Kuinka suoratoistaa elokuvia ja TV-ohjelmia nimettömästi

Oletko koskaan miettinyt kuinka suoratoistaa elokuvia verkossa tarttumatta kiinni? Internet-liikenteen lähettämiseksi ja vastaanottamiseksi sinun ISP myöntää sinulle IP-osoite. Tämä IP-osoite julkistetaan, kun selaat Internetiä, tiedostojen lataaminen, tai tarkistamalla sähköpostisi. Tämä tarkoittaa periaatteessa, että sinun ISP ja tekijänoikeuksien suojaryhmät voida seurata lataamista. Jotta lataa elokuvia nimettömästi, sinun täytyy piilota IP-osoitteesi. VPN on ylivoimaisesti paras tapa huijata online-identiteettiasi.


Paras VPN suoratoistaa elokuvia nimettömästi ilman kiinni jäämistä

Paras VPN suoratoistaa elokuvia nimettömästi ilman kiinni jäämistä

Voinko saada kiinni elokuvia suoratoistettaessa?

Kyllä, voit saada kiinni ladatessasi tai katsellessasi elokuvia, varsinkin jos käytät BitTorrent. Torrent-latausten jäljittäminen on erittäin helppoa. Jos olet elokuvien lataaminen torrent-asiakkaiden kautta (P2P-protokolla), IP-osoitteesi lisätään torrent-parvi. Toisin sanoen kuka tahansa, joka etsii / siemenee samaa tiedostoa, voi nähdä IP-osoitteesi. Pian elokuvan latausprosessin jälkeen tai jopa sen aikana saatat saada sähköpostia tai ISP: n varoituskirje joka ilmoittaa, että olet sitoutunut tekijänoikeusrikkomus. Silloin asiat muuttuvat vakaviksi.

Kuinka suoratoistaa elokuvia nimettömästi VPN: n avulla?

Jos olet tosissasi online-yksityisyytesi suhteen, ja jos haluat lataa elokuvia nimettömästi, sinun on käytettävä VPN. Voit käyttää virtuaalista yksityistä verkkoa piilota IP-osoitteesi uteliailta silmiltä. Kun olet luonut VPN-yhteyden, kaikki liikenteesi on salattu. Internet-palveluntarjoajasi tai kukaan muu eivät pysty kuuntelemaan latauksiasi. Jopa sinun julkinen IP-osoite on naamioitu. Sen sijaan näytät surffaavan verkossa käyttämäsi VPN-palvelimen IP-osoitteen avulla.

Mitä VPN-protokollaa tulisi käyttää elokuvia ladattaessa?

VPN-salaustasot vaihtelevat käytetyn VPN-protokollan mukaan. ExpressVPN tarjous OpenVPN, IP2Sec, LT2P, ja PPTP-protokollat. OpenVPN on turvallisin. Muista, että mitä korkeampi salaus on, sitä enemmän VPN vaikuttaa Internet-nopeuteen.

Kuinka asennan VPN: n ladataksesi elokuvia nimettömästi?

Periaatteessa on kaksi tapaa, joilla voit käyttää asenna VPN. Sinäkin määritä VPN-yhteys manuaalisesti laitteellasi tai reitittimellä tai lataa vain VPN-sovellus sinun PC, Mac, iPhone, iPad, Android, tai Linux. VPN-palveluntarjoajat, kuten ExpressVPN tarjoavat molemmat manuaaliset VPN-asennusoppaat VPN-sovellukset varten Windows, Linux, OS X, iOS, ja Android käyttöjärjestelmät.

Voinko edelleen saada kiinni käyttäessäsi VPN-verkkoa?

Voit tehdä nopean testin varmistaaksesi, että olet onnistunut piilotettu IP-osoitteesi. Mene www.whatismyip.network ennen yhteyden muodostamista VPN-palvelimeen ja muista IP-osoitteesi. Yhdistä sitten VPN: ään ja mene www.whaismyip.network uudelleen. Sinun pitäisi nyt nähdä eri IP-osoite, joka kuuluu VPN-palvelimeen, johon olet yhteydessä.

Harvoissa tapauksissa VPN-yhteys voi epäonnistua, jolloin yksityisyytesi paljastuu prosessissa. Ensisijainen VPN-palveluntarjoaja, kuten ExpressVPN tarjota ‘Tapa kytkin’ ominaisuus, joka käytännössä estää kaiken Internet-liikenteen pääsyn laitteelta tai poistumisen siitä, jos olet yhtäkkiä katkaistu VPN-palvelimesta.

Paras VPN ladata elokuvia nimettömästi

Valittavana on VPN-palveluntarjoaja valitsemalla joukko ominaisuuksia lataa elokuvia nimettömästi. Varmista yleensä, että VPN-palvelullasi on ei tietokattoja tai kaistanleveydet. Varmista, että VPN-palveluntarjoajasi tarjoaa a Tapa kytkin ominaisuus samoin. Selaustoimintojen lokien pitäminen ei ole on erittäin tärkeä asia. Jos VPN-palveluntarjoaja ei tarjoa selkeää tietoa siitä, tarjoavatko nämä ominaisuudet vai ei, älä epäröi ottaa heihin yhteyttä ennen kirjautumista.

Kun olen testannut yli 20 erilaista VPN-palvelua, olen keksinyt a parhaat VPN-palveluntarjoajat lataavat elokuvia nimettömästi lista. ExpressVPN rasti kaikki merkinnät, kun kyse on Internetin yksityisyydestä ja turvallisuudesta, ja siksi ne ovat minun numero yksi. Katso seuraava taulukko.

Kuinka suoratoistaa elokuvia nimettömästi VPN: n avulla – Bottom Line

Älä vaaranna online-tietosuojaasi. Käyttää VPN että suoratoista elokuvia nimettömästi. VPN antaa sinulle ylimääräisen yksityisyyden ja turvallisuuden kerroksen vieraillessasi Pirate Bay, KickAss Torrentit, Afdah, Putlocker, tai vastaavia verkkosivustoja. Sen avulla voit ohittaa alueelliset rajoitukset asetetut geoblocked kanavat kuten BBC, Hulu ja HBO Go, liian.