Πώς να εγκαταστήσετε το VPN στο Belkin Router

Έχετε έναν δρομολογητή Belkin που αναβοσβήνει με DD-WRT; Ίσως διερευνάτε την πιθανότητα να αναβοσβήνει ο δρομολογητής σας; Είτε έτσι είτε αλλιώς, σκεφτείτε εγκατάσταση προγράμματος-πελάτη VPN στον δρομολογητή που αναβοσβήνει για πρόσθετη λειτουργικότητα. Με έναν πελάτη VPN στο δρομολογητή σας, θα μπορείτε να επεκτείνετε όλες τις λειτουργίες μιας σύνδεσης VPN σε κάθε συνδεδεμένη συσκευή στο δίκτυό σας. Ενεργοποιήστε τη σύνδεση VPN Apple TV, PS3, PS4, Xbox One, Android TV, Smart TV, Roku, Chromecast, και Amazon Fire TV με ευκολία εγκαθιστώντας VPN στο δρομολογητή Belkin.


Πώς να εγκαταστήσετε το VPN σε DD-WRT Flashed Belkin Router

Πώς να εγκαταστήσετε το VPN στο Belkin Router

Τι είναι το DD-WRT

Το DD-WRT είναι υλικολογισμικό για δρομολογητές. Με άλλα λόγια, είναι ένα λειτουργικό σύστημα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι δρομολογητές που προσφέρουν ένα μοναδικό σύνολο λειτουργιών. Το αρχικό υλικολογισμικό ενός δρομολογητή συνήθως δεν υποστηρίζει πολλές διαμορφώσιμες λειτουργίες. Για αυτόν τον λόγο, πολλοί χρήστες του Διαδικτύου επιλέγουν να αλλάξουν το υλικολογισμικό του δρομολογητή τους σε κάτι λίγο πιο διαμορφώσιμο όπως το DD-WRT. Εάν εγκαταστήσετε το DD-WRT στο δρομολογητή Belkin, θα μπορείτε:

 • Εγκαταστήστε ένα VPN στο δρομολογητή σας. Αφού κάνετε flash το δρομολογητή σας με DD-WRT, μπορείτε εύκολα να διαμορφώσετε μια σύνδεση VPN σε αυτό. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να επεκτείνετε την ασφάλεια και το απόρρητο ενός VPN σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας. Δείτε τα καλύτερα VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με δρομολογητές DD-WRT εδώ.
 • Αποκτήστε πρόσβαση στο οικιακό σας δίκτυο από απόσταση. Με το DD-WRT, έχετε επίσης την επιλογή να μετατρέψετε το δρομολογητή σας σε αυτόνομο διακομιστή VPN. Όταν συμβεί αυτό, μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα πρόσβαση σε όλες τις συσκευές του οικιακού σας δικτύου από απόσταση.
 • Ενισχύστε το σήμα WiFi σας. Το DD-WRT σάς επιτρέπει να ενισχύσετε το σήμα WiFI του δρομολογητή σας από τις ρυθμίσεις του. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα WiFI που δεν διαθέτει μεγάλη λίστα με συνδεδεμένους δρομολογητές και να επιταχύνετε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο.

Πώς να κάνετε Flash έναν δρομολογητή Belkin με DD-WRT

Προτού μπορέσετε να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα-πελάτη VPN, θα πρέπει να κάνετε flash το δρομολογητή σας με DD-WRT. Αυτό είναι ένα πολύ τεχνικό βήμα και απαιτεί λίγη προσπάθεια εκ μέρους σας. Για να αναβοσβήνετε σωστά το δρομολογητή σας, θα πρέπει να μάθετε:

 1. Εάν ο δρομολογητής Belkin που διαθέτετε είναι συμβατός με το DD-WRT.
 2. Το κατάλληλο υλικολογισμικό DD-WRT που ταιριάζει με το μοντέλο του δρομολογητή σας.
 3. Ανεξάρτητα από το εάν θα πρέπει να επαναφέρετε σκληρά τον δρομολογητή σας μετά τον αναβάτη του.
 4. Εάν μπορείτε να επιστρέψετε στο αρχικό υλικολογισμικό σε περίπτωση που δεν βρείτε το DD-WRT εύχρηστο.

Με άλλα λόγια, θα πρέπει να κάνετε κάποια έρευνα. Αυτή είναι μια πολύ εξατομικευμένη διαδικασία για κάθε μοντέλο δρομολογητή, επομένως δεν μπορώ να σας βοηθήσω με αυτήν τη συγκεκριμένη εργασία. Αφού ανακαλύψετε ποιο υλικολογισμικό θα χρησιμοποιήσετε και εάν ο δρομολογητής σας λειτουργεί με DD-WRT ή όχι, ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αναβοσβήνει ο δρομολογητής σας.

Πώς να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα-πελάτη VPN σε Flashed Belkin Router

Η εγκατάσταση ενός VPN στο δρομολογητή Belkin που αναβοσβήνει μπορεί να φαίνεται εξαιρετικά τεχνική, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια πολύ απλή διαδικασία. Υπάρχουν δύο τρόποι για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη VPN, κάθε τρόπος εξαρτάται από τον τύπο του υλικολογισμικού που χρησιμοποιείτε. Και οι δύο διαδικασίες ξεκινούν με τον ίδιο τρόπο. Θα χρησιμοποιήσω το ExpressVPN για να απεικονίσω τη διαδικασία εγκατάστασης, αλλά τα ίδια βήματα ισχύουν για σχεδόν όλους τους παρόχους ανώτερης βαθμίδας.

