

suositeltava: Miten välttää Internet-sensuuria käyttämällä VPN: tä.

Syy 2: Vältä geo-lohkoja

Tämä osa kohdistuu erityisesti matkustajille, paimentolaisille ja entisille henkilöille, jotka jättävät kaiken taaksepäin ja asettuvat uuteen maahan. Aina kun siirryt verkkoon tietyssä maassa, IP-osoitteesi muuttuu yhdeksi voimassa olevaksi uudessa alueella.

Jos esimerkiksi asut Yhdysvalloissa ja matkustit Iso-Britanniaan, sinun Amerikkalainen IP-osoite tulee Iso-Britanniaksi hetkeksi, kun muodostat yhteyden Internetiin.

IP-osoitteet ovat tottuneet määritä sijaintisi; Näin verkkosivustot ja suoratoistokanavat määrittävät, sallitaanko pääsy niiden sisältöön vai ei. Tätä prosessia kutsumme geo-esto.

Jos asut kanavan maan ulkopuolella, sinut estetään heti. VPN: n avulla voit kuitenkin saada näiden lohkojen ympärillä vaihtamalla IP-osoitteesi (sijaintisi) siihen, missä kanava on saatavana. Seurauksena on, että voit suoratoistaa kanavan missä tahansa.

suositeltava: Cirvumventin alueelliset uudistukset.

Syy 3: Nimeä Internet-lähestymistavasi nimettömäksi

Missä tahansa verkkosivustossasi vierailet, olet seurataan, aikana. Merkittävin hakukoneet, sosiaalisen median verkkosivustot, ja jopa sinun hallitus vakoilevat aina selailutehtäviäsi.

Mitä tahansa teetkin – lataatko tiettyjä tiedostoja, vierailet sivustoilla vai virtaatteko jopa verkossa – sinua seurataan.

Kun muodostat yhteyden VPN-palvelimeen, saat salaa tietosi ja piilota IP-osoitteesi. Siten selaat Internetiä nimettömästi, ilman että ketään jäljittelevät ympäriinsä.

suositeltava: Kuinka suojata yksityisiä tietojasi verkossa.

Syy 4: Ohita sähkökatkosrajoitukset

Amerikkalaiset urheilufanit ovat kärsineet jo vuosia sähkökatkoksista. Pimennysrajoitukset tarkoittavat, että et voi suoratoistaa suosikkiasi MLB-, NFL-, NHL-, MLS- tai NBA-ottelut.

Se johtuu siitä, että sinun paikallinen kaapelitoimittaja lähettää näitä urheilupelejä. Voit välttää nämä sähkökatkot käyttämällä VPN: tä huijataksesi Yhdysvaltojen ja Kanadan urheilun suoratoistokanavia, joissa asut tällä hetkellä tilassa, jossa peli ei ole pimennetty..

suositeltava: Kuinka välttää sähkökatkoksia VPN: n avulla.

Syy 5: Käytä julkisia WiFi-yhteyspisteitä turvallisesti

Wi-Fi-yhteyspisteet ovat nyt asia. Miksi vietät mobiilitietosi tarkistamalla Facebookin ja Instagramin kaltaisia ​​suosikkeja, kun voit käyttää ilmaista Wi-Fi-yhteyttä. Useimmat käyttäjät menevät vain ravintoloihin ja kahviloihin ja muodostavat yhteyden Internetiin.

He eivät kuitenkaan tiedä olevansa alttiita hakkereiden ja verkkorikollisten hyökkäyksille. Olet kirjaimellisesti vaarantamassa henkilötietosi. Kuka tahansa voi saada käsiisi sähköpostit, salasana, luottokorttitiedot ja jopa pankkitilisi.

Ole varovainen ja käytä VPN: tä joka kerta, kun muodostat yhteyden tällaisiin verkkoihin. Et tiedä kuka odottaa tietojen keräämistä.

suositeltava: Julkisten WiFi-yhteyspisteiden vaarat

Paras VPN – syvällinen katsaus

Ennen kuin tutkimme paras VPN-palvelu, Tässä on taulukko, jossa esitetään yhteenveto alla olevasta katsauksesta. Muista, että kaikki nämä VPN: t ovat luotettavia ja luotettavia. Jos etsit freemium VPN-palvelut, kuten Hola, Suosittelen, että et mene tielle. Ilmaisia ​​VPN-verkkoja ei ole koskaan turvallista käyttää.

Vastuuvapauslauseke: Verkkosivumme tuottaa tuloja erilaisten tytäryhtiöohjelmien kautta, mikä tarkoittaa, että saamme palkkioita joiltakin VPN-palveluntarjoajilta, jos vierailet heidän verkkosivustollamme kauttamme. Tämä antaa meille mahdollisuuden pitää AVPN.guru mainokseton. Nämä tytäryhtiöohjelmat eivät kuitenkaan vaikuta millään tavalla tai muodossa VPN-arvosteluihimme. The VPN.gurun arviot eri VPN-palveluntarjoajista pysyvät aina puolueettomina ja avoimina.

Seuraava on kattava katsaus vuoden 2020 parhaisiin VPN: iin:

1. ExpressVPN – suosituin VPN ja editorin valinta

Tämä VPN-palveluntarjoaja on pohjimmiltaan VPN-numero maailmassa. Se perustuu Brittiläisen Neitsytsaaren, joka on kaukana 14 Eyes-yhdistyksen ulottuvuus. Heillä on myös tiukka kirjautumattomuuskäytäntö.

