Πώς να παρακολουθήσετε εγκιβωτισμό Live Online

Πυγμαχία ήταν πάντα στο πρωτοπορία της τεχνολογίας εκπομπών (πού αλλού μπορείτε να δείτε κάποιον να δαγκώνει το αυτί κάποιου;). Πριν από λίγο καιρό, το άθλημα συχνά υποβιβάστηκε σε κατάσταση δεύτερης ή τρίτης βαθμίδας. Ωστόσο, στις μέρες μας, υπάρχουν πολλά κανάλια τηλεόραση ή διαδικτυακά, από ποτέ άλλοτε για τη μετάδοση εκδηλώσεων πυγμαχίας. Μπορείτε να τα ονομάσετε όλα; εγώ μπορώ. Εδώ είναι οι κορυφαίες υπηρεσίες ροής πυγμαχίας το 2019.


Ο εγκιβωτισμός αγκαλιάζει τελικά την ψηφιακή ροή

Ο εγκιβωτισμός αγκαλιάζει τελικά την ψηφιακή ροή

Εγκιβωτισμός στην ιστορία της μετάδοσης

Με τα χρόνια, πυγμαχία επηρέασε τον τρόπο μετάδοση ψυχαγωγίας έχει προχωρήσει. Στην πραγματικότητα, αν κοιτάξετε την ιστορία της μαγνητοσκόπησης και της μετάδοσης κάτι που πρωτοστάτησε από τον Thomas Edison και τον William Kennedy Dickson:

“Αυτό έγινε αρχικά με την ιδέα να πυροβολήσει βραβεία βραβείων για να στοχεύσει την αθλητική αδελφότητα.”

Από την αρχή, οι παραγωγοί κινηματογραφικών ταινιών στις ΗΠΑ πάντα συσχετίζουν την τεχνολογία ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών με την πυγμαχία. Μεταξύ 1895 και 1896, εικόνες πυγμαχίας ήταν ένα από τα τα πρώτα είδη κινούμενων εικόνων για να αποκτήσετε μια ξεχωριστή διάκριση. Τότε είναι που η τάση του μποξ που δείχνει τον τρόπο μετάδοσης ξεκίνησε και συνεχίστηκε για τα επόμενα 100 χρόνια.

Ακόμα και όταν οι ζωντανές ραδιοφωνικές εκπομπές έγιναν δημοφιλείς, ήταν η πυγμαχία το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στην ιστορία. Η πυγμαχία ήταν αυτό που εισήγαγε τους ανθρώπους σε κανονικές αθλητικές εκπομπές. Αργότερα, διαμόρφωσε το χορηγικό μοντέλο προγραμματισμού και ακόμη και το βιομηχανία δορυφορικής και καλωδιακής τηλεόρασης.

Η εξάντληση του μποξ

Τα τελευταία χρόνια, ενώ η πυγμαχία ήταν ακόμα δημοφιλής όταν πρόκειται για τηλεοπτική παρουσίαση, είχε αρχίσει να υστερεί στον τρόπο διανομής και μετάδοσης του αθλήματος. Όλοι το γνωρίζουν αυτό το να είσαι στην καλωδιακή τηλεόραση δεν αρκεί πια.

Με τον αριθμό κόφτες κορδονιών αυξάνεται με τη μέρα, για κάθε άθλημα να μπορεί να κάνει αξιοπρεπές κέρδος από μια τηλεοπτική μετάδοση, πρέπει να υπάρχουν άλλα μέσα. Ήταν λόγω της έλλειψης ενθουσιασμού του μποξ για τις νεότερες τεχνολογίες που έκαναν τους ανθρώπους χάστε το ενδιαφέρον για το άθλημα.

Δεν είναι περίεργο να ακούμε ότι η πυγμαχία είναι δύσκολο να ακολουθηθεί ή ότι κανείς δεν ξέρει πότε τα παιχνίδια πυγμαχίας είναι ενεργοποιημένα. Και ενώ η Google θα μπορούσε εύκολα να απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις, επισημαίνει ένα μεγάλο ζήτημα:

“Στη σημερινή αγορά, χωρίς μαζική προσβασιμότητα, είναι δύσκολο να παραμείνουμε δημοφιλείς.”

