Τρόπος λήψης βίντεο YouTube – Αναλυτικός οδηγός

Το YouTube δεν χρειάζεται πραγματικά μια εισαγωγή. όλοι και οι μητέρες τους έχουν χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο κοινής χρήσης βίντεο τουλάχιστον μερικές φορές στη ζωή τους. Μερικές φορές, θέλετε να έχετε την επιλογή να επανεξετάσετε τα αγαπημένα σας βίντεο ακόμα κι αν είστε εκτός σύνδεσης. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξω πώς να κατεβάσετε βίντεο YouTube σε υπολογιστή, Android, iPhone, iPad ή Mac, χρησιμοποιώντας με ασφάλεια ιστότοπους, εφαρμογές και επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης. 


Λήψη βίντεο YouTube - Οδηγός

Λογότυπο του YouTube

Προσοχή: Πράγματα που πρέπει να θυμάστε

Δεν είναι νόμιμα όλα τα βίντεο στο YouTube διαθέσιμα για λήψη. Εάν διαβάσετε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών της Google για το YouTube, θα δείτε το ακόλουθο μήνυμα:

«Δεν θα κάνετε λήψη περιεχομένου εκτός εάν δείτε έναν σύνδεσμο «λήψης» ή παρόμοιο σύνδεσμο που εμφανίζεται από το YouTube στην Υπηρεσία για αυτό το περιεχόμενο«

Με άλλα λόγια, εκτός αν το YouTube σας επιτρέπει ρητά, η λήψη βίντεο εκτός YouTube μπορεί να είναι παράνομη.

Αυτό έχει νόημα, πολλοί δημιουργοί περιεχομένου βασίζονται στο YouTube για να κερδίσουν τα βίντεό τους. Εάν κάνετε λήψη του περιεχομένου παράνομα, θα βγάζετε χρήματα από τα δικά τους και τα χέρια της Google. Αυτός ο οδηγός προορίζεται ρητά για βίντεο YouTube που μπορούν να ληφθούν νόμιμα. Το VPN Guru δεν υποστηρίζει παράνομες λήψεις ή δραστηριότητες και σας προτείνει ιδιαίτερα να τηρείτε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του YouTube.

Τώρα που γνωρίζετε ποιοι περιορισμοί πρέπει να τηρείτε κατά τη λήψη βίντεο YouTube, ας μιλήσουμε για το πώς μπορείτε να κατεβάσετε τα βίντεο στη συνέχεια.

Λήψη βίντεο YouTube μέσω ιστότοπων

Υπάρχει μια ποικιλία ιστότοπων που ισχυρίζονται ότι σας βοηθούν να κατεβάσετε βίντεο YouTube (και έπειτα μερικοί), αλλά δεν είναι αξιόπιστοι όλοι. Από κρυφό κακόβουλο λογισμικό έως αναδυόμενες διαφημίσεις από το bucketload, η αναζήτηση ενός αξιόπιστου ιστότοπου για να σας βοηθήσει με τις λήψεις σας δεν είναι εύκολη. Γι ‘αυτό προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τους ακόλουθους ιστότοπους.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Οι περισσότεροι ιστότοποι που σας βοηθούν να κατεβάσετε βίντεο από άλλες πλατφόρμες ΔΕΝ είναι ασφαλείς HTTPS. Αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ επικίνδυνο. Πάντα βεβαιωθείτε ότι είστε απόλυτα προστατευμένοι προτού μπείτε σε οποιονδήποτε ιστότοπο βοηθού. Ο ασφαλέστερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι χρησιμοποιώντας ένα VPN.

YoutubeMonkey.com

Ένας από τους πιο διάσημους ιστότοπους για λήψη βίντεο Youtube είναι το YoutubeMonkey. Υπάρχουν 2 τρόποι για να κατεβάσετε βίντεο από το YoutubeMonkey.

Μέθοδος 1: 

 1. Μεταβείτε στο YouTube και φορτώστε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε.
 2. Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο.
 3. Μεταβείτε στο YoutubeMonkey και επικολλήστε τη διεύθυνση URL ως έχει στο πρόγραμμα λήψης.
 4. Πατήστε “Λήψη”. Θα λάβετε μια λίστα αρχείων με δυνατότητα λήψης.
 5. Επιλέξτε το αρχείο που ταιριάζει καλύτερα στις προδιαγραφές σας (βίντεο / mp4, βίντεο / webm, ήχος / mp4, κλπ.) Μπορείτε ακόμη και να κάνετε λήψη με βάση το μέγεθος.