Itse asiassa muutama vuosi sitten Turkin viranomaiset kohdistivat ExpressVPN: n maahan, jonka mukaan he totesivat peittävän yksityiskohdat Venäjän Turkin-suurlähettilään murha, Andrei Karlov. He eivät kuitenkaan löytäneet mitään lokia tutkimuksensa tueksi.

ExpressVPN: llä on enemmän kuin Yli 150 sijaintia 94 maassa. Sinulle ei lopu vaihtoehtoja, kun kyse on rajoitetun sisällön lukituksen poistamisesta. VPN: n nopeus on ratkaiseva tekijä sen uskottavuuden määrittämisessä.

Siksi me suorittanut useita testejä nähdäksesi kuinka nopeasti ExpressVPN voi toimia. Tulokset olivat varsin vaikuttavia. Kun muodossimme yhteyden läheiseen palvelimeen, Internet-nopeutemme laski 6% vain. Pystyimme suoratoistamaan Netflixiä 4K: ssa ilman, että havaitsimme puskurointiongelmia.

Palveluntarjoajalla on omat sovellukset saatavilla iOS, Android, Windows, macOS sekä FireStick. ExpressVPN: n sovellus on osoittautunut yhdeksi testituimmista toiminnoista. Se sisältää nopeustestauksen IP-osoitetarkistuksen, DNS-vuototestin ja WebRTC-vuototestin lisäksi

Mutta se ei lopu tähän. Yritimme heidän MediaStreamer Smart DNS -palvelu ja pystyivät estämään sisällön muilla alustoilla, jotka eivät ole yhteensopivia VPN: ien kanssa. Se sisältää PlayStation, Xbox, Chromecast, Apple TV, Samsung Smart TV ja muut.

ExpressVPN: llä on automaattinen tappikytkin joka pysäyttää Internet-liikenteen, jos VPN-yhteys putoaa odottamatta. Voit ottaa käyttöön / poistaa käytöstä tappikytkimen, nimeltään ‘Network Lock’, kohdassa ‘Asetukset’ -> ‘Yleinen’ ExpressVPN-sovelluksessa.

Tilauksen kannalta ExpressVPN on vähän kallis. Mutta sen ominaisuuksista päätellen se on jokaisen pennin arvoinen. Ne tarjoavat myös 30 päivän palautuskäytäntö vain siinä tapauksessa, että et aio käyttää sen VPN-palvelua pitkään aikaan.

Plussat

 • 160 palvelinpaikkaa 94 maassa..
 • Ilmainen älykäs DNS (MediaStreamer).
 • 30 päivän rahat takaisin -käytäntö.
 • Sotilaslaatuinen salaus.
 • Viisi samanaikaista yhteyttä.
 • Tuki P2P-torrentiaa.
 • Ei kirjautumiskäytäntöä.
 • Pääsy American Netflixiin.
 • Verkkolukko (tappava kytkin).
 • Selainlaajennukset Firefoxille ja Chromelle.
 • Jaettu tunnelointi.

Haittoja

 • Melko kallis.
 • Ilmainen kokeiluversio vain iOS-käyttäjille.

2. BulletVPN

BulletVPN - paras MLB.TV VPN 2017

BulletVPN – paras VPN

BulletVPN on toinen kärjessä luettelossamme. Palvelu perustuu Viro, missä tietoja ei säilytetä. Tämä pitää käyttäjän yksityiset tiedot turvassa siitä, että hallitus ja hallitus eivät kerää niitä 14 Silmien yhdistys.

Kuten kaikissa muissa tarkistetuissa VPN-tapauksissa, kävimme läpi BulletVPN: n tietosuojakäytännön tarkistaaksemme, keräävätkö käyttäjät käyttäjiensä tietoja millään tavalla vai eivät. BulletVPN sanoo selvästi, että se ei kerää tai pidä lokitietoja kaikista käyttäjän toimista. Tutkimme asiaa jonkin verran, eikä yhtään raporttia ole ilmoittanut, että palveluntarjoajalla olisi vuotavia tapahtumia.

Kuten ExpressVPN, myös BulletVPN tarjoaa Tapa kytkin. Erilainen on kuitenkin se, että heillä on uusi tekniikka nimeltään Luodinsuoja. Tappikytkin katkaisee Internet-yhteyden, jos VPN-yhteys katkeaa. Bullet Shield puolestaan, ei anna sinun muodostaa yhteyttä takaisin Internetiin, jos et ole jo käyttänyt yhtä BulletVPN-palvelinta.

BulletVPN ylpeilee erittäin nopeat palvelimet ympäri maailmaa, kattaa yli 47 maata. Kokeissamme palveluntarjoaja osoitti nopeuden johdonmukaisuutta, koska yhteyden suurin pudotus oli jopa 9%.

BulletVPN: n sovellusten asentaminen on melko suoraviivaista. Itse sovellus on erittäin helppo käyttää. Yksinkertaisuudestaan ​​huolimatta; BulletVPN osoittautui yhdeksi edistyneimmistä tarjoajista siellä, kun se tulee turvallisuus.

Pystyimme poistamaan Netflixin eston kaikilla laitteilla, joille BulletVPN: n Smart DNS -välityspalvelin oli asennettu, mukaan lukien Apple TV, PlayStation, Xbox, Chromecast ja Smart TV.

BulletVPN ei ole siellä halvin VPN, mutta tutkimuksen mukaan se on sen arvoinen. Lisäksi siellä on a 30 päivän rahat takaisin takuu jos haluat kokeilla heitä pois ennen palvelua valitsemista.