Το να είσαι προσιτός στις μάζες με κάθε τρόπο δίνει πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό. Αυτό συμβαίνει επειδή στην εποχή της ταχείας κοπής καλωδίων και προσαρμοσμένων προσφορών, που βρίσκεστε σε δορυφορική ή καλωδιακή τηλεόραση δεν θα το κόψει πια.

Προηγουμένως στον κόσμο του μποξ!

Νωρίτερα, η μετάδοση παιχνιδιών πυγμαχίας ήταν ουσιαστικά ο τομέας της HBO και Showtime. Η στρατηγική πολλών υποστηρικτών περιστράφηκε γύρω από τη δημιουργία ενός νέου μαχητή μακριά από την τηλεόραση. Αυτό είναι όλο με την ελπίδα ότι α premium καλωδιακός ραδιοτηλεοπτικός φορέας θα τους προσέφερε εξαψήφια συμφωνία για να τα δείξει στο κοινό.

Αν και δημοφιλές κάποτε, ήταν επίσης ένα μοντέλο υψηλού κινδύνου. Οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς αναγκάστηκαν να δώσουν ευκαιρίες σε πολλούς μαχητές χωρίς τη διαβεβαίωση της επιτυχίας. Οι υποστηρικτές ήξεραν ότι δεν υπήρχε τρόπος να γίνουν επιθυμητοί αν κανείς δεν μπορούσε να τους δει.

Αλλά το έτος Το 2018 έφερε μια δραματική αλλαγή στη βιομηχανία εκπομπών πυγμαχίας, πιθανώς τόσο μεγάλη όσο η κυκλοφορία του Πληρωμή ανά προβολή HBO ή την πρώτη μετάδοση του Πυγμαχία πρωταθλήματος Showtime.

Ωστόσο, μετά από σχεδόν πέντε δεκαετίες, HBO αποφάσισε να σταματήσει τη μετάδοση εκδηλώσεων πυγμαχίας. Ο γίγαντας έχει δει μια μείωση της προβολής των αγώνων πυγμαχίας τους τελευταίους μήνες. Οι συνδρομητές προτιμούν κυρίως τηλεοπτικές εκπομπές όπως το Game of Thrones και το Westworld.

Ως εκ τούτου, η εταιρεία αποφάσισε να το ονομάσει σταματάει στην πυγμαχία. Πιθανότατα δεδομένου ότι όλο και περισσότερες υπηρεσίες ροής θέτουν τα βλέμματά τους στις μάχες μετάδοσης σήμερα.

Αλλαγή στη μετάδοση εγκιβωτισμού

Αν και η πυγμαχία έχει κάνει προηγούμενες προσπάθειες να κάνει χρήση της τεχνολογίας Ιστού στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων των εκπομπών του Golden Boy club RingTV και Μπέιζμπολ Major LeagueΠλατφόρμα ροής, το άθλημα δεν είχε δοκιμάσει ποτέ μεγάλη επιτυχία με αυτό. Σήμερα, μπορείτε να είστε οπαδός του μποξ και να απολαύσετε κάθε μεγάλο αγώνα, χωρίς καν να έχετε τηλεόραση.

Ναι, κάτι που κάνουν οι λάτρεις του μποξ εδώ και πολύ καιρό παράνομα, δεν είναι μόνο νόμιμο, αλλά αποδεικνύεται επίσης αρκετά δημοφιλές. Δεν χρειάζεται να ανοίξετε τηλεόραση για να πάρετε έναν αγώνα. Γιατί; Λοιπόν, γιατί κάθε μεγάλη μάχη είναι διαθέσιμη σε ένα συγκεκριμένος ιστότοπος / κανάλι ροής. Ας ρίξουμε μια ματιά στις επιλογές μας:

ESPN

Λογότυπο ESPNΈχω ακούσει ποτέ Κορυφαία κατάταξη? Λοιπόν, είναι μια προώθηση του μποξ ιδρύθηκε το 1973 και έχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην ιστορία του μποξ. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, είναι ο επίσημος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός για τις μάχες του διαφημιστή.

Πίσω το 2017, ESPN έσπασε ένα ρεκόρ που κανένα άλλο κανάλι δεν έχει κάνει στην πυγμαχία. Έγινε το πρώτο κανάλι χωρίς premium που μεταδίδει έναν αγώνα Pacquiao. Επίσης, σημείωσε το Pacquiao’s πρώτος αγώνας εκτός PPV από το 2005.

