NVIDIA Shield TV εναντίον Shield TV Pro – Ποιο είναι καλύτερο;

Nvidia Shield TV εναντίον Shield TV Pro – Ποιο θα πρέπει να αγοράσετε; Η ροή έχει γίνει ένα πολύ δημοφιλές τμήμα και μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας αναζητούν μια μεγαλύτερη πίτα αυτού του ταχέως αναπτυσσόμενου τομέα. Από μεγαθήρους όπως η Apple και το Amazon έως παίκτες παλιούς όπως ο Roku, όλοι έχουν πάει στο συγκρότημα! Ακόμη και η Nvidia, μια μάρκα που σχετίζεται με παιχνίδια PC δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό. Η συσκευή ροής προσανατολισμένη στα τυχερά παιχνίδια με τίτλο Shield TV δημιούργησε αρκετό χρόνο το 2015 όταν έκανε το ντεμπούτο του. Είχε κάποια μειονεκτήματα, αλλά ο διάδοχος γνωστός και ως Shield TV 2017 κατάφερε να εξαλείψει τις περισσότερες δυσλειτουργίες σε τέτοιο βαθμό που έχει χαρακτηριστεί η ναυαρχίδα του Android TV. Ωστόσο, η Nvidia κυκλοφόρησε επίσης μια έκδοση Pro στο CES 2017. Μπορεί να κάνει την επιλογή του σωστού υποψηφίου δύσκολη για εσάς. Έχουμε προετοιμάσει την ακόλουθη σύγκριση Nvidia Shield TV έναντι Shield TV Pro με την ελπίδα ότι θα κάνει την τελική σας απόφαση ευκολότερη.


NVIDIA Shield TV εναντίον Shield TV Pro - Ποιο είναι καλύτερο;

NVIDIA Shield TV εναντίον Shield TV Pro – ποιο είναι καλύτερο?

Nvidia Shield TV εναντίον Shield TV Pro

Η επιλογή μεταξύ της Nvidia Shield TV 2017 και της έκδοσης Pro μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Και οι δύο ταινίες έρχονται με τη σταθερή προδιαγραφή και ικανοποιητική απόδοση στους βασικούς λόγους. Μια εμπεριστατωμένη ανάλυση και σύγκριση μπορεί να διευκολύνει την εργασία σας.

Σχέδιο

Το Nvidia Shield TV 2017 και το Shield TV Pro διαφέρουν ως προς το σχεδιασμό, αρχικά. Εάν είδατε την πρώτη έκδοση της ασπίδας TV, τότε θα βρείτε μια ομοιότητα με την πρώτη συσκευή και το Shield TV Pro. Το Shield TV 2017 είναι πιο συμπαγές και πρώτα είναι περιορισμένοι χώροι καλύτερα. Ζυγίζει μόνο 250 γραμμάρια έναντι των επαγγελματικών 654 γραμμάρια. Το στυλ είναι αρκετά παρόμοιο παρά τη μεγάλη διαφορά στο μέγεθος και το βάρος.

NVIDIA Shield TV εναντίον Shield TV Pro - Σχεδίαση

NVIDIA Shield TV εναντίον Shield TV Pro – Σχεδίαση

Διόπτρα

Είναι φυσικό ότι το Nvidia Shield TV 2017 Pro θα έχει καλύτερη προδιαγραφή από το Shield TV 2017. Στο μοντέλο Pro, λαμβάνετε υποδοχή micro-USB καθώς και υποδοχή microSD. Αυτά δεν υπάρχουν στο τυπικό μοντέλο Shield TV. Ωστόσο, και τα δύο μοντέλα διαθέτουν θύρες USB και HDMI. Το Pro διαθέτει ένα τεράστιο σκληρό δίσκο 500 GB σε αντίθεση με τον εξαιρετικά περιορισμένο εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 16 GB του Shield TV. Το υπόλοιπο των προδιαγραφών είναι το ίδιο και στις δύο συσκευές. Και οι δύο αποστέλλονται με ένα ομαδοποιημένο τηλεχειριστήριο. Και οι δύο συσκευές τροφοδοτούνται από τον επεξεργαστή Tegra X1 της Nvidia και RAM 3 GB.

NVIDIA Shield TV εναντίον Shield TV Pro - Προδιαγραφές

NVIDIA Shield TV εναντίον Shield TV Pro – Προδιαγραφές

Χαρακτηριστικά και λογισμικό

Δεν υπάρχουν πολλά να διαχωριστούν οι δύο συσκευές όσον αφορά τη ροή και τη λίστα δυνατοτήτων. Και οι δύο συσκευές σάς επιτρέπουν να κάνετε streaming περιεχομένου HD από υπηρεσίες όπως το Netflix και το περιεχόμενο 4K HDR. Αυτές οι συσκευές υποστηρίζουν επίσης το Amazon Prime Instant Video καθώς και το Hulu. Όσον αφορά τα τυχερά παιχνίδια, μπορείτε να κάνετε streaming απευθείας χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή ή να χρησιμοποιήσετε τη συνδρομητική υπηρεσία GeForce Now. Και οι δύο υποστηρίζουν τη λειτουργία AI Assistant Google. Και οι δύο συσκευές έχουν υποστήριξη για 802.11ac Wi-Fi και λειτουργούν σε μια νέα έκδοση του Android TV που υποστηρίζεται από το Android 7.0 Nougat.

