Καλύτερες υπηρεσίες ροής του 2020

Ποια είναι τα καλύτερες υπηρεσίες ροής το 2020? Με τον καιρό, το πώς οι άνθρωποι αναζητούν και αποκτούν ψυχαγωγία έχει αλλάξει δραστικά. Δεν χρειάζεται πλέον να πάτε σε ένα πολλαπλός, ή κατευθυνθείτε προς το Υπηρεσία ενοικίασης DVD στη γειτονιά για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ταινίες. Με τη γρήγορη πρόσβαση στο Διαδίκτυο να γίνεται φθηνότερη και ευρύτερη, η δημοτικότητα του διαδικτυακές υπηρεσίες ροής έχει αυξηθεί.


Σε ποιον πρέπει να εγγραφείτε υπηρεσίες καλωδιακής τηλεόρασης ή αγοράστε DVD όταν μπορούν να είναι όλες οι πιο πρόσφατες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες προβάλλεται διαδικτυακά σε ανάλυση HD? Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεστε πραγματικά ένα Η / Υ για πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή. Με περισσότερες υπηρεσίες ροής να εμφανίζονται στον ορίζοντα, πρέπει να επιλέξετε τη σωστή για τις ανάγκες σας. Έχουμε δοκιμάσει πολλά κανάλια ροής τα τελευταία δύο χρόνια. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το κορυφαίες υπηρεσίες ροής από το 2020. 

Καλύτερες υπηρεσίες ροής του 2017

Καλύτερες υπηρεσίες ροής του 2020

Καλύτερες υπηρεσίες ροής του 2020

Παρακάτω αναφέρονται οι κορυφαίες υπηρεσίες ροής από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα από τα κανάλια είναι geo-αποκλεισμένο εκτός των ΗΠΑ. Ωστόσο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά χρησιμοποιώντας ένα Υπηρεσία VPN.

Netflix

Netflix - Καλύτερη υπηρεσία ροής του 2017

Netflix – Καλύτερη υπηρεσία ροής του 2018

Αυτό είναι αναμφίβολα μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες διαδικτυακής ροής. Η εξαιρετική επιλογή του Τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, Το εξαιρετικό UI και το σύστημα προτάσεων το καθιστά μπροστά από τους περισσότερους αντιπάλους. Ωστόσο, δεν είναι δωρεάν και το ολοκαίνουργιο περιεχόμενο μπορεί να είναι κάπως περιορισμένο. Το μηνιαίο τέλος συνδρομής ανέρχεται πλέον σε 9 $.

Το γεγονός ότι οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα μέγιστο πέντε διαφορετικά προφίλ στον ίδιο λογαριασμό προσθέτει στην ευελιξία του. Η ευρεία συμβατότητα συσκευών και πλατφορμών λειτουργεί επίσης υπέρ του. Δεν μπορώ να σκεφτώ μια συσκευή ροής που δεν λειτουργεί με το Netflix. Μαζί με το Amazon Prime Video, Netflix είναι το oμέχρι σήμερα παγκόσμια υπηρεσία ροής.

Χούλου

Hulu - Καλύτερη υπηρεσία ροής του 2017

Hulu – Καλύτερη υπηρεσία ροής του 2020

Αν ψάχνετε για μια προσιτή υπηρεσία ροής που προσφέρει εξαιρετικό περιεχόμενο τηλεόρασης, Χούλου είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Ωστόσο, ο περιορισμός της περιοχής είναι εκεί. Είναι διαθέσιμο για όσους βρίσκονται στο Ιαπωνία και το ΗΠΑ μόνο. Ωστόσο, μπορείτε χρησιμοποιήστε εφαρμογές VPN για να παρακάμψετε αυτόν τον περιορισμό. Οι διαφημίσεις που εμφανίζονται κάθε τόσο μπορεί να είναι ενοχλητικές και η διεπαφή χρήστη δεν είναι ακριβώς φιλική προς το χρήστη.