Μέθοδος 2: 

 1. Μεταβείτε στο YouTube και φορτώστε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε.
 2. Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο.
 3. Μεταβείτε στο YoutubeMonkey και επικολλήστε τη διεύθυνση URL στο πρόγραμμα λήψης.
 4. προσθέστε τη λέξη “πίθηκος” μετά στο “youtube.com” > “Youtubemonkey.com”
 5. Πατήστε “Λήψη”. Θα λάβετε μια πιο επιλεκτική λίστα αρχείων με δυνατότητα λήψης.
 6. Επιλέξτε το αρχείο που ταιριάζει καλύτερα στις προδιαγραφές σας.

Λήψη βίντεο στο διαδίκτυο

Ένας άλλος ιστότοπος που μπορεί να σας βοηθήσει να κατεβάσετε βίντεο από το youtube (καθώς και μια ποικιλία άλλων ιστότοπων) είναι το Online Video Downloader. Αυτός ο ιστότοπος έχει μια πολύ απλή μέθοδο λήψης, ακολουθεί το μόνο που έχετε να κάνετε:

 1. Μεταβείτε στο YouTube και λάβετε τη διεύθυνση URL του βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε.
 2. Μεταβείτε στο Online Downloader βίντεο και επικολλήστε τη διεύθυνση URL στο πλαίσιο URL.
 3. Θα λάβετε μια λίστα “Διαθέσιμοι σύνδεσμοι” και “Άλλοι σύνδεσμοι λήψης” (για χρήστες κινητών συσκευών).
 4. Επιλέξτε τον σύνδεσμο που σας ταιριάζει.
 5. κάντε κλικ στο κόκκινο εικονίδιο λήψης στη δεξιά πλευρά του συνδέσμου.

QDownloader

Το QDownloader είναι ένα ασφαλές πρόγραμμα λήψης βίντεο που μπορεί να σας βοηθήσει να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube, το Facebook, το Instagram και το Twitter. Στην πραγματικότητα, το QDownloader μπορεί να σας κάνει λήψη συνδέσμων από περισσότερους από 800 υποστηριζόμενους ιστότοπους, τους οποίους μπορείτε να δείτε εδώ. Για να κατεβάσετε βίντεο YouTube εκτός του QDownloader, πρέπει να:

 1. Μεταβείτε στο Youtube και αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε.
 2. Επικολλήστε το στο πλαίσιο URL του QDownloader. Κάντε κλικ στο “Λήψη”.
 3. Θα λάβετε μια μεγάλη λίστα συνδέσμων που μπορείτε να κατεβάσετε από τις ακόλουθες 3 κατηγορίες: “Λήψη βίντεο χωρίς ήχο”, “λήψη ήχου μόνο” και “λήψη βίντεο με ήχο”.
 4. Επιλέξτε τη λήψη που θέλετε και κάντε δεξί κλικ στο κουμπί λήψης.
 5. Επιλέξτε την επιλογή “Αποθήκευση / Λήψη”.
 6. Επιλέξτε το αρχείο στο οποίο θέλετε να αποθηκευτεί η λήψη.
 7. Κάντε κλικ στο “λήψη”.

Το QDownloader σας δίνει επίσης επιλογές για τη μετατροπή του βίντεο σε αρχείο MP3.

Λήψη βίντεο YouTube μέσω εφαρμογών

Εάν δεν θέλετε να διακινδυνεύσετε να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο για να λάβετε τις λήψεις σας, υπάρχουν πολλές επιλογές λογισμικού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να κάνετε λήψη του λογισμικού στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε την ειδική εφαρμογή για λήψη βίντεο YouTube. Ακολουθούν μερικές εξαιρετικές εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη λήψη βίντεο YouTube:

Λήψη βίντεο 4k

Μην αφήσετε το όνομα να σας ξεγελάσει, το 4K Video Downloader είναι ένα λογισμικό που προσφέρει απίστευτη ευελιξία. Αυτό το λογισμικό σας επιτρέπει:

 • Λήψη λιστών αναπαραγωγής και καναλιών YouTube στο MP4, MKW, M4A, MP3, FLV, και 3GP.
 • Λήψη σχολιασμών και υπότιτλων από βίντεο YouTube σε μορφή .srt.
 • Αποκτήστε βίντεο HD 1080p, HD 720p, 4K, και 8 ΧΙΛ.
 • Κατεβάστε βίντεο και τραγούδια απευθείας στο iTunes.
 • Λήψη λήψεων βίντεο σε μορφή 3D.
 • Ένας διακομιστής μεσολάβησης εντός εφαρμογής που σας επιτρέπει να κάνετε λήψη βίντεο που έχουν αποκλειστεί γεωγραφικά στη χώρα σας.

