Η αλήθεια πίσω από τις απεριόριστες συνδρομές VPN διάρκειας ζωής

Η προοπτική μιας καλής ευκαιρίας είναι πάντα δελεαστική. Και όταν είναι κάτι «απεριόριστο», οι άνθρωποι δεν χάνουν χρόνο να πηδούν σε αυτό. Από απεριόριστο χρόνο ομιλίας έως απεριόριστα δεδομένα στο Διαδίκτυο, μια απεριόριστη συμφωνία είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί. Οι έμποροι γνωρίζουν την πρόταση αξίας που παρουσιάζεται από τις «απεριόριστες» προσφορές και είναι αρκετά έξυπνοι για να παρασύρουν τους καταναλωτές να αγοράσουν αυτό που πουλάνε. Όταν πρόκειται για ένα VPN, έχετε την επιλογή είτε επί πληρωμή είτε δωρεάν υπηρεσίας. Τόσο οι δωρεάν όσο και οι πληρωμένες υπηρεσίες VPN έρχονται με τα δικά τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, και οι δωρεάν υπηρεσίες συχνά έρχονται με σημαντικούς περιορισμούς, όπως αυστηρό μηνιαίο όριο δεδομένων και μόνο λίγους διακομιστές. Λάβετε υπόψη ότι τα δωρεάν VPN δεν είναι πραγματικά δωρεάν. πρέπει να βγάλουν λεφτά και το κάνουν αποστραγγίζοντας τα δεδομένα σας γρήγορα. Είναι συχνά δύσκολο να παρακολουθείτε τα δεδομένα σας όταν χρησιμοποιείτε ένα δωρεάν VPN. Πολλοί άνθρωποι αναζητούν ενεργά τους παρόχους υπηρεσιών VPN διάρκειας ζωής. Με άλλα λόγια, λαμβάνετε απεριόριστη συνδρομή VPN για τη ζωή πληρώνοντας μια εφάπαξ συνδρομή. Αλλά είναι αυτές οι συμφωνίες νόμιμες, ή είναι απλώς μια περίπτωση «πολύ καλή για να είναι αληθινές»?


Αλήθεια πίσω από τις απεριόριστες συνδρομές VPN διάρκειας ζωής

Αλήθεια πίσω από τις απεριόριστες συνδρομές VPN διάρκειας ζωής

Παροχείς υπηρεσιών VPN διάρκειας ζωής

Υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό από τα δωρεάν VPN και αυτό είναι VPN διάρκειας ζωής. Περιλαμβάνει την αγορά μιας υπηρεσίας με μία εφάπαξ πληρωμή και, στη συνέχεια, την απολαμβάνω δωρεάν για τη ζωή του VPN. Η εφάπαξ πληρωμή είναι συνήθως τεράστια, αλλά δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα περισσότερο. Δεν υπάρχουν μηνιαίες τιμές. Εάν κοιτάξετε προσεκτικά στον Ιστό, υπάρχουν απίστευτες προσφορές και εκπτώσεις σε αυτά τα απεριόριστα ή διάρκειας ζωής VPN και οι προσφορές είναι δελεαστικές.

Για παράδειγμα, μερικές φορές αυτές οι απεριόριστες συνδρομές VPN πωλούνται με μόλις 20 $. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνετε 20 $ ως εφάπαξ χρέωση και στη συνέχεια απολαμβάνετε το VPN για όσο διάστημα το χρησιμοποιείτε. Η πραγματική τιμή θα μπορούσε να είναι περίπου 300 $, αλλά οι προσφορές και οι εκπτώσεις μειώνουν την τιμή στα 20 $. Δεν είναι απίστευτο?

Ναι είναι. Τις περισσότερες φορές συμβαίνει πολύ περισσότερα από ό, τι παρατηρούμε. Αυτές οι μεγάλες προσφορές συνήθως δεν πωλούνται απευθείας από τους παρόχους υπηρεσιών VPN, αλλά στην πραγματικότητα από τρίτους μεταπωλητές. Παρόλο που μπορεί να δώσει πολλές λογικές εξηγήσεις στον ιστότοπό τους σχετικά με το πώς μπορούν να προσφέρουν τόσο μεγάλες προσφορές, αξίζει να αφιερώσετε χρόνο για να σκάψετε βαθύτερα και να μάθετε την αλήθεια.