Τώρα κοστίζει ακριβώς 8 $ το μήνα. Υπάρχει επίσης μια δωρεάν έκδοση, αλλά οι περιορισμοί της απενεργοποιούν τους περισσότερους χρήστες. Το Hulu Plus υποστηρίζει διάφορες συσκευές, συμπεριλαμβανομένης της κορυφαίας κονσόλες παιχνιδιών και Roku. Η Hulu θα ξεκινήσει επίσης μια υπηρεσία ζωντανής ροής παρόμοια με αυτήν Sling TV, PS Vue και DirecTV Τώρα σύντομα. Ομοίως με το Netflix, το Hulu είναι συμβατό με όλες τις μεγάλες συσκευές ροής, συμπεριλαμβανομένων των Playstation, Xbox, Roku, Amazon Fire TV και Apple TV.

Amazon Prime βίντεο

Amazon Prime Video - Καλύτερη υπηρεσία ροής του 2017

Amazon Prime Video – Καλύτερη υπηρεσία ροής του 2020

Αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ως το καλύτερη υπηρεσία ροής για όλη την οικογένεια. Το εύρος περιεχομένου είναι απίστευτο και έχετε εξαιρετικά οφέλη. Ωστόσο, η έλλειψη οποιουδήποτε συστήματος μηνιαίων τελών θα φαίνεται απενεργοποιημένη για πολλούς ανθρώπους. Είναι στην πραγματικότητα πιο κατάλληλο για όσους είναιhop online πολύ και χρησιμοποιήστε Amazon Prime. Είναι επίσης ιδανικό όταν θέλετε να παρακολουθήσετε περισσότερα παιδικά προγράμματα και κωμικές παραστάσεις από άλλα είδη. Ενώ Amazon Prime δεν υποστηρίζεται Apple TV, μπορείτε ακόμα να το παρακολουθήσετε σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή ροής μπορείτε να σκεφτείτε. Roku, PS4, Xbox, Android, Smart TV και Fire TV Stick, είναι όλα συμβατά.

Κροτάλισμα

Είναι ένα από τα δωρεάν online υπηρεσίες ροής που έχει επίσης μια αρκετά μεγάλη βάση χρηστών, φυσικά! Η ποικιλία των βίντεο που προσφέρει είναι εξαιρετική. Αλλά οι δωρεάν υπηρεσίες συνοδεύονται από τους λόξυμά τους, και εδώ είναι πολλές διαφημίσεις που πρέπει να ανεχτείτε. Η Sony το κατέχει.

Αστείο ή Die

Λοιπόν, αυτό δεν μοιάζει με καμία τυπική υπηρεσία ροής. Θα το πετύχετε μόνο αν σας αρέσει να παρακολουθείτε αγαπημένα celebs σε ανόητες πράξεις που σε κάνουν να χωρίζεις στο γέλιο. Με άλλα λόγια, είναι για το slapstick λάτρεις της κωμωδίας.

Τα βίντεο είναι ξεκαρδιστικά και μπορούν να φωτίσουν τη διάθεσή σας αμέσως. Θα βρείτε μερικά χόλιγουντ hotties που δείχνουν τις αστείες τους πλευρές όπως ποτέ άλλοτε στα προγράμματά του. Σε μερικούς ανθρώπους, είναι αρκετά γελοίο, αλλά χρειάζεστε άγχος ώρες ώρες.

Βέβο

Το Vevo στοχεύει κυρίως λάτρεις της μουσικής. Θα δυσκολευτείτε να βρείτε ένα άλλο αφιερωμένο υπηρεσία ροής μουσικού βίντεο που έρχεται δωρεάν. Δεν είναι να απορείς Βέβο η βάση χρηστών αυξάνεται γρήγορα.