Ενώ Το HBO δεν είναι πλέον στο μίγμα πυγμαχίας-μετάδοσης, Το ESPN ανακοίνωσε επίσημα ότι πρόκειται να επαναλάβει αυτό που έκανε το 2017. Το κανάλι κυκλοφόρησε δύο ακόμη κάρτες κορυφαίας κατάταξης: Vasyl Lomachenko εναντίον Miguel Marriaga και Terence Crawford εναντίον Julius Indongo.

Το ESPN είναι γνωστό ως ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά κανάλια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι διαθέσιμο χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε πάροχο συνδρομητικής τηλεόρασης στη χώρα. Είναι μια πολύ δημοφιλής πλατφόρμα που διαθέτει 86 εκατομμύρια στις Η.Π.Α. Το 93,2% από αυτούς είναι με συνδρομητική τηλεόραση, αλλά ποιος μετράει?

Το ESPN αντικατέστησε το προηγούμενο Εφαρμογή WatchESPN με ένα νέο. Με αυτό, μπορείτε να αξιοποιήσετε το περιεχόμενο των καναλιών του, είτε στο σπίτι είτε εν κινήσει. Όλα αυτά απλοποιούν και δημιουργούν μια καλύτερη, πιο συγκεντρωτική εμπειρία για τους θαυμαστές. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε για το προηγούμενο περιεχόμενο στο WatchESPN, όλο αυτό έχει μετεγκατασταθεί. Ωστόσο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενό του στο:

 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Amazon Fire TV
 • Android TV
 • Apple TV
 • Chromecast
 • Ρόκου
 • Xbox One
 • PlayStation 4

ESPN+

Μόνο για τις πληροφορίες, ESPN+ δεν έρχεται ως αυτόνομη υπηρεσία, αλλά θα σας βοηθήσει αποφύγετε μια μακροπρόθεσμη συμφωνία καλωδίων. Το κανάλι της Disney κοστίζει 4,99 $ το μήνα (49,99 $, εάν πληρώνετε ετησίως).

Υπάρχει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδος 7 ημερών για τους νέους συνδρομητές σε περίπτωση που αισθάνονται ότι πρέπει να κάνουν την υπηρεσία για δοκιμαστική μονάδα. Αλλά τι θα λάβετε σε αντάλλαγμα; Λοιπόν, θα μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανές αγώνες από MLB, NBA, MLS, PGA Golf, και φυσικά, το κύριο αξιοθέατο μας σήμερα, Πυγμαχία.

Αυτή η ποικιλία σπορ πήρε ESPN + περισσότερα από 2 εκατομμύρια συνδρομητές. Αυτός ο αριθμός θα συνεχίσει να αυξάνεται, ειδικά αν η Disney αποφάσισε να προσθέσει το ESPN + ως πακέτο στη νέα υπηρεσία της, Disney+.

Ευτυχώς για τους θαυμαστές στις ΗΠΑ, το ESPN ανανέωσε τη συμφωνία του με την Top Rank για μια προσθήκη Περίοδος 7 ετών. Ονομάζεται ως «η πιο ολοκληρωμένη, αποκλειστική συμφωνία δικαιωμάτων στην ιστορία του μποξ».

Η συμφωνία θα διαρκέσει έως τον Αύγουστο του 2025 όπου 54 ετήσιοι αγώνες έχουν ρυθμιστεί να μεταδίδονται. Αυτό είναι καταπληκτικό για τους θαυμαστές του μποξ που έχουν ήδη συνδρομή ή έχουν την τάση να εγγραφούν σε έναν.

BoxNation

Λογότυπο BoxnationΕάν ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο, Πρέπει να σας πω ότι έχετε τα μέσα streaming κορυφαίες εκδηλώσεις πυγμαχίας ζωντανά και κατ ‘απαίτηση. BoxNation είναι ένα 24ωρο κανάλι πυγμαχίας που μεταδίδει εγχώριες και διεθνείς εκδηλώσεις πυγμαχίας. Εάν υπάρχει ένα μέρος για να μεταδώσετε κάποια ενέργεια που προκαλεί ρομπότ, είναι το BoxNation.

