Πώς να διορθώσετε το Apex Legends Lag

Η καθυστέρηση είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να συμβούν σε εσάς ενώ παίζετε Apex Legends. Όπως η αργή απόδοση του δικτύου σας είναι η λεπτή γραμμή ανάμεσα στη νίκη ή την ήττα σας. Μάθετε πώς μπορείτε να διορθώσετε το Apex Legends Lag στο παρακάτω άρθρο.


Πώς να διορθώσετε το Apex Legends Lag

Πώς να διορθώσετε το Apex Legends Lag

Τι είναι η καθυστέρηση?

Ενώ οι αποκλειστικοί διακομιστές του παιχνιδιού Apex Legends αποτρέπουν συνήθως την καθυστέρηση στο παιχνίδι. Ωστόσο, μερικά είναι αναπόφευκτα και μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικά. Οι καθυστερήσεις είναι αυτές οι παύσεις που μπορεί να συμβούν σε εσάς κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Από τεχνικής απόψεως, η καθυστέρηση είναι η αργή απόκριση ενός υπολογιστή ή μιας συσκευής τυχερών παιχνιδιών λόγω αργής σύνδεσης υπολογιστή / συσκευής ή Διαδικτύου. Η καθυστέρηση του παιχνιδιού σχετίζεται με την κατανάλωση εύρους ζώνης από χιλιάδες χρήστες σε έναν κανονικό διακομιστή ISP σε μια συγκεκριμένη ώρα. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημά σας ενδέχεται να μην είναι σε θέση να στέλνει και να λαμβάνει αρκετά δεδομένα λόγω μιας αργής και ασυνεπούς σύνδεσης στο Διαδίκτυο.

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για το Apex Legends?

Ένα VPN για το Apex Legends μπορεί να μειώσει την καθυστέρηση μεταξύ ενός προγράμματος αναπαραγωγής και του προγράμματος-πελάτη διακομιστή. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε την ταχύτητα σύνδεσης όταν συνδέεστε σε ένα VPN. Μείνετε προστατευμένοι από επιθέσεις DDoS με ένα VPN ενεργοποιημένο κατά το παιχνίδι. Επιπλέον, ένα VPN επιτρέπει στους παίκτες να συνδεθούν σε διαφορετική τοποθεσία διακομιστή και αυτό μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του ping. Επιπλέον, μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι από οπουδήποτε στον κόσμο συνδέοντας σε διακομιστές σε συγκεκριμένες χώρες.

Η χρήση ενός VPN θα σας βοηθήσει επίσης να διορθώσετε διάφορα προβλήματα σύνδεσης που ενδέχεται να σας εμποδίσουν να παίξετε το Apex Legends στο διαδίκτυο. Μερικά από αυτά τα σφάλματα περιλαμβάνουν:

Ο χρόνος σύνδεσης με διακομιστή έληξε. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο ea.com/unable-to-connect “

“Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με διακομιστές EA. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο και δοκιμάστε ξανά. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο ea.com/unable-to-connect. “

Πώς να διορθώσετε το Lag στο Apex Legends με ένα VPN?

Για να μειώσετε την καθυστέρηση στο Apex Legends, πρέπει να ακολουθήσετε δύο βήματα.

 1. Αρχικά, ξεκινήστε το παιχνίδι Apex Legends.
 2. Από την αρχική οθόνη, μεταβείτε στο “Data Center”.
 3. Σημειώστε τους χρόνους ping στους διάφορους διακομιστές Apex Legends.

Τώρα που γνωρίζετε τους χρόνους ping, ήρθε η ώρα να διορθώσετε το Apex Legends. Δείτε τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια:

 1. Εγγραφείτε με έναν πάροχο υπηρεσιών VPN. Βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος VPN σας διαθέτει σημαντικό αριθμό διακομιστών VPN που είναι διάσπαρτοι σε όλο τον κόσμο.
 2. Στη συνέχεια, ρυθμίστε την εφαρμογή VPN στον υπολογιστή σας, σε Mac ή στη συσκευή PS4.
 3. Από την εφαρμογή, συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN κοντά στην πραγματική σας τοποθεσία.
 4. Μόλις δημιουργηθεί η σύνδεση VPN, επιστρέψτε στο παιχνίδι Apex Legends.
 5. Κάντε ξανά το τεστ ping που έχετε κάνει νωρίτερα.
 6. Ο χρόνος ping θα πρέπει να μειωθεί δραστικά.

