Δωρεάν VPN έναντι VPN επί πληρωμή – Ποια είναι η διαφορά

Δωρεάν VPN έναντι VPN επί πληρωμή. Ποιά είναι η διαφορά? Όσο το να παίρνεις τα πράγματα δωρεάν μπορεί να είναι τόσο συναρπαστικό, όλοι θα συμφωνούσαμε πιθανότατα ότι οτιδήποτε με καλή αξία είναι πιθανό να έχει καλό κόστος. Η ίδια περίπτωση ισχύει όταν συγκρίνετε δωρεάν υπηρεσίες VPN με αυτές που πληρώνετε. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα που προσφέρεται με την εγγραφή δωρεάν υπηρεσίας VPN είναι ότι η ασφάλειά σας δεν είναι ποτέ εγγυημένη 100% μακροπρόθεσμα. Σκέψου το; για να λειτουργήσει μια υπηρεσία δικτύου, πρέπει να πληρωθούν λογαριασμοί και αν δεν χωρίζετε με κανένα από τα δολάρια σας, τότε οι συνήθειες περιήγησής σας είναι ένα πολύτιμο στοιχείο που μπορεί να μετατραπεί σε πηγή εσόδων. Τέτοιοι πάροχοι υπηρεσιών ανταλλάσσουν τις πληροφορίες σας σε τρίτους έναντι αμοιβής και, κατ ‘αυτόν τον τρόπο, το απόρρητο των δεδομένων σας διακυβεύεται. Αυτό αντίκειται εντελώς στη λογική πίσω από μια υπηρεσία VPN, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι συμβαίνει.


Δωρεάν VPN έναντι VPN επί πληρωμή - Ποια είναι η διαφορά

Δωρεάν VPN έναντι VPN επί πληρωμή – Ποια είναι η διαφορά

Δωρεάν VPN έναντι VPN επί πληρωμή – Το Break Down

Όταν εξετάζετε τον τύπο του παρόχου VPN για να εγγραφείτε για τις ανάγκες απορρήτου σας, θα πρέπει να θυμάστε τα εξής:

 1. Προσφερόμενα πρωτόκολλα
 2. Εξυπηρέτηση πελατών
 3. Ταχύτητα σύνδεσης
 4. Πολιτική απορρήτου
 5. Επιλογή διακομιστή
 6. Όρια εύρους ζώνης

Προσφερόμενα πρωτόκολλα

Με δωρεάν VPN, πιθανότατα θα λάβετε το Πρωτόκολλο Tunneling Point-to-Point (PPTP). αυτό που είναι τουλάχιστον σε θέση να καλύψει τη διεύθυνση IP σας, αλλά είναι βέβαιο ότι θα γεμίσει με κινδύνους ασφαλείας. Αυτό πρέπει να είναι αρκετό για τους χρήστες να αποφύγουν το πρωτόκολλο PPTP.

Από την άλλη πλευρά, ένας αξιόπιστος και πληρωμένος για πάροχο VPN θα προσφέρει μια σειρά από πρωτόκολλα όπως IPSec, L2TP, IKEv2 και φυσικά, το OpenVPN. Αυτά τα πρωτόκολλα επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόσουν τη σύνδεσή τους VPN και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις διαθέσιμες επιλογές.

Εξυπηρέτηση πελατών

Μια εξειδικευμένη και καλά εκπαιδευμένη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών που είναι διαθέσιμη 24/7 κοστίζει αρκετά χρηματικά ποσά. Μπορείτε να το περιμένετε μόνο από έναν πάροχο VPN επί πληρωμή, και οι πελάτες τους θα είναι οι μόνοι που θα κάνουν όλα αυτά δυνατά.

Ένας καθιερωμένος πάροχος όπως ExpressVPN Για παράδειγμα, έχει έτοιμη ομάδα εφημερίας για να βοηθήσει τους πελάτες τους όποτε προκύψει πρόβλημα. Θα είστε σίγουροι ότι θα λάβετε βοήθεια ακόμη και σε μια δημόσια αργία όπου δεν θα περίμενε κανείς να εργάζεται.

Ταχύτητα σύνδεσης

Τα δωρεάν πράγματα αναμένεται να δημιουργήσουν μεγάλη προσοχή και να προσελκύσουν ένα μεγάλο πλήθος. Εάν μια δωρεάν υπηρεσία VPN είναι αρκετά δημοφιλής για να κάνει πολλούς ανθρώπους να τη δοκιμάσουν, οι διακομιστές τους θα μπορούσαν να υποχωρήσουν υπό όλη αυτή την πίεση.

Εάν όχι, οι χρήστες πρέπει να προετοιμάζονται για πρόωρες αποσυνδέσεις κάθε τόσο. κάτι που δεν θα θέλατε να ζήσετε όταν κάνετε ροή κάτι σαν ζωντανή μετάδοση.