Το 2018, το κανάλι επέκτεινε τη διαπραγμάτευσή της με τις κορυφαίες προσφορές. Αυτό τους καθιστά τον επίσημο ραδιοτηλεοπτικό φορέα του διαφημιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υποθέτω ότι το ESPN δεν είναι το μόνο κορυφαίο κανάλι μποξ τώρα, ε;? Συνδρομητές στο Ηνωμένο Βασίλειο θα δείτε επίσης τον Vasyl Lomachenko και τον Terence Crawford στην περιοχή τους.

Το BoxNation ξεκίνησε ως ένα μικρό κανάλι ελεύθερου αέρα μέσω του Sky το 2011. Με την πάροδο του χρόνου, άρχισε να επεκτείνει τις υπηρεσίες του για να γίνει αυτό που είναι σήμερα. Τώρα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο BoxNation μέσω πέντε καλωδιακά κανάλια:

 • Ουρανός
 • Δωρεάν θέα
 • Virgin Media
 • BT TV
 • ΜΙΛΑ μιλα

Πάροχοι τηλεόρασης BoxNation

Το 2013, το BoxNation έγινε αυτό που ονομάζουμε, το δικό του άτομο. Μπορείτε ακόμα να λάβετε την υπηρεσία μέσω των παρόχων που αναφέρονται παραπάνω. Ωστόσο, η BoxNation σχεδίασε μια εφαρμογή όπου χρεώνονται οι χρήστες 10 £ το μήνα για να δείτε το πλήρης κάλυψη BoxNation χωρίς να ανησυχείτε για συνδρομές SKy ή Virgin Media.

Αυτό ήταν τότε? τώρα, το τέλος είναι 12 £ με τα ίδια οφέλη.Συνδρομή BoxNation

Μπορείτε να κάνετε streaming σε όλους τους αγώνες ζωντανά Android, iOS, PC ή Mac. Ω, παρεμπιπτόντως, υπάρχει μια μικρή επιλογή δωρεάν βίντεο στον ιστότοπό τους σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε την ποιότητά τους.

DAZN

Λογότυπο DAZNΧάρη στην ομάδα “Perform”, έχουμε πλέον μια υπηρεσία ροής που φαίνεται να αναλαμβάνει τους γίγαντες της συνδρομητικής τηλεόρασης. DAZN (προφέρεται Νταζόνε) έχει γίνει ένα παιχνίδι αλλαγής για οπαδοί του μποξ στις ΗΠΑ.

Πριν από την έναρξη του καναλιού, οι θεατές δεν μπορούσαν να κάνουν ροές ευρωπαϊκών αγώνων πυγμαχίας.

Εντάξει, θα δαγκώσω. HBO και Showtime μετέδωσε δεκάδες τεράστιες κάρτες μάχης στην πορεία. Υπάρχει επίσης ESPN. Αλλά τώρα, Ο HBO πέταξε εντελώς την πετσέτα, και DAZN μπήκε για να πάρει τη βιομηχανία ροής πυγμαχίας από καταιγίδα.

Οι θαυμαστές παίρνουν περισσότερα από 100 κάρτες αγώνα ανά έτος και μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του μποξ. Μιλάμε για τους αρέσει Anthony Joshua και το προσωπικό μου αγαπημένο, το Golden Boy’s, Κανέλο Αλβαρέζ.

Μιλώντας για τον Alvarez, πήρε το συμβόλαιο αθλητών με την υψηλότερη αμοιβή στην ιστορία. DAZN συμφώνησε σε μια πενταετή συμφωνία (11 αγώνες) που θα πληρώσει τουλάχιστον τον μπόξερ 365 εκατομμύρια δολάρια. Εδώ έπρεπε να πει:

«Είμαι ταπεινός να επιλέξω να ηγηθώ αυτού του νέου οράματος για το άθλημα της πυγμαχίας, το οποίο χωρίς αμφιβολία θα είναι προς όφελος των οπαδών».

Με τον Canelo να είναι ενήμερος με το DAZN, το κανάλι τείνει να μετατρέψει την επιτυχία του pay-per-view σε μηχανή ανάπτυξης για τους συνδρομητές. Θα είναι ένα βήμα στον κλάδο. Μετά από όλα, μέχρι τη στιγμή της υπογραφής, ήταν 50-1.