Plussat

 • Nopeita palvelimia 47 maassa.
 • Ilmainen älykäs DNS-välityspalvelin.
 • 30 päivän palautuskäytäntö.
 • Sotilaslaatuinen salaus.
 • Kuusi samanaikaista yhteyttä.
 • P2P ystävällinen.
 • Liikennelokit nolla.
 • Poista amerikkalaisen Netflixin esto.
 • Tappokytkin saatavana.
 • Luodinsuoja.

Haittoja

 • Ei selaimen laajennuksia.
 • 1 päivän ilmainen kokeiluversio Androidille ja käyttäjille, jotka ottavat yhteyttä asiakastukeen.
 • Jaettu tunnelointi ei ole käytettävissä.

3. Löysää

Unlocator VPN -kansi

Unlocator käynnistettiin alun perin vuonna 2006 2013 a Älykäs DNS-välityspalvelin. Nykyään se tarjoaa sekä VPN- että Smart DNS -välityspalvelimia. VPN: nä, joka perustuu Kööpenhamina, Tanska, ei ole hyvä tekijä yksityisyydelle. Tanska on osa 9 Eyes, laajennettu versio 5 Eyes -yhdistyksestä.

Unlocatorilla on Yli 41 palvelinta 36 maassa. Nyt teimme joitain testejä nähdäksemme sen nopeuden suorituskyvyn. Jotkut heistä antoivat hyviä tuloksia, kun taas toiset aiheuttivat Internet-yhteytemme laskun rajusti (harvinaiset tapaukset).

Yritimme heidän hakemuksensa, ei mitään liian mahtavaa. Se on todella käyttäjäystävällinen ja kenen tahansa, jolla ei ole teknistä tietämystä, pitäisi voida selata ominaisuuksia ilman suuria esteitä.

Tutkiessamme sovellusta, löysimme optimoidut palvelimet nopeuden ylläpitämiseen. Heidät on merkitty nimellä (Suuri nopeus) palvelinluettelossa. Testasimme yhdysvaltalaista palvelinta tarkistaaksemmekö Netflix-jakson puskuroinnin, mutta ei.

Kuten mainitsimme, Unlocator aloitti Smart DNS -palveluna. Voit ostaa sen Unlocator VPN: llä tai erikseen.

Lisäksi Unlocatorilla on automaattinen tappikytkin heidän tukemansa Aukon suoja, joka estää sinua muodostamasta yhteyttä Internetiin, jos et ole muodostanut yhteyttä VPN-palvelimeen. Molemmat esitellyt voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä Unlocator-sovelluksessa.

Unlocator tarjoaa 7 päivän ilmainen kokeilu testata heidän palvelunsa. Sen jälkeen käyttäjät saavat myös 30 päivän palautuskäytäntö. Joten tee 37 päivän riskitön Unlocator-palvelu.

Plussat

 • 70+ palvelinta 41 maassa.
 • Älykäs DNS-ominaisuus.
 • 30 päivän palautuskäytäntö.
 • 256-bittinen AES-salaus.
 • Viisi samanaikaista yhteyttä.
 • P2P-tuki.
 • Liikennelokit nolla.
 • Pääsy American Netflixiin.
 • Tappokytkin saatavana.
 • Aukon suoja.
 • Seitsemän päivän ilmainen kokeilu.

Haittoja

 • Ei selaimen laajennuksia.
 • Ei jaettua tunnelointia
 • Jotkut inkontinenssinopeudet.

4. NordVPN

NordVPN - Vuoden 2017 suosituin VPN-katsaus

NordVPN – 5 suosituinta VPN-verkkoa

NordVPN julkaistiin vuonna 2003 2012 ja siitä on tullut yksi tärkeimmistä yksityisyyden ja turvallisuuden VPN-palveluntarjoajista. Palveluntarjoajan pääkonttori sijaitsee Panama, maa, jossa tietojen säilyttämistä koskevia lakeja ei sovelleta.

NordVPN: n palvelinverkko on melko laaja. Heillä on ympäri 81 palvelimen sijaintia. Palveluntarjoaja tunnetaan olevan luettelossamme suurin ja kattaa yli 60 maata.

Nopeuden suhteen heidän palvelimet eivät kuitenkaan olleet aina yhdenmukaisia. Mukaan nopeustesti suoritimme, jotkut palvelimet tuottivat hyviä tuloksia, kun taas toiset VPN-palvelimet yli Tor vähensivät yhteyden nopeutta 40%. Se luultavasti liittyy siihen tosiasiaan, että saat ylimääräistä salausta / suojausta ollessasi yhteydessä näihin palvelimiin.

NordVPN: llä on SmartPlay-ominaisuus. Tämä tekniikka on oma älykäs DNS-palvelu. Yritimme pari kanavaa ja tulokset olivat positiivisia. Käyttämällä sen DNS-koodeja, pystyimme poistamaan tykkäykset Netflix, BBC iPlayer ja Amazon Prime Video.

Ylimääräisen yksityisyyden suhteen NordVPN: llä on automaattinen tappajakytkin samoin kuin joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita emme löytäneet muilta palveluntarjoajilta. Ensinnäkin siellä on Tupla-VPN-tekniikka.

