Paras ja halvin VPN Black Friday -tarjous 2019

Kun se tulee VPN-verkot, Internetin käyttäjät pitävät aina suojaamaan heidän verkkotietojaan enemmän, mutta maksaa paljon vähemmän. Kuten joka vuosi, monet VPN-palveluntarjoajat ovat käynnistäneet kiehtovia mustan perjantain tarjouksia. Vaikka jotkut näistä alennuksista saattavat tuntua erittäin halpoilta, ne eivät välttämättä ole parhaimpia vastineeksi dollarillesi. Kun musta perjantai lähestyy yhä lähempänä, katsomme joitain loistavat VPN-sopimukset vuodelle 2019.


Paras ja halvin VPN Black Friday -tarjous 2019

Paras ja halvin VPN Black Friday -tarjous 2019

Paras ja halvin VPN Black Friday -tarjous 2019

hinnoittelu on tärkeä asia, joka on harkittava ennen minkään tuotteen ostamista. Se sisältää Virtuaaliset yksityiset verkot. Useimmilla Internet-käyttäjillä on houkutusta ilmoittautua ilmaiset VPN: t vain koska he ovat ilmaisia.

Mutta mitä he eivät tiedä, on se nämä palvelut eivät ole oikein ilmaisia. Jos säästät tietyillä penneillä, voit olla varma, että maksat muilla tavoin yksityiset tietosi.

Joka vuosi, premium VPN (useimmat heistä erittäin arvostettu TrustPilotissa) tekevät parhaat tarjoukset Black Friday -kauden aikana. Tämä vuosi ei ole erilainen, ja olen laatinut luettelon parhaista VPN-tarjouksista, jotka näet tulevan 2019 Musta perjantai.

ExpressVPN

ExpressVPN-kansi

ExpressVPN on yksi alan parhaista VPN-palveluista. Sillä on enemmän kuin 3000+ palvelinta 94 maassa.

Se tarjoaa huipputurvaominaisuuksia, kuten a tappaa kytkin, armeijan luokan salaus, jaettu tunnelointi, ja nollakirjauskäytäntö.

Tällaisella palvelulla voit odottaa tällaisen VPN: n olevan vähän kallis. No teknisesti se on. Päivän lopussa saat kuitenkin sen, mitä maksat.

Joten periaatteessa ExpressVPN tarjoaa 49% tilauksestaan. Tämä laskee kustannukset 6,67 dollaria kuukaudessa. Käyttäjät hyötyvät myös kolme kuukautta ilmaiseksi tämän tarjouksen kanssa.ExpressVPN musta perjantai

Rehellisesti sanottuna ExpressVPN: n sopimuksessa ei ole mitään erityistä Musta perjantai. Tarkoitan, että voit saada tarjouksen nyt joutumatta odottamaan. Mutta hei, et koskaan tiedä milloin ExpressVPN peruuttaa tämän tarjouksen. Joten jos etsit jotain laadukas VPN, parempi kiirehtiä ja saada tarjous sellaisenaan.

IPVanish

IPVanish Cover

IPVanish väittää, että se on nopein VPN siellä. Arvostelujen mukaan he eivät puhu vain puhua; he todella kävelevät kävelyllä.

VPN: n mukana tulee melko nopeita palvelimia Yli 60 maata. Heillä oli ylä- ja alamäkiä aikaisemmin, kun tietojen rikkomukset havaittiin, mutta siitä lähtien sitä pidetään yhtenä maailman parhaista VPN-verkoista.

Musta perjantaina palvelu tarjoaa mielenkiintoisen kaupan uusille ja vanhoille asiakkaille. Tulet lopulta saamaan 73% alennus vuosisuunnitelmassa, joka pyöristää vain sinulle maksamalla $ 3,25 / kk.IP Vanish Black Friday

Mielestäni se on melko hyvä juttu, koska IPVanish ei ole siellä halvin VPN. Joten, jos pidät heidän tarjoamastaan, kiirehdi ja tilaa, saat 7 päivän rahat takaisin -takuu.

NordVPN

NordVPN-kansi

NordVPN on VPN-teollisuuden suurin palvelinverkko. Se ylpeilee yli 5000 palvelinta yli 60 maassa. Se on melko hyvä numero, jos haluat poista suoratoistopalvelujen ja verkkosivustojen estäminen kaikkialta maailmasta.

NordVPN on kuitenkin myös huippuosaaja turvallisuusosastossa, joka tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten a kill switch, CyberSec, Double VPN ja tiukat kirjautumisen estämiskäytännöt.

Mitä tulee Black Friday -sopimukseen, NordVPN tarjoaa hyvän. Sinusta tulee erinomainen 83% alennus jos valitset 3 vuoden sopimus. Se alentaa kuukausimaksusi $ 3,49 / kk. Voi, myös sinulle on hyötyä kolme ylimääräistä ilmaista kuukautta.