Ο λόξυγκας είναι ατημέλητη πλοήγηση. Κατά κάποιο τρόπο, μπορεί να θεωρηθεί ως διάδοχος του MTV. Είναι ιδιοκτησία του Sony Music Entertainment και Universal Music Group, και μουσικά βίντεο και από τους δύο γίγαντες υπάρχουν στη βάση δεδομένων του. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου είναι ποπ και hip-hop είδη. Η ευρεία συμβατότητα της πλατφόρμας συμβάλλει επίσης στη δημοτικότητά του.

Ένα πρόβλημα με την παγκόσμια προσέγγιση χρηστών

Εάν γνωρίζετε καλά τον όρο Διαδίκτυο ιδιωτικότητα και ελευθερία, μπορεί να έχετε συναντήσει πολλά θέματα και συζητήσεις που περιστρέφονται γύρω γεω-αποκλεισμός. Αυτός ο μηχανισμός χρησιμοποιείται από υπηρεσίες ροής και ιστότοπους στο περιορίζουν το περιεχόμενό τους με βάση την τοποθεσία του χρήστη.

Με άλλα λόγια, η τρέχουσα τοποθεσία σας υπαγορεύει αυτό που έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, ορισμένοι ιστότοποι και υπηρεσίες διατίθενται μόνο στο ΜΑΣ, που τους καθιστά απρόσιτους Καναδάς, και Vise-Versa. Δεν είναι μόνο αυτό; ορισμένοι ιστότοποι αποκλείονται σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Οι πιο δημοφιλείς χώρες που κάνουν είναι Κίνα, Ρωσία, ΗΑΕ και KSA. 

Υπάρχει όμως μια λύση σε αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι στο σημερινό Διαδίκτυο – Α Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Αυτό το εργαλείο Διαδικτύου μπορεί πλαστογραφήστε την τοποθεσία σας στο διαδίκτυο έτσι ώστε να εμφανίζεται σε διαφορετική περιοχή (ουσιαστικά μιλώντας).

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε με έναν διακομιστή στη χώρα της επιλογής σας. Με αυτόν τον τρόπο, το δικό σας ολόκληρη η κίνηση φαίνεται να προέρχεται από αυτήν την τοποθεσία. Τότε, θα λάβετε μια διεύθυνση IP σε αυτήν την περιοχή και άμεση πρόσβαση σε όλο το περιορισμένο περιεχόμενο στην περιοχή.

Πώς να συνδεθείτε?

Εάν θέλετε να παρακάμψετε τα γεω-μπλοκ του Netflix, BBC iPlayer, και όλες τις υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο, στΠαρακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Εγγραφείτε σε έναν πάροχο VPN που έχει ένα αξιοπρεπές δίκτυο διακομιστών. Θα βρείτε προτάσεις αργότερα στο άρθρο.
 2. Τα VPN το έχουν κάνει πολύ πιο εύκολο να συνδεθείτε δημιουργώντας αποκλειστικές εφαρμογές. Λήψη και εγκατάσταση του προγράμματος-πελάτη VPN σε Android, iOS, PC, Mac, FireStick ή δρομολογητή.
 3. Στη συνέχεια, ξεκινήστε την εφαρμογή και συνδεθείτε με τον νέο σας λογαριασμό.
 4. Τώρα, με βάση το κανάλι που θέλετε να μεταδώσετε σε ροή, σύνδεση σε διακομιστή στην αντίστοιχη χώρα του.
 5. Η διαδικασία σύνδεσης θα διαρκέσει λίγα δευτερόλεπτα. Μόλις πραγματοποιηθεί η σύνδεση, ξεκινήστε το επιλεγμένο κανάλι σας.
 6. Τώρα, ρεύμα αυτό που κάποτε δεν είχατε θέση όπου κι αν βρίσκεστε.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Γι ‘αυτό έχω ελέγξει δεκάδες VPN για να σας βοηθήσω στην αναζήτησή σας. Κάντε κύλιση λίγο πιο μακριά και μάθετε περισσότερα.

