Paras salausohjelmisto ja sovellukset vuonna 2020

Tietoturvasta on tulossa yhä suurempi huolenaihe yrityksille ja yksityishenkilöille ympäri maailmaa. Koska hakkerointitapahtumien määrä kasvaa nopeasti ympäri maailmaa, kukaan ei ole täysin vapaa riskistä. Mutta on tapa, jolla voit suojata tietosi ja varmistaa, etteivät ne joudu vääriin käsiin – salaus.


Paras salausohjelmisto ja sovellukset vuonna 2018

Paras salausohjelmisto ja sovellukset vuonna 2020

Turvallisuusrikkomuksista ja hakkereista on tullut erittäin yleinen asia nykymaailmassa. Koska suurin osa maailmasta käy kauppaa verkossa, yritykset, kuten pankit, finanssitalot, vakuutuslaitokset, tallentavat säännöllisesti asiakastietoja. Nämä henkilökohtaiset tiedot ovat erittäin houkuttelevia hakkereille ja he voivat käyttää näitä tietoja erittäin vahingollisesti.

Haitalliset henkilöt voivat helposti hankkia lukemattomia luotto- ja pankkikorttinumeroita, pankkitietoja, sosiaaliturvatunnuksia jne. Tilanne kolmansien osapuolten kanssa on ehdottomasti paljon huonompi. Vaikka he eivät ryöstä suoraan rahaa, he keräävät epäsuorasti paljon sinua koskevaa tietoa. Lisäksi he myyvät mielellään tietosi mainostajille, koska se tekee heistä suuria dollareita.

Voit kuitenkin lopettaa kaikki nämä hyökkäykset henkilötietoihisi yksinkertaisesti salaamalla ne. Olemme laatineet seuraavan luettelon ymmärtääksesi kuinka voit optimoida online-tietoturvasi. Kolme ohjelmistotyökalua, jotka mainitsemme alla, ovat parhaita ja helpoimmin käytettäviä täydelliseen tietojen salaukseen.

Vuoden 2020 7 parasta salausohjelmistoa

Suurin osa salausvälineistä toimii keräämällä kaikki tiedot yhteen paikkaan ja suojaamalla se sitten salauksella. Mutta nyt on olemassa ohjelmistotyökaluja, joiden avulla voit tehdä paljon enemmän. Ne helpottavat tiedostojen ja tietosuojan vaarantamatta laitteen suorituskykyä tai vähentämällä Internet-nopeutta.

Aloitetaan luettelolla:

1. VPN: t

VPN on Virtual Private Network. Se on ohjelmisto, jota käytetään luomaan turvallinen yhteys tai kanava, joka voi ylläpitää kaiken viestinnän yksityisyyttä. Joten salausohjelmisto, joka suojaa vain levyllä olevia tietoja, jättää siirretyt tiedot suojaamattomiksi.

Sitä vastoin VPN: t salaavat kaikki tietosi lähteestä kohteeseen. Tämä tarkoittaa, että jos on vakooja, joka yrittää nuhauttaa tietojasi, he eivät saa hyödyllisiä tuloksia. Ilman salauksen avainta ei ole mitään tapaa kuunnella ja ymmärtää viestintääsi.

Parhaat VPN-tyypit tarjoavat 256-bittisen AES-salauksen. Tämän lisäksi he käyttävät myös uusimpia tunnelointiprotokollia ja turvallisuustoimenpiteitä tietojen reitittämiseksi ja pitämiseksi turvallisena. Lue parhaista VPN-osoitteista täältä.

2. VeraCrypt

Erittäin suosittu salaustyökalu VeraCrypt tarjoaa liiketoiminnan tason salausvaihtoehtoja tärkeille tiedoille.

Se on myös erittäin helppokäyttöinen ja tekee työn lisäämällä salaussuojattuja salasanoja osiot ja tiedot. Ainoa mitä käyttäjän on tehtävä, on tarjota joitain erityisiä tietoja merkityksellisistä tiedoista. Tämä sisältää koon, määrän, määränpään asemalla ja tietyt hajautusalgoritmit. Kun se on valmis, ohjelma suojaa tietosi mahdollisimman hyvin.

Parasta VeraCryptissä on sen immuniteetti suorilta hyökkäyksiltä. Tämä tarkoittaa, että kukaan, jolla ei ole salasanaa, ei pääse tietoihisi. Voit kokeilla ohjelmiston perustason versiota ilman muutoksia. Jos suojaat tietosi jo VPN: llä, on parasta suojata myös kiintolevy.