Sen avulla käyttäjien liikenne ohjataan yhden, mutta ei yhden kautta kaksi palvelinta samanaikaisesti. Toisin sanoen tietosi saavat salattu kahdesti. Kokeileessamme sitä huomasimme kuitenkin a valtava Internet-yhteyden pudotus kaksinkertaisen salauksen takia. Ominaisuus on selvästi suunnattu käyttäjille, jotka arvostavat online-tietosuojaaan ja tietoturvansa, eikä niille, jotka etsivät tietä tiettyjen maantieteellisten lohkojen ympäriltä.

CyberSec-tekniikka on toinen NordVPN-turvaominaisuus. Periaatteessa se suojaa laitettasi vaikutuksilta haittaohjelmat tai mikä tahansa haittaohjelma kun se on aktivoitu.

NordVPN tarjosi aiemmin ilmaisen 3 päivän kokeilun. Joulukuusta 2019 alkaen NordVPN ei kuitenkaan tarjoa ilmainen kokeiluversio. Kun kysyimme NordVPN: ltä miksi ilmaista kokeilua ei enää ole saatavilla, he totesivat, että jotkut käyttäjät väärinkäyttivät sitä, joten heillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin poistaa se. Voit silti hyötyä heidän eduistaan 30 päivän rahat takaisin takuu vaikka.

Plussat

 • 81 palvelinpaikkaa yli 60 maassa.
 • Älykäs DNS (SmartPlay).
 • 30 päivän rahat takaisin -käytäntö.
 • 256-bittinen AES-salaus.
 • Kuusi samanaikaista yhteyttä.
 • P2P-ystävälliset palvelimet.
 • Zero-lokit politiikka.
 • Poista amerikkalaisen Netflixin esto.
 • Automaattinen tappikytkin.
 • Selaimen laajennukset ovat saatavilla.
 • Optio Kanariansaari.
 • CyberSec.
 • Tupla-VPN.

Haittoja

 • Joidenkin palvelimien nopeusongelmat.
 • Ei ilmaista kokeilua.
 • Puuttuu jaetun tunneloinnin.

5. SurfShark

SurfShark VPN -katsaus

SurfShark VPN -katsaus

Vaikka se on suhteellisen uusi, siitä ei ole epäilystäkään Surfshark on merkittävä joukko ominaisuuksia. SurfShark perustuu Britannian Neitsytsaaret, eli se ei ole maassa, jossa 14-silmäinen liitto voi saada hallussaan käyttäjiensä tietoja.

Verkkosivustonsa mukaan SurfSharkillä on useita VPN-sijainteja yli 60 maassa. Aikana nopeustestejä, Jotkut palvelimet osoittivat hyviä tuloksia (vain 2%: n pudotus), mutta palveluntarjoaja osoitti epäjohdonmukaiset nopeudet muutamilla muilla.

SurfSharkilla on Älykäs DNS-ominaisuus joka osoittautui toimivaksi suurten suoratoistoalustojen kanssa, kun kokeilimme sitä. Mutta huomaa, että prosessin aikana ei ole olemassa lisäsuojatoimenpiteitä.

Asensimme Surfsharkin VPN-asiakkaan päälle Windows PC, Mac, Android ja iOS ja havaitsi sen olevan erittäin käyttäjäystävällinen. Sovellus sisältää automaattinen tappikytkin. Lisäksi, kuten NordVPN, myös SurfShark sallii käyttäjän liikenteen kulkea useiden palvelimien kautta heidän palvelustaan ”Multi-hop” -ominaisuus. Sen avulla liikenne saadaan salattu kahdesti tai ehkä kolme kertaa, parantamalla turvallisuuttasi enimmäisarvoon.

Kanssa CleanWeb, käyttäjät saavat estää haittaohjelmat tai haittaohjelmat tarttumasta heidän laitteitaan Internet-selaamisen aikana.

Lopuksi, SurfShark tarjoaa sinulle a 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tällä tavalla käyttäjät voivat testata palveluaan ennen kuin päätät mieltäsi ja sijoittaa palveluntarjoajaan.

Plussat

 • Palvelimet yli 61 maassa.
 • Älykkäät DNS-välityspalvelimet.
 • 30 päivän palautuskäytäntö.
 • 256-bittinen AES-salaus.
 • Rajoittamaton samanaikainen yhteys.
 • P2P-tuki.
 • Liikennelokit nolla.
 • Pääsy American Netflixiin.
 • Tappokytkin saatavana.
 • Optio Kanariansaari.
 • Valkoinen luettelo (jaettu tunnelointi)
 • CleanWeb.
 • Multi-hop.
 • Selaimen laajennukset.

Haittoja

 • Jotkut hitaat palvelimet.
 • Ei ilmaista kokeilua.

6. IPVanish

IPVanish Cover

IPVanish tunnetaan lähinnä sen erinomaiset nopeudet. Jos olet Kodi- tai P2P-tiedostojen jakaminen, IPVanish on yksi VPN-verkoista, joita suosittelemme käyttämään. Heidän tiukka kieltäytymiskäytäntö on hyödyllinen, koska palveluntarjoaja sijaitsee Yhdysvalloissa – yhdessä viiden silmän yhdistyksen johtavista maista. Aikaisemmin tarjoaja oli syytetään lokien pitämisestä. Mutta nyt he väittävät, etteivät enää ole.

IPVanishilla on enemmän kuin 1000 palvelinta 60 maassa. Heidän virallisella verkkosivustollaan ilmoitetaan tarjoavan alan parhaat nopeudet. Nopeustestejemme mukaan tarjoaja osoitti a 10% pudotus, mikä on erittäin hyvä, etenkin HD-suoratoistossa.