Jos teet matematiikan, se todella on 70 $, mutta sopimusta ei ole vielä tehty. NordVPN lisää kuuluisaaan NordLocker-tiedostojen salaus ominaisuus vapaa.NordVPN Black Friday Deal

Palvelu itsessään on arvoinen $ 312. Joten sen saaminen ilmaiseksi on erittäin hyvä asia. Se käyttää parasta mahdollista tietoturvaa, kuten Argon2, AES256, ECC (XChaCha20: n, EdDSA: n ja Poly1305: n kanssa),  ja muut modernin salaustekniikan luomukset tiedostojen parhaan mahdollisen turvallisuuden takaamiseksi.

Tämän palvelun avulla pääset suojaa tiedostosi ja jaa ne pelkäämättä mahdollisia hakkerointiyrityksiä.

NordVPN: llä on 30 päivän rahat takaisin takuu jos haluat antaa heidän palvelulleen koeajoa. Jos et pitänyt käyttämästäsi, voit pyytää koko maksun palautus Kysymyksiä ei ole esitetty 30 päivän kuluessa ostoksesta.

SurfShark

SurfShark-suoja

SurfShark otti VPN-maailman myrskynä päivänä, jolloin se aloitti. Se on aivan uusi, mutta sinulla ei todellakaan ole aavistustakaan, mihin tämä tarjoaja pystyy.

Ensinnäkin siinä on enemmän kuin 800 palvelinta yli 60 maassa, mikä on erinomainen numero tulokkaille. Toiseksi kuinka moni VPN voi sanoa voivansa Poista amerikkalaisen Netflix-esto? No, tämä uusi korttelin poika voi saada sen muiden palveluiden, kuten Hulu, DAZN ja HBO Now.

Lisäksi SurfShark antaa sinun kytkeä rajoittamaton määrä laitteita käyttämällä samaa tiliä. Joten toisin sanoen uusi kyberturvallisuustyökalu tarjoaa jotain, jota mikään jättiläisistä ei tarjoa – rajoittamaton samanaikainen yhteys.

Joten, SurfShark potkaisee sen loven 2 vuoden suunnitelman merkintäsopimus. Sen avulla maksat 1,99 dollaria kuukaudessa, ja saat kolme ylimääräistä kuukautta ilmaiseksi. Ne heijastivat verkkosivustollaan mahtavaa tapaa. Tarkista se.SurfShark Musta perjantai

Viime vuonna SurfShark oli poissa tarjousluettelosta. Rehellisesti sanottuna olen aika yllättynyt nähdessäni sen sitoutuneen tänä vuonna, koska heidän tilaussuunnitelma on jo olemassa halpa aivan aluksi.

Mutta hei, sitä enemmän, sitä herkempi, eikö niin? Tai tässä tapauksessa sitä vähemmän, sitä herkempi. Sinulla on myös 30 päivän palautusjakso jos haluat testata heidän palvelunsa.

CyberGhost

CyberGhost-suoja

CyberGhost on toinen tärkein VPN – palveluntarjoaja, jolla on valtava palvelinverkko 5700 palvelinta yli 90 maassa. Palvelu tarjoaa loistavat nopeudet ja rajoittamaton kaistanleveys sekä huipputurvallisuusominaisuudet, jotka takaavat turvallisimman Internet-selaamisen.

Jos etsit turvallista torrenting kokemus, vapaa tietojen kirjaaminen, ja rajoittamaton suoratoistovaihtoehto, voit liittyä tämän palveluntarjoajan suureen fanikokoelmaan nyt.

Cyberghost on myös yksi niistä VPN: istä, jotka pystyvät Poista Netflix-esto missä tahansa VPN-estämismekanismista huolimatta. Kun tilaat palvelun, voit käyttää tiliäsi seitsemän laitetta kerralla. 

Nyt puhutaan sopimuksesta, jota CyberGhost tarjoaa tulevalle mustalle perjantaille. Palveluntarjoaja tarjoaa 79% alennus a 3-vuotinen merkintäsuunnitelma. Tämä vastaa 2,75 dollaria kuukaudessa.CyberGhost Black Friday

Jos mietit CyberGhostin tehokkuudesta, palveluntarjoaja antaa sinun hankkia maksun palautus jos tie tulee esiin. Voit kysyä rahaa takaisin sisällä 45 päivän osto.

VyprVPN

VyprVPN kansi

VyprVPN on ollut olemassa jo jonkin aikaa. Se on kerännyt yhteensä 2 miljoonaa + käyttäjää maailman ympäri. Tämä johtuu pääasiassa sen tarjoamista ominaisuuksista, mukaan lukien tunnettu Kameleoniprotokolla.

