Πώς να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας στο Διαδίκτυο

Πώς να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία online σε υπολογιστή, Mac, Android, iPhone, iPad και τις υπόλοιπες συσκευές σας; Η πιο καυτή συζήτηση στο Διαδίκτυο αυτή τη στιγμή είναι πόση παρακολούθηση πρέπει να επιτρέπεται; Το πιο σημαντικό, πόση παρακολούθηση είναι νόμιμη; Ο χρήστης των εφαρμογών έχει λόγο στην τοποθεσία του να παρακολουθείται από παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και άλλους διαδικτυακούς οργανισμούς ή υποθέτουμε απλώς ότι είμαστε στο έλεος των ιδιοτροπιών τους; Η προφανής απάντηση είναι όχι. Δεν χρειάζεται να αποκαλύπτετε την τοποθεσία σας στο Διαδίκτυο όλη την ώρα. Στην πραγματικότητα, είναι το θεμελιώδες δικαίωμά σας να επιτρέπετε μόνο σε εκείνα τα άτομα που βρίσκονται στην τοποθεσία σας τα οποία θεωρείτε άξια. Αυτό σημαίνει μόνο τους φίλους και την οικογένειά σας.


Πώς να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας στο Διαδίκτυο

Πώς να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας στο Διαδίκτυο

Παρακολουθείτε συνεχώς στο Διαδίκτυο

Ωστόσο, με cookie, εντοπισμό μυστικότητας και ένα πλήθος άλλων λογισμικών, όλα τα ενσύρματα για να αποκαλύψουν τις πιο οικείες λεπτομέρειες σας σε οποιονδήποτε επιθυμεί να πληρώσει για να τα πάρει, είναι συνετό να γνωρίζετε τουλάχιστον πώς να αποκρύψετε την τοποθεσία σας. Είναι βέβαιο ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, η γεωγραφική τοποθεσία είναι πολύ χρήσιμη. Όπως όταν χάνετε και χρησιμοποιήστε τους χάρτες Google για να επιστρέψετε ή να βρείτε το πλησιέστερο εστιατόριο ή κατάστημα. Ωστόσο, η γεωπαρακολούθηση μπορεί να είναι ενοχλητική όταν βομβαρδίζετε από διαφημίσεις τοπικών λιανοπωλητών ή όταν, εάν ζείτε στην Κίνα ή τη Ρωσία, παρακολουθείτε ένα μέρος που προσφέρει λαθρεμπόριο.

Πώς να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας στο Διαδίκτυο

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πώς να προστατεύετε τα δεδομένα τοποθεσίας σας. Οι ιστότοποι που επισκέπτεστε και οι εφαρμογές που χρησιμοποιείτε χρησιμοποιούν κυρίως δύο πράγματα για τον προσδιορισμό της τοποθεσίας σας: τη δημόσια διεύθυνση IP και τα δεδομένα GPS. Ακολουθούν ορισμένοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι η τοποθεσία σας και τα καθημερινά ταξίδια σας δεν είναι δημόσια γνώση:

VPN

Τα VPN είναι η απόλυτη ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Παρέχουν τις καλύτερες δυνατότητες για όσους αναζητούν ασφαλή χρήση διαδικτύου και είναι κυριολεκτικά ανεκτίμητοι όταν εξετάζουν τις παροχές που παρέχουν. Μπορείτε να αποκρύψετε την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο, να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή alt, να παρακολουθήσετε περιεχόμενο περιορισμένο στην περιοχή σας και να διατηρήσετε την πραγματική σας τοποθεσία κρυφή από άλλους. Οι εφαρμογές VPN είναι συμβατές με Windows PC, Mac, Android, iOS και FireStick. Μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε μια σύνδεση VPN απευθείας στο δρομολογητή σας εάν είναι συμβατή.

Για να χρησιμοποιήσετε το VPN για να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας στο διαδίκτυο, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε με έναν πάροχο υπηρεσιών VPN. Όπως όλα τα άλλα που μπορείτε να αγοράσετε στο διαδίκτυο, υπάρχουν καλά VPN και κακά. Όσον αφορά τις καλύτερες υπηρεσίες VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πλαστογραφήσετε τη γεωγραφική σας τοποθεσία, ExpressVPN είναι ακριβώς στην κορυφή. Εδώ είναι τα κορυφαία VPN από το 2018.

Ωστε να πλαστή την τοποθεσία σας στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας VPN, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

 1. Πρώτα εγγραφείτε με ένα VPN από την παραπάνω λίστα.
 2. Στη συνέχεια, κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή VPN τους σε υπολογιστή, Mac, Android ή συσκευή iOS.
 3. Εκκινήστε την εφαρμογή και συνδεθείτε.
 4. Από μέσα στην εφαρμογή, συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN.

Η πραγματική σας διεύθυνση IP θα είναι πλέον κρυφή. Όλες οι εφαρμογές και οι ιστότοποι που επισκέπτεστε θα βλέπουν μόνο τη δημόσια διεύθυνση IP του διακομιστή VPN με τον οποίο είστε συνδεδεμένοι τώρα.

Απενεργοποιήστε την παρακολούθηση στα προγράμματα περιήγησης και τις εφαρμογές σας για κινητά

Πολλά προγράμματα περιήγησης και εφαρμογές χρησιμοποιούν γεωγραφική παρακολούθηση για να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών τους. Αλλά μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε απλώς μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις και απενεργοποιώντας τις υπηρεσίες βάσει τοποθεσίας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε επιλογές “μην παρακολουθείτε” από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Το πρόβλημα με αυτό, ωστόσο, είναι ότι θα έχετε μόνο πρόσβαση σε περιορισμένο αριθμό διακομιστών και φιλοξενούμενων ιστότοπων. Ταυτόχρονα, αυτό δεν θα κάνει τίποτα για να καλύψει τη διεύθυνση IP σας και επομένως την πραγματική τοποθεσία σας. Αλλά είναι τουλάχιστον ένα βήμα προς τη μικρότερη γεωγραφική παρακολούθηση.