IPVanish-sovelluksella voit estää kymmeniä kanavia ympäri maailmaa, mutta Yhdysvaltain Netflix ei ole heidän joukossa. Tämä on yksi tämän palveluntarjoajan suurimmista haitoista, koska yksikään yhdysvaltalaisista palvelimista ei tunkeutunut Netflixin VPN-kieltoon. Emme myöskään päässeet saamaan BBC iPlayer toimimaan Ison-Britannian ulkopuolella.

IPVanishilla ei ole Älykäs DNS-ominaisuus jompikumpi. Siksi käyttäjät voivat turvautua VPN-palvelimiinsa vain, jos haluat poistaa maantieteellisesti rajoitetun sisällön eston.

Myönteisenä seikkana on, että palveluntarjoajan sovellus ei ole kuitenkaan vaikea selata läpi. Jotkut toiminnot, mukaan lukien OpenVPN: n asettaminen Windows 10: ssä saattaa vaatia teknistä taustaa.

Olimme melko yllättyneitä huomatessamme, että IPVanish ei estä P2P-latauksia millään palvelimellaan. Jos olet torrent, tämä on yksi niistä VPN-palveluntarjoajista, jotka sinun kannattaa harkita.

Lisättyä yksityisyyttä varten IPVanishilla on automaattinen tappaa kytkin, aivan kuten kaikki tänään luettelossamme olevat VPN: t. Palautuskäytäntöjen suhteen emme olleet optimistisia IPVanishin suhteen. He tarjoavat vain 7 päivän rahat takaisin -jakso, joka palaa verrattuna muihin luettelon tarjoajiin.

Plussat

 • 75+ palvelinpaikkaa.
 • 30 päivän palautuskäytäntö.
 • 256-bittinen AES-salaus.
 • Kymmenen samanaikaista yhteyttä.
 • P2P-tuki.
 • Ei kirjautumiskäytäntöä.
 • Tapa kytkin.
 • SOCK5-välityspalvelin.
 • Chromen laajennus
 • SugarSync (turvallinen tiedostojen tallennus, synkronointi, jakaminen ja varmuuskopiointi).

Haittoja

 • Ei jaettua tunnelointia.
 • Se ei poista Netflixin ja BBC iPlayerin estämistä.
 • Ei älykästä DNS: tä.
 • Ei ilmaista kokeilua.
 • 7 päivän palautuskäytäntö.

7. CyberGhost

CyberGhost VPN -katsaus 2017

CyberGhost VPN -katsaus

CyberGhost perustuu molempiin Romania ja Saksa. Romania on maa, jossa ei sovelleta tiukkaa sensuuria tai valvontaa koskevaa lakia. Saksa, on kuitenkin yksi niistä 14-silmäiset maat. Tämä herättää joitain huolenaiheita käyttäjien yksityisyydestä.

CyberGhost on VPN-sijainteja, jotka kattavat 30 maata maailman ympäri. Suorittamillamme nopeustesteillä oli hyväksyttäviä tuloksia. Jotkut palvelimet eivät vaikuttaneet paljon Internet-yhteyteemme, kun taas toiset laskivat sen maksimiin 12%.

Useimmat VPN: t Älykäs DNS valtakirjoja, mutta CyberGhost ei ole heidän joukossaan. Joten teknisesti CyberGhost-palvelimet ovat ainoa tapa poistaa esto rajoitetun sisällön käytöstä.

Heidän sovellus on erittäin helppokäyttöinen ja se on täynnä ominaisuuksia, jotka auttavat muita kuin taitavia henkilöitä. On vaihtoehto, joka todella kiinnitti huomioamme tutkimuksessa. CyberGhostissa on ominaisuus, jossa käyttäjät voivat valita kanavan, jonka he haluavat poistaa.

Valittavana on muutama vaihtoehto. Me käytimme (Suoratoistoa varten) ja luettelo kanavista aukesi. Kun napsautimme BBC iPlayer -sovellusta, sovellus yhdistettiin automaattisesti brittiläiseen palvelimeen. Ominaisuus on todella hyvä, koska käyttäjien ei tarvitse selvittää, mitkä palvelimet estävät mitkä streaming-palvelut.

Yksityisyyden osalta CyberGhost tarjoaa käyttäjille a kirjautumattomuuskäytäntö. Mutta siellä on myös a tappaa kytkin ylläpitää tätä yksityisyyttä, vaikka VPN-yhteys putoaa yhtäkkiä.

Haluamme todeta, että CyberGhostilla on ollut aiemmin joitain ongelmia johtuen sen ostamisesta Israelin yritys Kape Technologies. Yrityksellä oli tapana luoda haittaohjelmat menneisyydessä. Mutta toistaiseksi mitään haittaohjelmia ei ole omistettu, ja palveluntarjoajan laatu on yksi parhaista.

Voit kokeilla CyberGhostia riskivapaa koska ne tarjoavat pisin palautuskäytäntö kaikista luettelossamme olevista VPN-verkoista. Sinulla on 45 päivää tarkistaa palvelu ja kysyä rahat takaisin, jos se ei vastannut odotuksiasi.

Plussat

 • 112 palvelimen sijaintia yli 90 maassa.
 • 45 päivän palautuskäytäntö.
 • Sotilaslaatuinen salaus.
 • Seitsemän samanaikaista yhteyttä.
 • P2P-tuki.
 • Ei kirjautumiskäytäntöä.
 • Tukee Yhdysvaltain Netflixiä.
 • Automaattinen tappikytkin.
 • Chrome- ja Firefox-laajennukset.
 • NoSpy VPN -palvelimet (itsenäisesti toimivat VPN-palvelimet).

