6 VPN-huijausta, joista sinun tulee olla tietoinen!

Verkkoturvallisuuden ja yksityisyyden lisääntynyt tarve lisää ihmisiä on alkanut käyttää VPN-verkkoja. Markkinoilla on monia VPN-yrityksiä, ja uusia lisätään silloin tällöin. Ja monet näistä yrityksistä tarjoavat poikkeuksellisia ominaisuuksia. Mutta tarjoavatko VPN-yritykset todella jotain arvokasta vai onko se vain uusi markkinointistrategia, joka vetää käyttäjiä kohti toista huijauskokoelmaa? Kaikki riippuu valitsemastasi VPN: stä. On olemassa monia luotettavia ja luotettavia VPN-verkkoja, kuten ExpressVPN, BulletVPN ja NordVPN, mutta löydät myös joitain, jotka ehkä haluavat vain varastaa tietosi.


6 VPN-huijausta, joista sinun tulee olla tietoinen!

6 VPN-huijausta, joista sinun tulee olla tietoinen!

6 VPN-huijausta, joita sinun tulisi välttää

Tämä artikkeli esittelee kuusi erilaista VPN-huijausta välttääksesi ja auttaa sinua valitsemaan VPN-palveluntarjoaja, joka varmistaa Internet-suojauksen ja -turvallisuuden.

# 1 Elinikäiset tilaukset

Maailmanlaajuisten VPN-palvelimien nopea ja turvallinen verkko sovellusten ja ohjelmistojen tuella ei ole halpa saaga. Siihen liittyy kiinteät toistuvat kulut.

Kuinka VPN-palveluntarjoajat tarjoavat niin halpoja eliniän tilauksia, koska nämä korkeat kustannukset eivät ole vähennyskelpoisia?

Nämä kohdat selittävät selvästi kuinka:

  1. Kerättyjen käyttäjätietojen myynti kolmansien osapuolien mainostajille on yksi kannattavimmista liiketoiminnoista. Ilmainen VPN joko hämärtää käyttäjiä mainoksilla tai ohjaa heidät mainostajien verkkosivustoille komissiota varten.
  2. ”Elinikä” tarkoittaa itse asiassa VPN-yrityksen, ei asiakkaan, kestävyyttä. He saattavat tosiasiallisesti peruuttaa ”eliniän” tilauksen vuoden tai kahden kuluttua ja muuntaa ne toistuviksi maksettuiksi tilauksiksi.

Keynote: Älä koskaan pudota eliniän VPN-tilausta.

# 2 Ilmaiset VPN: t

Miksi on niin paljon ilmaisia ​​VPN-osoitteita??

Internet-käyttäjien valtava seurakunta keskittyy ensisijaisesti kaikkeen, mikä on ”ilmaista”. Katkera totuus toteaa kuitenkin, että ilmaiset VPN: t ovat vain yksi yksinkertainen tapa suosia VPN-palveluntarjoajaa ja auttaa heitä hyötymään tiedoista.

Ilmaisia ​​VPN-verkkoja käytetään välineenä kerätä suurin osa tiedoistasi myydäksesi ne edelleen kolmansille osapuolille.

Kaikki markkinoilla olevat ilmaiset VPN-sovellukset ansaitsevat rahaa:

Internet-tietojen varastaminen eri tavoin, kuten haittaohjelmien tai vakoiluohjelmien lisäämisen avulla, ja seuraamalla tai kirjautumalla tietopakettiin ja myymällä se edelleen kolmansille osapuolille, joiden kanssa he ovat kumppaneita, kuten sähköisen kaupan sivustoja..

Kaikki ilmaiset VPN-sovellukset varastavat kaistanleveyden ja myyvät sen ns. Kumppaneilleen.

# 3 Vilpilliset VPN-sovellukset

Kaikkia VPN-sovelluksia ei ole suunniteltu suojaamaan tietojasi hallitukselta tai Internet-palveluntarjoajalta.

Suurin osa näistä sovelluksista joko vuotaa todellisen IP-osoitteesi ulkopuolisille yrityksille tai sisältää haittaohjelmia, vakoiluohjelmia, lunastusohjelmia, troijalaisia ​​ja väärinkäytöksiä varastamaan tai vahingoittamaan tietojasi verkossa.

Suurin osa näistä sovelluksista ei tue tietojen salausta ja yrittää käyttää arkaluontoisia tietoja ja varastaa käyttäjän kaistanleveyttä.

Internet-käyttäjiä on valtava joukko, jotka joutuvat haittaohjelmien saastuttaman VPN: n ja tietojen seurannan uhreiksi.