3. Kansion lukitus

Mobiililaitteiden salauksessa Folder Lock on helposti paras vaihtoehto. Tämä ohjelmisto suojaa kaikkia henkilökohtaisia ​​tietojasi, kuten tiedostoja, valokuvia, yhteystietoja, videoita, muistutuksia jne. Samalla Folder Lock -paketti sisältää joitain lisäominaisuuksia. Salausten lisäksi se tarjoaa houkutussalasanoja, lokit suojaamattomiin kirjautumisyrityksiin, hakkerointivaroitukset, salasanan varmuuskopiot ja jopa raa’an joukon hyökkäysilmoitukset. Voit hankkia perustason ohjelmiston ilmaiseksi samalla kun tarjolla on myös pro-level-ohjelmisto.

4. AxCrypt

AxCrypt on ihanteellinen tiedostojen salaamiseen pienille joukkueille ja henkilöille. On tunnettu tosiasia, että ilmaiset ohjelmistot eivät voi koskaan toimia yhtä hyvin kuin maksetut. AxCrypt todistaa tämän oletuksen ja paljon muuta.

Yhden henkilön tai pienen ryhmän salauksen asiantuntijana se toimii todella hyvin. AxCrypt tarjoaa vaihtoehtoja 128-bittiseen ja 256-bittiseen AES-salaukseen. Rinnalla se tarjoaa pilvisäilytystilat, joissa automaattinen suojaus on käytössä palveluissa, kuten Google Drive tai Dropbox.

Tällä hetkellä AxCrypt tarjoaa monia kielivaihtoehtoja, kuten englantia, espanjaa, venäjää, ranskaa ja hollantia jne. Sovellus tarjoaa myös salasananhallinnan ja pystyy myöntämään pääsyn omistettujen älypuhelinsovellusten avulla.

5. BitLocker – kiintolevyn salausasiantuntija

BitLocker tarjoaa täydellisen levysalauksen uusimpien Windows-käyttöjärjestelmien kautta. AES (128 ja 256-bittinen) salausta tuettaessa sen ensisijainen käyttö on kovalevyn kokonaissalausta. Tätä työkalua on kiitetty sen helppokäyttöisyydestä ja välittömästä saatavuudesta Windows-käyttöjärjestelmää käyttäville.

Tätä ohjelmistoa käytetään estämään luvattoman pääsyn kaikkiin alkuperäisten kiintolevyjen tietoihin. Se on kuitenkin tällä hetkellä saatavana vain Windows, XP Vista, 7 -käyttöjärjestelmissä & 8, ja voi salata kiintolevyt, mutta ei Internet-toimintaa.

6. 7Zip – Vielä yksi ohjelmisto työpöytäkansioiden salaamiseen

Monet käyttäjät eivät tarvitse täydellistä salausta. He mieluummin vain turvaavat tiedot, jotka on tarkoitus siirtää verkossa. 7Zip tarjoaa tässä suhteessa toteuttamiskelpoisen vaihtoehdon. Se on kevyt ja erittäin helppo käyttää. Ohjelmisto pystyy purkamaan useimmat arkistot ja sitä voidaan käyttää myös tiedostojen salaamiseen. Se käyttää myös hienoa pakkausmuotoa.

72zip on tällä hetkellä saatavana vain Windowsissa ja Linuxissa. Se ei myöskään voi salata verkkotoimintaa. Voit kuitenkin käyttää postitse lähetettäviä 7Zipfor-salattuja tiedostoja.

7. Tietyt turvalliset

CertainSafe on suunniteltu salaamaan pilveen tallennetut tiedostot. Sen tavoitteena on vähentää pilvipohjaisten tiedostojen hakkeroinnin riskiä, ​​ja se noudattaa toimialaa täysin.

Tämän työkalun avulla voit tallentaa ja siirtää kaikenlaisia ​​tiedostoja, mukaan lukien asiakirjat, pikaviestit, kuvat, videot jne. Lisäksi se varmistaa, että kukaan ei voi siepata näitä tiedostoja. Sovelluksen avulla voit myös työskennellä yhdessä ja olla vuorovaikutuksessa muiden kanssa ja tarjoaa salattua viestintää.

CertainSafe tarjoaa yrityksille automaattisia ominaisuuksia suorille tietokantojen ja sovellusten salauksille. Ohjelmisto on tällä hetkellä saatavana ilmaiseksi kokeiluversiona, ja se tarjoaa lisäksi kuukausittaisen tilauksen.

Paras salausohjelma – Wrap Up

Nyt sinun ei tietenkään tarvitse käyttää kaikkia suosittamiasi salaussovelluksia. Jos arvostat verkkoturvallisuutta, sinun on kuitenkin lisättävä ylimääräinen salauskerros kaikkien arkaluontoisten tietojen suojaamiseksi. Toivottavasti luettelo parhaista salausohjelmistoista on antanut sinulle paremman kuvan siitä, kuinka se saavutetaan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map