VPN-takuukanarit – ovatko ne hyviä?

Kaikkialla maailmassa hallitukset ovat käyttäneet Internetiä välineenä kerätä tietoja kansalaisistaan. Vaikka he sanovat sen olevan turvallisuussyistä, se loukkaa oikeuksiamme. Siitä lähtien, kun Edward Snowden paljasti NSA: n vakoilevan ihmisiä, Internet-tietoturvan yleinen tietoisuus on kasvanut valtavasti. Tämä johtuu tosiasiasta, että monilla hallituksilla, myös Yhdysvalloilla, on laki, jolla yritykset velvoitetaan paljastamaan käyttäjien henkilökohtaiset tiedot. Joten tarve optiokanarioille syntyy.


VPN-takuukanarit - ovatko ne hyviä?

VPN-takuukanarit – ovatko ne hyviä?

Mikä on takuukanari?

Optio-kanaarikantaari on yrityksen laillinen ilmoitus siitä, että se ei ole saanut hallitukselta mitään salaista haastetta paljastaa asiakkaidensa yksityisiä tietoja ja vaarantaa siten heidän verkkoturvallisuutensa. Näitä ilmoituksia päivitetään usein, ja jos olet yksityisyyttä tietoinen henkilö, sinun tulee seurata Internet-palveluntarjoajan ja VPN-palveluntarjoajan optiokanarioita. Jos VPN-palveluntarjoajallasi on optiokanaari heidän verkkosivustollaan, se tarkoittaa, että he eivät ole saaneet hallitukselta optioita paljastamaan asiakkaidensa tietoja.

Mitkä ovat optio-kanarian edut??

Yritykset, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan asiakkailleen täydellistä yksityisyyttä, voivat usein joutua politiikansa vuoksi ongelmiin viranomaisten kanssa. Jos lähtökohtana on, että henkilöt, jotka haluavat horjuttaa valtion viranomaisia ​​tai vaarantaa kansallisen turvallisuuden, voivat käyttää näiden yritysten palveluita, hallitukset voivat antaa heille salaisia ​​haasteita vaatimalla, että ne paljastavat kaikki asiakkaitaan koskevat tiedot poikkeuksetta.

Nämä haasteet voidaan kohdistaa yhteen tiettyyn käyttäjätiliin tai olla yleisempiä riippuen hallituksen suorittaman online-tutkimuksen laajuudesta. Tässä tilanteessa yritys pakotetaan luovuttamaan kaikki pyydetyt tiedot, eikä sillä ole mitään keinoa kertoa käyttäjilleen, että heidän yksityisyytensä on vaarannettu. Tämä johtuu siitä, että haastuksessa todetaan nimenomaisesti, ettei yritys saa paljastaa mitään tällaisia ​​tietoja.

Joten ainoa tapa, vaikka yritykset ovat epäsuorat, ilmoittaa asiakkailleen tällaisten haasteiden vastaanottamisesta, on optiokanaari. Yksityisyyden suojaavalle asiakkaalle optiokanarit ovat hengenpelastajia ja voivat myöhemmin estää monia vaikeuksia. Näin optiikanarit voivat olla avuksi sinulle:

Aivan perustasolla optiokanarit osoittavat, että etsimäsi yritys on ainakin huolissaan yksityisyydestänne. Yritykset, joilla ei ole optiokanariaa, saattavat hyvinkin välittää hallitukselle tietoja asiakkaista tai ryhtyä muihin yksityisyyden loukkauksiin.

Tämän lisäksi yritykset käyttävät optiokanarioita myös luotettavuuteen organisaatioina, jotka kunnioittavat henkilökohtaista tilaa ja haluavat asiakkaiden tietävän, että heidän yksityisyytensä eivät ole vaakalaudalla, jos he alkavat käyttää palveluitaan. Joten jos näet säännöllisesti päivitetyn optiokanarian, voit olettaa, että yhtiöllä ei ole mitään oikeudellista vastuuta toimittaa hallitukselle henkilökohtaisia ​​tietoja..

Tärkein optiokanarioiden tarjoama palvelu on välillinen varoitus. Jos optiokanariaa ei ole päivitetty äskettäin tai sitä ei päivitetä usein, on turvallista olettaa, että yritys saattaa (ja todennäköisesti) harjoittaa tietojen toimittamista valtion viranomaisille. Jotkut yritykset myös poistavat optiokanarit verkkosivuiltaan heti, kun he saavat optio-oikeuden.

Miksi sinun pitäisi katsoa takuukanarioita?

Optio-kanariat ovat erittäin hyödyllisiä tiedotettaessa ihmisille yrityksen toiminnan rehellisyydestä. Useimmat ihmiset eivät kuitenkaan joko tiedä olemassaolostaan ​​tai eivät yksinkertaisesti välitä. Tämä on erittäin vaarallinen asenne ja voi johtaa vakaviin kompromisseihin henkilökohtaisessa turvallisuudessa. Monet suuret yritykset seuraavat käyttäjien toimintaa ja mieltymyksiä online-tilassa. Tämä on kuitenkin vain jäävuoren huippu.

Kun yritys vastaanottaa haasteen, heidän on laillisesti pakko toimittaa hallituksen pyytämät tiedot. Muuten heillä on laillisia vaikutuksia, joihin voi jopa sisältyä vankila-aika. Luonnollisesti suurin osa yrityksistä haluaa välttää tämän tilanteen ja ovat usein valmiita noudattamaan kaikkia hallitusten asettamia lakisääteisiä vaatimuksia. Mutta on yrityksiä, jotka löytävät tavan ilmoittaa asiakkailleen tällaisista tilauksista ennen kuin heille laillisesti määrätään ja estetään tekemästä niin.

Yksi ensimmäisistä askeleista, jotka sinun on suoritettava Internet-turvallisuuden varmistamiseksi, on tarkistaa, onko Internet-palveluntarjoajallasi optiokanaari. Vaikka se ei missään tapauksessa ole täydellinen toimenpide hallituksen vakoilun estämiseksi, tämä ainakin osoittaa, että yritys on vastuullisesti huolissaan yksityisyydestänne ja henkilötietoihisi. Monet VPN-palveluntarjoajat käyttävät myös optiokanarioita tiedottamaan ihmisille turvallisten Internet-palveluidensa oikeudellisesta asemasta. Jollei halua olla sotilas nykyisten valtioiden käsissä, optiokanarit voivat olla todella tärkeitä.     

VPN-tavaramerkkikanarit – lopuksi

Optio-kanariat ovat kuin opasmerkki, joka osoittaa, että vaara on edessä. Sellaisena se voi olla paljon apua niille, jotka eivät halua vaarantaa heidän turvallisuutensa. Tämä on sinulle vieläkin tärkeämpää, jos olet tietoinen yksityisyydestä tai harjoitat liiketoimintaa, joka on hallituksen viranomaisten etujen vastaista, kuten hallituksen huijausten tai ihmisoikeusrikkomusten tutkinta tai jokin muu näkökohta. Jos haluat pysyä nimettömänä verkossa ja suojata tietosi uteliailta, valppaus on ainoa tapa ja takuukanarit ovat ensimmäinen puolustuslinjasi..