ΒΡΑΧΩΔΗΣ ΚΟΡΥΦΗ

Όλοι όσοι γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο και ανησυχούν για αυτό, χρησιμοποιούν το TOR. Αυτό το πρόγραμμα περιήγησης σάς επιτρέπει να είστε συνδεδεμένοι ανώνυμα όταν στέλνετε ή λαμβάνετε δεδομένα. Ωστόσο, δεν θα εμποδίσει τις εταιρείες να γνωρίζουν την τοποθεσία σας, καθώς η διεύθυνση IP σας θα εξακολουθεί να είναι ορατή σε αυτές. Στην πραγματικότητα, οι κυβερνητικές αρχές παρακολουθούν συχνά ρητά τις διευθύνσεις IP που εκτελούν TOR για να διασφαλίσουν ότι δεν χρησιμοποιούνται για παράνομα πράγματα.

Να χρησιμοποιείτε πάντα HTTPS

Εάν γνωρίζετε το απόρρητο, τότε όποτε επισκέπτεστε έναν ιστότοπο στο διαδίκτυο, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένα «S» στο τέλος του HTTP στη διεύθυνση του ιστότοπου. Αυτό θα διασφαλίσει ότι η σύνδεσή σας είναι ασφαλής με SSL ή Secure Socket Layer. Αυτός είναι ο πιο βασικός τύπος διαδικτυακής ασφάλειας, αλλά είναι ωστόσο σημαντικό.

Χρησιμοποιήστε εφαρμογές κατά της παρακολούθησης

Αυτά τα εργαλεία είναι χρήσιμα για το απόρρητο και την ασφάλεια σε επίπεδο βάσης. Θα αποτρέψουν τον εντοπισμό τυχαίων ιστότοπων που επισκέπτεστε. Ωστόσο, είναι εύκολο να παρακαμφθούν για έμπειρους χάκερ και διαδικτυακούς φίλους. Έτσι, ενώ μπορεί να είναι μια καλή καθημερινή επιλογή, σίγουρα δεν πρέπει να βασιστείτε με τα μάτια κλειστά.

Απενεργοποίηση WebRTC

Η διαμόρφωση RTC ή Real Time αναφέρεται στις πληροφορίες που παρέχονται σε οποιονδήποτε το ζητά από τον διακομιστή σας στο Διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι το ANYBODY μπορεί να παρακολουθεί τη διεύθυνση IP σας. Ωστόσο, αυτό το πρόβλημα επιλύεται επίσης εύκολα εγκαθιστώντας τις σωστές εφαρμογές. Το κατάστημα εφαρμογών Android μπορεί να σας προσφέρει πολλές τέτοιες εφαρμογές. Εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Firefox, τότε μπορείτε να το απενεργοποιήσετε απευθείας από τις ρυθμίσεις διαμόρφωσης.

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Το Social Media είναι το ισοδύναμο του 21ου αιώνα του τοπικού country club. Είναι το σημείο όπου μπορείτε να κοινωνικοποιήσετε και να βρείτε ομοιόμορφα άτομα χωρίς καμία σημασία για τα σύνορα ή τα πολιτικά όρια. Ωστόσο, σας κάνει επίσης ευπαθή σε πολλούς αρπακτικούς που περιμένουν απλώς να ρίξετε τη φρουρά σας. Κατά κανόνα, ΠΟΤΕ μην δίνετε προσωπικές πληροφορίες σε κανέναν, εκτός εάν έχετε καλό λόγο να τους εμπιστευτείτε. Η προσθήκη ετικετών σε φίλους με φωτογραφίες από το τοπικό resto ή το υδάτινο πάρκο μπορεί να φαίνεται διασκεδαστική, αλλά αποκαλύπτει την τοποθεσία σας και την τοποθεσία εκείνων που είναι όλοι συνδεδεμένοι μαζί σας, θέτοντας όλους σε κίνδυνο. Απενεργοποιήστε τις λειτουργίες αυτόματης παρακολούθησης των εφαρμογών κοινωνικών μέσων και βεβαιωθείτε ότι οι αναρτήσεις σας είναι διαθέσιμες μόνο σε εγκεκριμένα άτομα.

VMs

Οι εικονικές μηχανές ή τα VM είναι ιδανικά για να διασφαλίσουν ότι οι κακόβουλοι πράκτορες δεν εισέρχονται στη ροή δεδομένων του κινητού, του φορητού υπολογιστή και άλλων συσκευών σας. Βασικά, ένα VM θα σας επιτρέψει να ανοίξετε αρχεία από διακομιστή διαφορετικό από το δικό σας. Επομένως, παραπληροφόρησε αποτελεσματικά τυχόν υποψήφιους τρομοκράτες για την πραγματική τοποθεσία σας. Αν και λίγο κουραστική, αυτή η μέθοδος είναι ιδανική όταν γνωρίζετε ότι η δραστηριότητα στον κυβερνοχώρο παρακολουθείται.

Πώς να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας στο Διαδίκτυο – Συμπληρώστε

Εάν ενδιαφέρεστε για την ασφάλειά σας και δεν θέλετε να παρακολουθεί κανείς την τοποθεσία σας, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις παραπάνω μεθόδους.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map