Διαθεσιμότητα και συνδρομή

Το HBO χρεώνει 70 έως 100 $ για μια πληρωμή ανά προβολή. Λοιπόν, ο κύριος στόχος της DAZN είναι να αμφισβητήσει αυτήν την ιδέα PPV συγκεντρώνοντας εκατομμύρια πελάτες που αναζητούν έναν φθηνότερο τρόπο να παρακολουθήσουν ένα ευρύ φάσμα αθλητικού περιεχομένου. Τέσσερα εκατομμύρια για να είμαστε ακριβείς, συμπεριλαμβανομένων 1,2 εκατομμυρίων που απλώς παρακολουθούσαν τον Canelo Alvarez εναντίον του Daniel Jacobs.

Από το 2019, η DAZN έχει επεκτείνει τα φτερά της σε εννέα αγορές. Ελέγξτε παρακάτω καθώς κάθε χώρα έχει διαφορετική τιμή συνδρομής. Ωστόσο, υπάρχει ένα κοινό όφελος για τους νέους συνδρομητές, και αυτό είναι το Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Μόλις τελειώσει, θα χρεωθείτε ως εξής:

 • Ιταλία: (9,99 € / Μήνας)
 • Αυστρία: (119,99 € / Έτος, 11,99 € / Μήνας)
 • Ελβετία: (12.90CHF / Μήνας)
 • Καναδάς: (150 $ / έτος, 20 $ / μήνα)
 • Ιαπωνία: (1.750 / / Μήνας)
 • Ισπανία: (9,9999 € / Έτος, 9,99 € / Μήνας)
 • Ηνωμένες Πολιτείες: (99,99 $ / έτος, 19,99 $ / μήνα).
 • Βραζιλία: (37,90 $ / μήνα)
 • Γερμανία: (119,99 € / Έτος, 11,99 € / Μήνας)

Αν συγκρίναμε το DAZN με το ESPN +, θα παρατηρούσατε ότι το DAZN είναι πιο ακριβό από το ESPN +. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι δείχνει περισσότερα μαχητικά σπορ κάθε εβδομάδα από την υπηρεσία ροής της Disney.

Τώρα, μόλις λάβετε μια συνδρομή, να είστε σίγουροι ότι θα παρακολουθείτε τους κορυφαίους αγώνες πυγμαχίας σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε πλατφόρμα που έρχεται στο μυαλό. Θα μπορείτε να κάνετε streaming σε ροή DAZN Chromecast, Apple TV, Smart TV, Roku, FireStick, PC, Mac, Android και iOS.

Sky Sports

Λογότυπο Sky SportsSky Sports ήταν από τότε 1990, που σημαίνει ότι διασκεδάζει λάτρεις των σπορ για πάνω από 39 χρόνια. Έχει φέρει τις εκπομπές ποδοσφαίρου σε ένα εντελώς νέο επίπεδο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σε τελική ανάλυση, η μπάλα πρέπει τελικά να επιστρέψει στο σπίτι.

Ωστόσο, όταν πρόκειται για πυγμαχία, το κανάλι δεν απογοητεύει ούτε λίγο. Πρώτον, εξασφάλισε τα δικαιώματα τηλεόρασης Η νέα προσφορά του Queensbury Boxing League: The Reckoning. Εάν είστε συνδρομητής του Sky, όλη η εκδήλωση της προσφοράς θα είναι δωρεάν.

Από την άλλη πλευρά, ο Sky συμφώνησε να δείξει 20 αγώνες κάθε χρόνο έως το 2021 από Πυγμαχία αιθουσών αντιστοιχιών. Λοιπόν, στηριχτείτε, θα δείτε Βρετανούς αστέρες όπως ο James DeGale, ο Kell Brook και ο Anthony Joshua για αρκετό καιρό στο μέλλον. Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Sky Sports, Barney Francis.

«Μια τεράστια δέσμευση για διαδικτυακό και ψηφιακό περιεχόμενο θα σημαίνει μια πιο διαδραστική εμπειρία για όλους τους θαυμαστές του αγώνα»,

Λοιπόν, η Sky πρέπει να συμβαδίσει με την αγορά. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο γίγαντας των ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών έχει περισσότερα από 22.423.000 συνδρομητές γύρω από την ευρωπαϊκή περιοχή, η οποία περιλαμβάνει:

 • 12 εκατομμύρια + στο Ηνωμένο Βασίλειο & Ιρλανδία.
 • 5 εκατομμύρια + στη Γερμανία και την Αυστρία.
 • 4,9 εκατομμύρια στην Ιταλία.