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε σε διαφορετικό διακομιστή VPN. Η διαδικασία που αναφέρεται παραπάνω θα σας βοηθήσει επίσης να παρακάμψετε τυχόν προβλήματα συναφής που ενδέχεται να έχετε κατά την προσπάθεια σύνδεσης με τους διακομιστές Apex Legends.

Πρόσθετες συμβουλές για τη μείωση της καθυστέρησης στο Apex Legends

Για να απολαύσετε ένα παιχνίδι Apex Legends χωρίς καθυστέρηση, θα πρέπει να βελτιώσετε το ping και να μειώσετε τον λανθάνοντα χρόνο σας. Δείτε αυτές τις συμβουλές παρακάτω:

 • Συνδέστε τον υπολογιστή σας στο δρομολογητή χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο δικτύου Ethernet, αυτό θα σταθεροποιήσει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Μια ενσύρματη σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι γενικά καλύτερη από μια σύνδεση WiFi όταν πρόκειται για διαδικτυακά παιχνίδια.
 • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις παιχνιδιού και χαμηλώστε την Ανάλυση, Anti-aliasing, Shadow Quality, Texture Quality και Virtual Sync.
 • Κλείστε αρχεία ή δραστηριότητες που καταλαμβάνουν πολύ ram και εύρος ζώνης. Διακοπή λήψεων όταν είναι δυνατόν.
 • Κλείστε τις διαδικασίες παρασκηνίου (και για τα δύο Windows & Παίκτες Mac), όπως αναβαθμίσεις προστασίας από ιούς, ενημερώσεις Windows και πελάτες Torrent και διαχειριστές λήψης.
 • Εξετάστε το ενδεχόμενο να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα QoS στο δρομολογητή σας, διότι δίνει προτεραιότητα στην κυκλοφορία, έτσι ώστε η πιο σημαντική κυκλοφορία να μπορεί να περάσει πρώτα.
 • Επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου. Ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου διαθέτουν ειδικές ομάδες για διαδικτυακά παιχνίδια.
 • Επανεκκινήστε το υλικό του δικτύου σας αποσυνδέοντας το δρομολογητή και το μόντεμ σας για 30 λεπτά.
 • Αποσυνδέστε άλλες συσκευές όπως tablet PC, κινητά τηλέφωνα και άλλες διαδικτυακές συσκευές.

Αλλάξτε τον τύπο Nate από «Περιορισμένη» σε «Μέτρια» ή «Άνοιγμα». Αυτό έχει τεράστια επίδραση στις ταχύτητες λήψης και στην εμπειρία παιχνιδιού σας, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε PS4 ή Xbox One.

Καλύτερο VPN για Apex Legends 

Υπάρχουν πολλοί πάροχοι υπηρεσιών VPN που υπόσχονται ποιοτικές υπηρεσίες και εξαιρετικές επιδόσεις. Όμως, πόσοι πραγματικά ανταποκρίνονται στην αξίωσή τους; Έχουμε ήδη δοκιμάσει αρκετούς διαφορετικούς παρόχους και εδώ είναι η λίστα μας τα καλύτερα VPN για το Apex Legends.

ExpressVPN βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας ως μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες VPN όσον αφορά τόσο την απόδοση όσο και την υποστήριξη πελατών. Είναι ιδανικό για παιχνίδια και ροές. Πρέπει να δοκιμάσετε. Βρείτε περισσότερους παρόχους υπηρεσιών VPN στον παρακάτω πίνακα.

Επιδιόρθωση Apex Legends Lag – Final Words

Απολαύστε το παιχνίδι της μάχης σας χωρίς καθυστερήσεις ή διακοπές. Χρησιμοποιήστε λογισμικό VPN για να βελτιώσετε και να βελτιώσετε την εμπειρία παιχνιδιού σας. Έως ότου οι προγραμματιστές αντιμετωπίσουν τα προβλήματα καθυστέρησης και καθυστέρησης, οι παίκτες μπορούν να κάνουν χρήση ενός παρόχου υπηρεσιών VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map