Το πρόγραμμα λήψης βίντεο 4K λειτουργεί σε λειτουργικά συστήματα Mac, Windows και Linux.

VLC

Ποιος δεν έχει χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων VLC; Είναι ένα από τα πιο γνωστά media player στον πλανήτη. Έχει επίσης μια πολύ ωραία δυνατότητα λήψης βίντεο που είναι «κρυμμένη», για να το πούμε, από το άγνωστο μάτι. Δεδομένου ότι δεν είναι μια λειτουργία που διαφημίζεται πολύ, δείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε ένα βίντεο YouTube χρησιμοποιώντας VLC:

 1. Βρείτε ένα βίντεο στο YouTube που θέλετε να κατεβάσετε και να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL.
 2. Παω σε Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ > Ανοίξτε τη ροή δικτύου σε VLC
 3. Επικολλήστε τη διεύθυνση URL στο πλαίσιο και κάντε κλικ στην αναπαραγωγή.
 4. Παω σε Εργαλεία και κάντε κλικ στο Πληροφορίες κωδικοποιητή.
 5. Κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε όλο το κείμενο στο πλαίσιο με τίτλο Τοποθεσία.
 6. Ανοίξτε μια σελίδα προγράμματος περιήγησης και επικολλήστε αυτό που αντιγράψατε στη γραμμή διευθύνσεων. Στη συνέχεια, το αρχείο θα ανοίξει στους διακομιστές του YouTube.
 7. Κάντε δεξί κλικ στο βίντεο και επιλέξτε Αποθήκευση βίντεο ως
 8. Επιλέξτε τη μορφή στην οποία θέλετε να την αποθηκεύσετε και τον προορισμό της λήψης.

Λήψη βίντεο YouTube μέσω επεκτάσεων προγράμματος περιήγησης

Μια άλλη επιλογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για ιστότοπο ή λογισμικό είναι μια επέκταση προγράμματος περιήγησης. Πρέπει να σας προειδοποιήσω, μην χρησιμοποιείτε χρώμιο, οι επεκτάσεις στο Chrome για προγράμματα λήψης βίντεο YouTube είναι περισσότερο πόνοι παρά ανακούφιση. Εδώ είναι η καλύτερη επέκταση προγράμματος περιήγησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσουμε να κατεβάσετε βίντεο YouTube:

Βοήθεια λήψης βίντεο

Το Video DownloadHelper είναι μια επέκταση προγράμματος περιήγησης που σας βοηθά να κάνετε λήψη βίντεο από οποιονδήποτε ιστότοπο.

Όταν εγκαθιστάτε την επέκταση, θα παρατηρήσετε ένα μικρό κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία της γραμμής διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησής σας. Εάν τυχαίνει να προσγειωθείτε σε μια σελίδα με ένα βίντεο, το κουμπί θα σας δείξει μια ειδοποίηση και μπορείτε να κάνετε κλικ για να λάβετε τις επιλογές λήψης για τα βίντεό σας. Απλώς επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα!

Αυτή η επέκταση είναι διαθέσιμη στις FireFox και Χρώμιο. Και πάλι, προτείνω να κολλήσετε στον FireFox εάν θέλετε να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube.

Πώς να κατεβάσετε βίντεο YouTube – Τελικές σκέψεις

Και το έχετε, πώς να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube χρησιμοποιώντας ιστότοπους, λογισμικό / εφαρμογές και επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης. Θυμηθείτε να σέβεστε τους Όρους Χρήσης του YouTube όταν κατεβάζετε βίντεο από τον γίγαντα κοινής χρήσης βίντεο. Επιτρέψτε μου να ξέρω τι πιστεύετε για αυτές τις υπηρεσίες στα παρακάτω σχόλια και να μου πείτε ποιες μεθόδους προτιμάτε.