 1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ExpressVPN.
 2. Κάντε κλικ στο Ρύθμιση σε περισσότερες συσκευές.
 3. Επιλέγω Μη αυτόματη διαμόρφωση στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Επίλεξε το OpenVPN καρτέλα στα δεξιά. Αποθηκεύστε το Όνομα χρήστη και Κωδικός πρόσβασης κάπου μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση αργότερα.
 4. Κατεβάστε το .ovpn αρχείο ή τοποθεσία στην οποία θέλετε να συνδεθείτε.
 5. Αποκτήστε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου του προγράμματος περιήγησής σας εισάγοντας την προεπιλογή DD-WRT διεύθυνση IP δρομολογητή στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησής σας. Η IP είναι συνήθως 192.169.1.1.
 6. Κάνε κλικ στο Υπηρεσίες αυτί. Επίλεξε το VPN υποκαρτέλα.
 7. Ενεργοποιήστε το Ξεκινήστε το OpenVPN Client επιλογή. Θα δείτε έναν πίνακα διαμόρφωσης που πρέπει να συμπληρώσετε στη συνέχεια.

Για νέο υλικολογισμικό DD-WRT: Με έλεγχο ταυτότητας χρήστη / κωδικού πρόσβασης

 1. Εισαγάγετε το IP / Όνομα του διακομιστή σας (βρίσκεται στο αρχείο διαμόρφωσης που κατεβάσατε νωρίτερα) το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στα κατάλληλα πεδία. Όλες αυτές οι πληροφορίες είναι αυτές που έχετε στο βήμα 3 παραπάνω.
 2. Βεβαιωθείτε ότι η σελίδα ταιριάζει με το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης:

Για παλιό υλικολογισμικό DD-WRT: Χωρίς έλεγχο ταυτότητας χρήστη / κωδικού πρόσβασης

Εάν η έκδοση του υλικολογισμικού DD-WRT δεν ζητά έλεγχο ταυτότητας ονόματος χρήστη / κωδικού πρόσβασης, παραλείψτε την παραπάνω ενότητα και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Ψάξτε για το Πρόσθετη διαμόρφωση πλαίσιο κειμένου και πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή: “auth-user-pass / tmp / auth.txt«.
 2. Στο άνοιγμά σας .ovpn αρχείο (ανοίξτε με πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, όπως το Σημειωματάριο), αναζητήστε το “μακρινός” ονόματα συμπλεγμάτων διακομιστή και επικολλήστε το στο Διεύθυνση διακομιστή πεδίο.
 3. Επικολλήστε τους 4 αριθμούς που βρίσκετε μετά το σύμπλεγμα απομακρυσμένου διακομιστή στο Λιμάνι πεδίο.

Διαμορφώστε τα κλειδιά και τα πιστοποιητικά σας

 1. Παω σε Υπηρεσίες > VPN > Πρόσθετη διαμόρφωση πλαίσιο και εισαγάγετε τα ακόλουθα:
 2. Πηγαίνετε στο ανοιχτό .ovpn αρχείο και αντιγράψτε-επικολλήστε το κείμενο μεταξύ του και ετικέτες στο Κλειδί AL TLS πεδίο.
 3. Κάντε το ίδιο με και ετικέτες, και ετικέτες, και ετικέτες. Επικολλήστε το κείμενο στο Πιστοποιητικό CA πεδίο, Δημόσιο πιστοποιητικό πελάτη πεδίο, και Ιδιωτικό κλειδί πελάτη πεδίο αντίστοιχα.
 4. Κάντε κλικ στο Σώσει. Κάντε κλικ στο Ισχύουν ρύθμιση για έναρξη της σύνδεσης VPN.
 5. Εάν χρησιμοποιείτε DD-WRT χωρίς έλεγχο ταυτότητας χρήστη / κωδικού πρόσβασης, μεταβείτε στη διεύθυνση Διαχείριση > Εντολές και εισαγάγετε τα ακόλουθα:
 6. Κάντε κλικ Σώσει Ξεκίνα.
 7. Παω σε Διαχείριση > Διαχείριση. Κάντε κλικ Επανεκκινήστε το δρομολογητή.

Μπορείτε να ελέγξετε αυτήν την κατάσταση της σύνδεσής σας μεταβαίνοντας στο Κατάσταση > OpenVPN.

Καλύτερο VPN για Belkin Router

Αν αναζητάτε ένα πρόγραμμα-πελάτη VPN για διαμόρφωση στον αναβοσβήνει Belkin router σας, προτείνω να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN. Το ExpressVPN προσφέρει τόσο τα OpenVPN όσο και τα πρωτόκολλα IPSec για ευέλικτες διαμορφώσεις. Είναι επίσης ευρέως γνωστό ως ο καλύτερος πάροχος VPN στην αγορά. Με το ExpressVPN, θα επωφεληθείτε από κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού, μια δωρεάν λειτουργία Smart DNS, 2000+ διακομιστές σε περισσότερες από 94 χώρες και μια πολιτική επιστροφής χρημάτων “χωρίς ερωτήσεις” 30 ημερών.

Μπορείτε επίσης να δείτε οποιονδήποτε από αυτούς τους παρόχους VPN κορυφαίου επιπέδου:

Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να κάνετε για να διαμορφώσετε έναν πελάτη VPN σε έναν δρομολογητή Belkin που αναβοσβήνει με DD-WRT.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map