Haittoja

 • Ei älykästä DNS: tä.
 • Ei ilmaista kokeilua.
 • Jaettu tunnelointi ei ole käytettävissä.

Parhaat VPN: t – huomattavat maininnat

Alla olevat VPN: t eivät vaikuta teihin yhtä paljon kuin yllä tarkastellut. Nämä VPN: t eivät kuitenkaan ole millään tavoin “köyhiä”, mutta ne jäävät taaksepäin ExpressVPN ja muut tietyistä näkökohdista.

Suurimmalla osalla heistä ei ole palautuskäytäntöä, puhumattakaan 30 päivän palautustakuusta. Tuki USA: n Netflixille on myös vaikea löytää. Mitä enemmän VPN-paikkoja VPN-palvelu tarjoaa, sitä nopeampia niiden palvelimet ovat. Tämä johtuu siitä, että näitä palvelimia ei ylikuormiteta.

Emme ehdota, että nämä VPN-palveluntarjoajat eivät tee työtä, mutta sinusta tuntuu, että yllä olevilla palveluilla on todella parempia tuotteita. Se koskee erityisesti palvelimet, tuki ja yksityisyys.

8. VyprVPN

VyprVPN kansi

VyprVPN on Sveitsissä toimiva huipputarjoaja. Tietosuojaongelmien suhteen tämä maa on kaukana siitä, koska sitä pidetään yhtenä maailman avoimimmista maista ei yksityisyyttä tukahduttavaa lainsäädäntöä paikallaan.

Palveluntarjoaja sattuu omistamaan kaikki palvelimet. Tämä tarkoittaa, että vain he voivat hallita turvallisuuttaan ja nopeuttaan koko palvelinverkossa. Käyttäjät voivat käyttää 50+ maailmanlaajuista palvelinpaikkaa yli 70 maassa maailman ympäri.

Palveluntarjoaja väittää olevansa nopein VPN-palveluntarjoaja. Nopeinta palvelua voi kuitenkin olla, ja valitettavasti VyprVPN: lle he eivät ole sitä. Ainakin testiemme mukaan.

Kokeilimme noin neljää palvelinta Yhdysvalloissa (New York), Hollannissa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa. Tulokset eivät olleet huonoja, mutta ne eivät myöskään olleet kovin hyviä. Jotkut palvelimet osoittivat 47% pudotus, kun taas toiset vain kuristivat yhteyttämme 6%.

Palveluntarjoajalla on Smart DNS -palvelu (VyprDNS), joka on myös hyvin varustettu käyttäjien suojelemiseksi MITM-hyökkäykset. VyprVPN on myös käyttäjäystävälliset sovellukset joka voi suorittaa Windowsissa, iOS, Mac ja Linux. Käyttäjät voivat myös asentaa palvelun reitittimeen, ja tämä on helpompaa VPN-reitittimen sovelluksella.

Vaikka maa kieltää VPN: ien käytön, se Kameleoniprotokolla käyttää modifioimatonta OpenVPN 256-bittinen protokolla ja sekoittaa metatietopaketit varmistaakseen, että sitä ei voida tunnistaa etenkään syvän paketin tarkistuksen avulla DPI. Joten Suuri palomuuri ei ole enää kysymys. Emme ole vielä testanneet tätä ominaisuutta, mutta useissa raporteissa se todetaan.

Saadaksesi näytteen kaikesta tästä, voit rekisteröidä heidän 30 päivän rahat takaisin takuu ja katso kuinka hyvin maantieteellisesti rajoitettujen sivustojen esto toimii.

Plussat

 • 112 palvelimen sijaintia yli 90 maassa.
 • Älykäs DNS (VyprDNS).
 • 30 päivän palautuskäytäntö.
 • Sotilaslaatuinen salaus.
 • P2P-liikenne on sallittua.
 • Ei kirjautumiskäytäntöä.
 • Tukee Yhdysvaltain Netflixiä.
 • Automaattinen tappikytkin.
 • Chameleon-protokolla (ohittaa rajoittavat verkostot erittäin sensuurissa maissa).

Haittoja

 • Samanaikaiset yhteydet riippuvat yhdistelmästä (3 perustasolle, 5 premiumille).
 • Epäjohdonmukaiset nopeudet.
 • Ei ilmaista kokeilua.

9. PureVPN

PureVPN

PureVPN käynnistettiin takaisin 2007. Tämä palvelu sijaitsee Hongkongissa, Kiinassa. Tämä saa käyttäjät kysymään, onko palveluntarjoaja riittävän luotettava pitämään yksityisyyttään kurissa.

Takaisin vuonna 2017, PureVPN luovutti tiedot liittovaltion tutkintatoimistolle avuksi heille Massachusetts-miehen pidättämisessä puhelinneuvotteluista. Tämän jälkeen ei kuitenkaan ilmoitettu yhtään muuta tapausta.

Siitä lähtien debyytti, PureVPN onnistui myöntämään käyttäjille pitkän luettelon ominaisuuksista, joita kuka tahansa voisi toivoa. Ensinnäkin he tarjoavat palvelimia Yli 140 maata. Se on erinomainen palvelinlaajennus, jos käyttäjät haluavat poista maantieteellisesti rajoitetun sisällön esto.

Nopeus ei ole niin suuri, vaikka he väittävät olevansa maailman nopein. Kun olimme yhteydessä yhdysvaltalaiseen palvelimeen, lataus oli 34,2% hitaampaa, ja lataus laski 30,8%. Jotkut palvelimet antoivat kuitenkin hyviä tuloksia.

