ExpressVPN ei toimi? Kokeile näitä korjauksia

Ongelmia ExpressVPN: n kanssa suoratoiston aikana Netflixistä, Hulusta, Sky Go: sta, BBC iPlayeristä tai Amazon Primesta? Ehkä ExpressVPN ei toimi sinulle nykyisessä asuinmaassasi, kuten Kiinassa, Venäjällä, Pohjois-Koreassa tai Arabiemiirikunnissa. Yksi suurimmista syistä, miksi monet ihmiset tilaavat VPN-palvelun, on pääsy maantieteellisesti rajoitettuihin palveluihin, kuten Netflix. 


ExpressVPN ei toimi? Kokeile näitä korjauksia

ExpressVPN ei toimi? Kokeile näitä korjauksia

Tällaiset suoratoistopalvelut ovat yleensä estettyjä monissa maissa, ja tämä johtuu lisenssijärjestelyistä, jotka määräävät, kuinka paljon niiden sisältöä jaetaan. Tämä tarkoittaa sitä, minkä tyyppinen sisältö voit käyttää, määräytyy pääasiassa maantieteellisen sijaintisi mukaan. Toiseen maahan matkustaminen tarkoittaa siis vain sellaisen alueellisen sisällön käyttämistä, jota Netflix tai muu palvelu on käyttänyt kyseisen alueen katsojille. Tällainen kirjasto voi sisältää sisältöä, jota et tunne, varsinkin jos olet lomalla tai liikematkalla toisessa maassa.

Toimiiko ExpressVPN Netflixin kanssa?

ExpressVPN-käyttäjät ovat pystyneet estämään Netflixin eston pitkään, mutta joskus jopa palvelimet jäljitetään ja palvelu estää niitä. Tämä johtuu siitä, että heidän tiedetään pitävän silmällä kaikkia VPN-verkkoihin linkitettyjä IP-osoitteita ja mustalle listalle. Niiden luetteloa päivitetään myös jatkuvasti. Tämä tarkoittaa, että joka kerta, kun muodostat yhteyden toisella palvelimella, riski saada IP-osoite, jonka käytät estämiseen, on varattu. Tällaisen ongelman kiertäminen on mahdollista, mutta se pakottaa sinua käyttämään numeropohjaista lähestymistapaa.

Sinun on kirjauduttava palveluntarjoajan kanssa, joka pystyy ottamaan käyttöön suuren luettelon IP-osoitteista niin usein. Näin toimimalla voit pysyä nopeudella, jolla Netflix tai mikä tahansa muu palvelu havaitsee olevansa yhteydessä VPN-palveluun ja päättää estää ne.

Muista, että sinulla on ongelmia, kun käytät VPN: ää estämään suoratoistokanavien, kuten Netflix ja Amazon Prime, estäminen riippumatta siitä, mitä VPN-palveluntarjoajaa käytät. Suosittelemme, että annat VPN-palveluntarjoajalle jonkin aikaa korjata asian ennen kuin alat etsiä vaihtoehtoja. Tällä hetkellä voimme vahvistaa, että ExpressVPN toimii yhdessä American Netflixin, Netflix UK: n ja Netflix Kanadan kanssa.

ExpressVPN ei toimi – 7 korjausta

Jos sinulla on ongelmia ExpressVPN: n kanssa, voit kokeilla jotakin näistä 7 kiertotapaa.

Ota yhteyttä ExpressVPN-asiakastukeen

Käyttäjät joutuvat kohtaamaan mahdolliset ongelmat, jopa käytettäessä luotettavia verkkopalveluita. VPN-palveluntarjoajat eivät eroa toisistaan. Hyvä VPN, kuten ExpressVPN, erottaa toisistaan ​​heidän 24/7 -asiakaspalvelun. Jos et voi saada ExpressVPN: tä toimimaan, on aina parasta ottaa yhteyttä heidän asiakaspalveluun. Ne ovat erittäin herkkiä ja korjaavat lähes kaikki VPN-ongelmat.

Käy ExpressVPN -vianmäärityskeskuksessa

ExpressVPN on julkaissut yllättävän yksityiskohtaisen tietokannan, joka sisältää vastauksia erilaisiin kysymyksiin ja ongelmakäyttäjiin. Voit käydä ExpressVPN: n vianetsintäsivulla ja kirjoittaa sivun ylälaidassa olevaan hakukenttään kysely, josta tarvitset lisätietoja. Jos ongelmaasi löytyy mahdollisia ratkaisuja, sinulle annetaan heti linkit liittyville sivuille.

