Εγκαταστήστε το Hulu Kodi Addon Πώς να ρυθμίσετε το XBMC

Πώς να εγκαταστήσετε το Hulu Kodi Addon επί PC, Mac, Android, Linux, Amazon Fire TV, ή Nvidia Shield? Εάν χρησιμοποιείτε πολύ το Kodi και έχετε συνδρομή Hulu, πιθανώς αναρωτιέστε πώς να το κάνετε προσθέστε τον Hulu στο Kodi. Σε αυτό οδηγός εγκατάστασης, μπορείς να βρεις οδηγίες πώς ρύθμιση Hulu Kodi addon προς την XBMC. Εάν ζείτε εκτός ΗΠΑ, πρέπει να το χρησιμοποιήσετε VPN ώστε να ξεμπλοκάρετε το Hulu. Αυτό φροντιστήριο βοήθειας περιέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης VPN ώστε να παρακολουθήστε το Hulu on Kodi στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία, το Μεξικό, ή κάπου αλλού το εξωτερικο.


Εγκαταστήστε το Hulu Kodi Addon Πώς να ρυθμίσετε το XBMC

Εγκαταστήστε το Hulu Kodi Addon Πώς να ρυθμίσετε το XBMC

Εγκαταστήστε το Hulu Kodi Addon – Βήμα προς βήμα οδηγό

Υπάρχουν δύο βασικά Hulu Kodi πρόσθετα: Hulu ταινία τηλεόρασης και HuluBox. Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει το Αποθήκη σύντηξης ή Αποθήκη MetalKettles, μπορείτε να παραλείψετε τα βήματα 1 έως 8. Διαφορετικά, ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό για να εγκαταστήστε το Hulu Kodi Addon στη συσκευή σας.

Πώς να εγκαταστήσετε το Hulu Movie TV Kodi Addon

 1. Ξεκινήστε το Kodi.
 2. Μετάβαση στο «Συστήματα» -> ‘Διαχείριση αρχείων’.
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη πηγής”.
 4. Επιλέξτε “Κανένα”.
 5. Πληκτρολογήστε http://fusion.tvaddons.org και κάντε κλικ στο “Τέλος”.
 6. Στην ενότητα “Εισαγάγετε ένα όνομα για αυτήν την πηγή πολυμέσων”, πληκτρολογήστε “Fusion”. Κάντε κλικ στην επιλογή “Τέλος”.
 7. Επιλέξτε “OK” και μεταβείτε στην αρχική οθόνη του Kodi.
 8. Μετάβαση στο «Συστήματα» -> ‘Ρυθμίσεις’ -> «Πρόσθετα».
 9. Επιλέξτε “Εγκατάσταση από αρχείο zip”.
 10. Επιλέξτε “Fusion”.
 11. Κάντε κλικ στο “xmbc-repos” -> ‘Αγγλικά’ -> «repository.entertainmentrepo.backup-1.1.4.zip«
 12. Περιμένετε για το εγκατεστημένο μήνυμα ειδοποίησης Entertainment Repo. Στη συνέχεια, επιστρέψτε στην αρχική οθόνη του Kodi.
 13. Κάντε κλικ στο «Συστήματα» -> ‘Ρυθμίσεις’ -> “Πρόσθετα”
 14. Επιλέξτε “Εγκατάσταση από αποθετήριο” -> «Ψυχαγωγικό ρεπό» -> «Πρόσθετα βίντεο».
 15. Επιλέγω Hulu ταινία τηλεόρασης -> ‘Εγκαθιστώ’.
 16. Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη. Κάντε κλικ στην επιλογή “Βίντεο” -> «Πρόσθετα».
 17. Εκτόξευση Hulu ταινία τηλεόρασης.

Πώς να εγκαταστήσετε το HuluBox Kodi Addon

 1. Ξεκινήστε το Kodi.
 2. Μετάβαση στο «Συστήματα» -> ‘Διαχείριση αρχείων’.
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη πηγής”.
 4. Επιλέξτε “Κανένα”.
 5. Πληκτρολογήστε http://kodi.metalkettle.co/ και κάντε κλικ στο “Τέλος”.
 6. Στην ενότητα “Εισαγάγετε ένα όνομα για αυτήν την πηγή πολυμέσων”, πληκτρολογήστε “MK”. Κάντε κλικ στην επιλογή “Τέλος”.
 7. Επιλέξτε “OK” και μεταβείτε στην αρχική οθόνη του Kodi.
 8. Μετάβαση στο «Συστήματα» -> ‘Ρυθμίσεις’ -> «Πρόσθετα».
 9. Επιλέξτε “Εγκατάσταση από αρχείο zip”.
 10. Επιλέξτε “MK”.
 11. Κάντε κλικ στο “xmbc-repos” -> ‘Αγγλικά’ -> «repository.metalkettle-1.7.1.zip«
 12. Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη του Kodi.
 13. Κάντε κλικ στο «Συστήματα» -> ‘Ρυθμίσεις’ -> “Πρόσθετα”
 14. Επιλέξτε “Εγκατάσταση από αποθετήριο” -> «Αποθετήριο MetalKettles Addon» -> «Πρόσθετα βίντεο».
 15. Επιλέγω HuluBox -> ‘Εγκαθιστώ’.
 16. Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη. Κάντε κλικ στην επιλογή “Βίντεο” -> «Πρόσθετα».
 17. Εκτόξευση HuluBox.