Heillä on myös Smart DNS -ominaisuus, joka voidaan helposti asentaa VPN-yhteensopimattomiin laitteisiin, kuten Apple TV, Chromecast, PlayStation, Xbox ja Samsung Smart TV.

Niiden sovellukset ovat erittäin käyttäjäystävällisiä ja yhteensopivia melkein kaikkien suurten käyttöjärjestelmien kanssa, mukaan lukien Windows, Mac, iOS, Android ja Linux. 

Muita ”turvallisuus- ja yksityisyysominaisuuksia” ovat P2P-torrentti, DNS- ja IPv6-vuodonsuojaus, tappaja ja enemmän. Myös PureVPN sallii jaettu tunnelointi missä käyttäjät päättävät, mikä liikenne kulkee VPN-palvelimien läpi ja mitkä käyttävät Internet-palveluntarjoajansa.

PureVPN: llä on 31 päivän palautuskäytäntö. Siksi voit tarkistaa palvelun merkityksen ja pyytää palautusta, jos se ei vastannut odotuksiasi.

Plussat

 • Palvelimet yli 140 maassa.
 • Älykäs DNS-ominaisuus.
 • 31 päivän palautuskäytäntö.
 • Sotilaslaatuinen salaus.
 • Viisi samanaikaista yhteyttä.
 • P2P-tuki.
 • Ei kirjautumiskäytäntöä.
 • Poista US Netflix -sovelluksen esto.
 • Automaattinen tappikytkin.
 • Jaettu tunnelointi.
 • Selaimen laajennukset.

Haittoja

 • Useita hitaita palvelimia.
 • Ei ilmaista kokeilua.

10. HideMyAss HMA VPN

HideMyAss-kansi

Huolimatta siitä, että se perustuu Yhdistynyt kuningaskunta (viisi silmää), HideMyAss väittää, että sen tiukka kieltäytymiskäytäntö takaa sen, että mistään ei löydy sinulle, koska aluksi ei ole jäljitettäviä tietoja. Ainakin niin he sanovat.

Jonkin aikaa sitten FBI pidätti kaksi hakkereiden epäiltyä jonka väitettiin osallistuneen nimettömiin ja LulzSec-hyökkäyksiin. Yksi heistä, Cody Kretsinger, tuomitaan 15 vuodeksi vankeuteen.

Mistä FBI sai tietoja? Hän käytti a HideMyAss-palvelin naamioidakseen hänen Internet-protokollansa osoitteen ja tunkeutuakseen Sony Picturesin verkkosivustoon. Joten hakkeri sai kiinni palvelun, jonka hän ajatteli suojelevan häntä. Muita tietosuojaraportteja ei löytynyt myöhemmin.

Vuonna 2015 HMA: n osti viruksentorjuntaohjelmistojen kehittäjä AVG. Vuotta myöhemmin Avast saattoi päätökseen AVG-yritysoston. Joten lyhyesti sanottuna, HideMyAss VPN on nykyään Avastin omistama. Suositulla viruksentorjuntatoimittajalla oli kohtuullinen osuus yksityisyyden puolustajien kritiikistä johtuen siitä, että se on ollut kerätä käyttäjien selaustietoja ja myydä niitä kolmansille osapuolille.

Sen lisäksi HMA: lla on palvelimia 290+ sijaintia yli 190 maassa; joiden avulla käyttäjät voivat kiertää maantieteellisiä rajoituksia ja käyttää sisältöä ympäri maailmaa. Palvelimet ovat melko nopeita riippumatta siitä, kuinka kaukana ne ovat.

Teimme joitain nopeustestejä, ja tulokset olivat tyydyttäviä. Huomasimme, että on olemassa pieni pudotus nopeuksilla, mutta pystyimme silti virtaamaan 4K sisältö ollessa yhteydessä HMA: hon.

Heidän sovelluksensa on käyttäjäystävällinen, ja kuka tahansa voi selata sen ominaisuuksia, vaikka he eivät olisi niin perehtyneitä tekniikkaan. Testaamiemme mukaan HMA: lla on joitain yksinoikeudella kokeilla.

Heidän automaattisen tappokytkimen lisäksi sinulla on heidän Älykäs tappikytkin. Tämä ominaisuus käynnistää HMA VPN: n automaattisesti, kun aktivoit sovelluksen, jonka olet katsonut vaarantavan yksityisyytesi.

HMA tarjoaa ominaisuuden nimeltä IP-sekoitus, tekniikka, joka muuttaa säännöllisesti IP-osoitteitasi ja tekee käyttäjien toiminnasta entistä vaikeamman seurata.

Mitä he kuitenkin parantaisivat, on heidän vastausprosenttinsa käsitellessään asiakaskysymyksiä. He ottavat melkoisen kauan vastata kyselyihin, vaikka he tekevätkin, ratkaisun avulla ongelma voidaan poistaa kokonaan.

Lopuksi, HideMyAss tarjoaa sinulle 30 päivän rahat takaisin takuu. Tällä tavoin, jos palvelusta ei tullut etsimääsi, voit pyytää täyden hyvityksen ja saada rahat takaisin.