Με την υπηρεσία Sky Go, μπορείτε να αξιοποιήσετε όλα όσα έχει να προσφέρει η συνδρομή σας στο Sky. Το μόνο που απαιτείται από εσάς είναι ένα Χρέωση εγκατάστασης 10 £ και ένα Ελάχιστο συμβόλαιο 12 μηνών. Θυμηθείτε, μερικά από τα γεγονότα πυγμαχίας μπορεί να είναι διαθέσιμα ως PPV Sky Sports Box Office.

BT Sport

Λογότυπο BT SportΌταν βλέπετε αγώνες όπως ο Wilder v Fury και ο Warrington v Frampton, πρέπει, απρόθυμα, να δώσετε την προσοχή του μποξ στο άθλημα που του αξίζει..

Λοιπόν, το άθλημα παίρνει την προσοχή ως BT Sport είναι το δεύτερο κανάλι που μεταδίδει εκδηλώσεις πυγμαχίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Παράλληλα με το Sky, το BT Sports είναι σε συνεργασία με το BoxNation για να δείξετε συγκεκριμένους αγώνες ζωντανά από τον Frank Warren Promotions. Το 2018, το κανάλι έδειξε τον πρώτο αγώνα PPV και έλαβε πολλές θετικές αντιδράσεις από πελάτες της BT.

Ωστόσο, όλα αυτά πήραν λάθος διαδρομή όταν ξεκίνησε η BT χρέωση ξανά για εκδηλώσεις PPV. Βλέπετε, τεράστια συμβάντα ήταν διαθέσιμα με τη συνδρομή BT.

Οι θαυμαστές μπήκαν σε φρενίτιδα και ξεκίνησαν νήματα συζήτησης σε διάφορα φόρουμ, συμπεριλαμβανομένων των δικών της BT. Δεν είναι μόνο αυτό, μερικοί από αυτούς πήγαν στο τέλος της γραμμής προτείνοντας ένα μποϋκοτάζ. Γιατί θα έπρεπε να πληρώσουν ένα επιπλέον τέλος πέρα ​​από την υπάρχουσα (όχι τόσο φθηνή) συνδρομή τους); Δείτε πώς έχει η BT Sport όσον αφορά τις τιμές:

 • 10 £ α μήνας (δωρεάν με σύνθετο Starter ή Max 4K) εάν είστε πελάτης τηλεόρασης BT.
 • 16 £ το μήνα εάν έχετε ευρυζωνική σύνδεση BT.
 • 29,99 £ a μήνας. χωρίς ευρυζωνική σύνδεση.

Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να μεταδώσετε τις κορυφαίες εκδηλώσεις πυγμαχίας Apple TV, Xbox, PlayStation, Android, iOS, PC ή Mac.

Ώρα προβολής

Λογότυπο ShowtimeΤο Showtime ξεκίνησε πριν από 43 χρόνια ως τηλεοπτικό δίκτυο American Premium. Το κανάλι έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ κατά τη διάρκεια των ετών για να φτάσει 29,7 εκατομμύρια νοικοκυριά στις Η.Π.Α..

Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή το Showtime προσφέρει premium περιεχόμενο όπως το HBO. Μιλούσαμε κινηματογραφικές ταινίες, πρωτότυπες τηλεοπτικές σειρές και φυσικά πυγμαχία.

Ωστόσο, το HBO και το Showtime έχασαν ένα κοινό κοινό και αυτό ήταν η μετάδοση του μποξ. Δεδομένου ότι το HBO κυμάτισε τη λευκή σημαία στην πυγμαχία, το Showtime είναι το μόνο premium δίκτυο που απομένει με αυτήν την εργασία.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τους αγώνες πυγμαχίας σας Χρόνος προβολής PPV. Εάν ο όρος δεν είναι εξοικειωμένος, μπορεί να τον θυμάστε ως Showtime Entertainment Television ή SET.

Το 1986, το Showtime άρχισε να μεγαλώνει σε αγώνες πυγμαχίας. Το έκανε αυτό με την εισαγωγή Πυγμαχία πρωταθλήματος Showtime. Δεν είναι μόνο αυτό, παρείχε επίσης ShoBox: Η νέα γενιά όπου οι ανερχόμενοι μπόξερ είναι το κύριο αξιοθέατο.

