Miksi Torrentersin tulisi käyttää VPN: tä

Vaikka useimmat käyttäjät tietävät yleensä, että VPN: ää on käytettävä torrentin aikana, tosiasia on, että se on pakko. Tätä korostetaan Torrentz 2: n ja KickassTorrentsin hiljattain sulkemisella. Nämä olivat kaksi suosituimmista torrent-verkkosivustoista, joissa Internet-surffaajat ovat käyneet. VPN-verkkoja tarvitaan erittäin nopeaan torrenttiin samoin kuin muiden etujen saamiseksi, kuten rajaton kaistanleveys, salatut yhteydet piilotettuun ja nimettömään surffailuun, lokitietojen puuttuminen ja paljon muuta.


Miksi Torrentersin tulisi käyttää VPN: tä

Miksi Torrentersin tulisi käyttää VPN: tä

Miksi käyttää VPN-verkkoa?

Oikean valinnan tekeminen VPN- tai Virtual Private Network -verkkoon on nykyään vaikeaa. Tämä johtuu siitä, että tarjolla on liian monia valintoja. Monista ilmaisista VPN-verkkoista puuttuu keskeiset vaihtoehdot ja ominaisuudet, jotka vaikeuttavat yksinkertaisten tehtävien suorittamista, jättävät rauhaan jotain edistyneempää, kuten lataaminen, suoratoisto ja / tai torrentien siemennys.

KAT: n tai KickassTorrents -sovelluksen sulkeminen – numero 69 Web-suosituimpien sivustojen suositustauluissa on vakaa syy, miksi VPN: ää tulisi käyttää torrentin aikana. KAT lopetettiin, koska joku, jolla oli samanlainen IP-osoite, pääsi KickassTorrent- ja Applen Facebook-sivuille. Tämä auttoi Yhdysvaltain nykyistä hallitusta tarttumaan lukuisiin KickassTorrent-verkkotunnuksiin. Viranomaiset yrittivät myös luovuttaa sivuston omistajan ja kaksi muuta sivuston johtavaa jäsentä Yhdysvaltoihin syytteeseen asettamiseksi. Tämä on jälleen yksi vakava syy, miksi VPN: n käyttäminen IP-osoitteen salaamiseen on pakollista.

Torrentin VPN: t

Viimeaikaiset aggressiiviset iskut ovat johtaneet lukuisten torrentin indeksointipaikkojen ennenaikaiseen sulkemiseen. Downloaderille lähetettiin jopa varoitusviestejä, jotka uhkasivat sakkoja ja jopa vankeutta, jos he yrittivät päästä tällaisiin sivustoihin.

Joten tämä on mitä VPN aikoo tehdä sinulle: Se piilottaa henkilökohtaisen IP-osoitteesi samalla kun reitittää liikennettä palvelimiensa kautta. Siten sijaintisi näkyvät yhtenä dynaamisena osoitteena, joka näkyy useista sijainneista ympäri maailmaa. Varmista vain, että kun valitset VPN: n, sen mukana tulee Connection Drop Protection (CDP) tai DNS Vuotojenesto -ominaisuus. Erityisesti torrentin tapauksessa VPN-palveluntarjoajan tulisi tukea Bittorrent-palveluita.

Voit myös valita suojaustyökalun IP-osoitteellesi. Tämä on palomuuri, joka estää kaikki ei-toivotut IP-osoitteet ja estää roskapostittajia, snooppereita ja mainostajia muodostamasta yhteyttä tietokoneeseen, jos heillä on vahingollisia aikomuksia..

Lisäksi yhteys suojataan myös oletusmustalta, jonka torrent-kannattajat ovat luoneet. Selaa torrentteja aktivoimalla IP-osoitteen ja VPN: n suojaustyökalu ja jatka torrenttien hakua. Sisällön hakemiseen voidaan käyttää myös ilmaisia ​​välityspalvelimia tai Tor-palvelua.

Paras VPN torrentingille

Jos joudut valitsemaan sopivan VPN-torrentin sekä säännölliseen käyttöön, valitse ExpressVPN, CyberGhost,  tai IPVanish. Niiden uskotaan auttavan sinua lataamaan torrentteja nimettömästi ja suojaamaan etujasi virastoilta ja hallituksilta. Olemme äskettäin tarkistaneet parhaimmat VPN-palvelut tuntemattomien torrentien löytämiseksi. Lyhyesti sanottuna, tässä ovat parhaat VPN: t, joita voit käyttää surffailla verkossa yksityisesti.

Tapaustutkimuksia

Hakkerit, julkishallinnon palvelimet, voimakkaat mediayritykset ja DMCA-huijarit kirjaavat tai katsovat jokaista verkossa tehtyä napsautusta torrentin aikana. Niin tapahtui, että äskettäin EverydayElectronicsin säännöllinen asiakassuhde, joka ei käyttänyt sopivaa VPN: ää, räjähti DMCA: n ilmoituksella. Toisessa tapauksessa CNSE tai Cable Network Starz Entertainment, joka on Powerin koti – 50 Cent: n osumussarja, lähetti DMCA: lta poistoilmoituksen käyttäjän Internet-palveluntarjoajalle. Väitettiin, että mainittu Internet-palveluntarjoaja oli ladannut ja siemennyt toisen sarjan Starzistä Black Sails.

Ironista, että käyttäjä ei ollut ladannut torrentteja vuodesta 2014 lähtien. Lisäksi, koska hän latasi torrentteja, se oli tarkoitettu erityisesti musiikille eikä elokuville tai TV-ohjelmille.

Vaikka Starz vaati, että mainitun materiaalin jakaminen lopetetaan ja tiedosto poistetaan välittömästi, tämä ei ollut mahdollista, koska tiedosto ei koskaan ollut käyttäjän hallussa. Tällaista loukkaavaa aineistoa tai muuta Starz-materiaalia pyydettiin estämään pääsy ja jakaminen tekijänoikeuslakien mukaisesti.

Toisessa tapauksessa Virginiassa toimiva liittovaltion tuomaristo totesi, että yhdysvaltalainen Internet-palveluntarjoaja, Cox Communications oli syyllinen tekijänoikeuksien loukkauksiin, määräsi sen maksamaan 25 miljoonaa dollaria korvauksena musiikin kustantajalle BMG. BMG väitti, että Cox-tilaajat olivat syyllistyneet tuhansien tekijänoikeusrikkomuksiin, kun taas Cox pidättäytyi tekemästä mitään piratismin estämiseksi tai estämiseksi.

USA: ssa on kuitenkin epätodennäköistä, että Internet-palveluntarjoajasi katkaisee yhteyden merirosvouksen vuoksi. Tämä voi kuitenkin muuttua tämän tapauksen seurauksena. Toinen huomattava haittapuoli on, jos Cox on lopulta vastuussa, se voi nostaa kanteen suoraan kaikkiin merirosvouksen tekijöihin.

Tämä itsessään osoittaa miksi ja kuinka luotettavan VPN: n käyttö pitää luottamukselliset ja arkaluontoiset tietosi turvallisina, turvallisina ja mikä tärkeintä, täysin nimettöminä.

Miksi Torrentersin pitäisi käyttää VPN: ää – Viimeiset ajatukset

Kun olet muodostanut yhteyden VPN-palvelimeen, siirry kohtaan WhatIsMyIP.network ja suorita sekä IP-osoitteen tarkistus. Ihannetapauksessa sen on oltava erilainen kuin Internet-palveluntarjoajan tarjoama IP-osoite ja reititettävä muualta. Kun olet varma tietosuojastasi ja nimettömästäsi, aloita tarvittavan tiedoston lataaminen Bittorrentista.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map