Päivitä ExpressVPN-sovelluksesi

ExpressVPN tekee jatkuvasti parannuksia VPN-asiakasohjelmaansa PC: llä, Macilla, Androidilla, iOS: lla ja Amazon FireStickillä. Jos sinulla on vaikeuksia kirjautua sisään ExpressVPN-sovellukseen tai yhteytesi tiettyyn VPN-palvelimeen on aikakatkaisu, varmista, että olet asentanut uusimman ExpressVPN-sovellusversion. 

Samanaikaisesti kytketyt laitteet

Vaikka ExpressVPN on yksi parhaista VPN-palveluntarjoajista, heidän samanaikainen yhteyskäytäntö heikentää jonkin verran. Voit kytkeä vain 3 laitetta samanaikaisesti ExpressVPN-palvelimiin. Jos sinulla on yhteysongelmia, varmista, että et ole ylittänyt kolmen laitteen rajaa.

Yhdistä toiseen VPN-palvelimeen 

ExpressVPN tarjoaa käyttäjilleen laajan luettelon VPN-palvelimista. Jos tietty VPN-palvelin ei toimi suosikki streaming-kanavasi kanssa, voit aina muodostaa yhteyden toiseen VPN-palvelimeen ExpressVPN-sovelluksen sisällä.

Laite ei tue VPN: tä

Kaikki laitteet eivät ole VPN-yhteensopivia. Vaikka voit asentaa VPN: n suoraan Amazon FireStick-, Android-, iPhone-, iPad-, Mac-, Linux- ja PC-tietokoneisiin, pelikonsolit, kuten PS4 tai Xbox One, eivät tue VPN: tä. Apple TV, Roku ja useimmat älytelevisiot eivät ole VPN-yhteensopivia. Tämän ongelman kiertämiseksi ExpressVPN on kehittänyt MediaStreamerin. MediaStreamer on pohjimmiltaan älykäs DNS-välityspalvelin, joka voidaan määrittää suoraan useimpiin suoratoistolaitteisiin.

Estä Google DNS reitittimelläsi

Jotkut suoratoistopalvelut, kuten Netflix Rokussa, sekä kaikki Chromecastin sovellukset käyttävät Google DNS: ää. Tämä tarkoittaa, että et välttämättä pääse tietyistä maantieteellisistä rajoituksista edes asennetessasi ExpressVPN: n Smart DNS-välityspalvelimia laitteellesi. Voit kiertää tämän ongelman estämällä reitittimen Google DNS: n määrittämällä tietyt staattiset reitit.

Kokeile ExpressVPN-vaihtoehtoa

Jos et pysty korjaamaan ongelmaa jollain yllä ehdotetuista kiertotavoista, voit aina vaihtaa toiseen VPN-palveluntarjoajaan. Olemme hiljattain julkaissut yksityiskohtaisen katsauksen ExpressVPN: n parhaisiin vaihtoehtoihin.

Parhaat ExpressVPN-vaihtoehdot Netflixille

Tähän luetteloon sisällyttämät VPN-palvelut on kaikki testattu perusteellisesti ja niiden on todettu tarjoavan luotettavasti pääsyä Netflixin lisäksi myös muille suoratoistokanaville, kuten Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer ja vastaavat. Katso alla joitain parhaimmista Netflix-VPN-verkoista. Ole varma, että käy läpi heidän henkilökohtaiset arvosteluoppaat nähdäksesi mitä voit saada kirjautumisen jälkeen.

1. LuotiVPN

BulletVPN aloittaa luettelomme kykenevänä tarjoajana, joka tarjoaa tällä hetkellä noin 47 tehokasta palvelinta, jotka sijaitsevat noin 29 maassa, ja monet niistä sijaitsevat Yhdysvalloissa. Pelkästään tämä osoittaa sen kyvyn tarjota pitkä luettelo palvelimista, joihin voit muodostaa yhteyden ja käyttää Netflixiä riippumatta siitä, missä haluat. Videon laatu on myös melko korkea. Sen palvelinverkko mahdollistaa 1080p-suoratoiston, joka tuo varmasti terävän ja selkeän kuvan. BulletVPN antaa sinun myös ohittaa Kiinan suuren palomuurin ja suoratoistaa sellaista sisältöä, jota haluat katsella jopa muualta maailmasta..