Plussat

 • 290 palvelinpaikkaa 190 maassa..
 • 30 päivän rahat takaisin -käytäntö.
 • Sotilaslaatuinen salaus.
 • Viisi kytkettyä laitetta kerralla.
 • P2P: lle optimoidut palvelimet.
 • Ei kirjautumiskäytäntöä.
 • Pääsy American Netflixiin.
 • Tapa kytkin
 • Selainlaajennukset Firefoxille ja Chromelle.
 • Jaettu tunnelointi.
 • Älykäs tappikytkin.
 • IP-sekoitus.

Haittoja

 • Ei älykästä DNS: tä.
 • Joidenkin palvelimien nopeusongelmat.
 • Ei ilmaista kokeilua.
 • Hitaat vastaukset.

11. Yksityinen Internet-yhteys (PIA)

PIA

PIA on vakaa tarjoaja huolimatta siitä, että se olisi niin nopea, halpa tai tehokas verrattuna muihin alan jättiläisiin. Se teki kuitenkin luettelomme syystä, ja aiomme valaista asiaa hieman.

Ensin puhutaan palveluntarjoajan tietosuojaongelmista. PIA perustuu Indiana, Yhdysvallat, mikä tarkoittaa, että Yhdysvaltojen hallitus voi määrätä gaa-määräyksen PIA: lle milloin tahansa.

Se sijaitsee loppujen lopuksi Yhdysvaltain kiinteistössä (osa viittä silmää). Useiden testien ja arvostelujen mukaan palveluntarjoaja on tiukka kirjautumattomuuskäytäntö on totta. Ei ole ilmoitettu tietolehdet ennen.

Toisaalta yksityisellä Internet-yhteydellä on palvelimet 32 ​​maassa, mikä ei ole niin paha. Mikä ei kuitenkaan osoittanut, että upea oli palveluntarjoaja nopeuden suorituskyky.

Suoritettujen testien aikana useat palvelimet vaikuttivat Internet-yhteyteen paljon. Tarkemmin sanottuna palvelimen käyttö Yhdysvalloissa aiheutti 30,7% pudota, kun taas Intiassa oleva palvelin osoitti a 37,79% pudotus. Mutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Italiassa nopeudet olivat tasaiset, koska yhteys kärsi vain 6% nopeus osuma.

PIA: lla on omat sovellukset Linux, iOS, PC, Mac, Android sekä selaimen laajennukset Chromelle, Mozillalle ja Operalle. Niiden sovellusta on helppo käyttää, vaikka Android-versio ei salli sinun merkitä palvelimia suosikkeiksi.

Yksityinen Internet-yhteys luottaa vain palvelimiinsa auttaakseen käyttäjiä estämään rajoitetun sisällön estäminen. Muiden ominaisuuksien kuten älykkäiden DNS-välityspalvelimien osalta PIA: lta puuttuu tällainen tekniikka.

PIA: lla on kuitenkin Internet tappaa kytkin parantaa yksityisyyttä. Tietoja ei vuoda takaisin Internet-palveluntarjoajan palvelimille, jos VPN katkeaa yhtäkkiä.

Pidämme sen kiinni heidän palautuskäytännöstään. PIA: n rahat takaisin -takuu ei ylitä 7 päivän ajanjaksoa. Se on hyvin lyhyt kesto verrattuna muihin.

Plussat

 • Palvelimet yli 30 maassa.
 • 256-bittinen AES-salaus.
 • Kymmenen samanaikaista yhteyttä.
 • P2P-jakaminen sallittu.
 • Liikennelokit nolla.
 • Pääsy American Netflixiin.
 • Tappokytkin saatavana.
 • Selaimen laajennukset.
 • SOCK5-välityspalvelin.
 • MACE (haittaohjelmasuojaus ja adblocker).
 • Useita VPN-yhdyskäytäviä.

Haittoja

 • Jotkut hitaat palvelimet.
 • Ei ilmaista kokeilua.
 • 7 päivän palautuskäytäntö
 • Ei älykästä DNS: tä.

Parhaat VPN-yhteensopivat laitteet

Tässä on luettelo laitteista, jotka tukevat VPN: n käyttöä:

 • Windows PC
 • Mac käyttöjärjestelmä
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Nvidia-kilpi
 • Android TV-laatikko
 • Vadelma Pi
 • reitittimet
 • FireStick
 • PS4 *
 • Xbox One *
 • Älytelevisio*
 • Apple TV *
 • Roku *
 • Chromecast *

* Jotta VPN voidaan ottaa käyttöön näissä laitteissa, sinun on määritettävä VPN-yhteys reitittimellesi. nähdä tämä opas.

Voit vaihtoehtoisesti Muuta tietokoneesi virtuaaliseksi reitittimeksi ja jaa VPN-yhteytesi tukemattomien laitteiden kanssa. Jos sinulla ei ole PC: tä, mutta käytät a mac, Voit myös jakaa VPN-yhteyden helposti.

Voit myös, jos palveluntarjoajallasi on älykäs DNS-ominaisuus määritä nämä koodit missä tahansa laitteessa saatavana kotitaloudessasi.

Paras VPN-arvosteluopas – lopulliset ajatukset

Toivottavasti tämä arvosteluopas antoi sinulle paremman kuvan siitä, mikä VPN sopii parhaiten sinun streaming-, nimettömät selaus- tai torrent-tarpeet. Kuten olet ehkä huomannut, ihanteellinen VPN voi vaihdella henkilöiden välillä riippuen siitä, mitä he yrittävät saavuttaa. Muokkaamme jatkuvasti tätä ‘parasta VPN-analyysiä’ pitääksemme sen ajan tasalla. Jotain kommentti alla olevaan ruutuun, vain jos jotkut tiedot ovat vanhentuneita.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map