Ovatko VPN: t lailliset Alankomaissa?

Kysymys siitä, onko VPN laillinen Alankomaissa, on se, mihin pyrimme vastaamaan tässä artikkelissa. Monet maat kieltävät VPN: n käytön, mutta koskeeko sama maata, joka johtaa Eurooppaa Internet-yhteyksissä? Arvaa, että sinun on luettava eteenpäin saadaksesi selville.


Onko VPN Legal Hollannissa

Onko VPN Legal Hollannissa

Onko VPN Legal -yritys Alankomaissa?

Riippumatta siitä, mitä teet Hollannissa, on todennäköisesti hyvä idea käyttää virtuaalista yksityistä verkkoa (VPN) verkossa ollessasi. Miksi? koska voit ja he eivät ole laitonta. Hallituksen valtuuttamaa Internet-sensuuria ei ole olemassa. Tämä liittyy edustajien taloon, joka puhuu suodattamista vastaan ​​useaan otteeseen.

Siitä huolimatta muut Euroopan unionin maat painostavat Alankomaita jatkuvasti laatimaan tietojen säilyttämistä koskevia lakeja terrorismin torjumiseksi. Vaikka hollantilaiset ovat ehkä osoittaneet jonkin verran vastustusta tätä vastaan, maan on ehkä jouduttava antamaan paine tulevaisuudessa. Alankomaissa, kuten monissa maissa, pyritään estämään tai valvomaan tekijänoikeuksien loukkauksia Internetissä. Lapsipornografian suodattamista on myös ehdotettu, mikä ei ole ollenkaan järkyttävää.

Internet-yhteys Alankomaissa

Yleisesti ottaen Alankomaat tunnetaan Internet-vapaudesta ja voimakkaista yksityisyyttä koskevista laeista. Joten ei ole yllättävää oppia, että VPN: n käyttö on täysin laillista maassa. Itse asiassa monet VPN: t sijaitsevat tosiasiassa Alankomaissa. Se ei kuitenkaan poista sitä tosiseikkaa, että Alankomaat on 14 silmän maa. Tarkoittaen, että se on osa kansainvälistä valvonta-allianssia. Yksityisyyden puuttuminen siellä on hyvä syy käyttää VPN: ää.

Joitakin palveluntarjoajia pyydettiin Euroopan unionin direktiivin mukaisesti tallentamaan tietoja Internet-liikenteestä. Tämä laki velvoitti Internet-palveluntarjoajat keräämään käyttäjän liikennettä ja sijaintitietoja 12 kuukauden varastointia varten. EU: n tietojen säilyttämisdirektiivi pantiin täytäntöön Alankomaissa televiestinnän tietojen säilyttämistä koskevan lain nojalla, kunnes se mitätöitiin vuonna 2014.

Tällä hetkellä Hollanti noudattaa yleisesti tietojen säilyttämistä koskevaa lakia (samoin kuin muu Euroopan unioni)..

Käytä VPN: ää Hollannissa

VPN voi tarjota paljon etuja. Jos pidät suoratoistosisällöstä, VPN voi antaa sinulle pääsyn maantieteellisesti lukittuihin sivustoihin, joita ei ehkä ole muuten saatavana Alankomaissa. Esimerkiksi, jos haluat suoratoistaa Yhdysvaltain Netflixiä (jota ei ole saatavana Yhdysvaltojen ulkopuolella), VPN voi antaa sinulle pääsyn suoratoistopalveluun. Voit myös käyttää sisältöä, joka on yksinomaan Alankomaissa ulkomaille matkustettaessa. Sisällön lukituksen poistamisen lisäksi VPN voi antaa sinulle lisää turvallisuutta ja parempaa yksityisyyttä.

Se salaa verkkosivustosi liikenteen siten, että Internet-palveluntarjoajat tai kolmannet osapuolet eivät voi seurata online-toimintaa. Erityisesti tämä saattaa olla huolenaihe Alankomaissa Euroopan unionin tietojen säilyttämistä koskevien lakien vuoksi. VPN: n saaminen voi olla hyödyllinen myös, jos torrent tai käytät Kodi. Ja jos käytät julkista WiFi-verkkoa – mitä olet todennäköisesti tekemässä – VPN estää hakkereita varastamasta tietojasi.

Paras VPN Hollannissa

Koska markkinoilla on paljon VPN-verkkoja, ajattelimme auttavan sinua auttamalla sinua kiinnittämään huomion siihen, mitä VPN: ää sinun pitäisi etsiä. Ensinnäkin valitsemasi VPN: n on tarjottava nopeat ja luotettavat yhteydet sekä vahvat salausprotokollat ​​ja muut suojausominaisuudet.

Valitsemasi VPN: n on ylläpidettävä kirjautumattomuuskäytäntöä, jotta mitään online-toimintaa ei seurata. Tärkeintä on, että VPN-verkkoon, johon päätät sitoutua, on oltava vahvat esto-ominaisuudet. Tällä tavalla voit estää maailmanlaajuisen sisällön vapauttamisen vaivattomasti, kun olet Alankomaissa.

VPN Legal Hollannissa – Viimeinen sana

Maassa olevan Internet-vapauden tason vuoksi on vain aistillinen, että pystyt käyttämään VPN: ää Alankomaissa. Älä ole huolissasi VPN: n laillistamisesta, vaan huolehdi yksityisyydestäsi ja online-vapaudestasi, joka voidaan saavuttaa VPN: n avulla. Jos välität online-yksityisyydestä ja -turvallisuudesta Alankomaissa, tarvitset hyvän VPN: n. Heitä on niin monia, joista voit tutustua paras VPN Hollannille artikla. Kerro meille, mistä päätät alla olevassa kommenttiosassa.