Πώς να αγοράσετε ένα VPN ανώνυμα;

Δεδομένων των πολλών δρόμων μέσω των οποίων οι χάκερ και οι spammers μπορούν να παρεμποδίσουν τη σύνδεσή σας και να κρατήσουν τα προσωπικά σας στοιχεία, μερικά άτομα που είναι πολύ πιο συνειδητά για το απόρρητό τους έχουν καταφύγει να παραμείνουν ανώνυμα ακόμη και όταν πληρώνουν για τη συνδρομή τους στο VPN. Πρόκειται για μια λαμπρή κίνηση, καθώς οι περισσότερες από τις πληρωμές που μπορείτε να πραγματοποιήσετε είναι πολύ εύκολο να σας παρακολουθούν και αυτό καθιστά τα προσωπικά σας στοιχεία εύκολα προσβάσιμα. Ακόμη και οι υπηρεσίες VPN που υπερηφανεύονται για το ότι έχουν ξεχωριστές οντότητες που διαχειρίζονται τις πληρωμές τους δεν είναι τόσο ασφαλείς όσο νομίζετε, καθώς η πληρωμή σας μπορεί τελικά να επιστραφεί στα στοιχεία του λογαριασμού σας. Λοιπόν, πώς μπορείτε αγοράστε ένα VPN ανώνυμα?


Πώς να αγοράσετε ένα VPN ανώνυμα;

Πώς να αγοράσετε ένα VPN ανώνυμα?

Η ανάγκη να πληρώσετε ανώνυμα

Για έναν κανονικό χρήστη, δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση να πληρώσετε ανώνυμα την υπηρεσία VPN σας. Δεν πρέπει να ανησυχείτε τίποτα ειδικά εάν είστε βέβαιοι ότι η υπηρεσία VPN σας δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής χρηστών. Η διαδικασία τους συνεπάγεται πιθανώς την αποσύνδεση της υπηρεσίας VPN από τα στοιχεία πληρωμής σας, επομένως τα στοιχεία του λογαριασμού σας θα είναι δύσκολο να σας εντοπιστούν.

Ωστόσο, εάν η γραμμή εργασίας σας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κινδύνων που ενδέχεται να προκύψουν εάν η ταυτότητά σας ή η διαδικτυακή σας δραστηριότητα εκτεθεί, τότε ίσως θελήσετε να διατηρήσετε τα υψηλότερα επίπεδα ανωνυμίας. Αυτό πιθανότατα συμβαίνει εάν τυχαίνει να είστε είτε ειλικρινής δημοσιογράφος, πληροφοριοδότης ή υποστηρικτής της ελεύθερης έκφρασης, αλλά μερικοί.

Αυτό επεκτείνεται επίσης σε όσους ενδιαφέρονται πολύ για τις πληροφορίες που μεταδίδονται μέσω των διαδικτυακών μέσων επικοινωνίας τους. Δεν θέλετε τα άτομα να μπορούν να προσδιορίσουν τις υπηρεσίες που ίσως ζητήσατε σε αντάλλαγμα για ανώνυμη πληρωμή, επομένως είναι καλύτερο να προστατεύσετε όλα τα μέσα επικοινωνίας σας.

Μειονεκτήματα των ανώνυμων πληρωμών

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα που έχουμε ανακαλύψει σχετικά με τις ανώνυμες πληρωμές είναι ότι κάθε φορά που θέλετε να πληρώσετε χωρίς να αποκαλύψετε την ταυτότητά σας, θα πρέπει να το κάνετε χειροκίνητα. Για να το αποφύγετε αυτό, ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε τη μεγαλύτερη ημερομηνία συνδρομής για ό, τι πληρώνετε, & αυτό είναι συνήθως μεταξύ 1 & 2 χρόνια.

Θα κερδίσετε από μερικά πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας να κάνετε μόνο 1 πληρωμή ετησίως, την ευκαιρία να επωφεληθείτε από μια χαμηλότερη συναλλαγματική ισοτιμία που πληρώνετε μέσω της δωροκάρτας σας και να έχετε την καλύτερη έκπτωση με την επίσκεψη με το ετήσιο πακέτο.

Ανώνυμοι τρόποι πληρωμής

Η πλειονότητα των ανώνυμων συστημάτων πληρωμών είναι γνωστό ότι διαθέτει πολύπλοκες μεθόδους κάλυψης των κομματιών των χρηστών τους. Δύο από τις πιο δημοφιλείς μορφές ανώνυμης πληρωμής είναι δωροκάρτες και ψηφιακό νόμισμα.

Η πιο δημοφιλής και κοινώς αποδεκτή μορφή ψηφιακού νομίσματος είναι τα bitcoin. Είναι υποχρεωμένοι να συνεργαστούν με σχεδόν οποιονδήποτε αξιόλογο πάροχο VPN, αλλά θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να κατανοήσετε πώς να κάνετε συναλλαγές μαζί τους εάν τυχαίνει να είστε νέος χρήστης.

Οι κάρτες GIft από την άλλη πλευρά δεν είναι τόσο ευρέως αποδεκτές όσο ένας τρόπος πληρωμής μεταξύ των παρόχων VPN. Η εργασία τους πίσω από αυτά είναι ωστόσο απλή, όπου μπορείτε να φτάσετε σε ένα κοντινό κατάστημα, να χρησιμοποιήσετε τα χρήματά σας για να αγοράσετε μια δωροκάρτα και, στη συνέχεια, να μεταφέρετε ουσιαστικά την αξία της δωροκάρτας στον λογαριασμό του παρόχου VPN σας.