Οι πάροχοι VPN επί πληρωμή καθιστούν την προτεραιότητά τους να διασφαλίζουν, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη είναι η κίνηση, η υποδομή που διαθέτουν είναι κατάλληλη για να την υποστηρίζει. Εάν όχι, οι πελάτες που πληρώνουν καθιστούν δυνατή την προσθήκη περισσότερων και την αύξηση της ποιότητας των υπηρεσιών τους.

Πολιτική απορρήτου

Όπως αναφέρθηκε στην αρχή, οι περισσότεροι δωρεάν πάροχοι VPN πωλούν τις πληροφορίες των δεδομένων σας για να παραμείνουν ενεργοί. Αποφεύγουν επίσης να παρέχουν σαφείς δηλώσεις σχετικά με το πώς σκοπεύουν να διατηρήσουν τα δεδομένα σας «απόρρητα». Αυτό καθιστά την εμπιστοσύνη τους με τα στοιχεία σας μια πολύ επικίνδυνη υπόθεση.

Ωστόσο, οι πάροχοι VPN επί πληρωμή καθιστούν πολύ σαφές εάν πρόκειται να διατηρήσουν αρχείο του ιστορικού περιήγησής σας ή όχι. Εκείνοι που το κάνουν πιθανώς ως ένα επίπεδο προστασίας για τις επιχειρήσεις τους. Όσοι δεν, όπως το IPVanish, για παράδειγμα, παραμένουν πιστοί στην υπόσχεση ότι θα διατηρήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα αποκλειστικά σε εσάς.

Επιλογή διακομιστή

Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των τοποθεσιών διακομιστή που έχει μια υπηρεσία VPN, τόσο λιγότεροι θα είναι ο καθένας από αυτούς τους διακομιστές όσον αφορά την κίνηση. Τα πληρωμένα VPN έχουν πολύ περισσότερες τοποθεσίες σε σύγκριση με τις δωρεάν.

Με εμπειρία, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν ορισμένα POP που διατίθενται μόνο για συνδρομητές VPN επί πληρωμή. Αυτό το γεγονός γίνεται πιο εμφανές όταν κάνετε ροή περιεχομένου μέσω ενός μέσου όπως το Netflix, αλλά μέσω VPN. Οι χρήστες που ελπίζουν να διασφαλίσουν μόνο περιεχόμενο στις ΗΠΑ θα μπορούσαν εύκολα να το κάνουν, καθώς υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός δωρεάν διακομιστών VPN στις ΗΠΑ. Όσοι ζουν σε άλλες περιοχές όπως το Ηνωμένο Βασίλειο ή η Αυστραλία, όπου είναι λίγο πιο δαπανηρή η εγκατάσταση διακομιστών, ενδέχεται να βρεθούν σε λίγο πρόβλημα.

Όρια εύρους ζώνης

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες αν όχι όλες οι δωρεάν υπηρεσίες VPN έχουν όριο εύρους ζώνης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε λήψη ενός συγκεκριμένου, συνήθως ελάχιστου, ποσού δεδομένων, εκτός εάν αναβαθμίσετε τη συνδρομή σας. Ως εκ τούτου, ο όρος freemium VPN. Ορισμένες δωρεάν υπηρεσίες VPN επιβάλλουν επίσης όρια στο πόσες φορές επιτρέπεται η εναλλαγή τοποθεσιών διακομιστή VPN ανά ημέρα. Δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα από αυτά τα προβλήματα με τους παρόχους υπηρεσιών premium VPN.

Καλύτεροι πάροχοι υπηρεσιών VPN

Μπορείτε να λάβετε μια συνδρομή VPN με μόλις $ 5 το μήνα. Το πακέτο περιλαμβάνει πρόσβαση σε premium διακομιστές VPN, απεριόριστο εύρος ζώνης, αξιόπιστες εφαρμογές VPN, υποστήριξη 24/7 και εγγύηση επιστροφής χρημάτων που συνήθως επεκτείνεται έως και 30 ημέρες. Τα οφέλη που αποκομίζετε αξίζουν κάθε δεκάρα στο τέλος. Εδώ είναι οι καλύτερες υπηρεσίες VPN από το 2017.

Δωρεάν VPN έναντι VPN επί πληρωμή – Το απόρρητό σας στο διαδίκτυο αξίζει να πληρώσετε

Οι συχνές χρήστες του Διαδικτύου που βασίζονται στον Ιστό για την εκτέλεση ευαίσθητων εργασιών πρέπει να γνωρίζουν ότι τα δωρεάν VPN απλά δεν είναι σε θέση να συμβαδίζουν με το επίπεδο αξιοπιστίας, ασφάλειας ή ταχύτητας που έχουν να προσφέρουν οι υπηρεσίες. Διατηρήστε τα δεδομένα σας ασφαλή εγγράφοντας μια υπηρεσία VPN που θα θέτει τις ανάγκες απορρήτου σας στο μπροστινό και στο κέντρο τους και θα παρέχει τη βοήθεια που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την υπηρεσία τους.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map