Καλύτερο VPN για κατάργηση αποκλεισμού υπηρεσιών ροής οπουδήποτε

Η πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο έχει πολλά από αυτά που βλέπουν τα μάτια. Εάν θέλετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό ορισμένων καναλιών, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα VPN. Εδώ στο theVPN.guru, εξετάζουμε τους παρόχους VPN σε ένα ειλικρινής, αμερόληπτος τρόπος. Ωστόσο, μετά από δοκιμή περισσότερων από 100 παρόχων VPN (δωρεάν και premium), η λίστα μας συντομεύτηκε σε 4 κορυφαία. Ας δούμε γιατί:

ExpressVPN

Εξώφυλλο ExpressVPN

Θα ξεκινήσω με την πρώτη μου επιλογή, ExpressVPN. Η υπηρεσία παρέχει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών που αποτελείται από 3000 διακομιστές σε περίπου 90+ τοποθεσίες. Όταν είδα για πρώτη φορά το ExpressVPN, εγώ εγγραφή στην υπηρεσία τους για να το δοκιμάσω. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, παρατήρησα ότι πέτυχε με συνέπεια σταθερές ταχύτητες. Το βίντεό μου δεν σταμάτησε για ένα δευτερόλεπτο στην προσωρινή μνήμη.

Η εφαρμογή τους είναι απλή και σχεδιασμένη για όσους δεν γνωρίζουν την τεχνολογία τους. Θα βρείτε πελάτες για Windows, Mac και Linux. Ωστόσο, θα παρατηρήσετε ότι το ExpressVPN λάμπει στο τμήμα κινητής τηλεφωνίας με έξυπνες εφαρμογές για iOS, Android και, ναι, Blackberry.

Επιπλέον, όταν κάνετε κλικ σε έναν διακομιστή σε μια συγκεκριμένη χώρα, το VPN θα συνδεθεί αυτόματα μαζί σας στο ο ταχύτερος διακομιστής στην περιοχή. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την επιλογή ενός αργού.

Για λόγους ασφαλείας, το ExpressVPN παρέχει ένα αυτόματος διακόπτης kill, το οποίο θα απενεργοποιήσει το δίκτυό σας στο Διαδίκτυο εάν προκύψει ξαφνική πτώση της σύνδεσης VPN. Με αυτόν τον τρόπο, ό, τι κάνατε μέσα σε ένα κρυπτογραφημένη σύνδεση θα παραμείνει ιδιωτικό.

Επίσης, τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με τα πιο αξιόπιστα πρωτόκολλα στον κλάδο. Μιλάμε για OpenVPN, L2TP – IPSEC, PPTP και SSTP, μαζί με Κρυπτογράφηση 256-bit.

Ένα ακόμη πράγμα, αν θέλετε να κάνετε ροή περιεχομένου σε μια συσκευή που δεν υποστηρίζει VPN, μπορείτε πάντα να τα χρησιμοποιείτε Έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης DNS (MediaStreamer). Μπορεί να ρυθμιστεί Android, iOS, PC, Mac, Firestick, Apple TV, Smart TV, Chromecast, PlayStation και Xbox. 

Τούτου λεχθέντος, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτό που έχει να προσφέρει το ExpressVPN, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτά Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. 

Μειονεκτήματα

 • Οι τιμές είναι αρκετά υψηλές

NordVPN

Αναθεώρηση NordVPN

Αν και ανέφερα τα αγαπημένα μου παραπάνω, αυτό παραμένει μία από τις κορυφαίες επιλογές μου. NordVPN καυχιέται 5000 διακομιστές σε όλο τον κόσμο ενώ καλύπτεται 60 χώρες. Είναι σε θέση να καταργήσει τον αποκλεισμό των υπηρεσιών ροής παραπάνω και πολλά άλλα. Ωστόσο, αυτός δεν ήταν ο κύριος παράγοντας που τράβηξε την προσοχή μου, είναι αυτό που έχει ο πάροχος όροι ασφάλειας.