Κατάργηση αποκλεισμού του Hulu Kodi Addon με VPN

Μόνο οι κάτοικοι των ΗΠΑ μπορούν να παρακολουθήσουν το Hulu. Εάν ζείτε εκτός ΗΠΑ και προσπαθείτε να παρακολουθήσετε το Hulu, μέσω του Kodi ή οποιασδήποτε άλλης πλατφόρμας, απαλλαγείτε από τα ακόλουθα σφάλμα γεωγραφικής θέσης μήνυμα. “Λυπούμαστε, η βιβλιοθήκη βίντεο μπορεί να μεταδίδεται μόνο σε ροή εντός των Ηνωμένων Πολιτειών.” Ωστε να παράκαμψη περιφερειακών περιορισμών όπως αυτά, πρέπει να καλύψτε τη διεύθυνση IP σας και φαίνεται να περιηγείστε στον Ιστό με ένα Αμερικανική διεύθυνση IP αντι αυτου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN για λάβετε μια διεύθυνση IP ΗΠΑ εκτός των ΗΠΑ. Δείτε πώς μπορείτε εγκατάσταση VPN προς την ξεμπλοκάρετε τα γεωγραφικά περιορισμένα πρόσθετα Kodi.

 • Εγγραφείτε με έναν αξιόπιστο πάροχο VPN. Τα περισσότερα δωρεάν VPN δεν λειτουργούν με δημοφιλή Αμερικανικά κανάλια ροής όπως Χούλου, HBO GO, και Netflix.
 • Λήψη και εγκατάσταση του Εφαρμογή VPN πάνω στο ___ σου PC, Mac, Android, iPhone ή iPad.
 • Συνδεθείτε σε ένα Αμερικανικός διακομιστής VPN.
 • Ρολόι geoblocked Αμερικανικά κανάλια όπως Hulu, Amazon Prime, Crackle, και Βέβο εκτός ΗΠΑ.

Προς το παρόν, χρησιμοποιώ το ExpressVPN για παρακολουθήστε τον Χούλου στο εξωτερικό. Έχουν πολλά Διακομιστές VPN ΗΠΑ που σημαίνει ότι δεν θα υπερφορτωθούν ακόμη και κατά τις ώρες αιχμής. Αυτά είναι τα οι καλύτεροι πάροχοι VPN για χρήση με το Kodi.

Kodi VPN – Το χρειάζομαι πραγματικά?

Καλά, εάν είστε σοβαροί για το απόρρητό σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε VPN. Διαφορετικά, το δικό σας ISP ή ομάδες πνευματικών δικαιωμάτων θα σας στείλει ένα ειδοποίηση παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων απευθείας στη διεύθυνση email σας. Βλέπετε, το δικό σας ISP και τρολ πνευματικών δικαιωμάτων είστε σε θέση να παρακολουθείτε αυτό που κάνετε streaming / λήψη στο διαδίκτυο. Ό, τι κάνετε online μπορεί να είναι εντοπίστηκε στη διεύθυνση IP σας που λειτουργεί ως το ψηφιακό σας δακτυλικό αποτύπωμα. Αν θέλεις μείνετε ανώνυμοι στο διαδίκτυο, συνδεθείτε σε ένα Διακομιστής VPN. Είναι τόσο απλό.

Το VPN είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν εσείς μεταδώστε ζωντανά σπορ, ταινίες, ή τηλεοπτικές εκπομπές μέσω ανεπίσημα πρόσθετα Kodi. Με το VPN, κανείς δεν θα μπορεί να δει τι παρακολουθείτε. Βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος VPN που χρησιμοποιείτε δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής των δραστηριοτήτων περιήγησής σας. Και πάλι, το ExpressVPN είναι ένα καλό παράδειγμα μιας υπηρεσίας VPN που εκτιμά το απόρρητο των χρηστών του.

Πώς να εγκαταστήσετε το Hulu Kodi Addons?

Μπορείτε να κάνετε streaming ό, τι θέλετε, όποτε θέλετε με το Kodi. Hulu, ABC, NBC, και Αλεπού είναι όλα διαθέσιμα. Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN εάν θέλετε να παρακολουθήσετε αυτά τα κανάλια εκτός ΗΠΑ. Διαφορετικά, θα πάρετε geoblocked.