BulletVPN on myös loistava vaihtoehto niille, jotka etsivät online-tietoturvaa. Aluksi palvelu perustuu Viroon. Tämä on maa, johon ei sovelleta mitään tietojen säilyttämistä koskevaa lakia. Palvelulla on siis luotettava nollakirjauskäytäntö, ja sen pitäisi antaa sinun jatkaa yritystäsi yksityisesti verkossa.

BulletVPN tarjoaa myös ylimmän tason suojauksen 256-bittisellä salauksellaan. Käyttäjät voivat myös valita luettelosta minkä tahansa VPN-protokollan, jonka he haluavat toteuttaa. Asiakaspalvelu on myös BulletVPN: n pääpaino. He pyrkivät tarjoamaan tukea mahdollisimman laajalle asiakaskunnalle. Asiakaspalvelua tarjotaan englanniksi, ranskaksi, saksaksi & Tanskan kieli. Heidän vastausaika ei myöskään ole asia, josta valittaisit. Tässä on BulletVPN-katsaus kaikille, jotka haluavat oppia palvelusta.

2. NordVPN

NordVPN on toinen tehokas VPN-palvelu käyttäjille, jotka nauttivat vaihtoehdoista. Palveluntarjoaja aloitti toimintansa Panamassa yli kymmenen vuotta sitten. Tämän ansiosta he ovat voineet räätälöidä palvelunsa hyvin markkinoiden tarpeiden mukaan. Palvelun verkossa on vaikuttava 4000 palvelinta, mikä tarkoittaa, että käyttäjien pitäisi voida päästä mihin tahansa maakohtaiseen Netflix-palveluun he haluaisivat. Palvelu pystyy pääsemään myös Kiinassa sijaitsevaan sisältöön ja verkkosivustoihin, sekä mahdollistamaan sieltä suoratoistoa Yhdysvaltain palveluihin, kuten Netflix USA,.

NordVPN: llä on myös suuri kapasiteetti useita yhteyksiä varten, ja se sallii jopa 6 samanaikaista yhteyttä yhdellä tilillä. Palvelu tarjoaa myös joukon erilaisia ​​palvelimia, joista voit valita helpottamaan toimintaa verkossa. Voit valita palvelimista, jotka on optimoitu anti-DDOS: lle, Tor VPN: lle, videon suoratoistolle ja myös omistetulle IP: lle. Sisältyy myös NordVPN-pakettiin DNS-vuodonsuojaus. Voit jopa hyötyä Internet Kill Switch -sovelluksesta, joka sammuttaa Internet-yhteytesi aina, kun VPN-verkko vaarantuu. Palvelu tarjoaa välityspalvelinlaajennuksia, joita voit käyttää Firefox- tai Chrome-selaimellasi. Saat tietää tarkalleen, mitä tämä palveluntarjoaja on valmis tarjoamaan, kun olet lukenut hyvin suunnitellun NordVPN-arvosteluamme.

3. VyprVPN

VyprVPN saa hyvän edun useimpiin muihin palveluntarjoajiin nähden omistamalla jokaisen heidän yli 700 palvelintaan ja kehittämällä edelleen omaa tekniikkaa, joka on yksinomainen tilaajille. Palvelu on hyvin asetettu Netflix-suoratoistoon Chameleon-metatietojen sekoitustekniikan ansiosta, jonka tiedetään estävän kaikenlainen kaistanleveyden kuristuminen. Tämä tarkoittaa, että pystyt suoratoistamaan niin paljon kuin haluat 1080p-HD-tilassa ilman, että Internet-palveluntarjoajasi häiritsee sinua. Sinulla on myös kyky työskennellä Kiinan suuren palomuurin ympärillä ja suoratoistaa Netflix-esityksiä sieltä.

VyprVPN perustettiin Sveitsissä, ja sen VPN-sovelluksesta on lukemattomia versioita, joita voidaan käyttää laitteissa, joissa käyttöjärjestelmä on Windows, Mac OS, iOS tai Linux. Palvelu tarjoaa myös OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP ja Chameleon käytettävissä olevina protokollavaihtoehtoina. VyperVPN: n lisäpalveluihin kuuluu Dump Truck, joka on online-tallennusalusta, joka sallii jopa 5 Gt tallennustilaa. Saat myös salatun Cypher-nimisen viestisovelluksen Android- ja iOS-pohjaisille käyttäjille. Sieltä löytyy paljon hyödyllisempää tietoa tästä luotettavasta palveluntarjoajasta VyprVPN-arvosteluamme kautta.