# 4 Fake VPN

Eksponentiaalisesti kasvava kiinnostus VPN-verkkoihin on johtanut markkinoille tuleviin väärennettyihin VPN-verkkoihin.

Yksinkertaisesti tai maallikolla, huijarit veloittavat VPN-tilaukset, vaikka VPN-palvelua ei ole ollenkaan.

Keynote: Vältä markkinoilla äskettäin lanseerattua “uutta” VPN-palvelua.

Ole tarkka, kun tarkistat VPN-palveluntarjoajan seurantatiedot, heidän suoritusraporttinsa ja asiakaspalvelun ominaisuudet.

# 5: vääriä lupauksia ja vilpillisiä sopimuksia

Joskus skeptinen voi pelastaa sinut paljon ongelmia!

Älä usko, kun VPN-yritys julistaa: “Emme kerää, kirjaa tai tallenna käyttäjien yksilöitäviä henkilökohtaisia ​​tietoja” tai “maailman nopein VPN” tai “100% anonyymi” tai “vuodonsuojaus”. Jos nämä ovat VPN-palveluntarjoajasi antamat lausunnot, testaa ne ennen kuin uskot niihin.

Voit kokeilla joitain vuototyökaluja nähdäksesi, onko VPN vuotanut IP-osoitettasi. Testaa myös nopeutesi VPN: n kanssa ja ilman sitä nähdäksesi, onko nopeuden laskuja. Lue myös heidän tietosuojakäytäntönsä nähdäksesi, kirjaavatko he tietosi. Jos ne tekevät, mitä elementtejä he kirjaavat?

Älä keskity vääriin nimettömyyden lupauksiin, vaan etsi VPN: n läpinäkyvyyttä, luottamusta, mukavuutta, toteutusta ja luotettavuutta.

# 6 Huijausarvostelut, suositukset ja kommentit

Aina silloin tällöin tarjotaan uusia VPN-palveluita ja kymmeniä vääriä arvosteluita lähetetään kertomaan, että ne ovat legitiimiä. Varmista, että luotat vain luotettuihin blogeihin. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle puolueettomia arvosteluja täällä VPN Gurussa. On kuitenkin joitain blogeja, jotka lähettävät vääriä arvosteluja rahaa varten. Varmista, että vältät tällaisia ​​blogeja ja vain luku -tyyppisiä ensikäden käyttäjän arvosteluja kunkin VPN-toimittajan pätevistä eduista ja haitoista.

Viimeiset ajatukset | Steer Clear tai tule toiseksi uhriksi

VPN-verkkoja on käytännössä satoja. Niin monien yritysten kanssa, kuinka valitset oikean? Kenelle voit luottaa? Mitä VPN-verkkoja sinun pitäisi edes käyttää?

Arvostelujen lukeminen on yksi tapa. Joudut kuitenkin testaamaan pari valittua VPN: ää varmistaaksesi, että ainakin yksi vastaa vaatimuksiasi. Vaikka tekniset tiedot näyttävät hyvältä ja sovellus on sileä, vuotaako se IP-osoitteesi? Entä jos se kirjaa verkkotoimintasi? Vai tartuttaako järjestelmä haittaohjelmat? Ohjaako se tietosi mainosorganisaatioille, NSA: lle tai hakkereille pimeässä verkossa?

Pysy kaukana varjoisista yrityksistä ja testaa VPN-palvelut aina ennen tilaamista. Rahat takaisin -takuu auttaa sinua täällä. Jos arvelet, että VPN on tarpeeksi hyvä sinulle, lue sen rahat takaisin -takuu. Jos VPN takaa, että he palauttavat rahasi tietyn ajanjakson aikana, jos et ole tyytyväinen heidän palveluihinsa, se on aina hyvä asia. Tällä tavalla voit testata heidän palveluitaan ja nähdä, vuotaako se IP-osoitettasi vai tarjoaako hyvä nopeus.

Viimeinkin joillakin VPN-verkoilla on joukko rajoituksia. Jotkin palvelut, kuten Netflix, eivät ehkä pysty toimimaan, kun käytät tiettyä VPN-verkkoa. Ja sitten on muita, jotka eivät salli torrentia. Jotkut VPN: t eivät ole riittävän vahvoja tunkeutuakseen Kiinan suureen palomuuriin. Jos sinulla on tietty tarkoitus käyttää VPN: tä (esimerkiksi pääsy Yhdysvaltain Netflixiin ulkomailla tai käyttää sitä Kiinassa), muista keskustella heidän asiakaspalvelunsa kanssa ennen tilauksen ostamista.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map