Το Showtime διευκόλυνε τους θαυμαστές να παρακολουθούν τα τελευταία γεγονότα του μποξ με το Εφαρμογή Showtime Anytime. Εάν έχετε έγκυρη συνδρομή καλωδίου, θα μπορείτε να αξιοποιήσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο Showtime θέλετε στο A. Ελέγξτε τη λίστα των παρόχων παρακάτω:

 • U-στίχος
 • Πηδαλιούχος λέμβου
 • DirecTV
 • πιάτο
 • Σύνορο
 • Mediacom
 • Βέλτιστος
 • Φάσμα
 • Ξαφνικός σύνδεσμος
 • FiOS
 • Βλέπω τηλεόραση
 • Xfinity

Πάροχοι χρόνου προβολής

Μια αυτόνομη υπηρεσία ροής?

Ναι, το είδατε σωστά. Το HBO δεν είναι το μόνο δίκτυο που μπορεί να το κάνει αυτό. Το Showtime μπορεί να παίξει αυτό το παιχνίδι επίσης. Με την υπηρεσία ροής του Showtime, θα μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα κανάλια βραβευμένο περιεχόμενο, σπορ και ειδικές προσφορές για μια μικρή χρέωση μέχρι το τέλος του μήνα.

Το καλύτερο πράγμα για αυτήν την υπηρεσία είναι ότι δεν χρειάζεστε συνδρομή μέσω καλωδίου για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν. Πείτε αντίο σε μακροπρόθεσμες προσφορές από τώρα και στο εξής. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο Showtime χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο ή την εφαρμογή Showtime. Είναι μόνο 10,99 $ / μήνα, οπότε είναι φθηνό, λαμβάνοντας υπόψη τι θα λάβετε ως αντάλλαγμα.

Μόλις λάβετε μια συνδρομή Showtime, μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανά κορυφαίες εκδηλώσεις πυγμαχίας ζωντανά Android TV, Amazon Fire Stick / TV, Apple TV, Chromecast, Xbox, LG Smart TV, PC, Mac, Android, iOS ή Roku.

Κυριο γεγονος

Λογότυπο κύριας εκδήλωσηςΑν θέλετε να παρακολουθήσετε πυγμαχία στην Αυστραλία, θα διαπιστώσετε ότι το καλύτερο μέρος σας είναι το “Main Event”. Του Το μόνο κανάλι PPV της Αυστραλίας, που ξεκίνησε πίσω 1997 ως Event TV και στη συνέχεια Main Attraction.

Και τα δυο Τηλεόραση Foxtel και Optus κατέχουν την υπηρεσία. Ξέρετε τι συμβαίνει όταν συνεργάζονται αυτά τα δύο, παίρνετε το κορυφαίο περιεχόμενο στην περιοχή.

Το κανάλι μεταδίδει όλα τα είδη αθλητικών αγώνων, συμπεριλαμβανομένων WWE, UFC και πυγμαχία. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. μπορείτε επίσης να βρείτε επιλεγμένες συναυλίες. Είναι πολύ απλό.

Απλώς μεταβείτε στον ιστότοπο του Main Event και αγοράστε την εκδήλωσή σας. Μετά από αυτό, μπορείτε να το μεταδώσετε σε ροή Foxtel ή Optus TV με το Foxtel χρησιμοποιώντας:

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • Η / Υ
 • Μακ
 • Chromecast
 • PlayStation
 • Xbox
 • Έξυπνες τηλεοράσεις

Περιορισμοί παράκαμψης – Παγκόσμια πρόσβαση καναλιών

Αυτό το μέρος είναι πολύ σημαντικό για κάθε streamer εκεί έξω. Βλέπεις, Τα κανάλια ροής συμμορφώνονται με τους γεω-περιορισμούς. Είναι η διαδικασία περιορισμού της πρόσβασης στο περιεχόμενο μιας υπηρεσίας βάσει του καταναλωτή γεωγραφική τοποθεσία. Ξέρω ότι αυτό είναι απογοητευτικό.