Πληρωμή για VPN μέσω Bitcoin

Προτού προχωρήσετε σε αυτό, είναι σημαντικό να επιβεβαιώσετε ότι ο πάροχος υπηρεσιών σας υποστηρίζει πραγματικά την πληρωμή μέσω VPN και μπορείτε να το κάνετε αυτό ελέγχοντας το σύμβολο Bitcoin μεταξύ των αποδεκτών μεθόδων πληρωμής στον ιστότοπο του VPN σας. Μόλις επιβεβαιωθεί, μπορείτε στη συνέχεια να προχωρήσετε στα 4 βήματα που απαιτούνται για τη διευκόλυνση της πληρωμής:

 1. Θα πρέπει να ξεκινήσετε δημιουργώντας ένα Πορτοφόλι Bitcoin.
 2. Στη συνέχεια, εντοπίστε αξιόπιστους πωλητές bitcoin από τους οποίους μπορείτε να αγοράσετε.
 3. Συνεχίστε με την αγορά.
 4. Εγγραφείτε σε μια υπηρεσία VPN που επιτρέπει πληρωμές σε Bitcoin.
 5. Μεταφέρετε Bitcoin από το πορτοφόλι σας στον πάροχο.

Για ακριβείς οδηγίες βήμα προς βήμα σχετικά με τη ρύθμιση του πορτοφολιού bitcoin σας και τη διευκόλυνση των μεταφορών, μπορείτε να ακολουθήσετε τους ακόλουθους συνδέσμους:

– Πώς να αγοράσετε Bitcoin

Έχοντας ρυθμίσει το λογαριασμό σας, θα προχωρήσουμε στην πληρωμή της συνδρομής σας.

Αγορά ανώνυμου VPN – Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη

Όπως είπαμε στην αρχή, θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι η υπηρεσία που σκέφτεστε δέχεται bitcoin ως μέθοδο πληρωμής. Αφού προσδιορίσετε το πρόγραμμα πληρωμής που προτιμάτε, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας VPN, μετά από τα οποία θα πρέπει να επιλέξετε να πληρώσετε μέσω bitcoin. Κάνοντας κλικ στην υποβολή ζητείται ένα τιμολόγιο για την εμφάνιση της συναλλαγής bitcoin και για τη δημιουργία ενός πορτοφολιού από τον πάροχο VPN στον οποίο θα μεταφερθούν τα bitcoin σας. Το τιμολόγιο θα περιλαμβάνει πληροφορίες όπως τον αριθμό πορτοφολιού, την τιμή σε bitcoin, έναν κωδικό QR και ένα κουμπί Pay With Bitcoin.

Σε αυτό το σημείο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Bitcoin και να στείλετε την πληρωμή μέσω του αναγνωριστικού πορτοφολιού που θα δείτε στο τιμολόγιο που δημιουργήθηκε νωρίτερα. Μόλις ολοκληρωθεί, ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα επιβεβαιώνει την απόδειξη πληρωμής θα εμφανιστεί στα εισερχόμενά σας μαζί με έναν σύνδεσμο ενεργοποίησης. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας VPN και θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την ιδιωτική περιήγηση.

Πληρωμή για VPN ανώνυμα μέσω δωροκάρτας

Η διαδικασία που απαιτείται για την πληρωμή της υπηρεσίας σας μέσω δωροκάρτας είναι επίσης αρκετά απλή, αν και ελαφρώς πιο ακριβή, επειδή η υπηρεσία VPN πρέπει στη συνέχεια να πουλήσει τις δωροκάρτες σε τιμή χαμηλότερη από την πραγματική τους αξία, ώστε να κερδίσει την αξία τους σε μετρητά.

Η διαδικασία πληρωμής ξεκινά με έναν χρήστη που συνδέεται στον ιστότοπο VPN του παρόχου του και κάνοντας κλικ στην επιλογή Πληρωμή με δωροκάρτα. Στη συνέχεια, θα έχετε μια επιλογή από τις επιλογές στις οποίες θα πρέπει να επιλέξετε την επωνυμία της δωροκάρτας που διαθέτετε ή ακόμη και να αγοράσετε μία τη δεδομένη στιγμή. Μόλις επιλεγεί, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πόσο καιρό θα σας καλύψει το υπόλοιπο της δωροκάρτας σας με τον πάροχό σας. Εάν είστε ικανοποιημένοι με αυτό που βλέπετε, συνεχίστε κάνοντας κλικ στο κουμπί “Πληρωμή”. Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα επιβεβαιώνει την πληρωμή σας και έναν σύνδεσμο στον οποίο θα πρέπει να κάνετε κλικ για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας.

Συμπέρασμα σχετικά με την αγορά του VPN σας ανώνυμα

Έχουμε μια ακόμη συμβουλή για τους αναγνώστες μας εάν θέλουν να παραμείνουν πραγματικά ασφαλείς: Εάν πρόκειται να πληρώνετε ανώνυμα το VPN σας, θα πρέπει επίσης να διασφαλίσετε ότι η πληρωμή σας δεν μπορεί να σας επιστρέψει, διασφαλίζοντας την IP σας η διεύθυνση δεν αντικατοπτρίζει το οικιακό / ιδιωτικό σας δίκτυο. Βλέπετε, οι περισσότερες πλατφόρμες πληρωμής λαμβάνουν υπόψη τη διεύθυνση IP σας για να αποφύγουν την απάτη με πιστωτικές κάρτες. Αυτό τους επιτρέπει να παρακολουθούν μια συναλλαγή στον εκκινητή. Εάν θέλετε να το αποφύγετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει τη συνδρομή σας μέσω δημόσιας σύνδεσης, όπως Wi-Fi αεροδρομίου ή εστιατορίου. Το IP που εμφανίζεται όταν το κάνετε αυτό εντοπίζει πιθανώς δώδεκα άλλους χρήστες Wi-Fi, γεγονός που καθιστά δύσκολη τη διαχωρισμό της σύνδεσής σας.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map