Kuinka peruuttaa NordVPN-tilauksesi

VPN-verkkoista on tullut erittäin suosittuja viime vuosina. Oikean valitseminen voi kuitenkin olla hieman pelottava, vaikka toimisitkin parhaiden yritysten kanssa. Se ei sisällä mitään muuta kuin NordVPN. Jokaisella on omat tarpeensa, ja VPN-verkkoasi riippumatta siitä, kuinka hyvä se on, ei ehkä voida toimittaa. Jos NordVPN ei merkitse etsimääsi ruutua, tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää tilauksen peruuttamisesta.


Kuinka peruuttaa NordVPN-tilaus

Kuinka peruuttaa NordVPN-tilaus

Vaihe. 1: Peruuta automaattinen maksu

Kun ilmaisen kokeilusi päättyy, NordVPN veloittaa sinulta 3-vuoden tilauksen automaattisesti. Jotkut teistä saattavat ajatella, että investointi on erittäin pitkä juttu. Siksi sen peruuttaminen olisi täydellinen tapa edetä. Noudata alla olevia vaiheita, jos näin on:

 1. Mene NordVPN: n virallinen verkkosivusto ja kirjaudu sisään tililläsi.
 2. Siirry kohtaan Omat palvelut.
 3. Katso muutossuunnitelman vieressä olevat kolme pistettä, napsauta sitä nyt.
 4. Valitse linkki, joka ilmoittaa ”Peruuta automaattiset maksut”. Se tulee näkyviin heti, kun painat Vaihda suunnitelma.
 5. Vahvista nyt peruutusprosessi napsauttamalla ponnahdusikkunassa ”Vahvista peruutus”.Peruuta automaattinen maksu
 6. Tiedät onko se menestynyt vai ei, kun ikkuna avautuu sanomalla: “Menestys! Automaattiset maksusi on peruutettu. ”Peruutus onnistui
 7. Valmista.

Vaihe 2: Peruuta tilauksesi

Jos olet tyytymätön palveluun ensimmäisen kerran ostajana, haluat todennäköisesti rahat takaisin. Ei vain, mutta tilauksen peruuttaminen vaatii ylimääräisen siirron, kun automaattiset maksut on deaktivoitu. Joten, jos et enää halua NordVPN-tiliäsi, tässä sinun täytyy tehdä.

 1. Ensin, siirry kohtaan NordVPN: n verkkosivusto.
 2. Kirjaudu sisään VPN-tililläsi ja siirry suoraan Omat palvelut -sivulle.
 3. Peruuta automaattiset maksut.
 4. Nyt tässä toimit itse. Avaa asiakaspalvelu. Voit tehdä tämän sähköpostitse tai live-chatissa. Ehdotan livekeskustelua.
  Nord-tuki
 5. Jos olet vielä 30 päivän ajanjakso, kerro heille, että haluat peruuttaa tilauksesi ja pyytää täyden hyvityksen.
 6. He ohjaavat sinut maksuosastolle heti pyynnön vahvistamisen jälkeen.
 7. Siellä he kysyvät muutama kysymys. Vastaa heihin ja siirry seuraavaan vaiheeseen.
 8. Tilauksesi peruutetaan kahden arkipäivän kuluessa, koska he ilmoittavat sinulle.
 9. Jos et halua käyttää Live Chat -vaihtoehtoa, lähetä heille vain sähköposti ja saat samat tulokset.Sähköposti

Kun haluat peruuttaa sen, jos haluat kokeilla muita VPN: itä, tarkista tämä opas parhaat NordVPN-vaihtoehdot.

Miksi saatat haluta peruuttaa NordVPN-tilauksesi

Joskus jopa paras VPN siellä voi epäonnistua vastaamaan odotuksiasi. Saatat lukea kaikki arvostelut valitsemastasi VPN: stä, ja loppujen lopuksi se ei ole niin kuin luulit. Mikään ohjelmisto ei ole täydellinen edes NordVPN. Siksi olen luetellut muutamia syitä miksi haluat ehkä peruuttaa NordVPN-tilauksesi. Täällä he ovat:

 • Ensinnäkin, NordVPN ei ehkä ole niin nopea kuin luulit. Vaikka se on tunnettu vilkkaista nopeista palvelimista, alueesi palveluntarjoajat eivät välttämättä ole yhtä johdonmukaisia ​​maassasi. Siksi Internet-yhteytesi kohtaa joitakin turhauttavia pudotuksia.
 • Toiseksi, kuvittele etsimäsi tiettyä ominaisuutta tai protokollaa, eikä NordVPN: n tapahdu tarjoa sitä. Se olisi yksi tärkeimmistä syistä, miksi saatat olla tyytymätön VPN-palveluntarjoajaan.
 • VPN-asiakkaat ovat erittäin tärkeitä harkitaksesi VPN-verkkotunnusta. Jos VPN ei tue laitettasi, sinulla ei todennäköisesti ole sitä. Kuvittele, että sinun on käytettävä sitä PS4: lläsi ja huomaat, että konsoli ei ole alkuperäisessä muodossa yhteensopiva VPN: ien kanssa. Se on pettymys.
 • Toinen syy olisi, että NordVPN ei tarjoa palvelimia siinä maassa, jossa haluat estää sisällön estämisen. Esimerkiksi jos haluat käyttää suoratoistokanavaa, joka ei sijaitse 60 maassa, VPN kattaa. Tämä on suuri syy tilauksen peruuttamiseen.
 • Jos huomasit, että on olemassa muita VPN-palveluntarjoajia, joilla on sama palvelun laatu, mutta halvemmalla. Ei ole syytä pysyä NordVPN: n luona.
 • Löysit etsimäsi ilmaisen VPN-palvelun kautta. Vaikka epäilen sitä voimakkaasti enkä suosittele VPN-verkkoja, jotka tarjoavat ilmaisia ​​palveluita, mutta se on mahdollisuus.
 • vihdoin, NordVPN: n ilmainen kokeilu ei ole sitä mitä he väittävät olevansa. Automaattinen 3-vuoden tilaus ei ehkä ole mitä etsit.

Nämä ajatukset miksi joku haluaa peruuttaa NordVPN-tilauksensa.

Peruuta NordVPN-tilauksesi – lopullinen ajatus

Jos yrität peruuttaa NordVPN-tilauksesi, mutta et voi tehdä niin, tämä opas kertoo kaiken mitä sinun tarvitsee tietää. NordVPN sisältää paljon ominaisuuksia, joita kuka tahansa Internet-käyttäjä tarvitsee täydellisen verkkokokemuksen saamiseksi. Joillakin meistä on kuitenkin erilainen näkökulma valittaessa pitkäaikainen VPN-kumppani. Jos haluat peruuttaa tilauksesi ja pahoittelet tekemästäsi myöhemmin, voit aina tilaa NordVPN uudelleen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map