Λένε ότι το Διαδίκτυο καθιστά τον κόσμο ένα μικρό παγκόσμιο χωριό όπου όλοι είναι συνδεδεμένοι. Λοιπόν, όχι σύμφωνα με πολλούς ιστότοπους που είναι περιορίζεται σε συγκεκριμένες περιοχές. Οι υπηρεσίες ροής όπως αυτές που αναφέρονται παραπάνω επιβάλλουν τέτοιους περιορισμούς λόγω κανονισμοί περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Οι υπηρεσίες ροής μπορούν να καθορίσουν την τοποθεσία σας εξετάζοντας τη δική σας διεύθυνση IP. Εάν βρίσκεστε εντός της περιοχής όπου το κανάλι έχει δικαιώματα μετάδοσης, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, εάν δεν είστε, τότε είναι τα πράγματα δύσκολα, ξεκινώντας με ένα μήνυμα γεωγραφικού σφάλματος.

Η λύση

Ο καλύτερος τρόπος πρόσβασης σε οποιοδήποτε περιεχόμενο αποκλείεται στη χώρα σας είναι μέσω της βοήθειας ενός VPN. Εικονικά ιδιωτικά δίκτυα σας επιτρέπει να διοχετεύσετε την κυκλοφορία στο Διαδίκτυο μέσω ενός κρυπτογραφημένη σύνδεση. Είναι ένας άμεσος σύνδεσμος μεταξύ εσάς και του ιστότοπου στον οποίο προσπαθείτε να μεταβείτε.

Μόλις συνδεθείτε σε έναν διακομιστή, το δικό σας η πραγματική τοποθεσία θα αλλάξει επίσης, καθώς δεν κρατάτε πλέον την αρχική σας διεύθυνση IP. Ναι, έχετε πλέον λάβει μια διεύθυνση IP στην τοποθεσία όπου βασίζεται ο διακομιστής.

Για παράδειγμα, εάν ο διακομιστής στον οποίο έχετε συνδεθεί βρίσκεται στις ΗΠΑ, θα λάβετε ένα Αμερικανική διεύθυνση IP. Ως αποτέλεσμα, το ESPN +, το Showtime, το Hulu και πολλά άλλα θα είναι διαθέσιμα για ροή, όπου κι αν βρίσκεστε.

Τώρα, επιτρέψτε μου να σας διδάξω πώς να συνδεθείτε σε ένα VPN σε μια περιεκτική καθοδήγηση:

 1. Θα πρέπει να ξεκινήσετε επιλέγοντας ένα αξιόπιστο VPN για να δουλέψω με. Δεδομένου ότι γράφω αυτόν τον οδηγό, θα αναλάβω τον εαυτό μου να σας προτείνω ExpressVPN.
 2. Μετά από αυτό, κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή VPN σε Android, iOS, PC, Mac ή Fire Stick.
 3. Τώρα, ενεργοποιήστε την εφαρμογή και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας VPN.
 4. Συνδεθείτε σε διακομιστή με βάση το κανάλι που έχετε επιλέξει.
 5. Περιμένετε να πραγματοποιηθεί η σύνδεση και ξεκινήστε το κανάλι σας.
 6. Ροή εκδηλώσεων πυγμαχίας οπουδήποτε στον κόσμο.

Η επιλογή του σωστού VPN για τη διαδικασία είναι αρκετά απαραίτητη. Έχω ήδη συστήσει τον προσωπικό μου πάροχο. Ωστόσο, δεν είναι το μόνο διαθέσιμο στην αγορά. Δείτε περισσότερα κορυφαίες υπηρεσίες VPN στον παρακάτω πίνακα.

Κάτι που πρέπει να εντυπωσιαστεί!

Με την πυγμαχία τελικά να στραφεί ψηφιακή ροή, υπάρχουν οφέλη για όλους. Οι μαχητές θα έχουν περισσότερη έκθεση. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι υποστηρικτές θα έχουν επίσης περισσότερους τρόπους για να δημιουργήσουν παίκτες και περισσότερους αγώνες για να παρακολουθούν όλοι. Είναι ένα win-win για όλους, από ραδιοτηλεοπτικούς φορείς έως προωθητές έως θεατές. Έχω ήδη δηλώσει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε υπηρεσίες ροής πυγμαχίας.

Τώρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το σωστό για τις ανάγκες ροής σας και θα πρέπει να πάτε. Μην ξεχνάτε, εάν το κανάλι βρίσκεται σε διαφορετική χώρα, χρησιμοποιήστε ένα VPN, και θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενό του σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σε περίπτωση που συναντήσετε εμπόδια στο δρόμο, επικοινωνήστε μαζί μου στο ενότητα σχολίων παρακάτω, και θα δω τι μπορώ να κάνω γι ‘αυτό.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map