4. VahvaVPN

Jotta voit käyttää Netflixiä mistä päin maailmaa tahansa, tarvitset epäilemättä vahvaa VPN-palvelua. StrongVPN tuo pöydälle, mitä innokkaimmat Internetin käyttäjät kutsisivat keskittynyttä lähestymistapaa turvallisuuteen, kun palvelu on pyrkinyt päivittämään paljon sovelluksiaan vuoden 2018 alussa. Palvelu on selvästi selvää, että se vapauttaa Yhdysvaltain Netflixin, koska tämä on suosituin Netflix-sivusto, josta suurin osa katsojista haluaa voivansa suoratoistaa. Palvelussa on noin 650 palvelinta; Kaikki ovat valmiita takaamaan saumattoman yhteyden moniin suosituihin suoratoistopalveluihin.

Vahva VPN tukee OpenVPN, L2TP, SSTP, IPSec ja IKEv2 käytettäväksi ensisijaisina VPN-protokollina. Se mahdollistaa myös P2P-tiedostojen jakamisen verkossaan. Tilaajilla on mahdollisuus kytkeä jopa 5 laitetta samanaikaisesti. Sekoitus hämärtämisominaisuuden avulla käyttäjät voivat selata sivustoja ja kanavia Kiinasta ja sen sisällä ilman esteitä. Huolimatta siitä, että palvelu perustuu Yhdysvaltoihin, palvelu lupaa olla tallentamatta liikenne- tai yhteyslokeja. StrongVPN tarjoaa myös Internet kill -kytkimen, joka on integroitu vain heidän työpöytäsovellukseensa. Kiinnostuneiden asiakkaiden tulisi lukea StrongVPN-arvostelu, jotta tiedämme, mikä on varastossa kaikille, jotka haluavat käyttää palvelua.

5. CyberGhost VPN

Useimpien mielestä kohtuuhintaisena palveluna CyberGhost VPN keskittyy vakavasti niihin, jotka etsivät sitä streaming-ominaisuuksiensa puolesta. CyberGhost VPN: ssä on kattava ”Poista suoratoisto” -näyttö, joka keskittyy Netflix USA: n lukituksen estämiseen, ja tukea muihin alueellisiin sijainteihin lisätään pian. Palvelu etsii automaattisesti palvelimia, jotka sallivat Netflix-suoratoiston, säästäen hälinästä, joka sinun on tehtävä itse.

Asuminen Romaniassa tarkoittaa, että CyberGhost on sen lainkäyttövallan ulkopuolella, jossa sovelletaan suurimpaa osaa tietojen rajoitusta koskevista laeista, ja tämä herättää luottamusta nollakirjauskäytäntöihin. Palvelussa on vaikuttava palvelinmäärä 1000 plus, kaikki jaettu yli 60 maahan. CyberGhost VPN: ssä on myös luettelo huomionarvoisista lisäominaisuuksista, kuten mainoslohkatyökalu, automaattinen HTTPS-uudelleenohjaus sekä tietojen pakkaus.

Sillä on myös hyvä kyky hyväksyä jopa 7 lisälaitetta yhteyttä kohti, samoin kuin yksinkertaisesti kuvattu käyttöliittymä, jonka avulla tilaajat voivat “estää online-seurannan” ja “ylimääräisen nopeuden”. Palvelu on sopiva suoratoistoon 1080pHD: ssä. Se tarjoaa myös luotettavan asiakastuen. Meillä on perusteellisempi CyberGhost VPN -katsaus, joka sisältää suurimman osan siitä, mitä sinun pitäisi tietää palvelusta, joten ota kiinnostavanaan aikaa ja käy se läpi.

ExpressVPN ei toimi – johtopäätös

Yhdistäminen tai suoratoistaminen Netflixiin ja vastaaviin ei tarvitse olla vaivaa, varsinkin kun matkustat kotimaasi ulkopuolelle ja huomaat, että käyttämäsi versio ei ole käytettävissä. Toivottavasti ExpressVPN-korjaukset ja vaihtoehdot, jotka olemme ehdottaneet yllä, antavat sinulle mahdollisuuden kiertää ongelmasi, kun yrität käyttää suosikkisivustosi tai sovellustasi ulkomailta..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map