Απόκρυψη διεύθυνσης IP στο Kodi – Πώς να κάνετε χρήση VPN

Πώς να αποκρύψω τη διεύθυνση IP μου στο Kodi με VPN? Το Kodi είναι ένα ισχυρό λογισμικό που σας επιτρέπει να μεταδίδετε διάφορα βίντεο στο διαδίκτυο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Kodi για να παρακολουθήσετε βίντεο που βρίσκονται σε άλλες συσκευές στο οικιακό σας δίκτυο. Η δημοτικότητα του Kodi συνεχίζει να αυξάνεται. Μία από τις ερωτήσεις που μου έχουν τεθεί είναι αν πρέπει απόκρυψη της διεύθυνσης IP τους κατά τη χρήση του Kodi ή όχι. Αν χρησιμοποιείτε κυρίως το Kodi για τοπικούς σκοπούς ροής, δηλαδή για παράδειγμα βίντεο από τον τοπικό σκληρό δίσκο, από ό, τι πιθανώς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πάρα πολύ. Ωστόσο, εάν εσείς χρησιμοποιήστε το Kodi για να παρακολουθήσετε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, και ζωντανά σπορ online, μέσω ανεπίσημων Πρόσθετα Kodi, πρέπει να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Διάβασε τα παρακάτω βήμα προς βήμα φροντιστήριο επί πώς να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP στο Kodi ώστε να παρακολουθήστε ταινίες ανώνυμα και ιδιαιτερώς.


Απόκρυψη διεύθυνσης IP στο Kodi Πώς να κάνετε με VPN

Απόκρυψη διεύθυνσης IP στο Kodi Πώς να κάνετε με VPN

Πρέπει να αποκρύψω τη διεύθυνση IP μου όταν χρησιμοποιώ το Kodi?

Εν ολίγοις, ναι, πρέπει να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας όταν χρησιμοποιείτε το Kodi. Σε πολλές χώρες, η ροή περιεχομένου που μπορεί να ληφθεί υπόψη παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων είναι παράνομο. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του τι είναι νόμιμο για ροή και του τι όχι. Τρολ πνευματικών δικαιωμάτων συχνά εκμεταλλεύονται αυτήν την γκρίζα περιοχή για να παρενοχλούν τους χρήστες του Διαδικτύου και να τους εκφοβίζουν για να πληρώνουν αποζημιώσεις παράνομη λήψη / παρακολούθηση ταινιών σε Kodi ή άλλες συσκευές. Σε πολλές περιπτώσεις, οι χρήστες του Kodi ανέφεραν ότι έλαβαν προειδοποιητικές επιστολές από αυτούς ISP. Αυτό ανησυχεί όχι λόγω της ίδιας της προειδοποιητικής επιστολής, αλλά για το γεγονός ότι αποδεικνύει χωρίς αμφιβολία ότι το δικό σας Ο ISP κατασκοπεύει τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα.

Αν δεν σας αρέσει η ιδέα σας Παρακολούθηση του ISP στη διαδικτυακή σας δραστηριότητα, τότε θα πρέπει να εξετάσετε σοβαρά τη χρήση VPN, όχι μόνο για το Kodi, αλλά και για την καθημερινή περιήγησή σας στο διαδίκτυο.

Πώς να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP στο Kodi?

Η διεύθυνση IP σας είναι βασικά η δική σας ψηφιακή αποτύπωση. Αποκαλύπτει το δικό σας προσωπικές πληροφορίες και ακόμη και το δικό σας φυσική τοποθεσία. Γι ‘αυτό είναι ζωτικής σημασίας απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας ώστε να προστατεύστε το απόρρητό σας.

  • Υπάρχουν πολλές μέθοδοι πλαστογραφήστε τη διεύθυνση IP σας συμπεριλαμβανομένου Tor, πληρεξούσιοι, ή α εικονικό ιδιωτικό δίκτυο.
  • Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να καλύπτει τις διευθύνσεις IP είναι VPN.
  • VPN όχι μόνο κρύβει τη διεύθυνση IP σας, Επίσης κρυπτογραφεί όλη την κυκλοφορία σας και πλαστογραφεί την τοποθεσία σας στο διαδίκτυο.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN για ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στο διαδίκτυο, καθώς και αποφύγετε τους γεω-περιορισμούς επιβλήθηκε στις geoblocked κανάλια ροής όπως Netflix, BBC iPlayer, Hulu, και HBO GO, όλα έχουν Πρόσθετα Kodi.

Πώς να ρυθμίσετε το VPN στο Kodi για να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP?

Η εγκατάσταση του VPN διαφέρει από τη μια συσκευή στην άλλη. Ευτυχώς, όλοι οι μεγάλοι πάροχοι VPN έχουν Εφαρμογές VPN που διευκολύνουν ιδιαίτερα τη διαδικασία εγκατάστασης.

  1. Για PC, Mac, Firestick, iPhone, iPad, Linux και Android, μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή VPN.
  2. Τότε, απλά σύνδεση σε διακομιστή VPN προς την απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας.
  3. Μόλις τελειώσετε, ξεκινήστε το Kodi και παρακολουθήστε ταινίες ανώνυμα.

Εάν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε πρόσθετο λογισμικό στη συσκευή ροής, μπορείτε επίσης εγκαταστήστε το VPN χειροκίνητα χωρίς την ανάγκη εφαρμογής. Η διαδικασία εγκατάστασης είναι ακόμα αρκετά εύκολη σε αυτήν την περίπτωση, εάν ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες.

Τέλος, εάν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε χειροκίνητα το VPN σε κάθε συσκευή, μπορείτε ρυθμίστε μια σύνδεση VPN στο δρομολογητή σας αντι αυτου. Σε αυτήν την περίπτωση, όλες οι συσκευές ροής που είναι συνδεδεμένες σε αυτόν τον δρομολογητή θα είναι συνδεδεμένες στο ίδιος διακομιστής VPN.

Καλύτερο VPN για απόκρυψη διεύθυνσης IP στο Kodi

Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google θα αποκαλύψει εκατοντάδες διαφορετικούς παρόχους VPN. Αλλά, ποια από αυτές τις υπηρεσίες VPN μπορεί να είναι πραγματικά αξιόπιστη. Εάν θέλετε έναν πάροχο VPN που εκτιμά το διαδικτυακό σας μυστικότητα και είναι συμβατό με το Kodi, παω σε ExpressVPN. Αυτοί μην διατηρείτε αρχεία καταγραφής της δραστηριότητας περιήγησής σας και έχουν πολλαπλά Διακομιστές VPN σε όλο τον κόσμο. Έχω αναφέρει άλλα κορυφαίοι αξιόπιστοι πάροχοι VPN μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας στο Kodi στον παρακάτω πίνακα.

Πώς να αποκρύψετε IP στο Kodi FireStick

Εάν έχετε εγκαταστήσει το Kodi στο FireStick, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω οδηγό για να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας στο Fire TV εγκαθιστώντας μια εφαρμογή VPN σε αυτήν.

Πώς να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP στο Kodi με VPN

Τα δικα σου προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας δεν είναι τίποτα που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. αν θέλετε ροή ταινιών ανώνυμα, περιηγηθείτε στον ιστό με ασφάλεια, ή λήψη αρχείων με πλήρη γνώση ότι κανένας δεν σας παρακολουθεί. Εάν είστε σοβαροί για την ασφάλειά σας στο διαδίκτυο, χρησιμοποιήστε το VPN προς την απόκρυψη της διεύθυνσης IP στο Kodi. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πολλά οφέλη του VPN ή εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ρύθμιση VPN στο Kodi σας, Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.