Παράλληλα με αυτό κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού, Το NordVPN έχει μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά στα μανίκια του. Πρώτα, υπάρχει CyberSec, μια πολύ προηγμένη τεχνολογία που προστατεύει τη συσκευή σας από οποιαδήποτε κακόβουλο λογισμικό ή κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να το στοχεύσει.

Δεύτερον, έχετε τους Διπλή κρυπτογράφηση VPN. Με αυτό, τα δεδομένα σας θα ανακατευθυνθούν δύο διακομιστές αντί για έναν, διπλασιάζοντας την παρούσα κρυπτογράφηση, γεγονός που αυξάνει και την ασφάλειά σας στο διαδίκτυο.

Η συγκεκριμένη εστίαση του NordVPN στο ξεμπλοκάρισμα του περιεχομένου με γεωγραφικό περιορισμό είναι αρκετά προφανής. Έχουν τους Τεχνολογία SmartPlay, μηδενική γνώση Έξυπνο DNS που ξεμπλοκάρει εκατοντάδες υπηρεσίες και ιστότοπους σε όλο τον κόσμο.

Όπως και το ExpressVPN, το NordVPN προσφέρει στους πελάτες μια διέξοδο αν δεν είναι ικανοποιημένοι με το προϊόν τους – Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. 

Πλεονεκτήματα

 • SmartPlay
 • Διπλή κρυπτογράφηση
 • CyberSec
 • Κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού
 • Έξι ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων (30 ημέρες)
 • 5000+ διακομιστές σε 60 χώρες

Μειονεκτήματα

 • Μερικοί διακομιστές ήταν πραγματικά αργοί
 • Αόριστη δωρεάν δοκιμή

BulletVPN

Εξώφυλλο BulletVPN

BulletVPN είναι με έδρα την Εσθονία, που του δίνει το προβάδισμα έναντι άλλων υπηρεσιών premium που εδρεύουν στις ΗΠΑ ή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κατά τη δοκιμή της υπηρεσίας, το παρατήρησα είναι λίγο μικρό. Δεν έχετε τόσες πολλές επιλογές όταν πρόκειται για διακομιστές, αλλά τη στιγμή που έκανα κλικ στη σύνδεση, άλλαξα γνώμη.

Προφανώς, με αυτό, η ποσότητα δεν έχει σημασία όσο κι αν είστε παρέχοντας ποιότητα. Ο πάροχος διαθέτει παγκόσμιο δίκτυο Διακομιστές VPN σε 30 χώρες, και επιτρέπεται στους χρήστες να το κάνουν εναλλαγή διακομιστών όσο θέλουν. 

Και πάλι, παρά το ότι είναι μικροί, οι διακομιστές βρίσκονται στο στρατηγικές περιοχές. Θα μπορείτε επίσης να καταργήσετε τον αποκλεισμό American Netflix, Hulu, Amazon Prime, και πολλά άλλα με BulletVPN. Ωστόσο, εάν το VPN δεν είναι η προτιμώμενη μέθοδος σας, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε Έξυπνη υπηρεσία DNS.

Το BulletVPN προσφέρει πέντε τύπους Πρωτόκολλα VPN, και οι χρήστες είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιούν ό, τι θέλουν. Αυτές είναι οι επιλογές σας:

 • IPSec
 • L2TP / IPSec
 • PPTP
 • OpenVPN
 • IKEv2

Προσθέστε το σε ένα διακόπτης kill, DNS Leak Protection και εγγύηση μηδενικής καταγραφής, και αποκτήσατε έναν εξαιρετικό πάροχο VPN.