Να είστε ενήμεροι για απάτες VPN

Πολύ συχνά, όταν αναζητάτε τον μεταπωλητή στο Google, θα βρείτε απάτες και απάτες και υπηρεσίες υποβάθμισης που σχετίζονται με αυτούς. Πριν εμπιστευτείτε οποιαδήποτε από αυτές τις προσφορές, είναι πάντα καλύτερο να ρίξετε μια ματιά σε κριτικές και να ζητήσετε λίγο να φτάσετε στο κάτω μέρος της.

Ο απλός λόγος για τον οποίο τέτοιες προσφορές είναι μη πραγματικές είναι επειδή τα VPN πρέπει να βγάλουν λεφτά. Όταν παρέχετε μια υπηρεσία διάρκειας ζωής με μόλις $ 20, δεν μπορείτε να διατηρείτε διακομιστές σε όλο τον κόσμο ή να έχετε τις δικές σας εφαρμογές για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές. Δεν είναι πρακτικό και σίγουρα ένα επιχειρηματικό μοντέλο που δεν θα πετύχει που λέει πολλά ακόμη και όταν οι επιχειρήσεις τα πηγαίνουν καλά στην Αμερική λόγω χαμηλότερων φόρων και λιγότερων κανονισμών.

Ο βασικός στόχος αυτών των υπηρεσιών είναι να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα και να πάρουν τα χρήματά τους εκ των προτέρων. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες διακινδυνεύουν τα χρήματά τους μόνο για να κλείσουν ξαφνικά η επιχείρηση.

Λοιπόν, πώς αυτές οι σκιερές εταιρείες VPN κερδίζουν χρήματα; Μπορεί να θεωρηθεί με ασφάλεια ότι δεν κερδίζουν χρήματα από τις συνδρομές, επομένως πρέπει να υπάρχει κάποια άλλη επιλογή. Και συνήθως περιλαμβάνει την πώληση δεδομένων πελατών και αρχείων καταγραφής σε τρίτα μέρη, όπως διαφημιστικούς συνεργάτες. Επομένως, όχι μόνο διακινδυνεύετε τα χρήματά σας, αλλά και το απόρρητό σας.

Πώς να επιλέξετε μια υπηρεσία VPN?

Στην ιδανική περίπτωση, ένα VPN διάρκειας ζωής θα πρέπει να σας διαρκεί μια ζωή, αλλά εάν η επιχείρηση τερματίσει ξαφνικά, δεν θα πάρει πίσω τα χρήματά σας ή δεν θα απολαύσετε την υπηρεσία. Εμπιστεύοντας μια συμφωνία πολύ καλή για να είναι αληθινή, οι πελάτες καταλήγουν να ξεγελαστούν και να εξαπατηθούν. Οι πελάτες πρέπει να είναι πιο ενημερωμένοι και να κάνουν λίγη έρευνα πριν εμπιστευτούν οποιαδήποτε συμφωνία που βλέπουν στο διαδίκτυο.

Για να αποφύγετε την εξαπάτηση, είναι καλύτερο να περάσετε δελεαστικές προσφορές και να αναζητήσετε μια φημισμένη υπηρεσία VPN. Υπάρχουν πολλά φημισμένα VPN που προσφέρουν πολλά για τα χρήματά σας και παρέχουν ποιοτική εξυπηρέτηση. Όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο, αυτές οι υπηρεσίες χρεώνουν μια εφάπαξ πληρωμή και στη συνέχεια μια ονομαστική μηνιαία χρέωση. Σε τελική ανάλυση, ένα VPN χρησιμοποιείται για διαδικτυακή ασφάλεια και μια υπηρεσία που δεν είναι βιώσιμη από μόνη της δεν μπορεί να παρέχει ασφάλεια στους συνδρομητές της.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map