Τιμή

Εδώ υπάρχει η μεγαλύτερη διαφορά! Το 2017 Shield TV κοστίζει ένα επιβλητικό 100 $ λιγότερο από το Pro saudara. Η έκδοση Pro δεν προορίζεται σαφώς για άτομα με μικρό προϋπολογισμό.

NVIDIA Shield TV εναντίον Shield TV Pro - Τιμή

NVIDIA Shield TV εναντίον Shield TV Pro – Τιμή

Τηλεχειριστήριο

Τόσο το Shield TV του 2017 όσο και το Pro saudara έρχονται με το τηλεχειριστήριο, αλλά τα τηλεχειριστήρια δεν είναι τα ίδια. Το τηλεχειριστήριο Shield TV 2017 δεν διαθέτει υποδοχή ακουστικών. Αλλά έχει ενσωματωμένο IR blaster, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον έλεγχο της τηλεόρασης. Το 2017 Shield TV Pro δεν διαθέτει IR blaster αλλά περιλαμβάνει υποδοχή ακουστικών. Το τηλεχειριστήριο Shield TV Pro τροφοδοτείται μέσω θύρας micro USB που χρησιμοποιείται για την επαναφόρτιση της μπαταρίας στο εσωτερικό, σε αντίθεση με το τηλεχειριστήριο του τυπικού..

Κόδι

Τόσο το Nvidia Shield TV όσο και το Shield TV Pro είναι ιδανικά για το Kodi. Η εντυπωσιακή ισχύς επεξεργασίας τους επιτρέπει να χειρίζονται απρόσκοπτα την εφαρμογή Kodi 17 Krypton.

Καλύτερο VPN για το Nvidia Shield

Όπως και με οποιαδήποτε άλλη συσκευή ροής, οι εφαρμογές και τα κανάλια που μπορείτε να αποκτήσετε στο Nvidia εξαρτώνται από την τρέχουσα χώρα κατοικίας σας. Οι Αμερικανοί, για παράδειγμα, έχουν πρόσβαση σε κανάλια όπως το American Netflix, το HBO GO και το Hulu. Όλες αυτές οι εφαρμογές είναι αποκλεισμένες γεωγραφικά εκτός ΗΠΑ. Για να παρακάμψετε τους περιφερειακούς περιορισμούς, πρέπει να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία του Nvidia Shield χρησιμοποιώντας ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο γνωστό ως VPN. Η διαδικασία δημιουργίας ενός VPN σε οποιοδήποτε Nvidia Shield δεν είναι τόσο δύσκολη. δεν χρειάζεται να είσαι τεχνικός για να τα καταλάβεις. Τα οφέλη που έχετε όμως είναι τεράστια.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια λίστα με τις καλύτερες υπηρεσίες VPN τόσο για το Nvidia Shield όσο και για το Nvidia Shield Pro.

Nvidia Shield TV εναντίον Shield TV Pro – Ποιο να αγοράσετε?

Αυτό μπορεί να είναι μια δύσκολη ερώτηση ακόμη και μετά τη σύγκριση των δύο συσκευών ροής, όπως είναι. Οι πιο σημαντικοί παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την τελική επιλογή μεταξύ του ντουέτου είναι ο αποθηκευτικός χώρος. Σκεφτείτε το από πρακτική άποψη. Ο χώρος αποθήκευσης 16 GB θα καλυφθεί γρηγορότερα από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε και ο σκληρός δίσκος 500 GB μπορεί να φιλοξενήσει πολλά παιχνίδια και αρχεία μουσικής με ευκολία ― παρόλο που αυτός δεν είναι απεριόριστος χώρος αποθήκευσης. Γεια, η ζωή δεν είναι τέλεια!

Εάν ζείτε σε ένα στενό διαμέρισμα και κάθε μία ίντσα έχει σημασία, τότε το μοντέλο Pro μπορεί να είναι δυσκίνητο για εσάς. Το τηλεχειριστήριο είναι ο τελικός παράγοντας διαφοροποίησης μεταξύ των δύο. Σκεφτείτε αν θέλετε ένα κοινό τηλεχειριστήριο για τον έλεγχο της τηλεόρασης και να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για να ακούτε τραγούδια και να μπορείτε να διαχειριστείτε το περιεχόμενο πολυμέσων είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map