Olet kaikki perehtynyt OpenVPN 256-bittinen protokolla. No, Chameleon käyttää sellaisena protokollan modifioimatonta versiota sekoittaa metatietopaketit varmistaa, että se on ei tunnistettavissa jopa syvän kautta paketti tarkastus. Toisin sanoen VyprVPN vei yksityisyyden aivan uudelle tasolle.

VyprVPN sijaitsee Sveitsissä ja sen palvelinverkko on 700 palvelinta yli 70 maassa. Näiden palvelimien kanssa Kameleontti tekniikka, VyprVPN voi kiertää VPN-lohkon Netflix asetetaan.

Toisaalta palveluntarjoaja antaa sinun yhdistää tietty määrä laitteita riippuen valitsemastasi suunnitelmasta. Jos se on säännöllinen yksi, saat kolme, mutta kun valitset sen palkkio paljon, saat viisi samanaikaiset yhteydet.

Mustan perjantain aikana VyprVPN maksaa sinulle 3,75 dollaria kuukaudessa normaalina kaupana, ja heidän palkkio-suunnitelma kustannukset 5 dollaria kuukaudessa. Kahden vuoden suunnitelmalla saat myös 81% alennus 2,75 dollariin kuukaudessa.VyprVPN Musta perjantai

Mielestäni VyprVPN tarjoaa hienoja tarjouksia. Voit myös käyttää palveluaan koeajon riskitöntä kohtelusta heidän kanssaan 30 päivän rahat takaisin takuu.

Parhaat VPN Black Friday -tarjoukset – nopea yhteenveto

Yllä lukemasi riittää antamaan sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot tulevista tarjouksista, jokaisella VPN: llä on sinulle kaupoissa tulevan kaupan aikana Musta perjantai.

En ehkä ole maininnut, mitä kaikki huippuluokan VPN-verkot tarjoavat, mutta alla löydät puuttuvat kappaleet kattavammasta näkökulmasta yhdessä edellä mainitut tarjoajat. Katso ne:

 1. PureVPN – Säästä jopa 85% ja maksa vain 1,65 dollaria kuukaudessa varten 5 vuoden yksinoikeus.
 2. Surfshark – Hanki 83% alennus ja maksa vain 1,99 dollaria kuukaudessa varten 24 kuukauden suunnitelma.
 3. Ivacy – Todistaja massiivinen 80% hinnanalennus ja maksa vain $ 1,99 / kk varten 2 vuoden sopimus.
 4. ExpressVPN – Hyötyvät 35% alennus ExpressVPN: ssä & maksaa vain $ 8,32 / kk varten Yhden vuoden suunnitelma.
 5. CyberGhost – Hanki erinomainen 79% alennus maksaa vain $ 2,75 / kk varten 3 vuoden sopimus.
 6. NordVPN – Tartu 3 vuoden suunnitelma ja saada kaksi hämmästyttävää lahjaa: 3 ylimääräistä kuukautta ja NordLocker-tiedostonsalaussovellus (arvoltaan 312 dollaria). Tallentaa 83%.
 7. IPVanish – Säästä suuria rahaa a 73% alennus ja maksa vain $ 3,25 / kk varten Yhden vuoden suunnitelma.
 8. PIA – Laske hintoja painikkeella 67% alennus ja maksa vain $ 3,33 / kk varten 1 vuoden sopimus.
 9. VyprVPN –Säästä jopa 80% ja maksa vain 2,5 dollaria kuukaudessa 2 vuoden sopimukselle.
 10. Windscribe – Hyötyvät 55% alennus ja maksa vain $ 4,08 / kk varten vuosisuunnitelma
 11. AzireVPN – 24 kuukautta 35% alennustarjouksella. Sinun on vain maksettava 3,25 euroa kuukaudessa.
 12. Hotspot-kilpi – 38% alennus heidän yhden vuoden suunnitelmaansa. Se maksaa sinulle $ 7,99 / kk.
 13. CactusVPN – Tarjoaa 35% alennus, joka asettaa vuosisuunnitelmaansa $ 4,58 / kk.
 14. TunnelBear – Tallentaa 50% vuosisuunnitelmassasi ostaessasi sen $ 4.99 / kk.
 15. SaferVPN – Voit käyttää alennusta jopa 81% 3-vuotisesta suunnitelmastaan missä maksat 2,50 dollaria kuukaudessa.
 16. Hanhen VPN – Maksaa kahden vuoden suunnitelma ja saada yksi ylimääräinen vuosi ilmaiseksi. Maksusi laskee $ 1,99 / kk.

VPN Black Friday 2019 – Yhteenveto

Sen Musta perjantai kausi kaikille ja VPN-verkot lisäävät kaavioita uskomattomia tarjouksia. Verkkoturvallisuuden ja yksityisyyden on oltava halvempaa jokaiselle Internetin käyttäjälle, ja nyt se on.

Katso yllä luetellut tarjoukset ja valitse paras VPN joka sopii tarpeisiisi. Jos sinulla on kysyttävää, pudota kommentit alla.