Πλεονεκτήματα

 • Διακομιστές υψηλής ταχύτητας
 • Αποφεύγει την απαγόρευση του Netflix VPN
 • Υψηλό επίπεδο ασφάλειας
 • Πέντε πρωτόκολλα
 • Σκοτώστε το διακόπτη
 • Προστασία διαρροών DNS
 • Επιστροφή μετρητών 30 ημερών

Μειονεκτήματα

 • Τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Μικρό δίκτυο διακομιστών

SurfShark

SurfShark

Όπως λένε, η ηλικία δεν είναι το παν. Αυτό συμβαίνει πολύ καλά SurfShark καθώς είναι ο νεότερος πάροχος στη λίστα μας σήμερα. Ωστόσο, αν ρίξετε μια ματιά στο τι μπορεί να κάνει, θα δείτε γιατί συμβαίνει αυτό ανταγωνίζονται τους γίγαντες στη βιομηχανία VPN.

Το SurfShark έχει περισσότερα από 800 διακομιστές σε 50+ χώρες καθώς και εφαρμογές για μεγάλα λειτουργικά συστήματα όπως Windows, Mac, iOS και Android. Αν αυτό είναι πολύ περίπλοκο για εσάς, χρησιμοποιήστε τα πρόσθετα Chrome και Firefox.

Το πρώτο πράγμα που τράβηξε την προσοχή μου είναι ότι προσφέρει απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις. Μπορείτε να φανταστείτε εσείς και όλοι όσοι γνωρίζετε μπορείτε να λειτουργείτε με έναν λογαριασμό; Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που κανένα από τα μεγάλα ονόματα δεν έχει παράσχει στους πελάτες τους.

Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά απορρήτου του είναι αρκετά σταθερά. Έχετε κορυφαία πρωτόκολλα ασφαλείας όπως OpenVPN UDP και TCP, IKEv2, AES-256 κρυπτογράφηση και αυτόματος διακόπτης kill. Το τελευταίο αποκλείει την πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε περίπτωση που η σύνδεση VPN αποτύχει ξαφνικά.

Η εταιρεία επισημαίνει ότι είναι δεν απαιτείται η τήρηση αρχείων καταγραφής ενεργειών χρηστών. Ένας από τους κύριους λόγους για αυτό είναι ότι βασίζεται στο Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι. Μια δωρεάν περιοχή που δεν βρίσκεται εντός του 5-μάτια δικαιοδοσία.

Πλεονεκτήματα

 • Απεριόριστες συνδέσεις
 • Κρυπτογράφηση υψηλού επιπέδου
 • Κατάργηση αποκλεισμού Netflix
 • Πολλά πρωτόκολλα ασφαλείας
 • Έξι ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων (30 ημέρες)
 • 800 διακομιστές σε 50 χώρες
 • Έξυπνο DNS

Μειονεκτήματα

 • Ακριβής μηνιαία συνδρομή

Καλύτερες υπηρεσίες ροής του 2020

Έχετε πολλά διαδικτυακές υπηρεσίες ροής βίντεο στη διάθεσή σας. Ακόμα κι αν θέλετε τέτοιο περιεχόμενο δωρεάν, υπάρχουν μερικές εξαιρετικές επιλογές. Φυσικά, πρέπει να αντιμετωπίσετε περιορισμούς όπως οι διαφημίσεις, αλλά αυτό δεν είναι παράνομο. Όσον αφορά τις υπηρεσίες ροής επί πληρωμή, Netflix είναι ίσως το πιο δημοφιλές. Οι λάτρεις της μουσικής, οι αγοραστές στο διαδίκτυο, έχουν επίσης τις επιλογές τους.

Τελικά, βασίζεται στην τάση σας για περιεχόμενο πολυμέσων και το πορτοφόλι σας. Τι πιστεύετε για μας λίστα με τις καλύτερες υπηρεσίες ροής 2020? Έχουμε χάσει το αγαπημένο σας Κανάλι VOD? Καταφέρατε καταργήστε τον αποκλεισμό τους στην περιοχή σας με ένα VPN? Μοιραστείτε τις σκέψεις σας παρακάτω.